Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Öööff kahvaltımı ederken tv bakim dedim evdede türk kanalları yok bitek trt var alman kanallarıda çok sıkıcı beyaaaa

Omlet peynir ve sütten oluşan kahvaltımı ediyorummm

Rica ederim cnm,umarim önemli bisey yoktur:26:

yok bayramdan sonra kendimi bir türlü toparlayamadığım için iyice bunaldım. ama yine de kilo vermişim o menülere rağmen bugün tartıldım 77 kiloyum. Spor bana yaramıyor ben sana söylüyorum

Arkadaslar izinli yazilmak demek izinli olmak demektir.
Yani izindeysen takima gelip menü paylasmak nedir ben anlayamadim..
Mercani bunu ilk gün söylediginde acikcasi sadece o gün icin sanmistim ve sasirmakla birlikte kirilmasin diye bisey demedim,simdi sa da ayni seyi istiyor..
Lütfen yanlis anlamayin ama siz izinli olup,kurallardan muaf olarak burda istediginiz zaman yazip,istediginiz zaman yazmayarak takimda olmak istiyorsunuz.
Bu diger takim üyelerine büyük haksizliktir,onlarin derdi ne o zaman,onlarda izine ayrilip burda yazsinlar madem...
Bu gidise nokta koyma zamani geldi.
izinli olan hic bir üyenin buraya gelip menü paylasmasini dogru bulmuyorum,bu yüzden burda sohbet edip,yediklerinizin kontrol altinda olmasini istiyorsaniz,izine ayrilmayin,yok izinli olmak istioyrum diyorsanizda sadece izniinizi yapin lütfen...Listede olmayan hic bir üyenin takimda menü paylasmasina izin veremem kusura bakmayin..

Bu konuda bana kirilacaginizi düsünmüyorum acikcasi,cünkü size yapin dersem diger üyelerin hakkini yemis olurum..Umarim anlasilmistir...
Tesekkür ederim...

patates kızartması dışında güzel menü, ayy öylede canım çektiki çok severim ama

ev işlerinide sevgili pegasus spordan saymıyor

kızlar ev işlerini spordan saymıyorsunuz ama benim kalori takibi yaptığım büyük bir site var diyetarkadaşım diye orada bir saat temizlik yapmak=250 kalori

yok bayramdan sonra kendimi bir türlü toparlayamadığım için iyice bunaldım. ama yine de kilo vermişim o menülere rağmen bugün tartıldım 77 kiloyum. Spor bana yaramıyor ben sana söylüyorum
Cnm yanliz basina toparlanacigina eminmisin:44:
Spor vücudu toparliyor bi kere,inceltiyor seni

menü paylaşmayı anladım da izinliyken burada sohbet etmek yasak mı

Yoo yoo ben asla kırılmam, haklısın tabi. Aslında ben kurallardanda muaf olmak istemiyordum. Sadece listede bir iki hafta olmayıp liste stresine girmek istemiyordum.. Ama öyleyse bende izine ayrılmam :))

menü paylaşmayı anladım da izinliyken burada sohbet etmek yasak mı
Cnm normalde yasak,cünkü burda sohbet edecek zamanin varsa buyur gel,beraber hem motive olalim,hem zayiflayalim.
Ben kimse kirilmasin diye ve ortam bozulmasin diye gelin sohbet edin dedim ama her gün gelebiliyorsan niye izine ayriliyorsun demi ama

Cnm yanliz basina toparlanacigina eminmisin:44:
Spor vücudu toparliyor bi kere,inceltiyor seni

bir haftayı evdeki gelen giden azalır böylece menülerimi düzene koyarım diye toparlanma süresi olarak istedim işte. Birde bu menülerle kilo vereceğimi düşünmüyordum takımın ortalaması düşmesin diye ama vermişim

Yoo yoo ben asla kırılmam, haklısın tabi. Aslında ben kurallardanda muaf olmak istemiyordum. Sadece listede bir iki hafta olmayıp liste stresine girmek istemiyordum.. Ama öyleyse bende izine ayrılmam :))
Anlayisin icin tesekkür ederim cnm,bencede ayrilma,surda zayif olalim,ne edcen izinde

haksizlik olmasini istemiyorum ben gercekten bir rahatsizligin olur,isin olur gelemezsin izine ayril derim ama durduk yere niye izin hakkini doldurasin ki

Kızlar ben çok elişi yapıyorum. Dikiş dikiyorum bebek çocuk polar veya içi pamuklu örtüler yapıyorum mutfak önlükleri yapıyorum.. Yani hobi dikişi yapıyorum.

Az öncede instagrama girdim biraz diğer insanlar neler dikiyor diye bakmak için arama yerine mutfak önlüğü girdim sonrada selfmade yazdım veee bi sürü pastalar çıktı önüme çok kötü durumdayımmm

Cnm bu hafta olan olmus zaten.Ayrica 2 haftadan az izinli olamazsin,genel kural bu.Eger haftaya kadar toparlanacigina inaniyorsan bence izine ayrilma,yinede karar senin tabi

Hemen kapat orayi,mutfak önlügüne hizli bir gecis yap

Anlayisin icin tesekkür ederim cnm,bencede ayrilma,surda zayif olalim,ne edcen izinde

haksizlik olmasini istemiyorum ben gercekten bir rahatsizligin olur,isin olur gelemezsin izine ayril derim ama durduk yere niye izin hakkini doldurasin ki

Tamam o halde kalıyorum

kızlar ev işlerini spordan saymıyorsunuz ama benim kalori takibi yaptığım büyük bir site var diyetarkadaşım diye orada bir saat temizlik yapmak=250 kalori
Cnm günlük aktivite oldugu isin saymiyoruz,yoksa gün icindede kalori harciyoruz tabi
Tamam o halde kalıyorum

msj sayilarina dikkat et yanliz
Mutfak önlüğüne geçiş yaptım ama önce biraz oyalandım orda orda şey vardı işte sölicem banene böle çikolata soslu kekler vardıı mmmhhmmm

ÜStüme alınmalı mıyım Pegasus ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…