Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de sabah 1,5 saat yürüyüş yaptım :)) Ama yakabildim mi bilemiyorum çünkü tatlı matlı baya abartmıştım ben :)

Evet en iyisi ben de bir deneyeyim salona yazılıp olmadı evde devam ederim. Çok teşekkür ederim paylaşımınız için :)

Eğer imkanın varsa kesinlikle spor salonu derim :) Evde düzenli yürüyüş ekstra olur ancak düzenli spor için kesinlikle spor salonları işe yarıyor ben 3 ay gitmiştim ancak bel rahatsızlığımdan dolayı şimdi sadece yürüyüşe çıkabiliyorum. Normalde üşengecimdir ama oraya para verildiği için ve hocalar gözünün içine baktığından ister istemez disipline ediyorsun kendini :)

Evet gerçekten öyle oluyor insan mecburiyet hissediyor. Yarın aklımda olan sırf bayanlar için bir yer var oraya kayıtımı yaptırayım hemen :)

Bu arada şunu da paylaşmak istiyorum. Ben bir süre önce belimde yada boynumda bir rahatsızlık olduğunu bilmeden uzman görüşü almadan kendi başıma plates yapmaya kalktığımda belimi sakatladım.
Yani o hareketler sadece uzaman görüşlerine başvurulduktan sonra yapılmalı kesinlikle... Ben spor salonunada gittim ancak plates sevdası sarınca evde kendi başıma bir şeyler yapmaya çalıştım ve sağlığımı etkiledi.

Bence bu zayıflama dvdleri ve plates videoları bilinçli kullanıldığında işe yarayabilir ama benim gibi haldur huldur kalkışırsanız bu işlere... sağlığınıza zarar gelebilir.

Evet kesinlikle katılıyorum ben de ne zaman evde pilates yapsam ertesi gün hep bel ağrısı çekiyorum. Bilmeden kendimizi sakatlamayalım çok haklısınız...

meraba hanımlar 2 yanında kızım var 62 kg ile evlendim 72 kg ile hamile kaldım doğum sonrası 82 yi gördüm güç bela suan 75 eyledim ama artık tek başıma yapamıyorum yardıma ve desteğe ihtiyacım var bu kilolar ya gidecek yada gidecek ve ben 3 ay içinde tekrar 63 olmalıyım. takımlardan birine dahil olmak istiyorum beni de aranıza. alırmısınız

Akşam yemeği olarak sadece çorba içip tatlı niyetine de muz yiyip mideyi bugünlük kapattım. Biraz dengesiz oldu bugün ama umarım yarından itibaren düzene girer...

Merhaba kizlar,özür dilerim bu gün hic gelemedim.Cocuklar evde oldumu böyle oluyor,hadi öpeyimde barisalim

QUOTE=Efser;32320045]:18::18::18::18::18:[/QUOTE]
Korkma cnm,kendini benim sefkatli kollarima birak:94::94:
Hayatının genel bölümünde zayıf olunca heralde kilo vermek daha kolay oluyordur,bilmiyorum yanılıyor muyum ama ben çocukluğumdan beri hep diyette olduğum için
Cnm cabuk veriyorusun ama metabolizmanin dengesini bozarsan,o da sana küsüyor maalesef:84:
Hos geldin cnm,
takim kaptani benim.takim olarak belli Kurallarimiz var,birazdan yazarim,sanada uygunsa yarin baslayalim...
bende 28 yasinda ve 3 cocuk annesiyim,ha bide siskoyum,72 kg ve 1,69 boy
Tmm cnm,sen kurallari okudunmu,yani kabul ediyorsan bilgilerini not alayim..
Birde yediklerimizi toptan liste olarak yazalim lütfen

Tamam cnm,yazma en iyisi.Yiyen var yemeyen var demi
Bende yeniyim merhaba... !

En zoru da dışarıda yoğun tempoyla diyeti bir arada götürebilmek sanırım :) Çünkü insan vakit bulamayınca aperatiflere yöneliyor :)

Şimdiden başarılar...
Yok cnm,aperatif yerine ara ögün icin meyve,findik türü seyler öneriyoruz biz
En azindan yaptiginin farkindasin ve spor yapiyorsun
Cnm ciss onlar,uzak dur yoksa hedef kilonu rüyanda görürsün
Hangisi seni tetikliyorsa onu sec bence
Ah su üsengecligimizi ne yapacaz
Eger eglenerek spor yapmak istiyorsan kesinlikle zumba diyorum,hem eglenceli,hemde vücudu toparliyor
Ben de sabah 1,5 saat yürüyüş yaptım :)) Ama yakabildim mi bilemiyorum çünkü tatlı matlı baya abartmıştım ben :)
Bol kalori yakmalar cnm,ne güzel spor sever üyelerim var
Evet en iyisi ben de bir deneyeyim salona yazılıp olmadı evde devam ederim. Çok teşekkür ederim paylaşımınız için :)
sanada söylim cnm,zumbayi dene bir,istersen link gönderirim sana
Bir üsengec daha:13:
Evet gerçekten öyle oluyor insan mecburiyet hissediyor. Yarın aklımda olan sırf bayanlar için bir yer var oraya kayıtımı yaptırayım hemen :)
Katil cnm ama sakin yarida birakma,unutma hedefin var ve ulasmadan birakmam

Gecmisolsun cnm,cok zorlamadan yaptinmi sorun olmaz diye düsünüyorum,yaniliyormuyum acaba:44:
Evet kesinlikle katılıyorum ben de ne zaman evde pilates yapsam ertesi gün hep bel ağrısı çekiyorum. Bilmeden kendimizi sakatlamayalım çok haklısınız...
Cok zorlama cnm,yavas yavas alistir vücudu
Hos geldin cnm,takimda yerimiz var , kurallarimiza uyarim diyorsan baslayalim seninlede
Akşam yemeği olarak sadece çorba içip tatlı niyetine de muz yiyip mideyi bugünlük kapattım. Biraz dengesiz oldu bugün ama umarım yarından itibaren düzene girer...
Cnmyediklerini toplu liste halinde yazarmisin,birazdan ben yazicam onun gibi

Bu gün yediklerimide yazayim

Sabah
2 dl ekmek,1 cay kasigi tereyagi ve cökelek

Ara
1 elma,1 cay bardagi süt

Ögle
3 adet tavuk nuggets,salata

Ara
1 sütlü kahve

Aksam
1 kase mercimek corbasi, 1 parca hindi eti,2 ufacik patates ve 3 dl havuc haslanmis,salata

Su
2,5 lt

Spor
18 km bisikletle gezdik,bacaklarim agriyor daha
30 dk evde egzersiz
50 mekik

Yeni arkadaslar listenizi bu sekilde yazin lütfen

Son düzenleme:
Çok doğru "pegasus07" Ben kendimi çok zorlamışım ve belimi incitmişim doktor bir süre sadece yürüyüş önerdi sonrasında, ağrılarım geçince profesyonel bir salonda başlayabilirmişim ancak plates kesinlikle yasak :) Bilinçsiz davranmışım ben...

Spor üşendirmiyor da yürüyüş daha keyifli ve saatlerce sıkılmadan yürüyebilirim. Takıyorum kulaklıkları burada yürüyüş parkurları var 1,2 saat yürüyorum her sabah... Bazen akşamları da gidiyorum. Diyetten çok yürüyüş işe yarıyor gibi hissediyorum aslında katı bir diyet yapmıyorum sadece sağlıklı ve düzenli beslenme sistemine alışmaya çalışıyorum :)

Yarından itibaren ben de yazmaya başlayacağım bugün yediklerimi :) Umarım istikrarlı bir şekilde istediğim kiloya ulaşıp neticelendirebilirim çünkü niyetim bu :)

Ne güzel cnm,yürüyüs yapabiliyorsun en azindan.Hic spor yapmayanlar var aramizda ve verdiklerini diyeti biraktiklarinda fazlasiyla alacaklar maalesef.Spor vücuttaki kas miktarini fazlalastiriyor ve buda yag kütlelerini kücültüyor,yani yagi az bir vücuda kavusuyoruz
Suyuda unutma lütfen,su diyette cok önemli
Zaten saglikli kilo vermek ilk amacimiz olmali ve böyle devam edersen kisa süürede neticeye ulasacagina inaniyorum

bugunkü menüm

sabah:2 dilim t.buğday ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin,peynir

ara: 1 elma

öğlen: 1 karnıyarık,3 kaşık makarna, 1 bardak ayran

akşam: salata,1 dilim ekmek

2 bardak şekersiz çay yanında 3 bisküvi:26:

5,6 tane kestane ve yarım nar

spor pazara gittim

1,5 lt su

bu arada regli oldum fenalardayımmm

Son düzenleme:

Tam bir su kuşu olduğumu söylemeliyim zararı var mı bilmiyorum ama günde 5 litre su içiyorum :/ doktoruma sorduğumda zararı olmadığını söylemişti önce şekerden şüphelendiler ama 120 kilo olmama rağmen (o zamanlar 120 di) kan testlerimde hiç bişey çıkmadı ne şeker ne kolesterol... :)

Afiyet olsun cnm,cok begendim
Pazara gitmeyi spordan saymiyoruz maalesef

Hay allah yarista vardi bu hafta,regl in oyununa kurban gitme sonra

5 litre su mu

Cnm senin icinde ufak bir havuz varmista,haberin yokmus
Doktor öyle dediyse öyledir ama benim duydugum cok fazla su yunda böbreklere zarari oldugu:44:
Tabi doktor degilim,o yüzden dikkate alma istersen

blackprenses ve sevilay arkadaslar bunlar takim kurallarimiz..Okuyun sizin icinde icinde uygunsa baslayalim

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Hic bir sagliksiz
diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..

10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...

11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...

Afiyet olsun cnm,cok begendim
Pazara gitmeyi spordan saymiyoruz maalesef

Hay allah yarista vardi bu hafta,regl in oyununa kurban gitme sonra

teşekkürler kaptancım

ya sorma regli demek tatlı krizleri demek ama kendimi tutucamm meyvelerle ufak ufak geçiştirmeye çalışıcam artık

5 litre su mu

Cnm senin icinde ufak bir havuz varmista,haberin yokmus
Doktor öyle dediyse öyledir ama benim duydugum cok fazla su yunda böbreklere zarari oldugu:44:
Tabi doktor degilim,o yüzden dikkate alma istersen

Böbreklerim de benim gibi geniş herhalde bir şey olmuyor yıllardır küçüklüğümden beri böyleyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…