Merhaba cnmm
Afiyet olsun cnm.Sabah bisey yememissin,öglen dengelemissin.Aradaki pasta olmamis ama sende yazmissin zaten,zamanla kesersin..
Aksam fazla olmus,3-4 kasik bulgur yeterlidir yemekle birlikte,bide ekmek iyi olmamis.Tatli icin canin cok isterse pasta yerine kuru meyve deneyebilirsin...
Kola cok zararli,onu icmeseymissin keske,hemde tiramisu..Abarti olmus ama zamanla düzene girecegine inaniyorum ben
Merhaba hanımlar. Herkese bol ve keyifli çalışmalar diliyorum.
Pegasus abla ile yaptığımız sohbetten sonra takıma katılmaya karar verdim. :)
23 yaşındayım.
90 kiloyum; 1.68 boyundayım..
Kurallardan haberdarım..
Tek sıkıntım su.. Su içememe gibi bir problemim var, inşallah takım sayesinde onu da aşacağım. Biliyorum çok önemli.
Metabolizmam hızlı çalışıyordu geçtiğimiz yıllarda, fakat ben bunu iyi kullanamadım..
Şu an iç güveysinden hallice.Hızlı veremesem de; yine de verebiliyorum bin şükür.
Kendi kendime diyet yapıyordum, 86lara kadar inmiştim geçtiğimiz aylarda.
Dedemi kaybedince, işler iyice karıştı. Spor diyet bitti.
Hatta evde ocak kaynamadığı için ekmeği çok tükettim.
Bu sabah, artık bu kadar yeter deyip, buraya geldim.
Herkese kolay gelsin..
kızlar ev işlerini spordan saymıyorsunuz ama benim kalori takibi yaptığım büyük bir site var diyetarkadaşım diye orada bir saat temizlik yapmak=250 kalori
en iyisi ben uzunca bir süre izine ayrılayım kızlar ya da tümden gruptan ayrılayım gruptan ayrılsam bir daha katılamaz mıyım yarışmaya:44:
23 yaşındayım.
Kurallardan haberdarım..
Tek sıkıntım su.. Su içememe gibi bir problemim var, inşallah takım sayesinde onu da aşacağım. Biliyorum çok önemli.
Metabolizmam hızlı çalışıyordu geçtiğimiz yıllarda, fakat ben bunu iyi kullanamadım..
Şu an iç güveysinden hallice.Hızlı veremesem de; yine de verebiliyorum bin şükür.
Herkese kolay gelsin..
merhaba arkadaşlarım
dünki menüm
sabah: 1 küçük elma
ara: 1 sade türk kahvesi, 1 tane badem şekeri
öğle: 1 küçük kase yayla çorbası, 2 küçük parça ıspanaklı-lorlu börek
ara: 1 tane cennet meyvesi (sarı hurma), 1 küçük dilim bisküvili pasta, şekersiz açık çay
akşam: 1 porsiyon etli patlıcan yemeği, 1 porsiyon bulgur pilavı, yarım dilim ekmek
ara: 1 bardak kola, 1 dilim tiremisu
SU: 1,5 lt SPOR: merdiven in çık
ÖĞLEN İŞ YERİMDE ÇIKAN YEMEKLERDEN YİYORUM
ARKADAŞLAR TATLIYI BİRDEN KESEMİYORUM AMA AZALTTIM, YENİ DOĞUM YAPTIĞIM İÇİN HIZLI BİR GEÇİŞ YAPMAK İSTEMİYORUM, İŞ TEMPOMDA ÇOK YOĞUN, KAN ŞEKERİM DÜŞEBİLİYOR. BU İKİ HAFTALIK DENEME SÜRESİNDE TAMAMEN KESMİŞ OLURUM UMARIM.
23 yaşındayım.
Kurallardan haberdarım..
Herkese kolay gelsin..
Kızlar selammm hepinizekaç gündür yoktum buralarda ( ara ara geldim okudum geçmişi ama birşey yazamadım çok sıkıcı ve yoğun bir hafta geçiriyorum ama ona rağmen diyet iyi gidiyor çok şükür :)
Özledim hepinizi, sizler nasılsınız? :)
Kaptancım ben bugün masum bir kaçamak yaptım cezama razıyımm :)))
4 adet cevizli küçük kurabiye yedim ama minikti hepsi :) Çok hafif sünger gibi :)
Hos geldin cnm,seni incecik yollicam burdan,bak gör
Cnm hedef kilonu ve baslangic kilonu bana özelden gönderebilirmisin
merhaba arkadaşlarım
dünki menüm
sabah: 1 küçük elma
ara: 1 sade türk kahvesi, 1 tane badem şekeri
öğle: 1 küçük kase yayla çorbası, 2 küçük parça ıspanaklı-lorlu börek
ara: 1 tane cennet meyvesi (sarı hurma), 1 küçük dilim bisküvili pasta, şekersiz açık çay
akşam: 1 porsiyon etli patlıcan yemeği, 1 porsiyon bulgur pilavı, yarım dilim ekmek
ara: 1 bardak kola, 1 dilim tiremisu
SU: 1,5 lt SPOR: merdiven in çık
ÖĞLEN İŞ YERİMDE ÇIKAN YEMEKLERDEN YİYORUM
ARKADAŞLAR TATLIYI BİRDEN KESEMİYORUM AMA AZALTTIM, YENİ DOĞUM YAPTIĞIM İÇİN HIZLI BİR GEÇİŞ YAPMAK İSTEMİYORUM, İŞ TEMPOMDA ÇOK YOĞUN, KAN ŞEKERİM DÜŞEBİLİYOR. BU İKİ HAFTALIK DENEME SÜRESİNDE TAMAMEN KESMİŞ OLURUM UMARIM.
hoşgeldin aramıza, ben de yeniyim..
selam arkadaşlar kurstan şimdi geldim bi bakayım dedim
süpermiş
canım madem kilo verebiliyorsun neden ayrılıyorsunki bence şartları zorlayıp menülerini düzeltirsen daha iyi kilo verebilirsin, diyet zaten çok sıkıntılı bi süreç helede bizim gibi yeme içmeyi sevenler için zaten sevmesek bu halde olmazdıkbu şekilde daha motive edici oluyor bence ama tabi sen bilirsin:44::44:
hoşgeldin canım, başın sağolsun
kola ve tatlılar olmamış canım onun yerine kuru meyve yiyerek giderbilirsin tatlı ihtiyacını hem sağlıklı hemde daha az kalorili ama tabi onuda abartmamak lazım
Aramıza hoşgeldin
Akşam yemeğimi de yemiş bulunmaktayım.. :)
Sabah İlk Uyandığımda
1 fincan şekersiz Türk Kahvesi.
Kahvaltı
Biraz maydonoz; yağsız peynir, 2 zeytin, yarım dilim tam b. ekmeği, şekersiz+limonlu yeşil çay
Ara
1 elma
Öğle
1 kase çorba; yarım kase yoğurt
Ara
3 fındık, 1 kuru kayısı
Akşam
1 tabak pirinçsiz ıspanak yemeği, yoğurt
Su; şu ana dek 1 litre..Bunu arttırmaya çalışacağım.. Akşama kadar ilerim inşallah biraz daha..
Spor; 50 mekik+45 dk yürüyüş..
menü süper, ıspanağa bulgur koyabilirsin cnm hem daha doyurucu ve lezzetli oluyor
Teşekkür ederim..
Olmuş mu gerçekten? İlk günüm, böyle ara öğün falan yapmazdım ben, becerebildim inşallah..
Bulgur mu? Harika fikir..
Hem ben bulguru çok severim ama hiç aklıma gelmedi, pirinç olmasın deyince boş yaptım..
Bir sonrakini kesin bulgurlu deneyeceğim..Teşekkür ederim.
bende menümü yazayım
sabah: 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, iki çatak kavurma, 5 zeytin ve şekersiz çay
ara: 2 mandalina
öğle: şekersiz çay ve eti form bisküvi
akşam: 1 tabak pırasa yemeği, salata, 1 dilim ekmek
birazdan 1 elma yerim
soda ve bitki çayıyla kapatmayı düşünüyorum
dünden beri wc sorunum var yarın tartıyı etkiler oyüzden bi çözüm lazım
1,5 litre su
bugun baya bi yürüdüm hareketli bigün geçti
valla bana az bile geldi kahvaltıya yumurta ekleyebilirisin, kahveyle başlaman harika çünkü metabolizmada çok etkiliymiş, böyle kaçamaksız giderse kısa zamanda verirsin canım
normalde bende prinç kullanırdım ama artık hayatımda bulgur var
Anladim cnm sana ara ögün alternatifleri lazim o zamanevet pastalar olmamalı, bir anaokulunda çalışıyorum tempo yoğun dolayısıyla ikindi beslenmesinde ne çıkıyorsa ara öğünüm oluyor. önceden 2şer 3er dilim yediğim de olurdu, üç gündür 1dilime indirdim :)
tiremisuyu da annem almış 3 dilim, ben eşim annem yedik, kolayla hiç aram yok zaten ayda yılda denkgelirse içerim..
Cnm baslangic kilondan bu haftaki kilonu cikariyorsun,aradaki farki 100 ile carpiyorsun ve cikan sonucu baslangic kilona bölüyorsun.Virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi arttiriyorsunyarınki çizelge için yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk biri formülü verebilirmi:26:
Hos geldin cnm,sagligin yerindeyse sikinti gecer merak etmeKızlar selammm hepinizekaç gündür yoktum buralarda ( ara ara geldim okudum geçmişi ama birşey yazamadım çok sıkıcı ve yoğun bir hafta geçiriyorum ama ona rağmen diyet iyi gidiyor çok şükür :)
Özledim hepinizi, sizler nasılsınız? :)
Allah daha büyük acilar vermesin cnmKaptancım ben bugün masum bir kaçamak yaptım cezama razıyımm :)))
4 adet cevizli küçük kurabiye yedim ama minikti hepsi :) Çok hafif sünger gibi :)
Ne kadarda üzülmüssün,duygularindan belli oluyoroooo bende kaç gündür diyorum noracım nerde yok ortalarda diye hoşgeldin canım
ye ye sen kurabiyeleri:118:
Aldim cnm mesaji,sonra lazim olacakHoş buldum ablacım..
İnşallah, nasıl isterim..
Hemen mesaj atıyorum ablam..
Akşam yemeğimi de yemiş bulunmaktayım.. :)
Sabah İlk Uyandığımda
1 fincan şekersiz Türk Kahvesi.
Kahvaltı
Biraz maydonoz; yağsız peynir, 2 zeytin, yarım dilim tam b. ekmeği, şekersiz+limonlu yeşil çay
Ara
1 elma
Öğle
1 kase çorba; yarım kase yoğurt
Ara
3 fındık, 1 kuru kayısı
Akşam
1 tabak pirinçsiz ıspanak yemeği, yoğurt
Su; şu ana dek 1 litre..Bunu arttırmaya çalışacağım.. Akşama kadar ilerim inşallah biraz daha..
Spor; 50 mekik+45 dk yürüyüş..
Afiyet olsun cnm,sen dünde kavurma yememismiydinbende menümü yazayım
sabah: 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, iki çatak kavurma, 5 zeytin ve şekersiz çay
ara: 2 mandalina
öğle: şekersiz çay ve eti form bisküvi
akşam: 1 tabak pırasa yemeği, salata, 1 dilim ekmek
birazdan 1 elma yerim
soda ve bitki çayıyla kapatmayı düşünüyorum
dünden beri wc sorunum var yarın tartıyı etkiler oyüzden bi çözüm lazım
1,5 litre su
bugun baya bi yürüdüm hareketli bigün geçti
Bulguruda fazla abartma cnm,1 porsiyona 1-2 yemek kasigindan fazla koymaMenü çok güzel canım..
Canım kavurma çekti.
Kuzum, nane kaynatıversen? Wc için çok etkili oluyor, içine de biraz limon sıkarsan daha kolay içebilirsin.
Evet kahveyi bende biliyordum, onu yapmaya gayret göstereceğim.
Kaçamaksız inşallah gidebilirim ama çok zor.. :) İlk gün diye muazzam oldu böyle, ay inşallah her gün böyle olsa.. :)
Yaşasın bulgur!
Cnm baslangic kilondan bu haftaki kilonu cikariyorsun,aradaki farki 100 ile carpiyorsun ve cikan sonucu baslangic kilona bölüyorsun.Virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi arttiriyorsun
mesela atiyorum,sadece örnek
ben gecen hafta 71,6 geliyordum
bu haftada 71 geldigimi düsünürsek
71,6-71=0,6
0,6*100=60
60:71,6=0,837 oluyor.Virgülden sonraki 3.rakam 7 oldugu icin bir önceki sayiyi yuvarliyoruz yani sonuc 0,84 oluyor
Pegasus0771,6/71/0,6/0,84)
senin bu haftaya mahsus kilon 2 ye bölünmeli,deneme süren 2 haftaydi demi:44:
Birde senin hedef kacti,ben silmisim yanlislikla:26:
Anladim cnm,o zaman 2 hafta sayiliyor dedigin gibi.benim başlangıç 75,4 cnm geçen hafta 72,6 dım hedefim 60 kg. çizeldemde var zaten
deneme süresi 1 hafta beklemiştim ikinci hafta listeye alıncaktım pc bozuldu 2 hafta sayılır evet
2 bölünme kısmı dışında anladım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?