aynen ole canım ogretmenlik cok istediğim bişey vede içimde kesinlikle ukte kalsın istemiyorum elimde gelenin en iyisi yapıcam bukonuda egerki olmassa da en azından ben butun çabamı gosterdim elimden gelenin en iyisini yaptım çalıştım ama olmadı diyebilmek istiyorum...sonuna kadar gidicem inş bakalım...Vallah gzdegzede cim, bi soru sordun simdi ben sana 1000 laf anlatirim :hulya:
Ben orta okulu bitirdim, buro islerin de calismak icin diplomam var; ona turkiyede memur mu diyorlar ? akannehir
Sonra anladimki yapmak istedigim bu degil, cok SIKICI bir i$ buro ba$inda oturmak.
Sonra karar verdim ögretmen olmak icin, suan ögretmenlik okuyorum, ama yuksek okulda degil, özel bir okul, yeti$kinler okulu diyoruz biz belcikada.
Orda okuyorum suan... daha okula baslayali 1ay oldu... opuyorumnanaktan
Piskologi dersleri ve sinifta nasil ders vermen gerektigi dersleri aliyorum.
Biraz zorluk ver tabi, ama yapmak istedigin zaman üstesinden gelebilecegin zorlukta.
Yapmak istiyorsan yap derim, icinde kalmasin, ilerde AH AH BEN ÖGRETMEN OLACAKTIMDA OLAMADIM DEME yerimseniben
kızlarrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hani bahsetmiştim yaa çocuk çok istiyorum demiştim bugün hamile olduğumu öğrendimmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hani bahsetmiştim yaa çocuk çok istiyorum demiştim bugün hamile olduğumu öğrendimmmmmm
GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM, KENDİNE DİKKAT ET TANSİYON ÖNEMLİ:sm_confused:a.s.MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...
BEN BAŞ AĞRISI İLE MÜCADELE EDİYORUM..DÜN NAM ABLAMDAN DÖNERKEN KIZIMIN OKULUNA GİTTİM..BİRAZ YÜRÜDÜM..ORDAN SERVİSLE EVE GELDİM BAŞIM TUTTU..AMA NE...KOMŞUM TANSİYONUNA BAK DEDİ..Bİ ÖLÇTÜM TANSİYON YÜKSELMİŞ...BENİM DÜŞERDİ GENELDE AMA SON ZAMANLARDA OYNAKLAR KENDİLERİ...SİNİR STRES OLUNCA....VE BU GİDİŞLEDE SİNİR STRESİM HİÇ BİTMİYCEK SANIRSAM..ALLAH BÜYÜK BAKALIM...HAKKIMDA HAYIRLISI....
NAM ABLAMDA RAHATSIZDI...NASIL OLDU BİLEMİYCEM....ÇÜNKÜ DÜN SABAHTAN BERİ İNTERNET VE TELEFONUM KAFAYI YEMİŞ...KESİKTİ...TELEKOM DÜRTMÜŞ...ŞİMDİ GELDİĞİNİ GÖRÜNCE HEMEN GİRİP BİR BAKEM DEDİM SİZLERE...AMA HERKESTE BİR KEYİFSİZLİK VAR GİBİ....NEYSE ALLAHIM HEPİMİZE GÜZEL,SAĞLIKLI,MUTLU,BEREKETLİ ÖMÜR VERSİN UMARIM....:Saruboceq:a.s.
HOŞ GELDİİN EYLÜLCEvereliniortak AÇY KAHVE NE ALIRSIN CANIM kaydirigubbakcemile5 :1hug:slm karde stakim ben 14 takimdan eylulce ben sey icin gelmistim :kedi: tanisalim diyeopuyorumnanaktan
KZIZIM NİYE BENİ SUÇLU İLAN EDİYOSUN :mymeka: BEN NE GÜZEL KAHVALTIMI YAPTIYDIM:sm_confused:MERHABA KIZLAR
NASILSINIZ
SABAH
06:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:00 2 GÜN KURUSU
07:30 1 GÜN KURUSU DAHA
BOL SUUUUUU
10:00 1 ZEYTİNLİ AÇMA
1 KUPA REZENE ÇAYI
BOL SUUUU
ÖĞLEN
14:15 1 KUPA MERCİMEK ÇORBASI
SABAH SUÇ ORTAĞIM SAHTE MUHTAR KALİMERA DIR.
SABAH KARGA BOTUNU GİYİNMEDEN YANINDAYDIM EKÜRÜMÜN:1hug:
FİGENCİĞİM ÇOK SEVİNDİM CANIM TEBRİKLER:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5:1hug:kızlarrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hani bahsetmiştim yaa çocuk çok istiyorum demiştim bugün hamile olduğumu öğrendimmmmmm
YOK BE CABİKİM :sm_confused: O GÜZEL TOSTLARI DR'UNA YEDÜRMÜŞ :roflol:merhabalar kızlar nasılsnız..
figenk24 tebrik ederim canm..doğurunca yine bekleris :)) bu kez bebişinle inş.
eylülce hoşgeldin canm tanışalım tebi.ben cabik :)))
bernuşcum geçmiş olsun.tansiyondan kaynaklanan baş ağrısı daha kötü oluyo yaa.benmde olur hep öyle..enseden zonklar..amaaan..Allah korusun.dikkat et canm.
nam ablacım sabah sabah mıktarın yanına gitmişsin.tükanı birlikte mi açtınız yoksam kaydirigubbakcemile3 yada tost mu yedinizz.bi ara çok bahsettiniz tosttan falan :))
..
slm kızlar ben 14. takımın kaptanıyım daha resmen geçemedim ama neyse delikafadulden
tam kaptan olamadan ben izne ayrıldım ve hala izindeyim
kardeş takım olmuşuz yeni öğrendim inş birbirimize yardımımız olur alkisalkisalkis
ben yokken kaptanlık yapan arkadaşımız bugün izne ayrılmış ve bu hafta bildirim sırası bizdeymiş aslında geçen haftaymış ama ben yokum yerime bakan arkadaşda bilgisiz bu konuda yapamadık :kedi: gerçi benim de pek bilgim yok.
bişey öğrenmek istiyorum. ben yarın ancak bildirimi saat 5 de yapabilirim bu saat sorun olur mu bide bazı takımlar izne ayrılmıştı ben izne ayrılmadan şimdi hangi takımlar var bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevinirim. 14. takıma gelip msj bırakırsanız yarın uyandığınızda hedef kilonuza ulaşmış olarak uyanırsınız inş :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?