Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar bizim kardes 4 takim degilmiydi 5 takimin kardesi 2 ve 8 eski besincide boyleydi en azindan

Dilekçim ilk hafta oturup tek tek sayinca numara vermek daha kolay bu hafta say haftaya no verirsin

yok canım bende bildim bileli 8. takım eskiyi bilemem tabi

canım benim olurmu şey özre gerek yok , sen merak etme hallederiz

Kizlar kardes 8 takimda kimse yoktu online bendim sadece ortahada ekledim hadi Bismillah

Sanki birinci olacagiz gibi bu hafta seytanin bacagini bi kiralim bu hafta

Kizlar hafta sonu 2 gun kaza oruclarimi tutmk istiyorum.normalde ben ramazanda da sahursuz tutuyodum.gece kalkip yiyince sindiremiyom ve mide agrisi cekiyom.bana bi oneriniz var mi napim menu onerisi olan var mi

Kizlar hafta sonu 2 gun kaza oruclarimi tutmk istiyorum.normalde ben ramazanda da sahursuz tutuyodum.gece kalkip yiyince sindiremiyom ve mide agrisi cekiyom.bana bi oneriniz var mi napim menu onerisi olan var mi

ben 2011 de diyetisyene giderken tam ramazan ayıydı ve 80-85 kilo civarıydım. Bana bu listeyi vermişti.

SAHUR (03:00-03:50)
•1 sb süt
•2 dilim peynir (Haftanın 4 günü buna Yumurta ekliycem)
• 2 ceviz
•4 zeytin
•söğüş
•2 poriyon kuru meyve (2 tk reçel)
•3 dilim ekmek
İFTAR (20:20)
•2 hurma
•1 kase çorba
•1/2 sb yoğurt
•salata
•1 dilim ekmek
ARA (22:00)
•2 köfte kadar et/tavuk/balık
•8 yk sebze yemeği
•1/2 sb yoğurt
•salata
•2 dilim ekmek
ARA (24:00)
•2 porsiyon meyve

sen saatleri kendine göre ayarlayıp kilona göre de yağ ve ekmeği azaltırsan gayet güzel bir menü bence..

Takimlar arasi 1. Ci 3. Takim

Bireyselde ucuncu : sulofe şule tebrik ederim

Kizlar tum takimlar aciklandi bi degisiklik yoksa biz birinciyiz

Ikinci 14
Icubcude 13 takim

Takimlar arasi 1. Ci 3. Takim

Bireyselde ucuncu : sulofe şule tebrik ederim

Kizlar tum takimlar aciklandi bi degisiklik yoksa biz birinciyiz

Ikinci 14
Icubcude 13 takim

Yubbiiiii angaranin baglarida buklum buklum yollari hoppaaaa hakettigiz bir basari sizi seviyorummmmmm sulem tebriklerrtr

Kızlar ben cok kötü oldum bu saate kadar kusma ve ishalle cebelleşiyorum eşimi cagırdım doktora gidicem bakalım nolcak ögleye kadar bişiyim yoktu sporumu yapmıştım cok güsel sonra bi bas dönmesi cumburlop wc ye off karnımın ortasında bi agrı war cok köötüyümm

geçmiş olsun canım yediğin bişeymi dokundu acaba :26:

Mervem cok gecmis olsun canim habersiz birakma bizi

Mervecim çok geçmiş olsun... birden bire ne oldu kii acaba?

Canim gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…