Günaydin cnmmmgünaydın herkeseeee
Rica ederim cnm,umarim önemli bisey yoktur:26:
patates kızartması dışında güzel menü, ayy öylede canım çektiki çok severim ama
ev işlerinide sevgili pegasus spordan saymıyor
Cnm yanliz basina toparlanacigina eminmisin:44:yok bayramdan sonra kendimi bir türlü toparlayamadığım için iyice bunaldım. ama yine de kilo vermişim o menülere rağmen bugün tartıldım 77 kiloyum. Spor bana yaramıyor ben sana söylüyorum
Arkadaslar izinli yazilmak demek izinli olmak demektir.
Yani izindeysen takima gelip menü paylasmak nedir ben anlayamadim..
Mercani bunu ilk gün söylediginde acikcasi sadece o gün icin sanmistim ve sasirmakla birlikte kirilmasin diye bisey demedim,simdi sa da ayni seyi istiyor..
Lütfen yanlis anlamayin ama siz izinli olup,kurallardan muaf olarak burda istediginiz zaman yazip,istediginiz zaman yazmayarak takimda olmak istiyorsunuz.
Bu diger takim üyelerine büyük haksizliktir,onlarin derdi ne o zaman,onlarda izine ayrilip burda yazsinlar madem...
Bu gidise nokta koyma zamani geldi.
izinli olan hic bir üyenin buraya gelip menü paylasmasini dogru bulmuyorum,bu yüzden burda sohbet edip,yediklerinizin kontrol altinda olmasini istiyorsaniz,izine ayrilmayin,yok izinli olmak istioyrum diyorsanizda sadece izniinizi yapin lütfen...Listede olmayan hic bir üyenin takimda menü paylasmasina izin veremem kusura bakmayin..
Bu konuda bana kirilacaginizi düsünmüyorum acikcasi,cünkü size yapin dersem diger üyelerin hakkini yemis olurum..Umarim anlasilmistir...
Tesekkür ederim...
Mercani bunu ilk gün söylediginde acikcasi sadece o gün icin sanmistim ve sasirmakla birlikte kirilmasin diye bisey demedim,simdi sa da ayni seyi istiyor..
Lütfen yanlis anlamayin ama siz izinli olup,kurallardan muaf olarak burda istediginiz zaman yazip,istediginiz zaman yazmayarak takimda olmak istiyorsunuz.
Bu diger takim üyelerine büyük haksizliktir,onlarin derdi ne o zaman,onlarda izine ayrilip burda yazsinlar madem...
izinli olan hic bir üyenin buraya gelip menü paylasmasini dogru bulmuyorum,bu yüzden burda sohbet edip,yediklerinizin kontrol altinda olmasini istiyorsaniz,izine ayrilmayin,yok izinli olmak istioyrum diyorsanizda sadece izniinizi yapin lütfen...Listede olmayan hic bir üyenin takimda menü paylasmasina izin veremem kusura bakmayin..
Bu konuda bana kirilacaginizi düsünmüyorum acikcasi,cünkü size yapin dersem diger üyelerin hakkini yemis olurum..Umarim anlasilmistir...
Tesekkür ederim...
Cnm normalde yasak,cünkü burda sohbet edecek zamanin varsa buyur gel,beraber hem motive olalim,hem zayiflayalim.menü paylaşmayı anladım da izinliyken burada sohbet etmek yasak mı
Cnm yanliz basina toparlanacigina eminmisin:44:
Spor vücudu toparliyor bi kere,inceltiyor seni
Anlayisin icin tesekkür ederim cnm,bencede ayrilma,surda zayif olalim,ne edcen izindeYoo yoo ben asla kırılmam, haklısın tabi. Aslında ben kurallardanda muaf olmak istemiyordum. Sadece listede bir iki hafta olmayıp liste stresine girmek istemiyordum.. Ama öyleyse bende izine ayrılmam :))
Cnm bu hafta olan olmus zaten.Ayrica 2 haftadan az izinli olamazsin,genel kural bu.Eger haftaya kadar toparlanacigina inaniyorsan bence izine ayrilma,yinede karar senin tabibir haftayı evdeki gelen giden azalır böylece menülerimi düzene koyarım diye toparlanma süresi olarak istedim işte. Birde bu menülerle kilo vereceğimi düşünmüyordum takımın ortalaması düşmesin diye ama vermişim
Hemen kapat orayi,mutfak önlügüne hizli bir gecis yapKızlar ben çok elişi yapıyorum. Dikiş dikiyorum bebek çocuk polar veya içi pamuklu örtüler yapıyorum mutfak önlükleri yapıyorum.. Yani hobi dikişi yapıyorum.
Az öncede instagrama girdim biraz diğer insanlar neler dikiyor diye bakmak için arama yerine mutfak önlüğü girdim sonrada selfmade yazdım veee bi sürü pastalar çıktı önüme çok kötü durumdayımmm
Anlayisin icin tesekkür ederim cnm,bencede ayrilma,surda zayif olalim,ne edcen izinde
haksizlik olmasini istemiyorum ben gercekten bir rahatsizligin olur,isin olur gelemezsin izine ayril derim ama durduk yere niye izin hakkini doldurasin ki
Hemen kapat orayi,mutfak önlügüne hizli bir gecis yap
Cnm günlük aktivite oldugu isin saymiyoruz,yoksa gün icindede kalori harciyoruz tabikızlar ev işlerini spordan saymıyorsunuz ama benim kalori takibi yaptığım büyük bir site var diyetarkadaşım diye orada bir saat temizlik yapmak=250 kalori
Tamam o halde kalıyorum
Mutfak önlüğüne geçiş yaptım ama önce biraz oyalandım ordaorda şey vardı işte sölicem banene böle çikolata soslu kekler vardıı mmmhhmmm
Tesekkür ederim...
Kesinlikle hayir cünkü senin listeye girme imkanin simdilik yokÜStüme alınmalı mıyım Pegasus ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?