- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii
ayy mervişim çok geçmiş olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii
Cok mantikli canim ya cok sewindim adina imkanim olsa bnde giderdim 2 3 ay gitsem de artik 60 olsam
canım öğle arası mı spora gidiyorsun?
Supersin arkafasim istiyince insan imkansizi basariyor Allahin izniyleEvet evet !!! Harika bir iş başardım. Spor hocası ve mekan ayarladım kızlarıda ayarladım salı Çarşamba cuma öğle arasında spor yapıyoruz![]()
Helal canim leslie bende severdim kosu bandi terletiyo diye ilk tercihom oluyor aksama kafat iyo duruyosunuz siz karataycilarIyi geceler kızlar Merve'ye çok üzüldüm çok geçmiş olsun aklım takılmıştı neyi var acaba diye, inşallah bir an önce toparlar.. Zehirli ishal nedir niye olur acaba..
Ben de baktım sabah kalkamıyırum az önce leslie yaptım oğlan uyudu babasıyla, rahat rahat sporumu yaptım oh:)) bundan sonra inşallah daha sık yaparım.. Aslında hiç Halim yoktu uykusuzluk dün Etamin işleme yapacam diyr uykusuz kaldım, akşam 10 gibi kahve içtim o beni canlandırdı.. İçim rahat ediyor spor yapınca.. Menümü de yazayım çıkayım
Sabah: yarım çay bardağı fındık badem, 1 yumurta, domates salatalık, çok az peynir, 4 zeytin
Arada; 1 hurma 1 kase yoğurt
Akşam; mercimek çorbası,mantarlı tavuk sote,salata, yoğurt
Su: 2 lt olmuştur , 2 yeşil çay, 1 Türk kahvesi
Spor: leslie 3 mile :)
Amman dikkat canim yarin girmeye calis en azindanselam arkadaşlar nasılsınız
ben çok kötüyüm ya berbat bi hafta geçiriyorum bütün düzenim bozuldu ama haftaya inşallah geçen haftaki gibi olucam
burayada uğrayamıyorum kesin sarı kartta alıcam :18:
Canim yaRabbim şafi isminin hurmetine en kisa zamanda şifasini versinMerve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii
edaaao ananaslı greyfurtlu menüden bende istiyorum ikisinede bayılırım.hele greyfurt suyuna.
Ay harika güle güle kullan :)) inş bende böyle şeyler paylaşmak istiyorumGünaydın kızlarr![]()
Ofise geldiğimden beri geçmişi okuyorumm
Dün yoktum buralarda dışarı işlerim vardı sonrada alışverişe gittim kendime S beden bordo kaban aldımm :) hayatımda ilk kez mağazadaki görevliye bu büyük en küçüğünü alabilir miyim dedimmmnasıl bir mutluluktur anlatılmaz yaşanır gerçekten sürekli herkese anlatıyorum delı olucam yakında kilo verdikçe
ama şöyle de bir durum var en çok belden veriyorum S beden aldığım kabanın bıle belınde boşluk var artık sadece baldır ve basen calısmam lazım..
Yaa gerçekten mi hiç bilmiyordum İnan kuru eriği daha çok severim hemen yarın alayım ben... Çok şükür leblebi bitti dutu da kaldırdım mı tamamdırcanım aslında kuru dutu bi süre yemesen yerine kuru erik yesen sanki daha iyi olur kurudutta çok kalori var, ben de dün kuru üzümü diyet boyunca yememem gerektiğini öğrendim karatay başlığında.. yani zayıflayana kadar.. sonrasında yiyebilirmişim..
öğlen çorba ya da pilavdan biri olmasaydı daha iyi olurdu bence de..
ama spor çok güzel, keşke ben de yapabilsem ya..
saolasun bizim yemeği yapan hanım var burda 500mllik bardagıma su doldurmus birde termosum vardı onada yeşil çay yapmıs masama bırakmıs süt izninden bi geldim masamdalar.Allah ondan razı olsun gecende bana akşama eve giderken salata yapmıs sebze yemeği yokmus eve gidince yapamassam die.herşey benim zayıflamama odaklandı![]()
Bendimayy arada bir şeyi unuttum kimdi yogurt yapmak isteyen ama süt bulamayan.şişedeki günlük sütlerde fena olmuyor.hazır yogurt bi kere açık çantamda kalmıs 1 ay sonra hala aynıydı yani küf mantarları bile onunla alakadar olmamıs gıda yerine koyupta.
Ohhh sefan olsun :) ev temiz olduğunda ben bi rahat oluyorum kii! Pazar gezmeyi de özledim buralar çok soğuk kapı dışarı çıkılmıyor kiSlm kızlarrrşükür gelebildim 2 semt pazarını gezdim salonu komple bitirdim aynı zamanda bende bittim tabiii spordan önce size slm vereyim dedim geçmişe dalınca kayboluyorum çok dmktürüyorsunuz maşallah
![]()
Hemen bakayım ben çok unutuyorum :) teşekkürler canımMaşallah ahsen 1 lt anca oldu yatana kadar biter inş kızlar bide su içmeyi hatırlatma programı varmış
tele indiriliyormuş günlük su içme ölçüsünden düşüyormuş unutanlar deneyebilir
Ooo bu daha da harika bir bilgievet programın ismi water your body bende indirdim şimdi kilonuzu yazıyorsunuz günlük içmeniz gereken su miktarını hesaplıyor![]()
Hay Allah yaaa kaçırmışım muhabbeti çocuklar bugün benim işyerime geldiler onların peşine dolaşmakdan hiç takılmadım buralara :26:Eee kızlar daha daha nasılsınız? Ben bugün fazla boşum![]()
Menümü yazıp yatayım bende :)
Sabah
Tost (2 dilim tost ekmeği kaşar)
Ara
2 kuru kayısı
5-6 fındık
Öğle
1 por çorba
Sulu köfte
Ara
Halley
Akşam
Salata
Et sote (etten çok sebzelerini yedim)
Ara
4-5 fındık
1 mandalina ( misafirlerim vardı onlara eşlik etttim)
Spor 1 saat aeropilates
Su 2 lt
1 yeşilçay
Kızlar çok üzgünüm ama tatlı birşeylerde yemek istiyordum daha doğrusu tuvalete çıkabilmek için bir tetikleyiciye ihtiyacım vardı çocuklar yerken çok canım çekti önce 1 ısırık aldım ama tatmin olmayıp 1 taneyi yedim... Neyse cezam çekmeye tazyikim karnım rahatladı en azından![]()
son 3 ayda bukadar misafrim olmadı noluo bizim eve bilmembugunde eltim aradı görümcemle geldiler sonra kv geldi falan yine yemekler curcuna
![]()
menum
kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
peynır
yumurta
1dılım ekmek
greyfurt suyu
oğlen
tavuk sote
salata
aksam
barbunya
yarım kase yogurt
3 kasık pilav
su:2lt
spor yok
erikli tarcınlı bitki cayı
yeşilcay
arkadas bi yalnız kalamadımkı adam akıllı su diyetıme baslayayım yaaa
Iyi geceler kızlar Merve'ye çok üzüldüm çok geçmiş olsun aklım takılmıştı neyi var acaba diye, inşallah bir an önce toparlar.. Zehirli ishal nedir niye olur acaba..
Ben de baktım sabah kalkamıyırum az önce leslie yaptım oğlan uyudu babasıyla, rahat rahat sporumu yaptım oh:)) bundan sonra inşallah daha sık yaparım.. Aslında hiç Halim yoktu uykusuzluk dün Etamin işleme yapacam diyr uykusuz kaldım, akşam 10 gibi kahve içtim o beni canlandırdı.. İçim rahat ediyor spor yapınca.. Menümü de yazayım çıkayım
Sabah: yarım çay bardağı fındık badem, 1 yumurta, domates salatalık, çok az peynir, 4 zeytin
son 3 ayda bukadar misafrim olmadı noluo bizim eve bilmembugunde eltim aradı görümcemle geldiler sonra kv geldi falan yine yemekler curcuna
![]()
menum
kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
peynır
yumurta
1dılım ekmek
greyfurt suyu
oğlen
tavuk sote
salata
aksam
barbunya
yarım kase yogurt
3 kasık pilav
su:2lt
spor yok
erikli tarcınlı bitki cayı
yeşilcay
arkadas bi yalnız kalamadımkı adam akıllı su diyetıme baslayayım yaaa
edaaao ananaslı greyfurtlu menüden bende istiyorum ikisinede bayılırım.hele greyfurt suyuna.
Iyi geceler kızlar Merve'ye çok üzüldüm çok geçmiş olsun aklım takılmıştı neyi var acaba diye, inşallah bir an önce toparlar.. Zehirli ishal nedir niye olur acaba..
Diyetisyeninden istesene kuzum. :26::26: Bence verir. gerçi senin diyet menüleri benimkine göre daha acımasız![]()
Ben geçen hafta kötü sonuç aldım bu diyeti biraz yağ yakmak için verdi. Lakin bir kaç güne regl olacağım inş cumadan sonra haftaya olurum. Tartıda güzel sonuç görmek istiyorum. Şöyle en isabetlisinden 1,5-2 kilo. Ama zor baktığımda sadece 300 gr gitmişti.
Menümü yazıp yatayım bende :)
Sabah
Tost (2 dilim tost ekmeği kaşar)
Ara
2 kuru kayısı
5-6 fındık
Öğle
1 por çorba
Sulu köfte
Ara
Halley
Akşam
Salata
Et sote (etten çok sebzelerini yedim)
Ara
4-5 fındık
1 mandalina ( misafirlerim vardı onlara eşlik etttim)
Spor 1 saat aeropilates
Su 2 lt
1 yeşilçay
Kızlar çok üzgünüm ama tatlı birşeylerde yemek istiyordum daha doğrusu tuvalete çıkabilmek için bir tetikleyiciye ihtiyacım vardı çocuklar yerken çok canım çekti önce 1 ısırık aldım ama tatmin olmayıp 1 taneyi yedim... Neyse cezam çekmeye tazyikim karnım rahatladı en azından![]()
Bu menulerle sen daha fazlasini verirsin bence 300 gr fazlasi gider son bir gunde bile tartida inanilmsz degisim olabiliyor![]()
Dun ki menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
Ara
1 kucuk armut
Ogle
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 elma
1 mandalina
Aksam
1 kase corba
Bol salata valla cok boldu
4 yk etli nohut
Su:2 lt
Bitki: 4 fincan karisik bitki regl oluyum diye ne bulduysam ictim tik yok hala
Spor: yok malesef bugunun yemeklerini yapim derken saat on olmustu![]()
Etamin işlemek ne keyifli iştir geçen yıl çok heves ettim ama bi başlayamadım ..
Menün gayet güzel ama öğlen çok az değil mi?
Evet evet !!! Harika bir iş başardım. Spor hocası ve mekan ayarladım kızlarıda ayarladım salı Çarşamba cuma öğle arasında spor yapıyoruz![]()
Supersin arkafasim istiyince insan imkansizi basariyor Allahin izniyle
Helal canim leslie bende severdim kosu bandi terletiyo diye ilk tercihom oluyor aksama kafat iyo duruyosunuz siz karataycilar