MERHABA KIZLAR
NASILSINIZ:sm_confused: BE 2-3 GÜNDÜR ÇOK KEYİFSİZ VE RAHATSIZDIM.
SPORA SÜRÜNE SÜRÜNEakannehir GİTTİM SIRF KENDİME GELEYİM DİYEkaydirigubbakcemile DİKİŞ KURSUNADA 1 GÜN GİTTİM ÖYLEEEE YATTIM.
SONRA EŞİM ZORUNLU SAKİNLEŞTİRİCİ İÇİRDİ SALAK SALAK DOLANIP DURDUM ORTADA.
YAZILARINIZI OKUDUM YAZAMADIMsengözlerimebaksanab
:1no2:SEN NE ZAMAN ARADIN SAHTE MIKTAR
HİÇ SÖYLEMEDİLER BANA:sm_confused:
YİNEDE GAZOZ KAPAKLARINI İSTİYORSAN VEREBİLİRİM:çok üzgünüm:
NOT:zemuszemusopuyorumnanaktan
AH BERNUŞUM ONUN CANINI SIKANI BİR BULSAM, BENDE ONU SIKACAM EMMEGEÇMİŞ OLSUN...a.s.
KİM SIKTI BAKİMM CANINI..HEMEN kötükedihüso
KENDİNE DİKKAT ET,LÜTFEN..a.s
İYİYM ÇOK ŞÜKÜR CABİKİM NE OLSUN İŞTE İÇ GÜVEYİSİNDEN HALLİCEYİZ:sm_confused:merhabalar kızlar nasılsınız..
bende bugün bi kırgınlık var ya soğuk soğuk terliyorum..midem bulanıyor sanki..nebilim haalsizim.gripten payımı alıcam anlaşılan..
nam ablacım hayırdır kim sıktıysa canını söyle bütün 3. takım ahalisi olarak üstüne oturalım :1ninca:
kalimera abla sen napıyon kııı kaydirigubbakcemile3 bayadır konuşmuyos senle..oh oh iyi yeşillikleri götürüyosun..sende benm gibi dereotunu çok seviyosun anlaşılan...
CANIM ÇOK GEÇMİŞOLSUN:1hug: SALIK İHMALE GELMEZ DİKKAT ET KENDİNE OLURMU:uhm:selam bacular
nam ablam ve bernuşcum inşallah layık olduğunuz huzura kavuşursunuz sorunlarınız çözülür.dualarım sizinle.
beni sorman bende 2 -3 aydır sağlık sorunu yaşıyorum.sağ kasığımda ağrı oluyor bazen bıçak gibi saplanıyor belime sol kasığıma bacaklarıma yayılıyor. doktora gidiyorum bişey çıkmıyor ama ben neden çekiyorum bu ağrıları.midem bulanıyor hatta bu aralar göğsümden süt gibi bişeyde gelmeye başladı. doktor reglinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. biraz araştırdım bu belirtiler kanamalı kist diye bişeyin belirtileri ama benim doktor yok bişey tertemiz diyor.delirecem ağrı var sebebi yok.olmazsa doktoru değiştirecem yada bir üroloğa gideyim.hatta bu ağrı yüzünden belki ria dandır dedim çıkarttırdım ama geçmedi. geçen ay riadan sonra ilk reglimdi 4 gün geçti ve hayatımda ilk defa 1.5 gün sürdü. (oldum olası 8 gün sürerde) ağrıdan acile gittim serum taktılar acaba düşükmü oldu dedik gecikince bide az olunca ama kan tahlilinde gebelik çıkmadı.bu ayda geçti ayın 10 olmam lazımdı anlamıyorum delircem valla geçen cumartesi göğsümdende süt gibi bişey gelmeye başlayınca tekrar gittim doktora.tekrar muayene etti tertemiz diyor.süt içinde reglinin 3. günü gel test yapalım hormon testleri dedi . reglime 3 gün vardı acaba gebelik belirtisimi diye beta hcg istedi oda negatif çıktı.yok bişey. ama ben bunları neden yaşıyorum bişey yoksa.çokta kilo aldım.haftaya artık aranıza dönmek istiyorum. zaten 2 aydır midem bulanıyor ağrı olunca bişey yiyemiyorum ama kilo alıyorum.ben zaten yemiyerek aldım bu kilolarıya vücudumu kıtlık moduna sokmuşum.klava:endokrin öğle dedi de. klava:
valla jinekoloji bölümüne çevirdim burayı:kedi:valla sizde olmasanız kime anlatayım.Şeniziyiki varsınız.
GÖZDECİİM HOŞ GELDİN CANIMCIM:asigim::1hug:selam kıslaarrrrr:1hug:
ay sizleri ne çok ösledimmm ben, buraya yazmayı DA cok oslemişimhihoyyyt
ee naptınıs bakalım kiloları bende sizden ayrıldıktan sonra daha bi dikkat eder oldum,yediğme içtiğme, vermiyorum ama almıyorum da en azından bu da iyi bişeydir ehueheueh:)) metroya kadar hava guselse hep yuruyurum mesela, ama ne kadarda yuruyus yapsan yenilen seyler daha da onemli duzenli yemek yenmeli mutlaka..zaman ole cabuk akıp geçiyoki kıslar hiç farkına varmıyrz cou şeyin,hepbi koşturmaca...
hepinizi cookk öpüyorum ayrı ayrı kendinize dikkat edin,iyi akşamlar:1hug:
3.TAKIM **130. ETAP **
sılagul ( 62.0///% )
cabik ( 74.2///% )
ademel ( 75.6) (geri dönmek üzere ayrılmıştır)
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
kalimera (82.0///%)
semo (64.5///%)
güzelresim (74.8///%)
esraas (65.0///%) (yeni üye) galibaaaa
3.TAKIM TOPLAM KİLO (606.1///%)
EWET KIZLAR ÇİZELGEMİZ TAMAMDIR..BURDAN DEVAM...
ESRAAS ARKADAŞIMIZ 3 GÜNDÜR GİRMİYOIR...BİLMİYORUM GİRİŞ YAPICAKMIYIZ..YARIN GÖSTERİCEK ARTIK...İYİ GECELER....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?