- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Saol erigim
Günaydın kızlar basılsınız
Bn kahvaltımı yaptım
Mutfagımı odalarımı topladım
Şu anda yeşilçay içiyofum
Buyrun beraber içelim![]()
Günaydın canim cok hizlisin kahvaltida yapilmis ohh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol erigim
Bn kahvaltımı yaptım
cumartesi menüm
sabah 10:30 : 6 zeytin,biraz peynir, 2 dlm kızarmış ekmek
domates soslu biber, çay
ara: 2 ceviz, azcık pestil
akşam 16:30 : çiğköfte( 2 dürüm yedim):26: iki bardak ayran
1,5 lt su
pazar menüm
sabah 11:00 : 1 dlm tambuğday ekmek, domates, salatalık
1 yumurta, 1 dilim su böreği:26:, 2 bardak çay
akşam 17:30 : bir kase çorba,salata
fırında 1 tane çipura, 1 dlm tambuğday ekmek
1 lt su yatana kadar biraz daha içerim
cumartesi menüm
sabah 10:30 : 6 zeytin,biraz peynir, 2 dlm kızarmış ekmek
domates soslu biber, çay
ara: 2 ceviz, azcık pestil
akşam 16:30 : çiğköfte( 2 dürüm yedim):26: iki bardak ayran
1,5 lt su
pazar menüm
sabah 11:00 : 1 dlm tambuğday ekmek, domates, salatalık
1 yumurta, 1 dilim su böreği:26:, 2 bardak çay
akşam 17:30 : bir kase çorba,salata
fırında 1 tane çipura, 1 dlm tambuğday ekmek
1 lt su yatana kadar biraz daha içerim
Saol erigim
Bn kahvaltımı yaptım
Günaydın kızlar.
Ben çok yaramaz bir kızım
Sınavlarım pek iyi geçmedi. Sınavda soruları okurken bile içim sıkıldı. Zorlasam bir şeyler çıkardı falan ama zorlamak bile gelmedi içimden. Kitap okumaktan ders çalışmaktan nefret ettim.
Perşembe cuma diyet namına bir kurala bile uymadım.
C.tesi pazar sınavların berbat geçmesiyle iyice moralim bozuldu psikolojik olarak çöktüm.
Ve direkt tatlı çikolaya yöneldim. Sanırsam 1,2 kilo almışımdır.
Yani 1,5 aydır zorla verdiğim bir kaç kiloyuda geri almış olabilirim. Korkudan tartıya çıkamıyorum.
Bütün negatif duygularımın esiriyim şuan. Çok ama çok mutsuzum. Bildiğiniz herşeye karşı nefret doluyum.
işe gelmekten nefret ettim havanın böyle soğuk olmasından ofisin soğuk olmasından nefret ediyorum. Akşam kursa gitmek istemiyorum. Şuan resmen yaşamak istemiyorum o derece.
Kaptancım beni lütfen izinli yaz. Kendimi toparlamam lazım.
Bu şekilde kimsenin motivasyonunu bozmka istemiyorum.
Günaydın kızlar.
Sınavlarım pek iyi geçmedi. Sınavda soruları okurken bile içim sıkıldı. Zorlasam bir şeyler çıkardı falan ama zorlamak bile gelmedi içimden. Kitap okumaktan ders çalışmaktan nefret ettim.
C.tesi pazar sınavların berbat geçmesiyle iyice moralim bozuldu psikolojik olarak çöktüm.
Yani 1,5 aydır zorla verdiğim bir kaç kiloyuda geri almış olabilirim. Korkudan tartıya çıkamıyorum.
Bütün negatif duygularımın esiriyim şuan. Çok ama çok mutsuzum. Bildiğiniz herşeye karşı nefret doluyum.
işe gelmekten nefret ettim havanın böyle soğuk olmasından ofisin soğuk olmasından nefret ediyorum. Akşam kursa gitmek istemiyorum. Şuan resmen yaşamak istemiyorum o derece.
kızlar dün doktora gittim, migren teşhisi koydu. öğleden sonra başlayan baş ağrım hala geçmedi. 6 ay boyunca bir ilaç kullanmamı istedi. bu kadar çabuk teşhis konulmasına şaşırdım açıkcası tahlil yok eeg yok vs, doktorcum sana da danışayım, migren için tahlil vs gerekir mi? tek taraflı uzun süren ağrı deyince, ışık ve sese duyarlılık da olunca bu teşhisi koymak normal dedi kardeşim.. ilaca o kadar tepkili biriyim ki akşam aldık geldik adına bile bakmadım henüz. ilaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. önce 1 hafta boyunca günde 1, sonra günde 2 tane alacakmışım. adamların ingilizceleri de aşırı lehçeli olunca tam olarak ne dediğini bile anlamak zor oluyor. ama ağrılardan bıktım usandım gerçekten..stres yapma diyor, he yapmiim de nasıl yapmıcam bilemiyorum:) çünkü hlimden memnunum, bi sıkıntım taktığım bişeyim yok.. neyse bakalım..
sabah da 6 buçukta uyandım, dön dön uyuyamadım ve kalktım leslie 3 mile yaptım. sonra da mekik vs, birkaç hareket yaptım.. karatay kahvaltımı da yapıp işe geldim. kendimi çok iyi hissediyorum. baş ağrım var ama alıştım artık..
1 çay bardağı kuruyemişi bir miktar azaltmaya karar verdim, neticede çok kilolu olanlar da ben de aynı miktarda yersem olmaz diye düşündüm. vermem gereken 5 kilo civarı kilo var, onun için biraz daha dişimi sıkayım... onun dışında da işte her gün spor yapacağım bakalım bu hafta bi değişiklik oalcak mı tartıda:)
Saol erigim
Bn kahvaltımı yaptım
kızlar dün doktora gittim, migren teşhisi koydu. öğleden sonra başlayan baş ağrım hala geçmedi. 6 ay boyunca bir ilaç kullanmamı istedi. bu kadar çabuk teşhis konulmasına şaşırdım açıkcası tahlil yok eeg yok vs, doktorcum sana da danışayım, migren için tahlil vs gerekir mi? tek taraflı uzun süren ağrı deyince, ışık ve sese duyarlılık da olunca bu teşhisi koymak normal dedi kardeşim.. ilaca o kadar tepkili biriyim ki akşam aldık geldik adına bile bakmadım henüz. ilaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. önce 1 hafta boyunca günde 1, sonra günde 2 tane alacakmışım. adamların ingilizceleri de aşırı lehçeli olunca tam olarak ne dediğini bile anlamak zor oluyor. ama ağrılardan bıktım usandım gerçekten..stres yapma diyor, he yapmiim de nasıl yapmıcam bilemiyorum:) çünkü hlimden memnunum, bi sıkıntım taktığım bişeyim yok.. neyse bakalım..
sabah da 6 buçukta uyandım, dön dön uyuyamadım ve kalktım leslie 3 mile yaptım. sonra da mekik vs, birkaç hareket yaptım.. karatay kahvaltımı da yapıp işe geldim. kendimi çok iyi hissediyorum. baş ağrım var ama alıştım artık..
1 çay bardağı kuruyemişi bir miktar azaltmaya karar verdim, neticede çok kilolu olanlar da ben de aynı miktarda yersem olmaz diye düşündüm. vermem gereken 5 kilo civarı kilo var, onun için biraz daha dişimi sıkayım... onun dışında da işte her gün spor yapacağım bakalım bu hafta bi değişiklik oalcak mı tartıda:)
eda cnm üzüldüm sinavinin kötü gecmesine...Günaydın kızlar.
tamam mervecigim,senide seneye kadar izinli yazarizKızlar bu hafta bnde kürümü suyumu sporumu aksatmıcam bakalım
Bu arada kaptan ben yılbasında senden izin istiyorum
2 hafta bi ders calışmam lazım
3 aydır burdayım ve bana hak verin biraz bunaldım
Sakın yanlış anlamyın sizden degil
Ama azcık bi kafamı dinleyim diyorum
Ders calışmam lazım ve buraya giremedigim zaman sorumluluk hissediyorum aklım burda kalıyo
Ders calışamıyorum
2. Haftacık bi izine ayrılayım
Bu aralar zaten hastane işim cıktı
K. Hastalıklarına gidicem pkom için
Annem rahatsız böbreklerinden 2 gündür iste doktora gitmiş 2 hafta sonraya randevu almış bn ilgilenmek istiyorum
Yani kısacası 2 haftalık izin iyi gelir bana inş görümceme gidicem oglu askerden geldi mevlüt olutucak yemek vericek ona yardım etcem
KAPTANCIM BİLGİLERİNİZE......
Günaydinnnnnnnnnn
mutlu haftalar citirlar
haftasonu pek ugrayamadim..cocukalr evde oldumu pek gelemiyorum kosusturmaktan,birde alisveris,dus derken yataga kendimi atiyorum ancak
Nasilsiniz görüsmeyeli,özledim hepinizi,gelin bir daha sarilayim
doktorcugum tebrik ediyorum,bireysel 3. olmussun
gecmise bakamadim,kacirdigim bisey yoktur insallah:18:
hemen dün yediklerimi yazayim,kacamaksiz bir haftasonu gecirdim..insallah tartiyla aramizi düzeltiriz bu hafta
sabah
1 dl ekmek,1 yumurta,domates,salatalik,biber
öglen
1 kase yayla corbasi,izgara hindi
aksam
1 kase yayla corbasi,közlenmis patlican salatasi
diger günleri unuttum ama kacamak yoktu dedigim gibi...
kahvaltidan sonra gelicem![]()
eda cnm üzüldüm sinavinin kötü gecmesine...
artik olasn olmus cnm,sen canini siksanda geri dönüsü olmayacak..eger izinli yazildiginda kendini daha iyi hissedeceksen yazarim tabiki..
bana kalirsa bu hafta dikkat eder verirsin sen o fazlaligi,zaten onlar kalici degildir ama yinede dedigim gibi karar senin cnm
tamam mervecigim,senide seneye kadar izinli yazariz
annecigine cok gecmisolsun cnm..insallah saglikli haberlerini alirsiniz doktordan
ayfercigim senin yaziyi kisaca okudum,ne gereksiz insanlar var yahu..insan agzindan birsey cikarken 2 kere düsünmeli..terbiyesiz.Ben senin yerinde oolsam sen hic aynaya bakiyormusun derdim,beni kirani bende kirarim
sakin moral bozma canim benim,sen citircik oldugunda hasetinden ayak tirnaklarina kadar yiyecek o bak gör
blue cnm yeni esyalar almissin evine,güzel günlerde,güle güle kullan cnm
doktorcugum sende cicilerini güzel günlerde kullan
sevilay cnm 2 köfteyi yakmissindir,haftasonu o kadar esneklik olsun artik
cezani cekmissin cnm,tesekkür ederim
sahgül 2 cigköfte dürümmü gördüm benhemde aksam
cnm cok olmus,blue vermis cezani artik kolay gelsin...
birde ayulduz etli ekmek yemisti,hemde 2 tane..ona ceza verilmemis,insafami geldik yoksa
30 dk ek spor cnm cezan,aksam yapilan kacamaklara dayanamiyorum
baska kacamak yapan varmiydi,ben göremedim
cok gecmise gidemedim kusuruma bakmayin...
adam gelcek,kahvalti yok hala..hadi görüsürüz![]()
Gunaydinlar ben yuruyusumu yaptim,1lt suyumuda ictim
eda cnm üzüldüm sinavinin kötü gecmesine...
artik olasn olmus cnm,sen canini siksanda geri dönüsü olmayacak..eger izinli yazildiginda kendini daha iyi hissedeceksen yazarim tabiki..
bana kalirsa bu hafta dikkat eder verirsin sen o fazlaligi,zaten onlar kalici degildir ama yinede dedigim gibi karar senin cnm
tamam mervecigim,senide seneye kadar izinli yazariz
annecigine cok gecmisolsun cnm..insallah saglikli haberlerini alirsiniz doktordan
ayfercigim senin yaziyi kisaca okudum,ne gereksiz insanlar var yahu..insan agzindan birsey cikarken 2 kere düsünmeli..terbiyesiz.Ben senin yerinde oolsam sen hic aynaya bakiyormusun derdim,beni kirani bende kirarim
sakin moral bozma canim benim,sen citircik oldugunda hasetinden ayak tirnaklarina kadar yiyecek o bak gör
blue cnm yeni esyalar almissin evine,güzel günlerde,güle güle kullan cnm
doktorcugum sende cicilerini güzel günlerde kullan
sevilay cnm 2 köfteyi yakmissindir,haftasonu o kadar esneklik olsun artik
cezani cekmissin cnm,tesekkür ederim
sahgül 2 cigköfte dürümmü gördüm benhemde aksam
cnm cok olmus,blue vermis cezani artik kolay gelsin...
birde ayulduz etli ekmek yemisti,hemde 2 tane..ona ceza verilmemis,insafami geldik yoksa
30 dk ek spor cnm cezan,aksam yapilan kacamaklara dayanamiyorum
baska kacamak yapan varmiydi,ben göremedim
cok gecmise gidemedim kusuruma bakmayin...
adam gelcek,kahvalti yok hala..hadi görüsürüz![]()