GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...
ALLAH SAĞLIK VERSİN HEPİNİZE...:Saruboceq:
BEN PEK İYİ DEĞİLİM AMA İYİ OLUCAM İNŞALLAH...ALLAH BETERİNDEN KORUSUN TABİ...KENDİNİZE İYİ BAKIN...ALLAHA EMANET OLUN...GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN GÜZEL BAYANLAR..opuyorumnanaktan
hoşgeldin bizim super takımımıza:)herkese günaydıınn kaydirigubbakcemile2
çok erken kalktım ama ancak fırsat buldum yazmaya.
boyum 1.68 canım. kilom bu sabah tam olarak 75.8 çıktı yani 75le diyetime başladım.
bu sabah yediklerim
kalkar kalkmaz bir büyük bardak ılık su
1 tane çok az yağda krep
bir parça peynir
not olarak söyliyim oğlum hala emiyor bu yüzden çok yağsız diyet ürünü kullanma taraftarı değilim.17 kiloyuda öyle çok diyet ürünü kullanıp vermedim zaten.o anlamda kendimi dengeleyebiliyorum.
evde koşu bandı filan bir sürü spor aletim var.bu akşamdamn itibaren sporada başlıyorum inşallh.benim en büyük eksiğim bu zaten.spor yapmıyorum. :kedi:
yaptığınız yorumlarada çok teşekkürler opuyorumnanaktan yavaş yavaş tanıycam sizleri.görüşmek üzere..
BERNUUUŞŞŞ HAYIRDIR KIS BÜ GÜN TÜKANI SE AÇMIŞSIIIN:sm_confused: UMARIM İYİSİNDİR ŞEKER:1hug:GÜNAYDINNN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...
GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇER UMARIM....a.s.
herkese günaydıınn kaydirigubbakcemile2
çok erken kalktım ama ancak fırsat buldum yazmaya.
boyum 1.68 canım. kilom bu sabah tam olarak 75.8 çıktı yani 75le diyetime başladım.
bu sabah yediklerim
kalkar kalkmaz bir büyük bardak ılık su
1 tane çok az yağda krep
bir parça peynir
not olarak söyliyim oğlum hala emiyor bu yüzden çok yağsız diyet ürünü kullanma taraftarı değilim.17 kiloyuda öyle çok diyet ürünü kullanıp vermedim zaten.o anlamda kendimi dengeleyebiliyorum.
evde koşu bandı filan bir sürü spor aletim var.bu akşamdamn itibaren sporada başlıyorum inşallh.benim en büyük eksiğim bu zaten.spor yapmıyorum. :kedi:
yaptığınız yorumlarada çok teşekkürler opuyorumnanaktan yavaş yavaş tanıycam sizleri.görüşmek üzere..
merhabalar kızlar nasılsınız...
güzelresim hoşgeldin aramıza canm.seninle aynı kilodayız.hadi bakalım.. benle aynı kiloda olan bi arkadaşımı mezun ettik (compass_rose) ben hala olduğum yerdeyim..belkim seninle yarışırım :jeyyar: hırs yaparım iyi oldu benm için yerimseniben hoşgeldin tekrar..iyi zayıflamalarrr..
kızlar iki gündür misafir vardı bizde.ne yedim içtim bilmiyorum..detoksta yarım kaldı.ama bugün yapıcam.hatta şimdi yiycem..sonra ip atlıcam..dün heralde bi 200 - 300 atlamışımdır...dün iş bakayım kendime biraz dedim..bikaç yer biz sizi ararız dedi :)) yaw üniversite mezunu olduğuma pişman oldum.adamlar üniv. mezunuyum diye işe almıyorlar..lise mezunu alıyoruz biz diyolar yaa.hayret bişey..mağazada satış yapmak için üniv.mezunu almıyolar..heralde maaş fazla isteriz yada atanır falan gideriz diye mi nedir almıyorlar mafoldumben
amaaaan..neyse zaten olsa şaşardım...
hadi ben kaçtummm.hoşçakalın...
selam bacular
compasscım çok sevindim senin adına işini sevmen çok güzel bizleride unutmamışsın. öpüyorum seniŞenizŞeniz
güzelresim arkadaşım sende hoşgeldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın.ben bu arada grubun kadrolu (bu aralar izinli )delüüüüüüüüsüyüm-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaekendimden başka kimseye zararım yoktur ama korkma delüüüüyüm diyeŞenizbebişinide öp benim için
nam ablacım sen nasıl oldun?inşallah daha iyisindirŞenizyine ne :hulya:öyle
cabikcim zor valla okusan bi dert okumasan bi dert demi ALLAHIM emeklerinizi boşa çıkarması:Saruboceq:
bernuşum senin neyin var bidenem dikkat et kendine geçmiş olsun.Şeniz
kalimera ablam maşallah cakuzi keyfü yapmışınız oh sefan olsun.darısı başımıza vallaŞenizŞeniz
semocum üzülme annen uzağa gidiyor diye. aynı şehirdesiniz ya. çok mu uzak aranız.ben ne yapayım.9 saatlik uzaklık var annemle aramda bi ablam türkiyenin diğer ucunda senede bi görüyorum.çok istiyormuş o evi annen ALLAHIM huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin.Şeniz
gzdegzde canım sen nediyon nasılsın?
eh bende idare ediyorum.bu aralar bir baş ağrısı gözümü açamıyorum.gözüme doğru bir sancı var sormayın.galiba heralde sanursan benim gözüm toprağa bakıyor.
hepinizi çok öpüyorum.ŞenizŞeniz
hoşgeldin bizim super takımımıza:)
kızlar uzun zamandır yazamadım farkındayım ama inanın gercekten çok koşuşturma içindeyim....boyle 5 gune bir yazmada olmuyo biliyorum buyuzden mezun olmam en iyisi galiba artık kızlar:çok üzgünüm:
cabikciğüümm sana da arkadaş geldi yani desene tatlım:))
sılagulcugum işte gulum giremiyorumki oyuzden yokum(
kızlar sizleri çook ozlicem ama her fırsatta girmeye calışcam mutlaka...beni özliyemiceksiniz bile yani ehueheuuhhee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkesi kocaman öpüyorum:1hug:
vede hersey için çookkk teşekkür ediyorum herkesea.s.
:teytey:
herkese iyi geceler.dışarda olduğum için ancak yazabiliyorum.
bugün yediklerim:
sabah:kalkar kalkmaz bir büyük bardak ılık su
1 tane çok az yağda krep
bir parça peynir
ara:2 tane taze slkllmlş greyfurt suyu
öğle:3 tana közlenmiş kırmızı biberli salata
ara:1 fincan yeşil çay
akşam:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt
az öncede 1 tane activia yoğurt yedim.
3 litre suyumu içtim.
spor olarak:leslie ile 3 mil yürüdüm (45 dakika)
10 dakika mekik hareketlerimi yaptım.
şimdi yarım saat daha spor yapıcam. kaydirigubbakcemile2
BERNUUUŞŞŞ HAYIRDIR KIS BÜ GÜN TÜKANI SE AÇMIŞSIIIN:sm_confused: UMARIM İYİSİNDİR ŞEKER:1hug:
AY PARDON YAAA GÜNAYDIN DEMEYİ UNUTUUUM:1hug:
GÜNAYDIIIIINNNNNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
GÜNÜN RAPORU, AKŞMA 1.30 SAAT SPOR
AKŞAM YEMEİ DETOKS ÇORBASI:çok üzgünüm: TATSIZ, TUZSUUUZ:çok üzgünüm:
SABAH YÜRÜYŞ YAPAMADIM ELİMDE PAKETLER VARDI OTOBOSLAN GELDİMgamyoncuiremsu
ÖĞLEN GENE DETOKS ÇORBASI MALESEF :çok üzgünüm:
AKŞAM GENE DETOKS ÇORBASI:çok üzgünüm: ÖÖÖÖÖFF:çok üzgünüm:
herkese günaydıınn hihoyyyt
kahvaltı:2 büyük bardak su
teflon tavada 1 yumurta (yağsız, tuzsuz)
1 yeşil,1 kırmızı biber ve bir parça peynir
bernuş benim leslie öyle değil canım kaydirigubbakcemile3 bebeğim olduğu için şu anda olamaz malesef.internetten indirdim.leslie sansone diye bir kadın yürüyor.yürüyüş programı yani.ama çok eğlenceli açıyorum ve 45 dakika nasıl geçiyor anlamıyorum.ve epeyce ter atıyorum.. kaydirigubbakcemile2 tavsiye ederim canlarım..
ben şimdi bebişimi arabasına atıp yürüyüşe gidiyorum.ordanda gezmeye gidicez.görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN BACIMMMM BENDE NE ZANNEDİYORUM...NEYMİŞ O YA...Bİ KARIŞTIRYIM İNTERNETİ BAKİM...MERAK ETTİM...:uhm:
hoşgeldin bizim super takımımıza:)
kızlar uzun zamandır yazamadım farkındayım ama inanın gercekten çok koşuşturma içindeyim....boyle 5 gune bir yazmada olmuyo biliyorum buyuzden mezun olmam en iyisi galiba artık kızlar:çok üzgünüm:
cabikciğüümm sana da arkadaş geldi yani desene tatlım:))
sılagulcugum işte gulum giremiyorumki oyuzden yokum(
kızlar sizleri çook ozlicem ama her fırsatta girmeye calışcam mutlaka...beni özliyemiceksiniz bile yani ehueheuuhhee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkesi kocaman öpüyorum:1hug:
vede hersey için çookkk teşekkür ediyorum herkesea.s.
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?