Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar haftasonlari pek gelemiyorum,o yüzden takimi bos birakmayin lütfen..Özellikle sari karti olanlar size gün dogdu,kimsede yokken konusun kendi kendinize

S_A mesaj sayini hala yazmadin,lütfen en kisa zamanda yazarmisin.senin eski kaptandan kalan 1 sari kartin varmis,ben onu saymiyorum,lütfen daha fazla gel ve cezaya kalma
Sekerkiz cnm sen yazmistin ama ben onu bulamadim bir türlü,
aksama kadar yazmayanalr yazsin lütfenCuma sabahtan,persembe gecesine kadar olanlari sayacaksiniz.
Gecmise cevap yazmayi unutmayin ve diger arkadaslarin menülerine yorumlarinizi eksik etmeyinYanlislarimizi ve dogrularimizi bu sekilde görebiliriz cünkü..Hadi bakalim kacamaksiz haftasonlari

S_A:25 sari kart
NoRaaa: 8 sari kart

sekerkiz67:36
sahgull:50
pegasus:119

Listemiz bu sekilde kizlar,sekerkiz bu hafta köseden dönmüssun,biraz daha fazla gelmeye calis cnm buralara..

Sari karti olan arkadaslar paylasim konusunda en fazla mesaji yazdiginiz zaman sari kartlariniz silinecek,2.sari kartta diskalifiye edilirsiniz...

Haftaya kim beni gecebilir

gene kimsecikler yok gezin tabi siz

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim ekmek, zeytin, peynir, maydanoz,roka
çay ve ıhlamur

ara: 2 mandalina,1 elma

akşam 4 gibi 2 lahmacun ve ayran

soda, ve bitki çayıyla günü kapatıyorum

bugün çok su içemedim 1lt anca:26:

Pegasus... Bır mesajında mesaj sayını eklermisin diyorsun bir sonrakinde sarı kart veriyorsun. anlam veremedim doğrusu.. yani mesajını sayarmısın dedıkten sonra bır gün daha beklenebilrdi.... ben bu sarı karta itiraz edebilirmiyim.... yani yarına kadarda eklememiş olsaydım tamamdı açıkcası.. ama işte birinde say diyorsun öbüründe sarı kart

selam kızlar,

dün burayagıremedım özür dilerim ama bir sürü aksilik oldu. kardeşim rahatsızlandı.. oldum olası nefret ederım hastayken sürekli ınleyenlerden. onunla ilgilenirken kafayı yiyecem sandım. basit bir üşütmede olsa ah karnım ah başım ah eklem yerlerım.. 10 yıldır ağır hasta annem var onun böyle inlediğini görmedım..... bugünde iyileşmiş hanımefendı tişörtle dolaşıyor.birşeydedımmı suçlu ben.

cenem düştügene

bende hastayken nlcem artık
aaaaaay başııım ağırıyooo annecııım babacııım

ıste bırınde aksama kadar yazıyor.. sarı kart gelen mesaj 20 dk sonra :26:

Günaydın kızlar

Şu cumartesi günlerini bir sevemedim gitti, herkesin çalışmayıp benim çalışıyor olmam canımı çok sıkıyorrr

Bugünde bitse gitse artık

ne iş yapıyorsun canım???

bende bılırım cumatreside calışıyorum pazarda aslında normalde pazarları çalışmazdım. haftanın 4 günü bı kıyafet mağazasında calısıyorum... asıl işim o zaten.. o firma altında stajımıda yaptım.. ama işte o mağaza beni bir türlü haftanın 5günü çalışayım diye çalışma oranımı yükseltmedıler bende maddı sorunlardan pazar günleride çalışıyorum naaaapim

:119::119::119::124::124::124:
tebrik ederim kizlar 1. olduk
Herkese benden ödül,sadece 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,ceza yok.tabi isteyen yiyebilir
:119::119::119::124::124::124:

ben bu mesajı görmeden bugün ödüllendirdim kendimi.... köfte yedım kuşbaşı et yedim boolca salata yedım.

Bu sorulari daha önce h_m de sormustu,dur bakim gecmis sayfalarda yaziyordu,kopyalarim sana
tamam cnm,yaz hemencik,ceza alcanmi,almicanmi merak ediyorum...
bende ne ceza verme emraklisiyim demi

eeee hani sorularımın cevaplarııııı

Su miktari az sanki

Rabbim acil sifalar versin canim

bugünkü menüm
aç karnına 4 kuru kayısı 1 su brd sirkeli ılık su
kahvaltı 1 subrd şekersiz çay, domates salatalık yarım dil peyniri, 1 haşlanmış yumurta ,5zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
ARA 1 su brd yeşil çay , çeyrek elma
ÖĞLE 1 kase mercimek çorbası 1 dilim tam buğday,1 küçük kase yoğurt
ARA çeyrek muz
İKİNDİ 4 kepekli galeta, 1 çay brd süt
AKŞAM 18.30 da 6 kaşık makrna,1 kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı yoğurt
bi cııııııssssss ım var gizleyemeyeceğim
21.00 da eşimle çay içtik ve 3 yemek kaşığı kadar az tuzlu kabak çekirdeği kaçırdım
22.00 1 mandalina, yarım elma
3 lt kadar su daha da fazla olabilir
ha bi de spor özürlüyüm. bugün haftalık büyük ev temizliğini yapınca spora takatim kalmadı

temizlik yaparken bitki çayı içmeyi unuttum sabah sadece 1 brd yeşil çay içebildim

S_A dün mesajini sayacagini yazmistin,saymadin.Bu gün bekledim,seni altta gördüm,sayarsin sandim,baktim yine yazmamissin...Sonra ilk mesajimi yazdim..
Daha sonra bos zamanim vardi ve ben saydim...

Kirmizili yeri okuyunca sari karti sanki mesajini saymadin diye vermisim gibi göstermissin..Mesaj saymadin diye sari kart vermiyoruz,hepimizin isi olabilir sonucta gecikebiliriz

Sen sari karti mesaji saymadigin icin degil,35 mesaj yazma kuralina uyamadigin icin aldin..
Yani kural listemizin ilk kurali olan buna:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...

Yani kisacasi itirazini kabul etmiyorum...

Afiyet olsun cnm.
Ögün atlmissin olmasaymis iyimis..
Lahmacunu da ödüle sayiyorum,canim istedi ama yemicem bu hafta akrebi yenmeliyim
Yatana kadar ic bari daha

Gecmisolsun cnm sanada,kardesinede

ben bu mesajı görmeden bugün ödüllendirdim kendimi.... köfte yedım kuşbaşı et yedim boolca salata yedım.

eeee hani sorularımın cevaplarııııı
Afiyet olsun

Cnm hic kilolu bir insan degildim.Hatta yerdim almazdim ama 3.cocuktan sonra 81 i gectim.65 e kadar kendi cabamla düstüm,sonra 4.takima girdim ve 54 le mezun oldum,sonra ac kurtlar gibi yiyince hepsini geri aldim ve burdayim
Az sonra menumu yazicam yorumlarinizi bekliyorum kizima meyve yedirmeliyim simdi
Bekliyooruz cnm.Pitircigada afiyet olsun
Afiyet olsun cnm,cekirdek haric güzel..
Cekirdegide ödüle sayarsak sorun yok,cumaya kadar dikkat edersen iyi sonuclar alacagina inaniyorum ben
temizlik yaparken bitki çayı içmeyi unuttum sabah sadece 1 brd yeşil çay içebildim
Bende bazen unutuyorum:26:
kızımı uyutmalıyım sonra dönerim
Tamam cnm,topigin bekcisi,ay pardon kaptani olarak beklicem seni

Ahaaa allam salaklığım diz boyu bende sandımki saymadığım için ya

Neyse ben ota .ka cevap yazayımda çok çok mesaj yazayım sarı kartım gitsin.

Nee 54 kilomuuu!!!

Bu arada yeni rakibim sensin banane işte seummu gitti

Yok cnm estafrullah...
Bencede yaz sen,yoksa cezaya kalirsin yine
Tamam cnm yarisalim senle,cumaya en cok kim verirse en az verene ceza versin:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…