Ben baslayabilirsem bu aksam baslayayim diyorum ama yinede bilmiyorum.Üseniyorum yani
Indirmeyemi üseniyorsunüff bende indirmeye üşeniyorum neyse ya zumba lesliye başlayımda arada mekik falan cekerim ilerleyen zamanlarda belkı yaparım
Indirmeyemi üseniyorsun
Cnm indirmek 2-3 dk sürüyor,yapmak 1 saat
Tamam cnm,cocuklar oyun istiyor bende onlarla ilgileneyim gelirim sonra yine
indiriyorum cnm merak ettim, bakıp bildiricem sana
Hanımlar bugünkü menüm
Sabah aç karnına 4kuru kayısı ve 1 su brd sirkeli ılık su
Kahvaltı 5 zeytin şekersiz çay 1 domates ve salatalık yarım dil peynir 1 çay kaşığı bal 2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara yeşil çay
11 gibi turk kahvesi
Öğlen. 1 kase çorba 1 dilim tam buğday ekmeği çeyrek muz
Ara form çayı
15 te 4 küçük galeyana kepekli
Akşam yemeği. 1kase. Yoğurt. Küçük bi kase ıspanak kavurma 1 dilim tam buaday ekmeği
22 de yarım elma ve 1 küçük mandalina
Afiyet olsun cnm,cok begendim3 lt suyu yazmayı unutmuşum
Tamam cnm,bende anlamadimCanım ya o galeta hızlı yazarken. Yanlış olmuş
Bende hic sevmem ama cabuk kilo vermek icin ve siki bir vücuda sahip olmak icin katlaniyorumKaptancım spor benim büyük yaram hem sevmediğimden hem gün içinde yetiştiremediğmden
Tamam cnm,bende anlamadim
Cnm bana özel mesajla baslangic ve hedef kilolarini yazabilirmisin...
Cnm benim adimin üstüne tikla,orda özel mesaj gönder yaziyor oraya tikla ve gönderÖzel mesajı nereden hangi bölümden yazıcam peki
Cnm dikkat et,gözünü kapat,yememeye özen gösterKaptancım hafta sonundan hep korkuyorum evde olunca bazen sınırı aşabiliyyorum yarın sizleri takip ederek kendime hakim olıcam
Iyi geceler cnm..Canım benim kızım uyudu yatağına yatırmalıyım çıkıyorum ben yalnız kaptancım bana şu özel mesaj hakkında bilgi vermeyi unutmazsan sevinirim
Iyi geceler cnmCevap yazmışsın zaten teşekkürler iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?