- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Hanımlar bugünkü menüm
Sabah aç karnına 4kuru kayısı ve 1 su brd sirkeli ılık su
Kahvaltı 5 zeytin şekersiz çay 1 domates ve salatalık yarım dil peynir 1 çay kaşığı bal 2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara yeşil çay
11 gibi turk kahvesi
Öğlen. 1 kase çorba 1 dilim tam buğday ekmeği çeyrek muz
Ara form çayı
15 te 4 küçük galeyana kepekli
Akşam yemeği. 1kase. Yoğurt. Küçük bi kase ıspanak kavurma 1 dilim tam buaday ekmeği
22 de yarım elma ve 1 küçük mandalina
menüm:
sabah :07:30
1 dılım domates
1 dılım salatalık
1 dılım beyaz peynır
1 dılım ekmek
sekersızcay
öğle30
ezogelın corba yarım kepçe
3-4 çatal beyaz peynırlı makarna
3-4 çatal prasa susuz
akşam:günümüz vardı coştum akşam:18::18:
havuç salatası cevızlı 4-5 kasık
1 küçük ince dılım börek
küçük parça revani
su 1,5lt
spor 13 da 1 km yuruyus 75 kalori
kızlar birinci olmuşuz yuppyyyyy bu haftada herkes daha çok azim yapsın yerımızı kaptırmayalım
gayet güzell
güne rağmen frenlemişsin kendini akşam olmayaydı daha iyi olcaktı
evet birinci olduk
kesinllikle artık kaptırmak yok:119::118::124::122:
gunaydin kizlar kizim sabahin nurunda uyandirdi suan uykusuzluktan cok sinirliyim dolabi acip karsisina gecmemek icin direniyorum.bizimki suan 2 yas sendromunda zor geciyo
günaydın kızlar sıkıcı bi hafta sonuna daha başlamış bulunmaktayımeşim çalışıyooo genee
gunaydin kizlar kizim sabahin nurunda uyandirdi suan uykusuzluktan cok sinirliyim dolabi acip karsisina gecmemek icin direniyorum.bizimki suan 2 yas sendromunda zor geciyo
günaydın cnm
olsun sende kendı kendıne bıseyler yapmaya calış benım de esımle saatlerım uymuyo bırlıkte vakıt gecıremıyoruz ama napalım:)
Hocami
Cnm sari kartinin silinmesini istiyorsan paylasimda 1.olmalisin.
Yani haftaya en cok paylasimi sen yap,hemen silerim
Bendende ceyrek ben ciksa fena olmaz
Bende hic istemem
Insallah cnm,hadi bakalim haftaya en geveze seni bekliyorum
simdilik 1.yiz ama bakalim
Süpersiniz kizlar
Cnm desene seni 2 haftaya kalmaz mezun ederiz
evet cnm,1.olalim ödül var 1 ögün istediginizi yiyin ceza yok
Nora iddilai geliyorsun bakiyorumda:18:
uuuuhuuuuu sahgülde asaagi kalmiyor
Bu yarisin sonunu merakla bekliyorum
kızlar birinci olmuşuz yuppyyyyy bu haftada herkes daha çok azim yapsın yerımızı kaptırmayalım
İşimiz baya zor bu hafta hem sahgulle yarışıcam hemi de paylaşımda 1. olmalıyımmyapcam yapcam inşallah :)
hoşgeldin tatlımmm
olur olur hepsi olur ümitsizlik yokk
Fazla yazmayın hep ben yazayımmmŞaka tabii :)
Olacak inşallah ümitliyim
Mezun olduğum hafta dereceye girmek çok iyi oldu benim için. Takım olarak da 1. olmuşuz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Takıma bir daha gelmem heralde herkese başarılar dilerim inşallah en kısa zamanda hedef kilolarınıza ulaşırsınız. Bizim eski arkadaşlardan kimse kalmadı ama kalanlara ayıp olmasın diye veda etmeden gitmiyim dedimSahgul, Nora, S_A dan başka tanığım yok galiba burada. Bu arada Sahgul senin yüzünden 2. olmuşum başka hafta bulamadın mı 1. olacak Şaka yapıyorum tabiki tebrik ederim seni de Ama her şakanın altında bir gerçek payı vardır unutma
Özellikle Hm22 ve İzumii'ye teşekkür etmek istiyorum çünkü sayelerinde sabah kahvaltısı yapmaya başladımPegasus sana da takıma sahip çıktığın için teşekkürler.
Veda ettiğim zaman genelde geri dönmem o yüzden eğer kilo almazsam bir daha diyet gruplarına uğramayı düşünmüyorumAslında bir başarı hikayesi yazmayı düşündüm ama bu kadar ayda 12 kilo vermek pek başarıymış gibi gelmedi bana
Hoşçakalın kızlar :79:
Tebrik ederim ,hem mezuniyetin icin hemde 2.ligin icin..Umarim bir daha buralara ihtiyacin kalmaz.sisko olmak cok kötü bisey cünküMezun olduğum hafta dereceye girmek çok iyi oldu benim için. Takım olarak da 1. olmuşuz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Takıma bir daha gelmem heralde herkese başarılar dilerim inşallah en kısa zamanda hedef kilolarınıza ulaşırsınız. Bizim eski arkadaşlardan kimse kalmadı ama kalanlara ayıp olmasın diye veda etmeden gitmiyim dedimSahgul, Nora, S_A dan başka tanığım yok galiba burada. Bu arada Sahgul senin yüzünden 2. olmuşum başka hafta bulamadın mı 1. olacak Şaka yapıyorum tabiki tebrik ederim seni de Ama her şakanın altında bir gerçek payı vardır unutma
Özellikle Hm22 ve İzumii'ye teşekkür etmek istiyorum çünkü sayelerinde sabah kahvaltısı yapmaya başladımPegasus sana da takıma sahip çıktığın için teşekkürler.
Veda ettiğim zaman genelde geri dönmem o yüzden eğer kilo almazsam bir daha diyet gruplarına uğramayı düşünmüyorumAslında bir başarı hikayesi yazmayı düşündüm ama bu kadar ayda 12 kilo vermek pek başarıymış gibi gelmedi bana
Hoşçakalın kızlar :79:
!6 dan sonra cenesizlik rekoru bekliyrum sendenwuwwwçarşamba, perşembe 16:00 ya kadar kurstayım şekerim değerlendirirsen geçersin beni :130::82:
tamam cnm,hic yazmiyorum bakFazla yazmayın hep ben yazayımmmŞaka tabii :)
Olacak inşallah ümitliyim
Günaydin cnm,gercekten kendimi senin yerine koydumda haklisin cok sikici olurdu haftasonu calismakGünaydın kızlar
Şu cumartesi günlerini bir sevemedim gitti, herkesin çalışmayıp benim çalışıyor olmam canımı çok sıkıyorrr
Bugünde bitse gitse artık
Yenimi gördün,dünden beri bagiriyorum 1.yiz diye,ödül bile verdim ehrkese.Ama senin gecmisi okumadigin ortaya cikti simdiYeni gördüm 1.olduğumuzuherkesi tebrik ederim hepimiz süperiz yaa
Yaparsin,yaparsin.Azcik ceneni calistir,bogazinida tut tamamdir,yapanlarin neyi fazlaİşimiz baya zor bu hafta hem sahgulle yarışıcam hemi de paylaşımda 1. olmalıyımmyapcam yapcam inşallah :)
Günaydin cnm,sanirim sadece okumussun hic cevap vermemissingünaydın kıslar gecmısı okuyup donuyorum:)
Cnm ne güzel gitmissin öglene kadar,aksam cosmussun gercektendemenüm:
sabah :07:30
1 dılım domates
1 dılım salatalık
1 dılım beyaz peynır
1 dılım ekmek
sekersızcay
öğle30
ezogelın corba yarım kepçe
3-4 çatal beyaz peynırlı makarna
3-4 çatal prasa susuz
akşam:günümüz vardı coştum akşam:18::18:
havuç salatası cevızlı 4-5 kasık
1 küçük ince dılım börek
küçük parça revani
su 1,5lt
spor 13 da 1 km yuruyus 75 kalori
Bencede hadi bakalim,orasi bizim olsunkızlar birinci olmuşuz yuppyyyyy bu haftada herkes daha çok azim yapsın yerımızı kaptırmayalım
Yok yok,kilo alana cektiririm vallagayet güzell
güne rağmen frenlemişsin kendini akşam olmayaydı daha iyi olcaktı
evet birinci olduk
kesinllikle artık kaptırmak yok:119::118::124::122:
Bende yogun bir hafta sonuna basladim.Cocuklar evde,esim evde ,bende evdegünaydın kızlar sıkıcı bi hafta sonuna daha başlamış bulunmaktayımeşim çalışıyooo genee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?