canim salatani aksamdan yap,icine hic bisey koymadan saklama kabinda dolapta saklayabilirsin..diger gün hazir olur salatanekmek yemem aslında sırf menemen için gitti o lokmalar...konu salata olduğunda işte orda ufak bir problem var . salata yapmaya çok üşeniyorum. Evde salata yapmak kocamın görevi o da yemeğe geç geldiyse yada biz yiyip o sonra gelecekse salatasız yapıyoruz artık öğünümüzü. ama yoğurt için doğru diyorsun çocuklara mutlaka 1 kase yoğurt koyuyorum akşamları da sıra kendime bakmaya gelince çok tembelim
Insallah cnm..haftaya artik 1.biz olmaliyizKızlar ben 58.1 çıktım wcye çıkamadım ve reglmden dolayı Şişlik var, kusura bakmayın ortalamayı düşürüyorum böyleama inanın elimden geleni yapıyorum haftaya topluca bir azalma olacak inşallah
günaydin cnm..sekerkizi bu hafta göremedim sayilir..insallah bir sorun yoktur..Gunaydinnnn guzellerr hayirli cumalar hepimize sekerkiz mesaj cekti ikimizide ekledimmm yasemincim harikasin canim tbrkler ben sana dememismiydim supersin kilo veren veremeyen herkesi tbrk ediyorum moral bozmak yok bu hafta olmazsa haftaya biz bir takimiz optum hepinizi isler bitince gecmis yapimm
ay inşallah.cocuklardan fırsat bulabilirsem gidecem.ay sorma bende pek bilmiyorum ama sanırım haftada minimum 3 kilo ve her hafta vererek rekor kıran birisi.merve deli oluyoraslında cok iç gıdıklayıcı bir durum ama imkansız mı ben bilemem.
gecen haftanın çürük elması ben bu haftanın kırmızı elması oldum
haftaya orada bir de noracımı ekleyelimm canımm
sahgülcügüm ellerine saglik cnm..kardes takima gönderebilirsin listeyi..eger cecvap gec gelecek olursa paylas cnm paylasim alanina,yanlislik varsa bile sonra düzenleriz
nota almadik diye sevineyim bari bende
hadi bakalım inşallah, biz senle nezamandır kapışmıyoruz regli öncesi son haftamda ne dersin
Kapışalım bu hafta sahgulumm ama iddialı konuşmayayım bu kez ne zaman kendime güvenıyorum o zaman yeniliyorum
bu arada listeyide paylaştım hayırlı uğurlu olsun kızlarroh be rahatladım
evettt kızlarr bu haftaki eserlerimm
ikili amerikan serviss
Eki Görüntüle 893898
buda tepsim
Eki Görüntüle 893901
bugün yeşil çay içemediğimden mi bilmiyorum bir uykum varki sormayın.
cnm eger haftaya listeye alinirsak kilonu kendin hesaplayip eklemelisin..unutursan haftaya yine anlatirim
bu hafta sporlada desteklersen eminimki haftaya cok daha iyi bir sonuc alacaksin
Kapışalım bu hafta sahgulumm ama iddialı konuşmayayım bu kez ne zaman kendime güvenıyorum o zaman yeniliyorum
canim salatani aksamdan yap,icine hic bisey koymadan saklama kabinda dolapta saklayabilirsin..diger gün hazir olur salatan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?