Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

KIZLAR DÜN YAPTIKLARIMLA BAŞLAYAYIM
09:30 1 YEŞİL ELMA

30+30+30 YÜRÜYÜŞ
1 SAAT BÖLGESEL SPOR

ÖĞLEN
12:15 1 TANE YUMURTA
2 DİLİM EKMEK
2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

14:00 1 YEŞİL ELMA

AKŞAM
18:45 1 KASE MERCİMEK ÇORBASI
2 YEMEK KAŞIĞI KABAK KAVURMASI

21:00 1 DİLİM KAVUN

YATANA KADAR 3,5 LİTRE SU

BU SABAH
06:45 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:00 2 GÜN KURUSU VE SUUUU

07:30 1 KASE MÜSLİ
08:30 1 KUPA ŞEKERSİZ KAHVE

ŞİMDİLİK BU KADAR
ŞİMDİ GİDEYİM BİRAZDA :hulya: (ASLINDA MEFRUŞAT KURSUNA GİDECEĞİM AMA )

GEÇMİŞ OLSUN GELİNLERİN GELİNİa.s.

herkese günaydıınn kaydirigubbakcemile2
çok erken kalktım ama ancak fırsat buldum yazmaya.
boyum 1.68 canım. kilom bu sabah tam olarak 75.8 çıktı yani 75le diyetime başladım.
bu sabah yediklerim
kalkar kalkmaz bir büyük bardak ılık su
1 tane çok az yağda krep
bir parça peynir
not olarak söyliyim oğlum hala emiyor bu yüzden çok yağsız diyet ürünü kullanma taraftarı değilim.17 kiloyuda öyle çok diyet ürünü kullanıp vermedim zaten.o anlamda kendimi dengeleyebiliyorum.

evde koşu bandı filan bir sürü spor aletim var.bu akşamdamn itibaren sporada başlıyorum inşallh.benim en büyük eksiğim bu zaten.spor yapmıyorum. :kedi:

yaptığınız yorumlarada çok teşekkürler opuyorumnanaktan yavaş yavaş tanıycam sizleri.görüşmek üzere..

merhabalar kızlar nasılsınız...

güzelresim hoşgeldin aramıza canm.seninle aynı kilodayız.hadi bakalım.. benle aynı kiloda olan bi arkadaşımı mezun ettik (compass_rose) ben hala olduğum yerdeyim..belkim seninle yarışırım :jeyyar: hırs yaparım iyi oldu benm için yerimseniben hoşgeldin tekrar..iyi zayıflamalarrr..

kızlar iki gündür misafir vardı bizde.ne yedim içtim bilmiyorum..detoksta yarım kaldı.ama bugün yapıcam.hatta şimdi yiycem..sonra ip atlıcam..dün heralde bi 200 - 300 atlamışımdır...dün iş bakayım kendime biraz dedim..bikaç yer biz sizi ararız dedi :)) yaw üniversite mezunu olduğuma pişman oldum.adamlar üniv. mezunuyum diye işe almıyorlar..lise mezunu alıyoruz biz diyolar yaa.hayret bişey..mağazada satış yapmak için üniv.mezunu almıyolar..heralde maaş fazla isteriz yada atanır falan gideriz diye mi nedir almıyorlar mafoldumben

amaaaan..neyse zaten olsa şaşardım...

hadi ben kaçtummm.hoşçakalın...

selam bacular

compasscım çok sevindim senin adına işini sevmen çok güzel bizleride unutmamışsın. öpüyorum seniŞenizŞeniz

güzelresim arkadaşım sende hoşgeldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın.ben bu arada grubun kadrolu (bu aralar izinli )delüüüüüüüüsüyüm-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaekendimden başka kimseye zararım yoktur ama korkma delüüüüyüm diyeŞenizbebişinide öp benim için

nam ablacım sen nasıl oldun?inşallah daha iyisindirŞenizyine ne :hulya:öyle
cabikcim zor valla okusan bi dert okumasan bi dert demi ALLAHIM emeklerinizi boşa çıkarması:Saruboceq:

bernuşum senin neyin var bidenem dikkat et kendine geçmiş olsun.Şeniz

kalimera ablam maşallah cakuzi keyfü yapmışınız oh sefan olsun.darısı başımıza vallaŞenizŞeniz

semocum üzülme annen uzağa gidiyor diye. aynı şehirdesiniz ya. çok mu uzak aranız.ben ne yapayım.9 saatlik uzaklık var annemle aramda bi ablam türkiyenin diğer ucunda senede bi görüyorum.çok istiyormuş o evi annen ALLAHIM huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin.Şeniz
gzdegzde canım sen nediyon nasılsın?

eh bende idare ediyorum.bu aralar bir baş ağrısı gözümü açamıyorum.gözüme doğru bir sancı var sormayın.galiba heralde sanursan benim gözüm toprağa bakıyor.

hepinizi çok öpüyorum.ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
NASILSINIZ KIZLAR:sm_confused:

ANACIM BU ARALAR TAKIMDAKİ ARKADAŞLAR KAYIP İLANI VERMEK LAZIMMM GALİBA:uhm:

10:30 1 YEŞİL ELMA
ÖĞLEN
12:15 2 DİLİM EKMEK
2 DİLİM PEYNİR

SUUU

AKŞAM
18:45 1 KASE MERCİMEK ÇORBASI
4 YEMEK KAŞIĞI PATLINCAN
1 KASE CACIK

20:15 2 YEMEK KAŞIĞI KISIR (NORMALDE HİÇ AMA HİÇ SEVMEM AMA ÖĞRETMENİM HARİKA KISIR YAPIYOR)

40 DK YÜRÜYÜŞa.s

merhabalar kızlar nasılsınızzzz....
öğle:
bir kase yoğurt içine iki küçük dlm çavdar parçaladım yidim..detoks yerine bunu yedim..

akşamda aynısıııı

az öncede meyve ve biraz leblebi ile badem..
şimdilik bukadar hoşçakalııınnn...

hoşgeldin bizim super takımımıza:)

kızlar uzun zamandır yazamadım farkındayım ama inanın gercekten çok koşuşturma içindeyim....boyle 5 gune bir yazmada olmuyo biliyorum buyuzden mezun olmam en iyisi galiba artık kızlar:çok üzgünüm:
cabikciğüümm sana da arkadaş geldi yani desene tatlım:))
sılagulcugum işte gulum giremiyorumki oyuzden yokum(
kızlar sizleri çook ozlicem ama her fırsatta girmeye calışcam mutlaka...beni özliyemiceksiniz bile yani ehueheuuhhee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkesi kocaman öpüyorum:1hug:
vede hersey için çookkk teşekkür ediyorum herkesea.s.
:teytey:

herkese iyi geceler.dışarda olduğum için ancak yazabiliyorum.

bugün yediklerim:
sabah:kalkar kalkmaz bir büyük bardak ılık su
1 tane çok az yağda krep
bir parça peynir

ara:2 tane taze slkllmlş greyfurt suyu

öğle:3 tana közlenmiş kırmızı biberli salata

ara:1 fincan yeşil çay

akşam:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt
az öncede 1 tane activia yoğurt yedim.

3 litre suyumu içtim.

spor olarak:leslie ile 3 mil yürüdüm (45 dakika)
10 dakika mekik hareketlerimi yaptım.
şimdi yarım saat daha spor yapıcam. kaydirigubbakcemile2

DÜNKİ YEDİKLERİMİ YAZAYIM.....

SABAH 08:00 DE 1 LT SU....

10:00 DA 1 DİLİM EKMEK,
5 ZEYTİN,
1 YUMURTA,
1 KUPA KIŞ ÇAYI...

YARIM LT SU...

ÖĞLEN:TEMİZLİKTEN FIRSAT BULUP BİRŞEY YEMEDİM....
YARIM LT SU....

17:00 DE 1 KUPA BROKOLİ ÇORBASI,

19:30 DA: 3 KAŞIK KABAK YEMEĞİ,
1 KAŞIK YOĞURT,
1 DİLİM EKMEK,

1 LT SU YATANA KADAR....

BU KADAR......KENDİNİZE İYİ DAVRANIN....yerimseniben

GÜNAYDINNN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...

GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇER UMARIM....a.s.
BERNUUUŞŞŞ HAYIRDIR KIS BÜ GÜN TÜKANI SE AÇMIŞSIIIN:sm_confused: UMARIM İYİSİNDİR ŞEKER:1hug:

AY PARDON YAAA GÜNAYDIN DEMEYİ UNUTUUUM:1hug:

GÜNAYDIIIIINNNNNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORU, AKŞMA 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEİ DETOKS ÇORBASI:çok üzgünüm: TATSIZ, TUZSUUUZ:çok üzgünüm:

SABAH YÜRÜYŞ YAPAMADIM ELİMDE PAKETLER VARDI OTOBOSLAN GELDİMgamyoncuiremsu

ÖĞLEN GENE DETOKS ÇORBASI MALESEF :çok üzgünüm:

AKŞAM GENE DETOKS ÇORBASI:çok üzgünüm: ÖÖÖÖÖFF:çok üzgünüm:

CANIM ZATEN DıYETTE ÇOK YAĞSIZ ÜRÜN KULLANMAK DOĞRU DEĞıL...VÜCUDUN YAKMASI ıÇıN YAĞADA ıHTıYACI VAR...AMA ABARTI DEĞıL TABıKıDE.yerimseniben...
CANIM HAKLISIN VALLA...ÜNÜVERSıTE OKUSAN Bı DERT OKUMASAN Bı DERT...AMA YıNEDE DıPLOMAN VAR YA O YETER SANA...ENıNDE SONUNDA SENıNDE GÜZEL BıR ıŞE GıRECEĞıNE ıNANIYORUM..ALLAH YARDIMCIN OLSUN BALIM...:Saruboceq:
HATUNN NERELERDESıN BAKıM...SEN NEZAMAN DÖNÜYORSUN ARAMIZA..ARTIK GEL YA....ÖZLETTıN TAKIMIN DELÜSÜÜÜÜÜÜsositososito
SEN BıLıRSıN TABıKı CANIMCIM...MEZUNıYET ıSTEĞıNı ıLETıR NAM ABLAM...KARNENı ALIRSIN EN KISA ZAMANDA...SANA HAYATINDA BAŞARI,SAĞLIK,MUTLULUK DıLıYORUM....BıZLERı DE ıHMAL ETME LÜTFEN....opuyorumnanaktan
AMANIN CANIM LESıııı SENı KOŞTURMUŞ OLMASIN....kaydirigubbakcemile3ÇÜNKÜ YILLAR YILLAR ÖNCE BıZıMDE VARDI VE GÜYA YÜRÜYÜŞE ÇIKARIYORDUM AMA O BENı KOŞTURUYORDU...UZUN BACAKLI OLUNCA ARKADAŞ...kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINNNN ABLASUUUUU...BUGÜN BEN AÇİMMM DEDİM TÜKANI YAAA...İYİ ETMİŞİM DİMİİİ...:lepi:
BUGÜN DAHA İYİYİM ŞÜKÜR...SAĞOLASIN...opuyorumnanaktan

herkese günaydıınn hihoyyyt

kahvaltı:2 büyük bardak su
teflon tavada 1 yumurta (yağsız, tuzsuz)
1 yeşil,1 kırmızı biber ve bir parça peynir

bernuş benim leslie öyle değil canım kaydirigubbakcemile3 bebeğim olduğu için şu anda olamaz malesef.internetten indirdim.leslie sansone diye bir kadın yürüyor.yürüyüş programı yani.ama çok eğlenceli açıyorum ve 45 dakika nasıl geçiyor anlamıyorum.ve epeyce ter atıyorum.. kaydirigubbakcemile2 tavsiye ederim canlarım..

ben şimdi bebişimi arabasına atıp yürüyüşe gidiyorum.ordanda gezmeye gidicez.görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN BACIMMMM BENDE NE ZANNEDİYORUM...NEYMİŞ O YA...Bİ KARIŞTIRYIM İNTERNETİ BAKİM...MERAK ETTİM...:uhm:

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN BACIMMMM BENDE NE ZANNEDİYORUM...NEYMİŞ O YA...Bİ KARIŞTIRYIM İNTERNETİ BAKİM...MERAK ETTİM...:uhm:

okuyunca öyle gibi duruyor gerçekten kaydirigubbakcemile3 ben başka sitede denk geldim.sonra bi ara elme diyeti yapıyodum.o topikte bi arkadaş linkleri filan verdi.indirdim.çok zevkli.evde koşu bandı var ama nedense ona çıkmaya üşeniyorum.bunu açıyorum oğlumla beraber yapıyoruz.45 dakika sürüyor benim indirdiğim 3 mil olan.kollarıda çalıştırıyor.çok zevkli nasıl bitti anlamıyorum.sanırım 3 mil 4 kmden fazla ediyor.o kadar yürümüş oluyorsun.

öslicez tabi ne demek o ama sen özletme kendini öpüyorumŞenizŞeniz

selam canlarım nasılsınız
ben koşturup duruyorum işte.
hastaneye gittim bişey bulamadılar sinir oluyorum ya sancım var anlamı yok.
hayırlısı bakalım vardır bir sebebi ama ne bilmiyorum.
kendinize iyi bakın öpüyorunm siziŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…