Kizlar bizim kardes 4 takim degilmiydi 5 takimin kardesi 2 ve 8 eski besincide boyleydi en azindan
Dilekçim ilk hafta oturup tek tek sayinca numara vermek daha kolay bu hafta say haftaya no verirsin
kizlar cok özür dilerim..bu gün cok cok yogunum..simdi kizimin okulundan geldim..
kilom:67.5
Hesaplamaya bile zamanim yok,lütfen biriniz ekleyin
Bu gün gelemem artik,listeyi müsait olan biri paylasim alanina tasisin lütfen..
kardes takim 8.takim
cevap gelmezse paylasalim,beklemeyelim..size güveniyorum,hepinizi cokk seviyorum
bende aunı buldum canım bide kardeş takıma sor istersen, listeyide sen paylaş sıranıda savmış olursun
mervecim gamze mezun olmuşşvaybe rüzgar gibi geldi geçti darısı başımıza
Sanki birinci olacagiz gibi bu hafta seytanin bacagini bi kiralim bu hafta
Kizlar hafta sonu 2 gun kaza oruclarimi tutmk istiyorum.normalde ben ramazanda da sahursuz tutuyodum.gece kalkip yiyince sindiremiyom ve mide agrisi cekiyom.bana bi oneriniz var mi napim menu onerisi olan var mi
Takimlar arasi 1. Ci 3. Takim
Bireyselde ucuncu : sulofe şule tebrik ederim
Kizlar tum takimlar aciklandi bi degisiklik yoksa biz birinciyiz
Ikinci 14
Icubcude 13 takim
Kızlar ben cok kötü oldum bu saate kadar kusma ve ishalle cebelleşiyorum eşimi cagırdım doktora gidicem bakalım nolcak ögleye kadar bişiyim yoktu sporumu yapmıştım cok güsel sonra bi bas dönmesi cumburlop wc ye off karnımın ortasında bi agrı war cok köötüyümm
Kızlar ben cok kötü oldum bu saate kadar kusma ve ishalle cebelleşiyorum eşimi cagırdım doktora gidicem bakalım nolcak ögleye kadar bişiyim yoktu sporumu yapmıştım cok güsel sonra bi bas dönmesi cumburlop wc ye off karnımın ortasında bi agrı war cok köötüyümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?