Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün sabah canım yumurta istemedi, 1 bardak süt içtim, yanıma 1 elma, 1 avuç badem fındık karışımı ve birazcık kuru üzüm aldım.. üzümleri yiyemedim aşırı şekerli geldi, elmanın da yarısını yiyemedim.. sanki baklava yemiş gibiyim inanın.. eskiden olsa kesinlikle etkilemezdi.. işte karataya bu yüzden dayanıyorum :)))

Canım şeker çikolata bağımlılığından kurtulmuşsun ne güzel. :16::16:

Günaydınnn kızlarr :16:

Geçmişi okudumm, sanırım herkes evet oyu kullanış benimm için sanırım takımdayım hala :52: hepinize çok teşekkür ederim, sizleri seviyormmm :16:

Bugün çok mutluyummm içim kıpır kıpırr cumadan beri 1 kg gitmişş :52: bu hafta cumaya kadar 2 kg hedefimm, aşktan olsa gerek:1: çok azimliyim sabah ve akşamki yürüyüşlerimi daha tempolu yapmaya başladım sıfır kaçamaksız ilerliyorum.

Bu arada kaptancım sana yetiştimmm :52:

Noracımmm:16::16: Aşık mı oldun sen ay Allah mutlu mesut etsin. :16::16:

Bu gazla sen çok yakın vakitte ideal kilona inersin. :27::27:

pazar menüsü
sabah:(11-13:00 kadar biraz uzun yavaş yavaş bir kahvaltı oldu. Aslında masada neler neler vardı da ben bakıp bakıp nefis terbiyesi yaptım :53: )
Bir parça burgu peynir
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1/2 patates ile omlet
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmek
1 portakal dilmlenmiş

Ara 1 avuç leblebi

Akşam
tavuklu salata (Tavuk az koydum üzerine sabah çok protein aldığımiçin)
ayran

su 2lt
1 yaseminli yeşil çay
1 zencefilli çay
spor yok (Ev işi yaptım çok yoruldum.Bisiklet bana ben ona baktım uzun süre.Sonra kalkıp tozunu aldım :37: )

Güzel menü. Patatesin az olduğunu ve az yağlı piştiğini ümit ediyoruz.

Tunaydinn kizlaaar menuyu yazaim

Sabah
2dilim kizarmis ekmek
Peynir
Yumurta
Sekersiz cay

Ogle
1dilim ekmek
Yogurt Corbasi
Salata

Aksam
İspanak
Yogurt

Su 2lt
Spor 1saat hizli tempo yuruyus + 40 mekik

Yesilcay
Biberiye cayi

Çağlacım çok güzel menü. Bak sakın unutma acıkırsan koca bir kase salata yap ye. Akşama salata da ekleyebilirdin mesela. Açıktığındaa ara öğün yapmaktan kaçınma:56::56:

kafam cok bozuk.kendimi preste gibi hissediyorum.eşimden ayrı aylarca hasret binbir türlü zorluk cektim ona gelecek hertürlü lafı sineye cektim hep savundum ama şimdi o bana anlayış göstermekte zorlanıyor.gecen beni 3 cocukla evde yanlız bıraktı cocuklar hasta enjeksiyon saati geldi tutacak kimse yokki yapayım cok daraldım telde nerdesin sen diye sesi mi yükselttim vay efendim senmisin bana sesini yükselten abisi felann varmıs yanında rezil olmus.yahu hakeret etmedim küfretmedim.tam regl zamanım hormonlar bir yandan eşim bir yandan daha bir sürü şey varda neysseee.yaptıgım onca fedakarlıgı Allah rızası için diye düşünmesem fırtına cıkarırdım ama ya sabırr.ben üzerime düşeni yapıyorum hemde fazlasıyla anlamayanlar utansın anlayamayanlar.:25:

Üzme lütfen kendini. Bence o abisinin halt yemesi hep. :15::15:
Biz senin çektiğin çileyi biliyoruz.

MENÜM Cuma
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan tarçın çayı
3 kayısı
2 dilim peynir
1 domates
2 lop yumurta

ÖĞLE :
1 kase tarçınlı ketentohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 işkembe çor.
1 por kereviz
salata

SPOR
200 ip atlama 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3

MENÜM bugünkü

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
2 dilim karnabahar mücveri fırında
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

Menülerine güzel demenin bin farklı şeklini bulmak lazım. :16:

yaaa olmamış mı ekmek yemeyip yağ almayıp mantı yemek mantıklı gibi gelmişti :14:
fondü müüü yok canımmm nerden çıkartıyorsun :50:
offf yaaa eger bu hafta kilo veremezsem inanılmaz üzülürüm :44:

Şöyle. yanlış hatırlamıyorsam çorba vardı aynı öğünde. Çorbayı çok tutup onu yememliydin. .Mantı hamur demek makarnadan daha zararlı bence. Tabi bu benim yorumum. Bugün iş yerinde mantı vardı yemedim ben :24::24:

Son düzenleyen: Moderatör:
C.tesi menüm
Sabah:(10:00)
Kepek ekmekten peynirli domatesli sandwiç

Öğle: (14:00) 120 gr tavuk
1 dilim ekmek

Akşam (19:00)
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Pazar:(10:00)

Sade omlet
2 dilim beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kadar kahvaltılık domates sosu
2 dilim ekmek
1 Zeytin

Ara: 1 adet muz

Akşam :(17:00)

Kocaman bir kase salata
3 tane küçük tavuk şiş (150 gr var yok)

Ara:
1 bardak greyfurt suyu

Bu haftaki menüm (detoks)

Kalkış. Maydanoz suyu

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle: 120 gr et tavuk balık

Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata

Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu

C.tesi menüm
Sabah:(10:00)
Kepek ekmekten peynirli domatesli sandwiç

Öğle: (14:00) 120 gr tavuk
1 dilim ekmek

Akşam (19:00)
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Pazar:(10:00)

Sade omlet
2 dilim beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kadar kahvaltılık domates sosu
2 dilim ekmek
1 Zeytin

Ara: 1 adet muz

Akşam :(17:00)

Kocaman bir kase salata
3 tane küçük tavuk şiş (150 gr var yok)

Ara:
1 bardak greyfurt suyu

Kalkış. Maydanoz suyu

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu

Salata

benim ara öğünlü diyetteki haftalara benziyor:) maydonoz suyu ve ananas.. ya acaba ben de arada böyle bi hafta mı yapsam napsam:)

Kalkış. Maydanoz suyu

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu

Salata

Hic ekmek yook maydonoz suyu warr pofff:)) bende yapsammki bu hafta bunu eda ya azcik detoks yapaim gerci sali baslayabilirim bugun gecti ay ekmeksiz dururmuyumki yaa:))

kızlar bugün öğlen, sabah çok sağlam kahvaltı yapmayınca acıktım tabi. önce eşimle fast fooda mı gitsek dedik ama hayır dedim vicdanen çok rahatsız olacağımı bildiğim için gitmedim evde fasulye vardı ondan yedim yoğurtla beraber.. gidip yemiş olsaydım 10 dk bi lezzet alacaktım belki, ama sonrası kilo ve vicdan azabı olacaktı..efferim bana :46::46: :)))

9.bardağa başlıyorum, veee şekersiz türk kahvem geldi onu içiyorum:) hadi birer kahve alın da bana katılın:)

Selamlar..
nasilsiniz insallah:9:

Benim misafir gelmedi,dün k.valideyi aldim bende yemege,o yüzden gelemedim..saliya geleceklermis:19:

Yeni yila kadar okullarda tatil oldu,o yüzden sabahlari gelemiyorum.Ancak kahvalti indir kaldir,etrafi toparla..cocuklar evde oldumu kosusturma cok oluyor ve okullar acilana kadar böyle olacak sanirim:6:

Mervecigim gecen benimkide hastalandigimda diyetten demisti..bahane hazir hemen onlara zaten:51:

Sulecigim eger istersen tartinin fotosunu eklersin..ben böyle motive oldugumdan her hafta tartiya cikarken makinemi kendimle götürüp cekiyorum..fazlada ciksam eksikte..bu bana iyi geliyor ve fotoyuda eklicem diye,en azindan fazla cikmayayim diye kacamak yapacaksam 2 defa düsünüyorum:34:

Noracigim evet takimdasin tatlim ama sunu söyleyeyim..bundan sonra 35 mesajdan az yazdigin hafta paylasim azligindan diskalifiye edilirsin...daha dikkatli ol canim,seni seviyorum..iyiki aramizdasin:54:
Tartida 1 kg eksik cikmanada coks evindim..Ask yaramis desene..:78::69:
benim bu hafta 65 i görmem lazim,,yani benim hedefimde 2 kg..tartiya kadar yarisalimmi,ne dersin:82::82:

Yine yogun bir gun esimin dogum gunu pasta yapicam pazari marketi halletyim kaynimlarla arkadaslarimiz gelecek umarim cok kacirmam dikkat edicem

Hic ekmek yook maydonoz suyu warr pofff:)) bende yapsammki bu hafta bunu eda ya azcik detoks yapaim gerci sali baslayabilirim bugun gecti ay ekmeksiz dururmuyumki yaa:))

canım aslında hiç zor olmuyor. ben kahvaltıda ekmek yerine kuruyemiş yeneceğini duyunca nasıl yaa demiştim, öyle şey olur mu demiştim :)) ama haftalardır ekmek yemiyorum. sadece şu ara verdiğim hafta yiyeyim dedim ama yiyemedim:)

9.bardağa başlıyorum, veee şekersiz türk kahvem geldi onu içiyorum:) hadi birer kahve alın da bana katılın:)
ben katılıorum canım ama yesilçayla karandilli tarcınlı:) benimde 1lt bitti suyumu dolduraım tekrar..
canım aslında hiç zor olmuyor. ben kahvaltıda ekmek yerine kuruyemiş yeneceğini duyunca nasıl yaa demiştim, öyle şey olur mu demiştim :)) ama haftalardır ekmek yemiyorum. sadece şu ara verdiğim hafta yiyeyim dedim ama yiyemedim:)

ya aslında ekmek bagımlılıgından kurtulurum esime aldıraım malzemelerı bugun yarından tezı yok baslayayım yılbasına hedefim 65 ti yalan olmasın yaaa:(

Ananas; tropik meyvelerden biridir. Oldukça lezzetli ve sulu bir meyve olan ananasın pek çok faydası bulunmaktadır. Demir, kalsiyum, A, B ve C vitaminleri yanı sıra, vücudun su tutmasına engel olan maddeler içerir. Bağışıklık sistemini de destekleyen ananas aynı zamanda diyetleriniz için de ideal bir meyvedir. Tansiyonu ve kandaki yağ oranını düşürür. Beyne giden kan yollarını temizleyerek, kan dolaşımını fazlalaştırır.

way arkadas esim nerden bulcam ananası dıo ya

Back
X