Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ahsencim bence detoksa gerek yok benimgecen haftaki listemi uygula istresen ben acıkmadım onu uygularken.1 haftada 2600 verdim onunla.gayette dengeli bir listeydi.

dün diyetisyene 1 gün kala annem kabak tatlısı pişirdi cokkk severim.birde kabak köyden organikmi nedir dehşet bişey bölesini görem.edim.listemdeki 3 kayısıyı 1 meyveyi yemedim kabak yedim.ama bir vicdan azabı mantıya kuruyemişe herşeye dayan kabaga dayanama hemde diyetisyen öncesi.hemen kestim cezamı.bugün güya evi temizlemeye kadın alacaktım dün akşam 8de bir başladım geceye kadar ev temizledim hem enerji attım hemde ceza cektim.korktugum olmadı beklediğimden güzel sonuc aldım diyetisyenim cok tebrik etti beni sporsuz cok iyi

:14::14::14:
Daha 5 dk once resmen kendimi patates cuvali gibi hissettim tam tarifi bu bildiginiz patates cuvali saga sola firtlamis :14:
Odami topluyordum malum hafta sonu is yok evrak yok vakit gecsin diye o sirada satinalmadan ve muhasebeden bi arkadasta odama geldi ayfer hanim cayin kahven yok mu ismarlada icelim diye neyse istedik cayci ablamizdan uc cay (kahve soylemedim sekersiz icemem turk kahvesini hic bulasmayim dedim) sohbet muhabbet densiz satinalmamiz demez mi ayfer hanim sendende iyi yag cikar haa diye :36: hayir muhabbetin arasinda nerden ne alaka benim yaglarim şok oldum lafi toparlayim derken bi laf daha yazin ne guzel inceciktin simdi yine gobeklendin :47: sen kendine baksana dedim bu laflaribana soyleyen beni ikiye katlar arkadas nasil bir ozguvendir kki kendi iskembesini gormezden gelip beni yag cuvalina benzetir :14: bide sonrasında alinma saka seni sevdigimden takildim demez mi hee kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmus dedim refleks ya onlar odadan cikarken gobegime bakmisim bakma bakma saka kiz dedi . Oysada oyle dar giyinmedim en zayif zamanlarimda bile daha ziyade salas giyinmeyi severim popisimden 47 kg iken bile muzdarip oldugumdan mumkun oldugundca ozellikle is ortaminda kapatacak seyler giyerim velasil sinir oldum kizlar :41: sonra dedim ne kiziyorsun cikmasaydi o gobegin firt diye laf söyleyebilir miydi o gereksiz :27: ama yok kacamak filan yok bitti 29 ocak hem evlilik yyıldönümümuz hem de dogum gunum o gune kadar ben 59.9 da olsa 5li rakamlari gorecegim Allahtan mani olmazsa ama cok sarsti beni bu olay :43:

Giciklik ya bilgi islemcide gecerken naber tombik dedi dun aksamda ben senden memnunum diyet yapma askim diyen kocam askim yanlarin cikmis dobisim benim diye sevdi ohh arkadas gelen vurdu gecen vurdu :14:

Canim ya ust uste gelmis agzi olan konusuyor yasigecmis insanlar niye evlenmiuorsun ,cocuk icin ugrasanlara cocugun olmuyormu kilo problemi olanlara kilosu ile ilgili konusanlardan nefret ederim ne yazikki dusunmeden konusan karsimdaki kirarmiyim acaba diye dusunmeden konusanlardan Nefretttt ediyorum

Yedigim etli ekmeklerin buhar olup ucmasi kosu bandinda yuruyuse gidiyorummmm

bu hafta

sabah kalkınca 2 bardak ılık su

3 yaşık nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle içine 3 kuru kayısı

ara: yeşil çay

öğle
3 tane yumurta büyüklüğünde köfte
salata
1 yk çörek otu katılmıs yogurt

ara:3 kuru kayısı
1 f,ncan sıcak su

ara:1 meyve
yeşil çay

akşam:2 haşlanmıs yumurta
salata

ara:kiraz saplı form çay
yeşil çay.

geçen hafta
sabah: 2dilim organik tam bugday.
1 yumurta
haftada 3 kere 30gr peynir yarım yağlı
bol yeşillik
yeşil çay

ara: 2 fincan yeşil çay

öğle
2 kepçe çorba
salata
1 yk keten tohumlu 1 kase yogurt

ara:1 fincan sıcak su
3 kuru kayısı

ara:1 porsiyon meyve
yeşil çay

akşam:
1kepçe corba
4 yk sebze yemeği
1bardak ayran

ara: 2fincan yeşil çay

bu hafta

sabah kalkınca 2 bardak ılık su

3 yaşık nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle içine 3 kuru kayısı

ara: yeşil çay

öğle
3 tane yumurta büyüklüğünde köfte
salata
1 yk çörek otu katılmıs yogurt

ara:3 kuru kayısı
1 f,ncan sıcak su

ara:1 meyve
yeşil çay

akşam:2 haşlanmıs yumurta
salata

ara:kiraz saplı form çay
yeşil çay.

geçen hafta
sabah: 2dilim organik tam bugday.
1 yumurta
haftada 3 kere 30gr peynir yarım yağlı
bol yeşillik
yeşil çay

ara: 2 fincan yeşil çay

öğle
2 kepçe çorba
salata
1 yk keten tohumlu 1 kase yogurt

ara:1 fincan sıcak su
3 kuru kayısı

ara:1 porsiyon meyve
yeşil çay

akşam:
1kepçe corba
4 yk sebze yemeği
1bardak ayran

ara: 2fincan yeşil çay

teşekkürler doktorcum:16: yarından itibaren geçen haftaki listeni uygulamaya başlıycam gayet sağlıklı , deneyeyim bakalım, hem bu hafta norayla yarışıyoruz fark atmam lazım:9::9: bide adetten önceki son haftam belki cumaya bile gelebilir:26:

Doktorcum liste icin tesekkur ederim.yazdigin listeyi ben 80 kusurlu kilomda kullandim suan 72.5 im listeni biraz farklilastirarak kendime uydurarak iygulamaya calisicm

:14::14::14:
Daha 5 dk once resmen kendimi patates cuvali gibi hissettim tam tarifi bu bildiginiz patates cuvali saga sola firtlamis :14:
Odami topluyordum malum hafta sonu is yok evrak yok vakit gecsin diye o sirada satinalmadan ve muhasebeden bi arkadasta odama geldi ayfer hanim cayin kahven yok mu ismarlada icelim diye neyse istedik cayci ablamizdan uc cay (kahve soylemedim sekersiz icemem turk kahvesini hic bulasmayim dedim) sohbet muhabbet densiz satinalmamiz demez mi ayfer hanim sendende iyi yag cikar haa diye :36: hayir muhabbetin arasinda nerden ne alaka benim yaglarim şok oldum lafi toparlayim derken bi laf daha yazin ne guzel inceciktin simdi yine gobeklendin :47: sen kendine baksana dedim bu laflaribana soyleyen beni ikiye katlar arkadas nasil bir ozguvendir kki kendi iskembesini gormezden gelip beni yag cuvalina benzetir :14: bide sonrasında alinma saka seni sevdigimden takildim demez mi hee kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmus dedim refleks ya onlar odadan cikarken gobegime bakmisim bakma bakma saka kiz dedi . Oysada oyle dar giyinmedim en zayif zamanlarimda bile daha ziyade salas giyinmeyi severim popisimden 47 kg iken bile muzdarip oldugumdan mumkun oldugundca ozellikle is ortaminda kapatacak seyler giyerim velasil sinir oldum kizlar :41: sonra dedim ne kiziyorsun cikmasaydi o gobegin firt diye laf söyleyebilir miydi o gereksiz :27: ama yok kacamak filan yok bitti 29 ocak hem evlilik yyıldönümümuz hem de dogum gunum o gune kadar ben 59.9 da olsa 5li rakamlari gorecegim Allahtan mani olmazsa ama cok sarsti beni bu olay :43:

Giciklik ya bilgi islemcide gecerken naber tombik dedi dun aksamda ben senden memnunum diyet yapma askim diyen kocam askim yanlarin cikmis dobisim benim diye sevdi ohh arkadas gelen vurdu gecen vurdu :14:

ay bizde dun bı arkadasa yemege gıdıyoduk merken cıktık evden bıras alışverıs yapalım dıye onu gıyıyorum olmuyo bunu gıyıyorum olmuyı sınır oldum 44 bol gelıyo 42 oluyo ama dar duruyo pantolonda göbegımden ıgrendım dun akşam resmen:( esımde bu sabah tombiş gunaydın demezmi suan afkanlar tepemde :( bır a once bıtmesı lazım ve 38-40 beden gıymem lazım

dünki menü
sabah kalkınca yogurt kürü

2 dılım ekmek peynır zeytın
sekersız cay

öğlen
az pılav ustu kuru fasulye

akşam
tarhana corba 1 kepçe
1tane köfte yanında 2ince dılım patates
1yk yogutlu havuc
1yk yogurtlu patates salata

sekersız cay
yesılcay
türk kahvesi
su 1,5 lt
spor : alışverıs cok yordu 1,5 2 saat nerdeyse

dünki menü
sabah kalkınca yogurt kürü

2 dılım ekmek peynır zeytın
sekersız cay

öğlen
az pılav ustu kuru fasulye

akşam
tarhana corba 1 kepçe
1tane köfte yanında 2ince dılım patates
1yk yogutlu havuc
1yk yogurtlu patates salata

sekersız cay
yesılcay
türk kahvesi
su 1,5 lt
spor : alışverıs cok yordu 1,5 2 saat nerdeyse

Supersin sekerkiz

Dunku menum
Kahvalt iki d.b.e iki ince dilim ve azcik kasarla tost lor peynir iki zeytin maydonoz dereotu

Arabitki cayi, neskafe
Aksam uc tane etli ekmek,ayran
Ara neskafe,bir avuc fistik,grryfurt
Spor yok kizim yaptirtmadi birturlu dun olmadi bugun daha iyi okacak

Sabah
Ac karna kür

Yarım saat sonra: cavdar 1 dilim
Zeytin 3
Peynir
Omlet az yaglı
Bçk reçel
Domates ceri 2
Salatalık
Arayeşilcay

Yogurt kürü
Ögle
Salata
Yogurt

Aksam
Balıkekmek
Tursu
Ara
Türk kahvesi
Su:1.5
Spor: bol bıl yürüdüm

hanımlar merhaba bugün çok yoğunum geçmişi okudum ama malesef alıntı yapıp yorum yapamadım kusura bakmayın..

kelebekolcam harika kilo vermişsin tebrik ederim, darısı başıma.. bazen ya sabır diyorum ama böyle kilo verenleri görünce ben de mi ara öğünlü diyet yapsam diyorum.. neyse inşallah gider şu kilolarım.. sanki çakılıp kaldım 58de:( gerçi geçen hafta adet haftamdı ve malum ilaç kullandım, onun da etkisi oldu muhtemelen. görünüşümde sanki fark var ama kilo oynamıyor malesef.. bu hafta sporu artırıcam, detoks sıvısı vardı taylan kümelinin tarifi, ondan yapıcam, inşallah en azından 57yi görürüm hayırlısı...

erigim sen bakma millete, kendileri görmez bi de utanmadan başkasına laf ederler, anlayamıyorum insanları.. hasetleri öyle büyük ki nerden saldıracaklarını şaşırıyorlar..bi de demezler mi seviyorum ya şaka yapıyorum.. insan sevdiğini incitmeye korkar, eşek şakaları yapmaz... ama işte gel gör ki insanların ağzı torba değil ki şöyle büzüp ikide vurasın üzerine :9::9:

ben de listemi yazayım hanımlar gelemezsem kusura bakmayın sizler de zaten pazar tatili yapıyorsunuz sanırım:)

cuma:

sabah klasik karatay kahvaltısı
ara: 1 elma
akşam: 2 lahmacun bol salata içecek yok

su: 2 lt, 2 yeşil çay

cumartesi:

sabah: menemenli klasik karatay kahvaltısı
ara yok ( hiç acıkmayınca bişi yemedim)
akşam: 1 porsiyon bezelye + 3 yk bulgur pilavı, yoğurt

sıvı: 2 lt su, yeşil çay, 1 türk kahvesi, 1 coffee latte

Sabah
Ac karna kür

Yarım saat sonra: cavdar 1 dilim
Zeytin 3
Peynir
Omlet az yaglı
Bçk reçel
Domates ceri 2
Salatalık
Arayeşilcay

Yogurt kürü
Ögle
Salata
Yogurt

Aksam
Balıkekmek
Tursu
Ara
Türk kahvesi
Su:1.5
Spor: bol bıl yürüdüm

maşallh cnmcm :)

Dunku menum
Kahvalt iki d.b.e iki ince dilim ve azcik kasarla tost lor peynir iki zeytin maydonoz dereotu

Arabitki cayi, neskafe
Aksam uc tane etli ekmek,ayran
Ara neskafe,bir avuc fistik,grryfurt
Spor yok kizim yaptirtmadi birturlu dun olmadi bugun daha iyi okacak

tatlım etlı ekmek derken bu pıde gıbı bışey mı konyanın hanı?

Back
X