Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sahgülcügüm ellerine saglik cnm..kardes takima gönderebilirsin listeyi..eger cecvap gec gelecek olursa paylas cnm paylasim alanina,yanlislik varsa bile sonra düzenleriz

nota almadik diye sevineyim bari bende

canim salatani aksamdan yap,icine hic bisey koymadan saklama kabinda dolapta saklayabilirsin..diger gün hazir olur salatan

günaydin cnm..sekerkizi bu hafta göremedim sayilir..insallah bir sorun yoktur..

tebrik ederim ,yine güzel vermissin

Off saka mi bu haftada uc kg hakkini verdin gecen haftanin ama cok guzel bi rakam

**3.TAKIM 339.ETAP***mesaj sayıları
NoRaaa
sekerkiz67
sahgull
bluebootle
Sweetdimple:167
pegasus07: 120
Valkyrie89 :
mrv5534: 156
kelebekolacam :
sevilay80:
cglaa16 : 71
erigim:106
Ayulduz:
Sulofe:
Prettygirl :

mesajlarini saymayanlar yazsin lütfen arkadaslar

**3.TAKIM 339.ETAP***mesaj sayıları
NoRaaa
sekerkiz67
sahgull : 35
bluebootle
Sweetdimple:167
pegasus07: 120
Valkyrie89 :
mrv5534: 156
kelebekolacam :
sevilay80:
cglaa16 : 71
erigim:106
Ayulduz:
Sulofe:
Prettygirl :

son anda kurtuldum gene sarıkarttan

sahgülcügüm ellerine saglik cnm..kardes takima gönderebilirsin listeyi..eger cecvap gec gelecek olursa paylas cnm paylasim alanina,yanlislik varsa bile sonra düzenleriz

nota almadik diye sevineyim bari bende

tamam tatlım buçuğa kadar beklerim cevap gelmezse paylaşırım, korkuyorum zaten sürekli elektrikler kesiliyo anlımın akıyla bi tamamlaya bilseydim

bugün yeşil çay içemediğimden mi bilmiyorum bir uykum varki sormayın.

cnm eger haftaya listeye alinirsak kilonu kendin hesaplayip eklemelisin..unutursan haftaya yine anlatirim

bu hafta sporlada desteklersen eminimki haftaya cok daha iyi bir sonuc alacaksin

inşallah öyle heyecanlıyım ki spora başlıyorum diye. Görmeniz lazım. Neyse inşallah haftaya tartıda görünür :)

canim salatani aksamdan yap,icine hic bisey koymadan saklama kabinda dolapta saklayabilirsin..diger gün hazir olur salatan

yaa aslında evet. hatta yıkanmış olsa bile işimi görüyorda. En çok yıkama konusundan dolayı üşeniyorum. neyse onuda sizin desteğinizle hayatıma yerleştircem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…