Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menüm:

sabah :07:30
1 dılım domates
1 dılım salatalık
1 dılım beyaz peynır
1 dılım ekmek
sekersızcay

öğle30
ezogelın corba yarım kepçe
3-4 çatal beyaz peynırlı makarna
3-4 çatal prasa susuz

akşam:günümüz vardı coştum akşam:18::18:

havuç salatası cevızlı 4-5 kasık
1 küçük ince dılım börek
küçük parça revani

su 1,5lt
spor 13 da 1 km yuruyus 75 kalori

kızlar birinci olmuşuz yuppyyyyy bu haftada herkes daha çok azim yapsın yerımızı kaptırmayalım

gayet güzell

güne rağmen frenlemişsin kendini akşam olmayaydı daha iyi olcaktı

kızlar birinci olmuşuz yuppyyyyy bu haftada herkes daha çok azim yapsın yerımızı kaptırmayalım

evet birinci olduk
kesinllikle artık kaptırmak yok:119::118::124::122:

günaydın kızlar sıkıcı bi hafta sonuna daha başlamış bulunmaktayım eşim çalışıyooo genee

gunaydin kizlar kizim sabahin nurunda uyandirdi suan uykusuzluktan cok sinirliyim dolabi acip karsisina gecmemek icin direniyorum.bizimki suan 2 yas sendromunda zor geciyo

gunaydin kizlar kizim sabahin nurunda uyandirdi suan uykusuzluktan cok sinirliyim dolabi acip karsisina gecmemek icin direniyorum.bizimki suan 2 yas sendromunda zor geciyo

gunaydın cnm boşver gecme dolap karsına falan bende sen gıbıyım sınırlenınce yıyorum olsun

günaydın kızlar sıkıcı bi hafta sonuna daha başlamış bulunmaktayım eşim çalışıyooo genee

günaydın cnm
olsun sende kendı kendıne bıseyler yapmaya calış benım de esımle saatlerım uymuyo bırlıkte vakıt gecıremıyoruz ama napalım:)

aman sakın canım dolaptan uzak dur

günaydın cnm
olsun sende kendı kendıne bıseyler yapmaya calış benım de esımle saatlerım uymuyo bırlıkte vakıt gecıremıyoruz ama napalım:)

evet canım ya napayım bu ay böyle çok yoğun idare edicez artık

İşimiz baya zor bu hafta hem sahgulle yarışıcam hemi de paylaşımda 1. olmalıyımm yapcam yapcam inşallah :)

Günaydın kızlar

Şu cumartesi günlerini bir sevemedim gitti, herkesin çalışmayıp benim çalışıyor olmam canımı çok sıkıyorrr

Bugünde bitse gitse artık

Mezun olduğum hafta dereceye girmek çok iyi oldu benim için. Takım olarak da 1. olmuşuz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.

Takıma bir daha gelmem heralde herkese başarılar dilerim inşallah en kısa zamanda hedef kilolarınıza ulaşırsınız. Bizim eski arkadaşlardan kimse kalmadı ama kalanlara ayıp olmasın diye veda etmeden gitmiyim dedim
Sahgul, Nora, S_A dan başka tanığım yok galiba burada. Bu arada Sahgul senin yüzünden 2. olmuşum başka hafta bulamadın mı 1. olacak Şaka yapıyorum tabiki tebrik ederim seni de Ama her şakanın altında bir gerçek payı vardır unutma
Özellikle Hm22 ve İzumii'ye teşekkür etmek istiyorum çünkü sayelerinde sabah kahvaltısı yapmaya başladım Pegasus sana da takıma sahip çıktığın için teşekkürler.

Veda ettiğim zaman genelde geri dönmem o yüzden eğer kilo almazsam bir daha diyet gruplarına uğramayı düşünmüyorum Aslında bir başarı hikayesi yazmayı düşündüm ama bu kadar ayda 12 kilo vermek pek başarıymış gibi gelmedi bana

Hoşçakalın kızlar :79:

canım benim çok tebrik ederim darısı başıma inşallah bende kurtulurum biran önce kilolarımdan inşallah bidaha ihtiyacın olmaz bu topiğe ama genede arada uğra canım bi selam ver özletme kendini ayrıca 12 kilo vermekte hiç azımsancak bişey değil hem yazarak belki birilerine de faydan dokunabilir
herşey gönlünce olsun canımmm

Tebrik ederim ,hem mezuniyetin icin hemde 2.ligin icin..Umarim bir daha buralara ihtiyacin kalmaz.sisko olmak cok kötü bisey cünkü
12 kilo az bir kilo degil bence,basari hikayeni bekliyorum acikcasi...cabuk verenlerde oluyor elbette ama yilmadan,sabirla vermek daha önemli..
Hoscakal

wuwww çarşamba, perşembe 16:00 ya kadar kurstayım şekerim değerlendirirsen geçersin beni:130::82:
!6 dan sonra cenesizlik rekoru bekliyrum senden
Fazla yazmayın hep ben yazayımmm Şaka tabii :)

Olacak inşallah ümitliyim
tamam cnm,hic yazmiyorum bak
Olur olur ama önce beni gecmen gerekli
Günaydın kızlar

Şu cumartesi günlerini bir sevemedim gitti, herkesin çalışmayıp benim çalışıyor olmam canımı çok sıkıyorrr

Bugünde bitse gitse artık
Günaydin cnm,gercekten kendimi senin yerine koydumda haklisin cok sikici olurdu haftasonu calismak
Yinede iyi tarafindan bak olaya,kacamak yapmiyorsun,evde olsan belki yapardin
Yeni gördüm 1.olduğumuzu herkesi tebrik ederim hepimiz süperiz yaa
Yenimi gördün,dünden beri bagiriyorum 1.yiz diye,ödül bile verdim ehrkese.Ama senin gecmisi okumadigin ortaya cikti simdi
Kesinlikle süpersiniz cnm,devam böyle,salmak yok sakin.Hepinizin karnesini kendi ellerimle vercem
İşimiz baya zor bu hafta hem sahgulle yarışıcam hemi de paylaşımda 1. olmalıyımm yapcam yapcam inşallah :)
Yaparsin,yaparsin.Azcik ceneni calistir,bogazinida tut tamamdir,yapanlarin neyi fazla
günaydın kıslar gecmısı okuyup donuyorum:)
Günaydin cnm,sanirim sadece okumussun hic cevap vermemissin
Cnm ne güzel gitmissin öglene kadar,aksam cosmussun gercektende
Neyse bu hafta ödülümuz vardi,ona sayiyorum ceza yok.
Bencede hadi bakalim,orasi bizim olsun
gayet güzell

güne rağmen frenlemişsin kendini akşam olmayaydı daha iyi olcaktı

evet birinci olduk
kesinllikle artık kaptırmak yok:119::118::124::122:
Yok yok,kilo alana cektiririm valla
Bende yogun bir hafta sonuna basladim.Cocuklar evde,esim evde ,bende evde

Cnm dolaptan uzaklas,yatakla teselli et kendini bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…