Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet pastalar olmamalı, bir anaokulunda çalışıyorum tempo yoğun dolayısıyla ikindi beslenmesinde ne çıkıyorsa ara öğünüm oluyor. önceden 2şer 3er dilim yediğim de olurdu, üç gündür 1dilime indirdim :)

tiremisuyu da annem almış 3 dilim, ben eşim annem yedik, kolayla hiç aram yok zaten ayda yılda denkgelirse içerim..

hoşgeldin aramıza, ben de yeniyim..

selam arkadaşlar kurstan şimdi geldim bi bakayım dedim

kızlar ev işlerini spordan saymıyorsunuz ama benim kalori takibi yaptığım büyük bir site var diyetarkadaşım diye orada bir saat temizlik yapmak=250 kalori

süpermiş

en iyisi ben uzunca bir süre izine ayrılayım kızlar ya da tümden gruptan ayrılayım gruptan ayrılsam bir daha katılamaz mıyım yarışmaya:44:

canım madem kilo verebiliyorsun neden ayrılıyorsunki bence şartları zorlayıp menülerini düzeltirsen daha iyi kilo verebilirsin, diyet zaten çok sıkıntılı bi süreç helede bizim gibi yeme içmeyi sevenler için zaten sevmesek bu halde olmazdık bu şekilde daha motive edici oluyor bence ama tabi sen bilirsin:44::44:

hoşgeldin canım, başın sağolsun

kola ve tatlılar olmamış canım onun yerine kuru meyve yiyerek giderbilirsin tatlı ihtiyacını hem sağlıklı hemde daha az kalorili ama tabi onuda abartmamak lazım

yarınki çizelge için yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk biri formülü verebilirmi:26:

Kızlar selammm hepinize kaç gündür yoktum buralarda ( ara ara geldim okudum geçmişi ama birşey yazamadım çok sıkıcı ve yoğun bir hafta geçiriyorum ama ona rağmen diyet iyi gidiyor çok şükür :)

Özledim hepinizi, sizler nasılsınız? :)

Aramıza hoşgeldin

Kaptancım ben bugün masum bir kaçamak yaptım cezama razıyımm :)))

4 adet cevizli küçük kurabiye yedim ama minikti hepsi :) Çok hafif sünger gibi :)

oooo bende kaç gündür diyorum noracım nerde yok ortalarda diye hoşgeldin canım

4 adet cevizli küçük kurabiye yedim ama minikti hepsi :) Çok hafif sünger gibi :)

ye ye sen kurabiyeleri:118:

Hos geldin cnm,seni incecik yollicam burdan,bak gör
Cnm hedef kilonu ve baslangic kilonu bana özelden gönderebilirmisin

Hoş buldum ablacım..
İnşallah, nasıl isterim..
Hemen mesaj atıyorum ablam..

Canım bende tatlı konusunu söyleyecektim..
Allah analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederim.
Sabah 1 elmayı görünce, çok çok az olduğunu düşündüm fakat; pasta-tiramisu-cola çok değil mi?
Bir de börek. :)
Bence biraz daha azaltmalısın.

hoşgeldin aramıza, ben de yeniyim..

Hoşbuldum, hoşbulduk o halde.. :)
Sende hoşgeldin canım.. :)

Hoşbuldum canım;
Dostlar sağolsun..

Aramıza hoşgeldin

Hoşbuldumm... :)

Akşam yemeğimi de yemiş bulunmaktayım.. :)

Sabah İlk Uyandığımda
1 fincan şekersiz Türk Kahvesi.

Kahvaltı
Biraz maydonoz; yağsız peynir, 2 zeytin, yarım dilim tam b. ekmeği, şekersiz+limonlu yeşil çay

Ara
1 elma

Öğle
1 kase çorba; yarım kase yoğurt

Ara
3 fındık, 1 kuru kayısı

Akşam
1 tabak pirinçsiz ıspanak yemeği, yoğurt

Su; şu ana dek 1 litre.. Bunu arttırmaya çalışacağım.. Akşama kadar ilerim inşallah biraz daha..
Spor; 50 mekik+45 dk yürüyüş..

menü süper, ıspanağa bulgur koyabilirsin cnm hem daha doyurucu ve lezzetli oluyor

menü süper, ıspanağa bulgur koyabilirsin cnm hem daha doyurucu ve lezzetli oluyor

Teşekkür ederim..
Olmuş mu gerçekten? İlk günüm, böyle ara öğün falan yapmazdım ben, becerebildim inşallah..

Bulgur mu? Harika fikir..
Hem ben bulguru çok severim ama hiç aklıma gelmedi, pirinç olmasın deyince boş yaptım..
Bir sonrakini kesin bulgurlu deneyeceğim.. Teşekkür ederim.

bende menümü yazayım

sabah: 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, iki çatak kavurma, 5 zeytin ve şekersiz çay

ara: 2 mandalina

öğle: şekersiz çay ve eti form bisküvi

akşam: 1 tabak pırasa yemeği, salata, 1 dilim ekmek

birazdan 1 elma yerim

soda ve bitki çayıyla kapatmayı düşünüyorum

dünden beri wc sorunum var yarın tartıyı etkiler oyüzden bi çözüm lazım

1,5 litre su

bugun baya bi yürüdüm hareketli bigün geçti

valla bana az bile geldi kahvaltıya yumurta ekleyebilirisin, kahveyle başlaman harika çünkü metabolizmada çok etkiliymiş, böyle kaçamaksız giderse kısa zamanda verirsin canım

normalde bende prinç kullanırdım ama artık hayatımda bulgur var

Menü çok güzel canım..
Canım kavurma çekti.

Kuzum, nane kaynatıversen? Wc için çok etkili oluyor, içine de biraz limon sıkarsan daha kolay içebilirsin.

Evet kahveyi bende biliyordum, onu yapmaya gayret göstereceğim.
Kaçamaksız inşallah gidebilirim ama çok zor.. :) İlk gün diye muazzam oldu böyle, ay inşallah her gün böyle olsa.. :)

Yaşasın bulgur!

Anladim cnm sana ara ögün alternatifleri lazim o zaman

Cantana 5-6 adet findik götürebilirsin,yaninda 1 elma koy hem az kalorili,hemde tok tutucu bir ara ögün olur
kuru kayisi koyabilirsin 3 tane,yanina yine findik yiyebilirsin
ufak kutu sütler var,onlardan alip yarisiyla 1 ufak meyve yiyebilirsin
kutu yogurtlar var,onlardan alip ara ögününü yapabilirsin.Cnm okulda cikan yiyecekle ara ögün yaparsan kilo vermen gecikir,pasta cok fazla kalorilidir cünkü...

Anneler hicte kiyamaz demi
Emziriyormusun merak ettim:44:

yarınki çizelge için yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk biri formülü verebilirmi:26:
Cnm baslangic kilondan bu haftaki kilonu cikariyorsun,aradaki farki 100 ile carpiyorsun ve cikan sonucu baslangic kilona bölüyorsun.Virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi arttiriyorsun

mesela atiyorum,sadece örnek
ben gecen hafta 71,6 geliyordum
bu haftada 71 geldigimi düsünürsek
71,6-71=0,6
0,6*100=60
60:71,6=0,837 oluyor.Virgülden sonraki 3.rakam 7 oldugu icin bir önceki sayiyi yuvarliyoruz yani sonuc 0,84 oluyor
Pegasus0771,6/71/0,6/0,84)
senin bu haftaya mahsus kilon 2 ye bölünmeli,deneme süren 2 haftaydi demi:44:
Birde senin hedef kacti,ben silmisim yanlislikla:26:
Hos geldin cnm,sagligin yerindeyse sikinti gecer merak etme
Ben iyiyim tesekkür ederim

Allah daha büyük acilar vermesin cnm
100 kalorilik ek spor yap lütfen kolay gelsin,yaglarin erisin
oooo bende kaç gündür diyorum noracım nerde yok ortalarda diye hoşgeldin canım

ye ye sen kurabiyeleri:118:
Ne kadarda üzülmüssün,duygularindan belli oluyor
Aldim cnm mesaji,sonra lazim olacak

Afiyet olsun ispanaga bayilirim
Cnm sabah ekmegi 2 dlime kadar yiyebilirsin,aksama kadar yakariz onu zaten.
Arada meyveyle birlikte 2 kasik yogurt veya 1 cay bardagi süt icebilirsin,kan sekerini dengeliyor ve cabuk acikmana engel oluyor
Suyuda arttirirsak cabucak kurtulursun kilolardan.
Cnm mekik cekmeden önce vücudunu en az 15 dk isit,yoksa cektigin mekik pek ise yaramiyor.Yani yürüyüsten geldikten hemen sonra cekersen göbek daha cabuk toparlanir

Afiyet olsun cnm,sen dünde kavurma yememismiydin
Birde her gün bisküvi var cnm masallah
Kalorisini yazarmisin bana,paketin üzerinde yaziyordur
Menünü begendim cnm,yürüyüste var seytanin bacagini kirmissin bakiyorumda

Cnm sabah ac karinla 2 adet kivi ye,hic bir sorunun kalmaz

Bulguruda fazla abartma cnm,1 porsiyona 1-2 yemek kasigindan fazla koyma
Cnm inanki olur,burda paylasacagim korkusu var ya insan yiyemiyor,firca yiyceme bogazimi tutim diyor

benim başlangıç 75,4 cnm geçen hafta 72,6 dım hedefim 60 kg. çizeldemde var zaten

deneme süresi 1 hafta beklemiştim ikinci hafta listeye alıncaktım pc bozuldu 2 hafta sayılır evet

2 bölünme kısmı dışında anladım cnm

Anladim cnm,o zaman 2 hafta sayiliyor dedigin gibi.
2 hafta deneme süren oldugu icin cikann sonucu 2 ye bölüyorsun.Bu 3 hafta olsaydi 3 e bölecektin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…