CANIIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM:1hug:HERKESE KARS'TAN KUCAK DOLU SEVGİLER
nasılsınız bakalım? ben çok iyiyim gerçekten....
ilginç bir şekilde buraya alıştım, onlar da bana alıştı :)
çalışma arkadaşlarımın hepsi çok genç ve çok iyi bir ekip olduk :)
Siz neler yapıyorsunuz? Buraya yazı yazmayı özlemişim ve sizleri de....
Antalya'da eğitime falan gittik geldik...
Öğretmenevinde kalıyorum, biraz annemden ve sevgilimden uzak olmanın verdiği bir sıkıntı var ama onu da yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum...
Artık daha çok girebilirim herhalde kurum yeni binaya taşındı, burada internetimiz de var :)
Ama çeviri yapmaktan başımı kaldıramaz haldeyim...
Ayyy çok uzatmayayım sizler ne yapıyorsunuz?
Bu arada kilomu bimiyorum ama zayıfladığıma eminim çünkü yeni aldığım pantolonlar bile bol gelmeye başladı :)
Hepinizi çoooook öpüyorum
ben yine uğrarım...
Kendinize çok iyi bakın...
Bu arada nam ablacım geldiğimde seni burada görmek çok güzel, moral oldu bana eski birilerini görmek...
Bir de cabik eğer kilo çizelgesindeki kilon şu anki kilonsa çok kızarım sana, biraz gayret tatlım...
HERKESE KARS'TAN KUCAK DOLU SEVGİLER
bir de cabik eğer kilo çizelgesindeki kilon şu anki kilonsa çok kızarım sana, biraz gayret tatlım...
Öğretmenevinde kalıyorum, biraz annemden ve sevgilimden uzak olmanın verdiği bir sıkıntı var ama onu da yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum...
Artık daha çok girebilirim herhalde kurum yeni binaya taşındı, burada internetimiz de var :)
Bu arada kilomu bimiyorum ama zayıfladığıma eminim çünkü yeni aldığım pantolonlar bile bol gelmeye başladı :)
ben yine uğrarım...
Bu arada nam ablacım geldiğimde seni burada görmek çok güzel, moral oldu bana eski birilerini görmek...
Bir de cabik eğer kilo çizelgesindeki kilon şu anki kilonsa çok kızarım sana, biraz gayret tatlım...
herkese selamlar..
aranıza yeni katılıyorum. yapmam gerekenler neler?yada bir yerde yazıyorsa okuyayım..
nam teşekkürler canım davetin için..
umarım şu 10 kiloyu kolayca ve sizlerle beraber veririm.. opuyorumnanaktan
ARAMIZA HOŞ GELDİN GÜZELİMkaydirigubbakcemile5vereliniortakherkese selamlar..
aranıza yeni katılıyorum. yapmam gerekenler neler?yada bir yerde yazıyorsa okuyayım..
EKÜRÜM İYİ AKŞAMLAR NASILSIN BAKALIM BU AKŞAM, İYİMİSİNa.sCANIMMMM
HERGÜN YEDİĞİNİ, İÇTİĞİNİ VE YAPTIĞIN EGZERSİZLERİ BURA BİZİMLE PAYLAŞACAKSIN.
3 GÜNDEN FAZLA KK YA GİREMİYECEK GİBİ OLURSAN BENDEN VEYA BERNUŞ DAN İZİN İSTEYİP İZİNLİ SAYILACAKSIN.
BİZ BURADA SADECE YEDİĞİMİZİ-İÇTİĞİMİZİ DEĞİL HEMEN HEMEN HERŞEYİMİZİ PAYLAŞIYORUZ.
HER CUMA SABAH KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ. EĞER CUMA GÜNÜ İŞİN VARSA PERŞEMBEDEN BİLDİRECEKSİN.
ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMIN İÇİa.s.
BU ARALAR BAZI ARKADAŞLARIMIZIN PC. DE SORUNU VAR O YÜZDEN PAYLAŞIM AZ GİBİ GÖRÜNÜYOR.
tamamdır canım.anlaştık kaydirigubbakcemile5
kilo olayımdan kısaca bahsedeyim.58 kilo ile evlendim.2 yılda 75kiloya çıktım.nasıl oldu hiç bilmiyorum :kedi:
sonra hamile kaldım o kiloyla ve 95 le doğum yaptım.ve oğlum 7 ay sadece beni emerek beslendiği için hiç diyet filan yapmadım.ama 92kiloda artık dur demeliydim.bebeğim 9-10 aylıktı ve ben yavaş yavaş başladım.yürüyüş filan derken 17 kilo verdim.çokta çaba sarfettim aslında.şu anda 75 kiloyum ve gerisi gelmiyor bir türlü.umarım sizlerle beraber yağcıklarımdan kurtulurum kaydirigubbakcemile2 oğlum şu anda 1buçuk yaşında fırsat buldukça burdayım artık yerimseniben
Slm SEKER kizlar
Nasilsiniz bakalim.
Kizlar ya, annem yakinimdan uzaga ta$iniyor 2-3 aya... :umursamaz:
Cok üzgünüm ama belli etmiyorum ona kar$i, yeni evi cok istiyor bizimkiler, bahceli ferah ve annemin akrabalari orada. :bbo:
Bizimkiler cok sevincli cok mutlular, gerci annemde uzuluyor benden uzakla$tigina ama ben teselli ediyorum onu, kiyamiyorum yaa ben balim anneme:kedi:
ben yine uğrarım...
herkese selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?