Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Seummu,, canım menünle ilgili yaptığımız yorumlardan ötürümü izinli olmak istiyorsun??

hayır dedim ya şu bayram çıkışını bitirip menülerimi toparlayabilmek için. zaten daha diyete yeni başlamışım misafire ev sahibine hayır diyemiyorum. Birde ben bu menülerle kilo veremediğimi düşünüyordum takımın ortalamasını düşürmeyeyim dedim ne yalan söyliyim

anlıyorum size de danışayım kızlar hepinize yani
benim bir günüm bir günüme uymuyor, misafirim çok oluyor ve önceden haberim yok ki o hafta izin alayım. Bazen misafir sabah bir geliyor akşam evine yatmaya gidiyor o saatten sonra telefonla (hattımda pek iyi çekmiyor) gir ki beş mesaj yazasın. Küçük bebeğim var bir saati bir saatini tutmuyor tam diş çıkarma döneminde yürüteçle geziyor sabah ben bilgisayar başında otururken o bayağı iş görmüş salonda bu ne perhiz bu ne lahana salatası
benim burada ne işim var öyleyse

Malum yeni mezun sayılırım, kilomu burada koruyayım diyorum ben de ama öyle bir durum olursa da alınmam yani ..
Cnm dedigim gibi eger listeye alinma imkanin olsaydi,listeye gir derdim..Bu durumda yediklerini kontrol altinda tutumak isteyebilirsin,sorun yok..Yanliz sunuda söylemek istiyorum,koruma topigimizde var,belki haberin yoktur,püsküüt ve bir kac arkadas orda birbirlerini kontrol ederek korumaya calisiyorlar kilolarini..
Cnm ben acik konusayim,3 haftayi gecti geldigim takima,bir umutla geldim cünkü gercekten kilo vermeye ihtiyacim vardi ve bunu burda benim durumumda olan kisilerle yapmak daha zevklidir diye düsündüm..
Takimi toparlayacagima inandim ve geldim .
Kimilerine kural agir geldi,kimisinede kural bahane oldu gitti..
Paylasim konusunda gercekten cok dikkat etmek istiyorum artik,cünkü bu sekilde motive olamiyorum acikcasi,dün kendimi cok zor tuttum kek yememek icin..Burda birbirimize daha fazla destek olunmasini istiyorum ben..

Seni anliyorum,benimde 3 cocugum var,okuldu kresti,oyundu derken gündüz pek zaman bulamiyorum.sadece aksamda olsa gelip burda gecmis mesajlara cevap vermeye calisoyrum..Bakiyorum ki sahgül haricinde bu isi ciddiye alan baska üye yok.Ya yediklerini yazmiyorlar,ya diger arkadaslarin yediklerine yorum yapmiyorlar veyada hic gelmiyorlar...

Eger ben günde 5 mesaj yazamam diyorsan seni izinli yazalim diyorum ben.

Ben sürekli diktatör birisi gibi gelin,yazin,kural demek istemiyorum.Bu sekilde eglenemiyorum ben acik konusayim..Bu laflarim asla sana degil,senin mesajinin altina denk geldi ve bende ne kadar dolmussam burda yazdim..

Lütfen basta yeni üyeler olmak üzere bütün takim üyeleri,bende dahil olmak üzere eger buraya 4 elle sarilip zayiflayacagim diyorsak takimda kalalaim,yok benim zamanim olmaz ,aktif olamam diyenlerimiz varsada bir süre izine ayrilsin,kendini dinlesin,kararli oldugu zaman kapimiz sonuna kadar aciktir kendisine

en iyisi ben uzunca bir süre izine ayrılayım kızlar ya da tümden gruptan ayrılayım gruptan ayrılsam bir daha katılamaz mıyım yarışmaya:44:

en iyisi ben uzunca bir süre izine ayrılayım kızlar ya da tümden gruptan ayrılayım gruptan ayrılsam bir daha katılamaz mıyım yarışmaya:44:
Cnm izine ayrilan üye 6 ay icinde dönmezse diskalifiye edilir...
Kendi isteginle ayrilirsanda 6 aydan önce yarisamazsin,karar senin nsail istersen öyle yazalim

Kızlar ben 54 ile izine ayrılmıştım bugün 53.2 geliyorum. Hedef kiloma ulaştım yani o yüzden bu cuma mezun olmaya karar verdim. İzine ayrılalı 2 hafta oldu mu bilmiyorum ama mezun olmak için izin süresinin bitmesine gerek yoktur heralde.

Cnm tebrik ederim seni..Bu konuda tam olarak bilgim olmamakla birlikte izine ayrilan üyenin 2 hafta listeye alinmayacagini biliyorum.Mezuniyet buna dahilmi bilmiyorum.
Sen önceki hafta izine ayrildin,gecen hafta bildirim olmadindan 1 hafta izinli sayiliyorsun,yani eger mezuniyette dahilse seni haftaya mezun ediyoruz..
Bu konuyu püsküüte sorup,kesin bir cevapla sana geri dönecegim cnm..

Tamam o zaman cevap bekliyorum senden. Çok farketmez zaten hangi hafta mezun olduğum nasılsa kiloları verdim bir hafta daha bekleyebilirim mezun olmak için :)

Merhaba hanımlar. Herkese bol ve keyifli çalışmalar diliyorum.

Pegasus abla ile yaptığımız sohbetten sonra takıma katılmaya karar verdim. :)
23 yaşındayım.
90 kiloyum; 1.68 boyundayım..
Kurallardan haberdarım..
Tek sıkıntım su.. Su içememe gibi bir problemim var, inşallah takım sayesinde onu da aşacağım. Biliyorum çok önemli.
Metabolizmam hızlı çalışıyordu geçtiğimiz yıllarda, fakat ben bunu iyi kullanamadım..
Şu an iç güveysinden hallice. Hızlı veremesem de; yine de verebiliyorum bin şükür.
Kendi kendime diyet yapıyordum, 86lara kadar inmiştim geçtiğimiz aylarda.
Dedemi kaybedince, işler iyice karıştı. Spor diyet bitti.
Hatta evde ocak kaynamadığı için ekmeği çok tükettim.

Bu sabah, artık bu kadar yeter deyip, buraya geldim.

Herkese kolay gelsin..

Son düzenleme:

Tebrik ederim.

Hoşgeldin canım, inşallah sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını.

Başınız sağolsun canım.

Hos geldin cnm,seni incecik yollicam burdan,bak gör
Cnm hedef kilonu ve baslangic kilonu bana özelden gönderebilirmisin

merhaba arkadaşlarım

dünki menüm

sabah: 1 küçük elma

ara: 1 sade türk kahvesi, 1 tane badem şekeri

öğle: 1 küçük kase yayla çorbası, 2 küçük parça ıspanaklı-lorlu börek

ara: 1 tane cennet meyvesi (sarı hurma), 1 küçük dilim bisküvili pasta, şekersiz açık çay

akşam: 1 porsiyon etli patlıcan yemeği, 1 porsiyon bulgur pilavı, yarım dilim ekmek

ara: 1 bardak kola, 1 dilim tiremisu

SU: 1,5 lt SPOR: merdiven in çık

ÖĞLEN İŞ YERİMDE ÇIKAN YEMEKLERDEN YİYORUM

ARKADAŞLAR TATLIYI BİRDEN KESEMİYORUM AMA AZALTTIM, YENİ DOĞUM YAPTIĞIM İÇİN HIZLI BİR GEÇİŞ YAPMAK İSTEMİYORUM, İŞ TEMPOMDA ÇOK YOĞUN, KAN ŞEKERİM DÜŞEBİLİYOR. BU İKİ HAFTALIK DENEME SÜRESİNDE TAMAMEN KESMİŞ OLURUM UMARIM.

Merhaba cnmm
Afiyet olsun cnm.Sabah bisey yememissin,öglen dengelemissin.Aradaki pasta olmamis ama sende yazmissin zaten,zamanla kesersin..
Aksam fazla olmus,3-4 kasik bulgur yeterlidir yemekle birlikte,bide ekmek iyi olmamis.Tatli icin canin cok isterse pasta yerine kuru meyve deneyebilirsin...
Kola cok zararli,onu icmeseymissin keske,hemde tiramisu..Abarti olmus ama zamanla düzene girecegine inaniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…