Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar arkadaşlar diycem ama bir tek nam ablam gelmiş...
nam ablacım çoookk geçmiş olsun..senin bu motivasyonuna enerjine hayran olmamak elde değil..o yüzden ben inanıyorum senin rahat atlatacağına..ayrıca 25.5 yaş sana fazla canımcım..bence şimdiki 17likler bilem yerinden kalkmaya üşenirken sen enerjinle her yerdesin.. :dance: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
bu teklifinide kabul ediyorum.sadece ne diyeti yapıcamızı söylemen yeterli..gerçekten buara birbirimize biraz destek olmalıyız bence..
şimdilik kaçıyorum..vee sizleri öpüyoruuummm... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz

GÜNAYDIIIIN ÇİFTE KAVRULMUŞ LOKUMLARIIIIIIMMMMM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HAFTANIN EN GÜZEL GÜNLERİ SİZLERİN OLSUN CANLARIM kaydirigubbakcemile5

HAFTA SONU RAPORU;
CUMA AKŞAM;1.30 SAAT SPOR

CUMARTESİ SABAH; SAAT 11:00
5-6 ZEYTÜÜN
1 DOMATES
BİRZ PEYNİİR
VE ACILI EZMEEEcokacimcoookcokacimcoook(BAYIRSAKLARIN ÇALIŞASI İÇÜÜNNa.s)
2 DİLİM EKMEK

AKŞAM YEMEĞİ;
HAŞLANMIŞ TAZE FASÜLYE EMMEE SONRADA MISIR UNU İLE KIZARTIMIŞcokacimcoookalkisalkisalkis
GENE BİR KASE EZME
3 DİLİMCİK EKMEK cokacimcoook

PAZAR SABAH;
5-6 ZEYTÜÜN
1 HAŞLANMIŞ YIMIRTA
1 DOMATES
BİRAZ PEYNİİİİR
VE 2 DİLİM EKMEK

PAZAR ÖĞLEDEN SONRA BİR ARKADAŞIN ANNESİNİN MEVLÜDÜ VARDI
OARAY GİTTİM ONUN İÇİN BİRAZ FAZLA KAÇTI ŞEKERLER ÖZÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİRİM akannehir:kedi:
NE YEDİĞİMİ SÖYLEMİYCEM ISRAR ETMEYİN:kedi::umursamaz:

PAZAR AKŞAM
2 DİLİM PEYNİRLİ BÖREK

PAZARTESİ SABAH;

5-6 ZEYTÜÜN
1 DOMATES
BİRAZ PEYNİR
2 DİLİM EKMEK

ÖĞLEN;

TAVUK YEMEĞE KARAR VİRDİMyasakkelime

AKŞAM YEMEĞİM,

2 KEPCE TAZE SAFÜLYE YİYCEM cokacimcoook EVDE HAZIR AKŞAMA BENİ BEKLİYORalkisalkisalkis

ÖPÜLDÜÜÜNÜÜÜÜÜÜÜZZZZopuyorumnanaktan

KIZIM SEN VARYAAA HARBı ÇATLAKSIN BEEE :roflol::roflol:

AMA SONRADAN OLMA DEĞıL KESıNLıKLE ANADAN DOĞMA ÇATLAKSIN:roflol::roflol:

AZ BıRAZ FALAN DEĞıL HAAA, TEPEDEN TIRNAĞA KADAR ÇATLAKSIN YANEE:roflol::roflol:

AMA OLSUN GENEDE BEN SENı ÇOK SEVıYORUM, ÇAKLAK PATLAKIM BENıııııM:1hug::1rolleyes:

SEN GıT ORANI BURANI DOKTORLARA ELLETTıR, MINCIKLATTIR,
ONDAN SONRADA GEL BURDA BıZE ANLAT:roflol::roflol:
TOSTU NELı YEDı DOKTORUN MERAK ETTıM:roflol: SADECENE MEMEMı ARASINA BAŞKA ŞEYLERDE KOYDUNMU:roflol::roflol::roflol:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...opuyorumnanaktan

HAFTANIZ GÜZEL GEÇER UMARIM..HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN..:Saruboceq:

NAM ABLAMMMMM,KENDİNE DİKKAT EDİCEKSİN ARTIKIM..LÜTFEN...SEN LAZIMSIN..sositososito

KALİMERAMMMM, YA SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN YA BENİ ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN EMİİİİİİ:lepi:.

BERNUŞUM SENDE SAĞOL BıTANEM :1hug:

YAW KADINI GÖRMÜYONMU:roflol: KADIN MEMELERıNı TOST YAPTIRMIŞ AYOL:roflol:
ONUN MEMESıNDEN TOST OLSA NE OLURKıı :roflol: ASIL BENıM YAPTIRMAM LAZIM,
5X LARÇ TOST OLUR ALLAMAAA a.sa.sa.s CÜMLE ALEME YETER BENıMKıLER:roflol::roflol::roflol:

merhabalarrrr...
kalimera ablamıs yine formundaymış bu sabah :))) Allah bozmasın neşemizi...

bende sabah sabah dişçiye gittim..normal dolgu yaptı şimdilik.bakıcaz ağrı oluyomu olmuyo mu ona göre kanal yapılcak yada yapılmıcak işte...inş. ağrımaz artık..enem doktorda pek bi sertti yaw..korktum vala..
erken gidince kahvaltı yapmadan gittim..şimdide bi kaç saat bişey yememem gerekiyormuş..yani daha hiiç bişey yimedim...
tekrar görüşeceezz şimdilik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Merhabalar.Bu gruba girdikdikten sonra cıkarken 32 dişim bi yerde agzım kulaklarımda oluyo :) döktürmüşssünüz valla yine sabah sabah :) nam abla sanada bravo dogrusu ne bu neşe enerji maşallahhh kaydirigubbakcemile2Kac gündür giremiyorum.Sabahcıyım 12.30 a kadr okulda oluyorum daha sonra dershanem kursum oluyor aksama yorgun argın gelip ders calısıyorum.Ama iyi oluyo eridim bittim valla pantalonlarım bol geliyo artık :lepi:
Ne zamandır rapor vermiyorum aklıma gelmişken bugün yediklerimi yazayım.Öptüm kendinize iyi bakın.ıyi diyetler
7.00 :1dilim ekmek,1kupa yeşil çay,domates salatalık,1dilim peynir
10.30:1simit,ayran
135kaşık türlü 2kaşık yogurt.Artık aksamada Allah ne verdiyse zemuszemus

arkadaşlar merhabalar moralim bozuk aldım kiloları acaip yiyorum kendimi engelliyemiyorum bugün gene bir tabak mantı yedim napcam ben lütfen yardımcı olun bana yürüyüşe çıkıyorum ama çok fazla yemeğe başladım hafta sonuda öyle biliyorsunuz bebek de çok istiyorum adet günümde yaklaşıyor ondanmıdır nedir habire yiyorum inşallah hamileyimdirde ondan yiyorumdur :) acaip kızlar ama söylemesi ayıp yeşil zeytin ezmesi getirmişler ablamlar gemlikten bir kavanoz yarıya indi sabah o kadar yani inşallah nam ablacım burdan hamileyim diye haykırırım dua edin arkadaşlar bende meleğime kavuşmak istiyorum :) ama yesemde hergün yürüyüşümü eksk etmiyorum hergün en az 45 dk yürüyorum işte böyle arkadaşlarrrr

kalimara arkadaşım çok güldürdün benide nam ablacım dikkat et kendine hepiniz çok tatlısınız iyiki varsınız

MERHABA KIZLAR
BUGÜN YİNE SOKAK KIZI İRMA OLDUM. İNANIN EVİMİN YOLUNU ZOR BULDUMlaelaelaelaelae

SABAH
06:50 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:15 2 GÜN KURUSU

09:30 1 SİMİT
VE SUUUUUUU

11:30 2 ERİK

VE TABİKİ SUU
ÖĞLEN
14:30 1 KASE ÇORBA
1 YEMEK KAŞIĞI BULGUR PİLAVI
2 YEMEK KAŞIĞI BİBER KURUSU

1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY

AKŞAM
19:55 1 YEMEK KAŞIĞI HAŞLAMA ET
VE SU

BELKİ İLERLEYEN SAATLERDE BİTKİ ÇAYI İÇERİM:uhm:

SANKİ BİRİ BENİM HAKKIMDA KÖTÜ BİRŞEY SÖYLEDİ:sm_confused:

SAHTE MIKTAR ORADAN BELLİ OLUYORMU BENİM ÇATLAKLARIM-tatlicadiarzu-
YAŞASINNNNN:lepi: BAŞARDIM SONUNDA HERKES ÇATLAĞIMI GÖREBİLİYOR:roflol::roflol:

EVET MEME ARASI YİNE MEME TOSTU YAPTIRDIM.
BU ARADA SEN BENİM MEMİŞLERİ BEĞENMİYORMUSUN:dilcikar:

AMA ŞU BİR GERÇEK TOST ÇEYREK OLDU, SEN OLSAYDIN 4X4 LÜK TOST OLURDU.
KIZIM BİKEREM KÜÇÜK OLUNCA ÇOK ZOR ÇEKİLİYOR MEMOGRAFİ

SAĞOLASIN GELİNLERİN GELİNİ SENDE OLMASAN BU SAHTE MIKTAR BENİ BİR KALEMDE HARÇAYACAKa.s.
DOĞRU SÖZE NE DEDİR,
KESİNLİKLE HAKLISINa.s

ehuehuheueh nettiniz bacular tostumu yedim sizleri bekliyorum ahahaha DDD
vallahi benim bilem koca koca memelerim var ya sinir oluyorum dogum fln yapsam cocuk emzirsem ne hale gelirler düşünmek istemiyorum yaa :gitme:
figenkcim ya ben senin için şuan dua ettim bitanem allah hayırlısıyla kucagna allmak nasip eder inşallha bitanem...
cabik canuumcumm + nam ablacuummm cok gecmiş olsun..... cabikcumm gulum yaa dikkatet dişlerineDinci beyazlığında gulumsemelisin herzaman dişlerinle
optum herkesi gorusuruz tekrar

DÜN AKŞAM BAŞKA HİÇ BİR ŞEY TÜKETMEDİN (ZAMANDAN BAŞKA:roflol:)

SABAH
06:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
06:30 2 GÜN KURUSU VE YARIM LİTRE SU
07:15 1 KASE MÜSLİ

gunaydın
2 gundur midem felaket usutmusum ishalim solemesi ayıp bişey yiyemiyorum..dun lor peynir ekmek vede corbayla gunu bitirdim..bugunde ole olcak gibi..hala kotu midem...kosturmacayla incelmişim ya şaka maka pantolon düşüyo belimden:)

GÜÜÜÜNAYDIIIINNNNNopuyorumnanaktan:1hug:
NEŞENİZ VE ENRJİNİZ BOL OLSUN KISLAR hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
HAYDİN SAAH SPORUNAAAAAkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORU; AKŞAM SPOR YAPAMADIM ÜZGÜNÜM:1no2: AMA BU GÜN YAPCEMa.s

AKŞAM YEMEĞİM DAHA ÖNCEDE DEDİYDİM SAFÜLYE YEDİM

SABAH, 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞkaydirigubbakcemile
EKMEK ARASI MAYDONOZ DERE OTUUcokacimcoook

ÖĞLEN,
SALATA GETÜRDÜM EVDEN ONU YİYCEMcokacimcoook

AKŞAM BELLİ DEĞİL BAKCES ARTIKIN :sm_confused:

KOMACAN KOMACAAN ÖPÜLDÜNÜÜÜÜZZZopuyorumnanaktan:lepi:

AMİİİN CABİKİM AMİİİİN:Saruboceq:

ALLAH NEŞEMİZİ HİÇ BOZMASIN CANIMCIM :1hug:
SANADA GEÇMİŞOLSUN DATLUM KENDİNE DİKKAT ET, MİLLETİ ISIRMA NEYİM OLURMUU :lepi::lepi:

VALLA HAKLISIN HARİKACIĞIM BU GURUBUN HALİ NOLACAK BİLMEMKİİ :roflol:
HER GÜN GIR GIR ŞAMATA HAYAT GEÇİP GİDİYOR İŞTE kaydirigubbakcemile5
BENDE ÇOK SEVİYORUM GURUBUMU :1hugpuyorumnanaktan YİRİM BEN SİZİİ YİRİİİM ŞenizŞeniz

FİGENCİĞİM BOZMA MORALİNİ a.s ADET DÖNEMİM YAKLAŞINCA BENDE
AYNEN SENİN GİBİYDİM, KITLIKDAN ÇIKMIŞ GİBİ YERDİM, HİÇ SEVMEDİĞİM YİYECEKLERİ BİLE CANIM ÇEKERDİ,
AMAN DİKKAT ET, YEMENİN SONU YOK TATLIM, İNŞALLAH YEMENİN GÜZEL BİR SEBEBİ VARDIRDA,
BİZE MÜJDE VERİRİSİN:ecrin_bebek: HADİ BAKALIM BEKLİYORUZ GÜZEL HABERLERİNİ,
SPORUNU SAKIN BIRAKMA TEMPOLU YÜRÜYÜŞLERE TAM GAZ DEVAM hihoyyythihoyyythihoyyyt

kalimara arkadaşım çok güldürdün benide nam ablacım dikkat et kendine hepiniz çok tatlısınız iyiki varsınız
ALLAHDA SENİ GÜLDÜRSÜN CANIIIIM:1hug: GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,,NASILSINIZ..

DÜN YEDİKLERİM:

SABAH:
1 LT SU,
1 SAAT YÜRÜYÜŞ,

10:00 DA 1 ADET ZEYTİNLİ POAÇA,
YARIM LT SU,

ÖĞLEN:
TÜRK KAHVESİ,

AKŞAM:
19:00 DA 1 KASE ÇORBA,
1 KAŞIK NOHUT YEMEĞİ,
SALATA

1 LT SU...

BUGÜN SABAH:
1 LT SU...
ŞİMDİ KAHVALTI GİBİ BİŞEY YAPARIM HERALDE....

HAYIRLIMI HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM..NEŞENİZ BOL OLSUN...opuyorumnanaktan

AMAN DİKKAT ET CANIMCIM BU HAVALAR TEHLİKELİ

NEYSE BENİM KİMİN KAFAYI ÜŞÜTMEDE:roflol::roflol:
HA BU ARADA ANKARA BULUŞMASINA GELSENEyerimseniben

HE HEHE HEH BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR SAHTE MIKTARkaydirigubbakcemile5

KIZIMMMM BEN ZATİ KENDİMİ BİLİYORUM, SEN KENDİNE BAK:dilcikar:

GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM...ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN...opuyorumnanaktan
NE MUTLU SANA CANIM..BAK AZMİN SONUNU BULUYORSUN İŞTE..TAM GAZ DEVAM...kaydirigubbakcemile2
AMANNN DİKKAT ET CANIM...HAMİLE OLSAN BİLEM Kİ İNŞALLAH,FAZLA KİLO ZARARLI BİLİYORSUN...KENDİNİ BAŞKA ŞEYLERLE OYALAMAYA ÇALIŞ CANIM...PSİKOLOJİKTE OLABİLİR...HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BALIM...opuyorumnanaktan
MERAK ETME CANIM KİLO VERDİKÇE KÜÇÜLÜR..TABİİİ İNŞALLAH...sositososito
GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM...BİR ÖNERİ...3 ADET KARANFİLİ AĞZINDA ÇİĞNE VE SU İLE YUT...GÖR BAK NELER OLUYOR...EŞİMİ O KURTARDI VALLA...ALLAH ŞİFA VERSİN..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…