:) yazdıklarımda kendimi gördüm:)
Dün akşam nasılsa yarın diyete girecem diye deli gibi yedim, sabah bile karnım davul gibi şişti:)
Ama sabah o vicdan azabıyla kalkıp yürüdüm, birazdan da ebru şallı videolarından biriyle pilates yapacam, yediklerimi ancak yakarım kiki:)
benzer bir durum bende de var, ben eşimle önce senelik bir spor komplexine yazıldık, yüzme, dans, fitness hamam filan herşey dahil olacak şekilde.
İlk bir ay gittik sonra maalesef gitmedik, bir senelk hakkımız öyle yandı, boşa parasını ödediğimiz yanımıza kaldı.
Simdi oturduğumuz evin spor salonu saunası filan var ama ona da gitmiyoruz, çok sıkılıyorum ben
Ama ebru şallıyla yapmak daha eglenceli gelio bana, ebruliler var youtubeda, sanki daha samimi, konusa ede bir saat geçiveriyor:)
Bence bir dene, aylık üyelik yaptır, bakalım devam edebilecek misin?
Yada evde yapmak daha keyifi dersen evde devam edersin.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum...
Evimde koşu bandı, ebru şallı pilates seti ve cd si var. Ama evde spor yapmaya kalktığım zaman 1 gün yapsam ikinci gün zor geliyo kaytarıyorum. Ben de o yüzden spor salonuna yazılmayı düşünüyorum daha önce denedim ve daha iyi motive oluyo insan bir de canı sıkılmadığı için kaytarmıyo... Siz ne dersiniz? Evde mi yapmaya alıştırıyim kendimi yoksa spor salonu daha mı iyi olur ?
Eğer imkanın varsa kesinlikle spor salonu derim :) Evde düzenli yürüyüş ekstra olur ancak düzenli spor için kesinlikle spor salonları işe yarıyor ben 3 ay gitmiştim ancak bel rahatsızlığımdan dolayı şimdi sadece yürüyüşe çıkabiliyorum. Normalde üşengecimdir ama oraya para verildiği için ve hocalar gözünün içine baktığından ister istemez disipline ediyorsun kendini :)
Bu arada şunu da paylaşmak istiyorum. Ben bir süre önce belimde yada boynumda bir rahatsızlık olduğunu bilmeden uzman görüşü almadan kendi başıma plates yapmaya kalktığımda belimi sakatladım.
Yani o hareketler sadece uzaman görüşlerine başvurulduktan sonra yapılmalı kesinlikle... Ben spor salonunada gittim ancak plates sevdası sarınca evde kendi başıma bir şeyler yapmaya çalıştım ve sağlığımı etkiledi.
Bence bu zayıflama dvdleri ve plates videoları bilinçli kullanıldığında işe yarayabilir ama benim gibi haldur huldur kalkışırsanız bu işlere... sağlığınıza zarar gelebilir.
Cnm cabuk veriyorusun ama metabolizmanin dengesini bozarsan,o da sana küsüyor maalesef:84:Hayatının genel bölümünde zayıf olunca heralde kilo vermek daha kolay oluyordur,bilmiyorum yanılıyor muyum ama ben çocukluğumdan beri hep diyette olduğum için
Hos geldin cnm,Merhaba ben aranıza yeni katılıyorum :)) Kısaca özet geçeyim kendimi tanıtayım..
21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. 160 boyundayım ve 56 kiloyum ( Büyük ihtimal bu 9 günlük tatilde en az 1 kilo almışımdır yarın tartılıcam şu an korkuyorum( )
Hedefim 48 kilo olmak ve bu kiloyu sabitlemek..
3 sene önce 58 kiloydum ve 50 kiloya düşmüştüm ama sporu bırakıp yeme düzenimi bozunca bu sene 6 kiloyu geri aldım ve bunu daha yeni fark ettim hemen bir şeyler yapmaya başlamam lazım. Yarın spor salonuna yazılıyorum bununla beraber yemek düzenimi de sağlicam. Gerçi okulla beraber zor oluyor ama evden yanıma sağlıklı şeyler alarak halletmeyi düşünüyorum.
Sizinle yarından itibaren bu süreçte payaşımlarıma başlayacağım
Herkese sabır diliyorum !! :)
Tmm cnm,sen kurallari okudunmu,yani kabul ediyorsan bilgilerini not alayim..Hoşbulduk:)
Bende msj atamadım ama buradan biraz bahsediyim kendimden.
172 boyum şu an kilom sabah tartıldığımda 65.0 dıhedefim 56 olmak inşallah..
Karatay diyetinin sağlıklı olabileceğine inandığım için kendime modifiye ederek onu uygulamaya bugun itibariyle başladım..
Sabah yarım saatlik bir yürüyüş yaptım, ve kahvaltıda
2 yumurta, 8 zeytin, yarım avuç içi kadar kaşar ve beyaz peynir, açık şekersiz çay idi menum.
Şimdilik kendimi enerjik hissediyorum ve ara öğün olarak 5 fındık 2 badem yedim, ohh bolca su içtim..
Hiç aç değilim, bir saat sonra öğlen yemeği yicem:)
İnşallah tez zamanda mezun edersiniz beni de:)
Tamam cnm,yazma en iyisi.Yiyen var yemeyen var demiŞimdi benim bir gün önce yediklerimi yazmam gerekiyor ya ben dün biraz yoldan çıkmıştım yani diyete aykırı şeyler yedim tabi sonrasında pişman olup tekrar diyet yapmaya karar verdim, 120 kilodan 110'a inmiştim ve 1 aydır diyete devam etmiyordum o yüzden bi yerden başlamalı dedim ve sayfaya üye oldum. Arkadaşımın önerisiyle... :)
Sanırım dün yediklerimi yazmamalıyım yani yazarsam, hoş olmaz... :))) Neyse ki artık siteye üye oldum ve diyetime başladım. Bu gün ilk günü olmasına rağmen kendimi öyle dinç hissediyorum ki
Yok cnm,aperatif yerine ara ögün icin meyve,findik türü seyler öneriyoruz bizBende yeniyim merhaba... !
En zoru da dışarıda yoğun tempoyla diyeti bir arada götürebilmek sanırım :) Çünkü insan vakit bulamayınca aperatiflere yöneliyor :)
Şimdiden başarılar...
En azindan yaptiginin farkindasin ve spor yapiyorsun:) yazdıklarımda kendimi gördüm:)
Dün akşam nasılsa yarın diyete girecem diye deli gibi yedim, sabah bile karnım davul gibi şişti:)
Ama sabah o vicdan azabıyla kalkıp yürüdüm, birazdan da ebru şallı videolarından biriyle pilates yapacam, yediklerimi ancak yakarım kiki:)
Cnm ciss onlar,uzak dur yoksa hedef kilonu rüyanda görürsünTeşekkür ederimmm :) Bugün alışamadım henüz diyet yapma fikrine sanırım o yüzden kahvaltı da poğaça börek derken fazla kaçırdım ama akşama kadar kendimi tutup çorba ve yoğurt yiyerek dengelemeyi düşünüyorum. Size haber vericem bakalım başarabilecek miyimmm
Hangisi seni tetikliyorsa onu sec benceSizlere bir şey danışmak istiyorum...
Evimde koşu bandı, ebru şallı pilates seti ve cd si var. Ama evde spor yapmaya kalktığım zaman 1 gün yapsam ikinci gün zor geliyo kaytarıyorum. Ben de o yüzden spor salonuna yazılmayı düşünüyorum daha önce denedim ve daha iyi motive oluyo insan bir de canı sıkılmadığı için kaytarmıyo... Siz ne dersiniz? Evde mi yapmaya alıştırıyim kendimi yoksa spor salonu daha mı iyi olur ?
Ah su üsengecligimizi ne yapacazbenzer bir durum bende de var, ben eşimle önce senelik bir spor komplexine yazıldık, yüzme, dans, fitness hamam filan herşey dahil olacak şekilde.
İlk bir ay gittik sonra maalesef gitmedik, bir senelk hakkımız öyle yandı, boşa parasını ödediğimiz yanımıza kaldı.
Simdi oturduğumuz evin spor salonu saunası filan var ama ona da gitmiyoruz, çok sıkılıyorum ben
Ama ebru şallıyla yapmak daha eglenceli gelio bana, ebruliler var youtubeda, sanki daha samimi, konusa ede bir saat geçiveriyor:)
Bence bir dene, aylık üyelik yaptır, bakalım devam edebilecek misin?
Yada evde yapmak daha keyifi dersen evde devam edersin.
Bol kalori yakmalar cnm,ne güzel spor sever üyelerim varBen de sabah 1,5 saat yürüyüş yaptım :)) Ama yakabildim mi bilemiyorum çünkü tatlı matlı baya abartmıştım ben :)
sanada söylim cnm,zumbayi dene bir,istersen link gönderirim sanaEvet en iyisi ben de bir deneyeyim salona yazılıp olmadı evde devam ederim. Çok teşekkür ederim paylaşımınız için :)
Bir üsengec daha:13:Eğer imkanın varsa kesinlikle spor salonu derim :) Evde düzenli yürüyüş ekstra olur ancak düzenli spor için kesinlikle spor salonları işe yarıyor ben 3 ay gitmiştim ancak bel rahatsızlığımdan dolayı şimdi sadece yürüyüşe çıkabiliyorum. Normalde üşengecimdir ama oraya para verildiği için ve hocalar gözünün içine baktığından ister istemez disipline ediyorsun kendini :)
Katil cnm ama sakin yarida birakma,unutma hedefin var ve ulasmadan birakmamEvet gerçekten öyle oluyor insan mecburiyet hissediyor. Yarın aklımda olan sırf bayanlar için bir yer var oraya kayıtımı yaptırayım hemen :)
Gecmisolsun cnm,cok zorlamadan yaptinmi sorun olmaz diye düsünüyorum,yaniliyormuyum acaba:44:Bu arada şunu da paylaşmak istiyorum. Ben bir süre önce belimde yada boynumda bir rahatsızlık olduğunu bilmeden uzman görüşü almadan kendi başıma plates yapmaya kalktığımda belimi sakatladım.
Yani o hareketler sadece uzaman görüşlerine başvurulduktan sonra yapılmalı kesinlikle... Ben spor salonunada gittim ancak plates sevdası sarınca evde kendi başıma bir şeyler yapmaya çalıştım ve sağlığımı etkiledi.
Bence bu zayıflama dvdleri ve plates videoları bilinçli kullanıldığında işe yarayabilir ama benim gibi haldur huldur kalkışırsanız bu işlere... sağlığınıza zarar gelebilir.
Cok zorlama cnm,yavas yavas alistir vücuduEvet kesinlikle katılıyorum ben de ne zaman evde pilates yapsam ertesi gün hep bel ağrısı çekiyorum. Bilmeden kendimizi sakatlamayalım çok haklısınız...
Hos geldin cnm,takimda yerimiz var , kurallarimiza uyarim diyorsan baslayalim seninledemeraba hanımlar 2 yanında kızım var 62 kg ile evlendim 72 kg ile hamile kaldım doğum sonrası 82 yi gördüm güç bela suan 75 eyledim ama artık tek başıma yapamıyorum yardıma ve desteğe ihtiyacım var bu kilolar ya gidecek yada gidecek ve ben 3 ay içinde tekrar 63 olmalıyım. takımlardan birine dahil olmak istiyorum beni de aranıza. alırmısınız
Cnmyediklerini toplu liste halinde yazarmisin,birazdan ben yazicam onun gibiAkşam yemeği olarak sadece çorba içip tatlı niyetine de muz yiyip mideyi bugünlük kapattım. Biraz dengesiz oldu bugün ama umarım yarından itibaren düzene girer...
Ne güzel cnm,yürüyüs yapabiliyorsun en azindan.Hic spor yapmayanlar var aramizda ve verdiklerini diyeti biraktiklarinda fazlasiyla alacaklar maalesef.Spor vücuttaki kas miktarini fazlalastiriyor ve buda yag kütlelerini kücültüyor,yani yagi az bir vücuda kavusuyoruzÇok doğru "pegasus07" Ben kendimi çok zorlamışım ve belimi incitmişim doktor bir süre sadece yürüyüş önerdi sonrasında, ağrılarım geçince profesyonel bir salonda başlayabilirmişim ancak plates kesinlikle yasak :) Bilinçsiz davranmışım ben...
Spor üşendirmiyor da yürüyüş daha keyifli ve saatlerce sıkılmadan yürüyebilirim. Takıyorum kulaklıkları burada yürüyüş parkurları var 1,2 saat yürüyorum her sabah... Bazen akşamları da gidiyorum. Diyetten çok yürüyüş işe yarıyor gibi hissediyorum aslında katı bir diyet yapmıyorum sadece sağlıklı ve düzenli beslenme sistemine alışmaya çalışıyorum :)
Yarından itibaren ben de yazmaya başlayacağım bugün yediklerimi :) Umarım istikrarlı bir şekilde istediğim kiloya ulaşıp neticelendirebilirim çünkü niyetim bu :)
Ne güzel cnm,yürüyüs yapabiliyorsun en azindan.Hic spor yapmayanlar var aramizda ve verdiklerini diyeti biraktiklarinda fazlasiyla alacaklar maalesef.Spor vücuttaki kas miktarini fazlalastiriyor ve buda yag kütlelerini kücültüyor,yani yagi az bir vücuda kavusuyoruz
Suyuda unutma lütfen,su diyette cok önemli
Zaten saglikli kilo vermek ilk amacimiz olmali ve böyle devam edersen kisa süürede neticeye ulasacagina inaniyorum
bugunkü menüm
sabah:2 dilim t.buğday ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin,peynir
ara: 1 elma
öğlen: 1 karnıyarık,3 kaşık makarna, 1 bardak ayran
akşam: salata,1 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay yanında 3 bisküvi:26:
5,6 tane kestane ve yarım nar
spor pazara gittim
1,5 lt su
bu arada regli oldum fenalardayımmm
5 litre su muTam bir su kuşu olduğumu söylemeliyim zararı var mı bilmiyorum ama günde 5 litre su içiyorum :/ doktoruma sorduğumda zararı olmadığını söylemişti önce şekerden şüphelendiler ama 120 kilo olmama rağmen (o zamanlar 120 di) kan testlerimde hiç bişey çıkmadı ne şeker ne kolesterol... :)
Afiyet olsun cnm,cok begendim
Pazara gitmeyi spordan saymiyoruz maalesef
Hay allah yarista vardi bu hafta,regl in oyununa kurban gitme sonra
5 litre su mu
Cnm senin icinde ufak bir havuz varmista,haberin yokmus
Doktor öyle dediyse öyledir ama benim duydugum cok fazla su yunda böbreklere zarari oldugu:44:
Tabi doktor degilim,o yüzden dikkate alma istersen
Ay evet o krizleri hatirlatmateşekkürler kaptancım
ya sorma regli demek tatlı krizleri demek ama kendimi tutucammmeyvelerle ufak ufak geçiştirmeye çalışıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?