Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:119::119::119::124::124::124:
tebrik ederim kizlar 1. olduk
Herkese benden ödül,sadece 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,ceza yok.tabi isteyen yiyebilir

tebrik ederim kizlar 1. olduk
Herkese benden ödül,sadece 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,ceza yok.tabi isteyen yiyebilir

süperrr tebrik ederim kızlarr

bu daha başlangıç bence :119::129::92:

bu ödülü yarın düşünebilirim

menümüde yazayım

sabah aç karnına 1 elma yedim bağırsaklarım çalışsın diye (işe yaradı)

kahvaltı: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 haşlanmış yumurta,4 zeytin,biraz peynir, şekersiz çay

ara:1 çay bardağı süt içine biraz kahve koydum, 1 mandalina

öğlen: 5 köfte, salata

ara: üşütmüşüm oyüzden bolca ıhlamur içiyorum:2:

akşam: çok iştahım yok ama biraz pırasa yiyicem

yatana kada gene ıhlamur ve su içerim

1,5 lt su

süperrr tebrik ederim kızlarr

bu daha başlangıç bence :129::92:

bu ödülü yarın düşünebilirim
Bencede baslangic cnm,her hafta böyle olalim.
Sahgül cnm sana cifte kavrulmus ödül,bireyselde 1. sensin.Tebrik ederim cnm:119::119:

Gecmisolsun cnm benim

aksami atlama sakin.Ben begendim afiyet olsun

Bende yazayim bu gün yediklerimi..
Sabah
1 dl ekmek,2 incecik sucuk
Ara
1 mandalina,4 findik
Öglen
1 kase mercimek corbasi,3 köfte,2 izgara biber
Ara
3 kinder shoko bons,tanesi 33 kaloriymis 99 kalori yapiyor
Aksam
1 kase mercimek corba,1 dl ekmek
Su
2 lt yakin
Spor
30 dk zumba,100 mekik

Haftaya en cok ben vercem,69,9 da olsa görcem o 6 rakamini

Bencede baslangic cnm,her hafta böyle olalim.
Sahgül cnm sana cifte kavrulmus ödül,bireyselde 1. sensin.Tebrik ederim cnm:119::119:

teşekkür ederim kaptancım ilk haftalarda kilolar hızlı gidiyor sonra gram gram bundan sonrası çok daha önemli oyüzden
salmak yok

teşekkür ederim kaptancım ilk haftalarda kilolar hızlı gidiyor sonra gram gram bundan sonrası çok daha önemli oyüzden
salmak yok
Evet cnm,ilk basta cabuk gidiyor.Senle kilolarimizda hedeflerimizde yakinmis,yarisalimmi kim önce ulasacak hedefe diye,daha bir gaza geliriz:94::94:

gayet güzel 99 kalori çokta abartı değil ya, zaten sporunda var yakmışsındır
bende bugun zumba videosu indirdim yarın sabahla başlıyorum inşallah, birazda leslie yaparım

benimde şuan en çok istediğim şey o 6 rakamını görmek bu hafta belkı zor ama haftaya mutlaka olmalı

leslie yi bir türlü sevemedim ya,niyedir bilmem
Bende callen yapmak istiyorum,vücudu güzel sekillendiriyor ama iste zor geliyor

Evet cnm ya 6 rakamini bu kadar özleyecegim aklima gelmezdi,ama kararliyim haftaya mutlaka 6 olmaliyim..

Bu 2 hafta önceki kilomdu
Bu da bu haftaki
Haftaya insallah 6 rakamli bir foto yüklerim

callen ne ki canım onada bi bakayım , ya aslında ben kortizon kullanmıştım ondan dolayı karın bölgemde baya bi yağlanma oldu onlardan kurtulmak istiyorum önerebileceğin bişey varsa denerim:44:

callen ne ki canım onada bi bakayım , ya aslında ben kortizon kullanmıştım ondan dolayı karın bölgemde baya bi yağlanma oldu onlardan kurtulmak istiyorum önerebileceğin bişey varsa denerim:44:
Cnm callenetics egzersiz programi.10 günde 10 cm inceltecegini iddia ediyor.
Ben bi ara 1 hafta yapmistim,38 bedenden 36 bedene cok rahat sigmistim...

1.videosunu 10 gün yaptiktan sonra 2.ye geciyorsun.Öncesi sonrasi fotolarida var video icinde,benim basende sorunum oldugundan ilgilmi cekmisti ama göbegede faydasi var diye biliyorum.
Forum da topigi var,bir göz at istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
yorumlara bakarak ve yapanlara sorarak daha cok bilgi alabilirsin.Eger yapmaya karar verirsen birlikte baslayalim haber ver lütfen banada.Tek basima gaza gelemiyorum:26:

baya etkili gibi görülüyor bi indireyim uyarsa haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…