ELLERİNE SAĞLIK ABLACIM...
DOĞRU SÖYLEMİŞ VALLA...opuyorumnanaktan
AMAN DİKKAT ET CANIMCIM BU HAVALAR TEHLİKELİ
NEYSE BENİM KİMİN KAFAYI ÜŞÜTMEDE:roflol::roflol:
HA BU ARADA ANKARA BULUŞMASINA GELSENEyerimseniben
sağolun cook ..en yakın zamanda gecer umarım..tek temennim bu(
Slm kizlarrrrrr
Cuma ya 3 gun kaldi :ecrin_bebek: cok heycanliyim, cuma ya kadar tartilmicam kaydirigubbakcemile3
Tartida zayifladigimi gorursem, i$tahim aciliyor cunku cokacimcoook
hehe herkeze, guzel gunler
semoş ya bişiy merak etttim mesleğin ogretim gorevlisisn galiba..hangi bolumdesin acaba benim de istedğim bişey ama cok zor gozukuyo
arkadaşlar merhabalar moralim bozuk aldım kiloları acaip yiyorum kendimi engelliyemiyorum bugün gene bir tabak mantı yedim napcam ben lütfen yardımcı olun bana yürüyüşe çıkıyorum ama çok fazla yemeğe başladım hafta sonuda öyle biliyorsunuz bebek de çok istiyorum adet günümde yaklaşıyor ondanmıdır nedir habire yiyorum inşallah hamileyimdirde ondan yiyorumdur :) acaip kızlar ama söylemesi ayıp yeşil zeytin ezmesi getirmişler ablamlar gemlikten bir kavanoz yarıya indi sabah o kadar yani inşallah nam ablacım burdan hamileyim diye haykırırım dua edin arkadaşlar bende meleğime kavuşmak istiyorum :) ama yesemde hergün yürüyüşümü eksk etmiyorum hergün en az 45 dk yürüyorum işte böyle arkadaşlarrrr
merhabalar kızlar nasılsınız..ben çok iyiyim şükür...
kalimera ablam tükanı açmııııışş, nam ablam su ve ilaçlarını içmiiişş hiii içmemiş nam abla unuttun mu yoksa.bak benden hatırlatması..unutma sakın opuyorumnanaktan
neyse kızlar.ben bugün ders çalışmaya başlıyorum..kitaplara gömülmeye başlıyorum yani...
semocum belçikada öğretmen olmak Türkiye'deki gibi zor değildir inş.olursun...bizde onun için uğraşıyoruz tebi amma işte yıllarımız uğraşmakla geçiyor...
ay neyse ben kaçtuumm..keyfimi kaçırmayım şimdi kendimin..derse enejik başlamam lasım..hepinizi öptüüüüüüüüüüümmmmmmmm...
aaaaaaaaa bu saate kadar kimse bişey yazmamışmı:1shok:
aaaaaaaaa bu saate kadar kimse bişey yazmamışmı:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?