Seummu,, canım menünle ilgili yaptığımız yorumlardan ötürümü izinli olmak istiyorsun??
Kesinlikle hayir cünkü senin listeye girme imkanin simdilik yok
Cnm normalde yasak,cünkü burda sohbet edecek zamanin varsa buyur gel,beraber hem motive olalim,hem zayiflayalim.
Ben kimse kirilmasin diye ve ortam bozulmasin diye gelin sohbet edin dedim ama her gün gelebiliyorsan niye izine ayriliyorsun demi ama
Ok cnm,6 adet hos bes 127 kalori yapiyor,bilgin olsun..pegasus evet hoşbeş idi
Cnm dedigim gibi eger listeye alinma imkanin olsaydi,listeye gir derdim..Bu durumda yediklerini kontrol altinda tutumak isteyebilirsin,sorun yok..Yanliz sunuda söylemek istiyorum,koruma topigimizde var,belki haberin yoktur,püsküüt ve bir kac arkadas orda birbirlerini kontrol ederek korumaya calisiyorlar kilolarini..Malum yeni mezun sayılırım, kilomu burada koruyayım diyorum ben de ama öyle bir durum olursa da alınmam yani ..
Cnm ben acik konusayim,3 haftayi gecti geldigim takima,bir umutla geldim cünkü gercekten kilo vermeye ihtiyacim vardi ve bunu burda benim durumumda olan kisilerle yapmak daha zevklidir diye düsündüm..anlıyorum size de danışayım kızlar hepinize yani
benim bir günüm bir günüme uymuyor, misafirim çok oluyor ve önceden haberim yok ki o hafta izin alayım. Bazen misafir sabah bir geliyor akşam evine yatmaya gidiyor o saatten sonra telefonla (hattımda pek iyi çekmiyor) gir ki beş mesaj yazasın. Küçük bebeğim var bir saati bir saatini tutmuyor tam diş çıkarma döneminde yürüteçle geziyor sabah ben bilgisayar başında otururken o bayağı iş görmüş salonda bu ne perhiz bu ne lahana salatası
benim burada ne işim var öyleyse
Cnm izine ayrilan üye 6 ay icinde dönmezse diskalifiye edilir...en iyisi ben uzunca bir süre izine ayrılayım kızlar ya da tümden gruptan ayrılayım gruptan ayrılsam bir daha katılamaz mıyım yarışmaya:44:
Cnm tebrik ederim seni..Bu konuda tam olarak bilgim olmamakla birlikte izine ayrilan üyenin 2 hafta listeye alinmayacagini biliyorum.Mezuniyet buna dahilmi bilmiyorum.Kızlar ben 54 ile izine ayrılmıştım bugün 53.2 geliyorum. Hedef kiloma ulaştım yani o yüzden bu cuma mezun olmaya karar verdim. İzine ayrılalı 2 hafta oldu mu bilmiyorum ama mezun olmak için izin süresinin bitmesine gerek yoktur heralde.
Cnm tebrik ederim seni..Bu konuda tam olarak bilgim olmamakla birlikte izine ayrilan üyenin 2 hafta listeye alinmayacagini biliyorum.Mezuniyet buna dahilmi bilmiyorum.
Sen önceki hafta izine ayrildin,gecen hafta bildirim olmadindan 1 hafta izinli sayiliyorsun,yani eger mezuniyette dahilse seni haftaya mezun ediyoruz..
Bu konuyu püsküüte sorup,kesin bir cevapla sana geri dönecegim cnm..
Haklisin cnm,tekrar tebrik ediyorum.Darisi diger bütün arkadaslaraTamam o zaman cevap bekliyorum senden. Çok farketmez zaten hangi hafta mezun olduğum nasılsa kiloları verdim bir hafta daha bekleyebilirim mezun olmak için :)
Kızlar ben 54 ile izine ayrılmıştım bugün 53.2 geliyorum. Hedef kiloma ulaştım yani o yüzden bu cuma mezun olmaya karar verdim. İzine ayrılalı 2 hafta oldu mu bilmiyorum ama mezun olmak için izin süresinin bitmesine gerek yoktur heralde.
Merhaba hanımlar. Herkese bol ve keyifli çalışmalar diliyorum.
Pegasus abla ile yaptığımız sohbetten sonra takıma katılmaya karar verdim. :)
23 yaşındayım.
90 kiloyum; 1.68 boyundayım..
Kurallardan haberdarım..
Tek sıkıntım su.. Su içememe gibi bir problemim var, inşallah takım sayesinde onu da aşacağım. Biliyorum çok önemli.
Metabolizmam hızlı çalışıyordu geçtiğimiz yıllarda, fakat ben bunu iyi kullanamadım..
Şu an iç güveysinden hallice.Hızlı veremesem de; yine de verebiliyorum bin şükür.
Kendi kendime diyet yapıyordum, 86lara kadar inmiştim geçtiğimiz aylarda.
Dedemi kaybedince, işler iyice karıştı. Spor diyet bitti.
Hatta evde ocak kaynamadığı için ekmeği çok tükettim.
Bu sabah, artık bu kadar yeter deyip, buraya geldim.
Herkese kolay gelsin..
Tebrik ederim.
Hoşgeldin canım, inşallah sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını.
Başınız sağolsun canım.
Merhaba hanımlar. Herkese bol ve keyifli çalışmalar diliyorum.
Pegasus abla ile yaptığımız sohbetten sonra takıma katılmaya karar verdim. :)
23 yaşındayım.
90 kiloyum; 1.68 boyundayım..
Kurallardan haberdarım..
Tek sıkıntım su.. Su içememe gibi bir problemim var, inşallah takım sayesinde onu da aşacağım. Biliyorum çok önemli.
Metabolizmam hızlı çalışıyordu geçtiğimiz yıllarda, fakat ben bunu iyi kullanamadım..
Şu an iç güveysinden hallice.Hızlı veremesem de; yine de verebiliyorum bin şükür.
Kendi kendime diyet yapıyordum, 86lara kadar inmiştim geçtiğimiz aylarda.
Dedemi kaybedince, işler iyice karıştı. Spor diyet bitti.
Hatta evde ocak kaynamadığı için ekmeği çok tükettim.
Bu sabah, artık bu kadar yeter deyip, buraya geldim.
Herkese kolay gelsin..
Merhaba cnmmmerhaba arkadaşlarım
dünki menüm
sabah: 1 küçük elma
ara: 1 sade türk kahvesi, 1 tane badem şekeri
öğle: 1 küçük kase yayla çorbası, 2 küçük parça ıspanaklı-lorlu börek
ara: 1 tane cennet meyvesi (sarı hurma), 1 küçük dilim bisküvili pasta, şekersiz açık çay
akşam: 1 porsiyon etli patlıcan yemeği, 1 porsiyon bulgur pilavı, yarım dilim ekmek
ara: 1 bardak kola, 1 dilim tiremisu
SU: 1,5 lt SPOR: merdiven in çık
ÖĞLEN İŞ YERİMDE ÇIKAN YEMEKLERDEN YİYORUM
ARKADAŞLAR TATLIYI BİRDEN KESEMİYORUM AMA AZALTTIM, YENİ DOĞUM YAPTIĞIM İÇİN HIZLI BİR GEÇİŞ YAPMAK İSTEMİYORUM, İŞ TEMPOMDA ÇOK YOĞUN, KAN ŞEKERİM DÜŞEBİLİYOR. BU İKİ HAFTALIK DENEME SÜRESİNDE TAMAMEN KESMİŞ OLURUM UMARIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?