:119::119::119::124::124::124:
tebrik ederim kizlar 1. olduk
Herkese benden ödül,sadece 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,ceza yok.tabi isteyen yiyebilir
:119::119::119::124::124::124:
Bencede baslangic cnm,her hafta böyle olalim.süperrr tebrik ederim kızlarr
bu daha başlangıç bence :129::92:
bu ödülü yarın düşünebilirim
Gecmisolsun cnm benimmenümüde yazayım
sabah aç karnına 1 elma yedim bağırsaklarım çalışsın diye (işe yaradı)
kahvaltı: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 haşlanmış yumurta,4 zeytin,biraz peynir, şekersiz çay
ara:1 çay bardağı süt içine biraz kahve koydum, 1 mandalina
öğlen: 5 köfte, salata
ara: üşütmüşüm oyüzden bolca ıhlamur içiyorum:2:
akşam: çok iştahım yok ama biraz pırasa yiyicem
yatana kada gene ıhlamur ve su içerim
1,5 lt su
Bencede baslangic cnm,her hafta böyle olalim.
Sahgül cnm sana cifte kavrulmus ödül,bireyselde 1. sensin.Tebrik ederim cnm:119::119:
Evet cnm,ilk basta cabuk gidiyor.Senle kilolarimizda hedeflerimizde yakinmis,yarisalimmi kim önce ulasacak hedefe diye,daha bir gaza geliriz:94::94:teşekkür ederim kaptancımilk haftalarda kilolar hızlı gidiyor sonra gram gram bundan sonrası çok daha önemli oyüzden
salmak yok
Bende yazayim bu gün yediklerimi..
Sabah
1 dl ekmek,2 incecik sucuk
Ara
1 mandalina,4 findik
Öglen
1 kase mercimek corbasi,3 köfte,2 izgara biber
Ara
3 kinder shoko bons,tanesi 33 kaloriymis 99 kalori yapiyor
Aksam
1 kase mercimek corba,1 dl ekmek
Su
2 lt yakin
Spor
30 dk zumba,100 mekik
Haftaya en cok ben vercem,69,9 da olsa görcem o 6 rakamini
Evet cnm,ilk basta cabuk gidiyor.Senle kilolarimizda hedeflerimizde yakinmis,yarisalimmi kim önce ulasacak hedefe diye,daha bir gaza geliriz:94::94:
leslie yi bir türlü sevemedim ya,niyedir bilmemgayet güzel 99 kalori çokta abartı değil ya, zaten sporunda var yakmışsındır
bende bugun zumba videosu indirdim yarın sabahla başlıyorum inşallah, birazda leslie yaparım
benimde şuan en çok istediğim şey o 6 rakamını görmek bu hafta belkı zor ama haftaya mutlaka olmalı
Banada uyar cnm,kazanan kaybedene istedigi cezayi versinbana uyar vallahatta nora sen ben kapışalım daha heycanlı olur
Tesekkür ederiz cnm.Paylasimin iyi olursa haftaya senide o listeye alicaztebrikler hanimlar
leslie yi bir türlü sevemedim ya,niyedir bilmem
Bende callen yapmak istiyorum,vücudu güzel sekillendiriyor ama iste zor geliyor
Evet cnm ya 6 rakamini bu kadar özleyecegim aklima gelmezdi,ama kararliyim haftaya mutlaka 6 olmaliyim..
tebrikler hanimlar
Cnm callenetics egzersiz programi.10 günde 10 cm inceltecegini iddia ediyor.callen ne ki canım onada bi bakayım , ya aslında ben kortizon kullanmıştım ondan dolayı karın bölgemde baya bi yağlanma oldu onlardan kurtulmak istiyorum önerebileceğin bişey varsa denerim:44:
Cnm callenetics egzersiz programi.10 günde 10 cm inceltecegini iddia ediyor.
Ben bi ara 1 hafta yapmistim,38 bedenden 36 bedene cok rahat sigmistim...
1.videosunu 10 gün yaptiktan sonra 2.ye geciyorsun.Öncesi sonrasi fotolarida var video icinde,benim basende sorunum oldugundan ilgilmi cekmisti ama göbegede faydasi var diye biliyorum.
Forum da topigi var,bir göz at istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
yorumlara bakarak ve yapanlara sorarak daha cok bilgi alabilirsin.Eger yapmaya karar verirsen birlikte baslayalim haber ver lütfen banada.Tek basima gaza gelemiyorum:26:
Ben baslayabilirsem bu aksam baslayayim diyorum ama yinede bilmiyorum.Üseniyorum yanibaya etkili gibi görülüyor bi indireyim uyarsa haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?