Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ....
DÜNKİ MENÜM...

SABAH:
2 ADET BİSKÜVİ,
1 KUPA NESCAFE,

ÖĞLEN:
1 KUPA ÇORBA,

AKŞAM:
1 KUPA ÇORBA,
2 KAŞIK PATLICANLI KÖFTELİ YEMEK..
1 DİLİM EKMEK,

YATANA KADAR 2 LT SU...

ŞİMDİLİK BU KADAR...KENDİNİZE DİKKAT EDİN..SAĞLIKLA KALIN...a.s.

GÜNADIIIIIINNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN ŞEKERPARELERİİİİİM:asigim::1hug:a.s.

GÜNÜN RAPORU; AKŞAM 1.30 SAAT SPORhihoyyythihoyyythihoyyyt

AKŞAM YEMEĞİM,
BOL SARIMSAKLI BROKOLİİİİİİİcokacimcoookcokacimcoook SÜPERDİ BEAAAHHcokacimcoook

GECE 10 GİBİ 2 ADET MANDALİNA

SABAH, YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM CANIM İSTEMEDİ NEDENSE:sm_confused:
PEYNİR
ZEYTİN
MAYDANOZ, DERE OTUNDAN OLUŞAN
1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİYLE BİRLİKTE KAHVALTIMIDA YAPTIIIM

ÖĞLENNE ŞEHRİYE ÇORBASI GETİRDİM BOL LİMONLU ONU İÇECEĞİM İNŞALLAH,

AKŞAM BELLİ DEĞİL BAKCES ARTIK:sm_confused: KISMETTE NE VARSA ONU YİYCEScokacimcoook

ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLERopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

SENİN KEYFİNİ KİM KAÇIRDIYSA SÖYLE BENDE ONUN KEYFİNİ KAÇIRAYIM,
HATTA ÖYEL BİR KAÇIRAYIMKİİİİ BİDAHA HİİİÇ GERİ DÖNMESİN KEYFİ
SENİ PAZARTESİ AKŞAM ARADIM ALP ÇIKTI TELEFONA, ANNEM BİRAZ RAHATSIZ ERKEN YATTI DEDİ,
SALI GÜNÜ ARADIM ENİŞTE SPORDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ:sm_confused:
ARARSIN DİYE BEKLEDİM AMA SENDEN HABER ÇIKMADI MERAK ETTİM:sm_confused::uhm:
CEP TELEFONUN HEP KAPALI ARIYORUM ULAŞILMIYOR:sm_confused:
NEYİN VAR HAYIRDIR EKÜRÜM, NİYE KEYİFSİZSİN SEN, GELDE KONUŞALIM BİRAZ:1hug:a.s.
KENDİNE DİKKAT ET ÖPTÜM SENİ KOCAMANNN:asigim::1hug:a.s.

GEÇMİŞ OLSUN...a.s.

KİM SIKTI BAKİMM CANINI..HEMEN kötükedihüso

KENDİNE DİKKAT ET,LÜTFEN..a.s
AH BERNUŞUM ONUN CANINI SIKANI BİR BULSAM, BENDE ONU SIKACAM EMME

İYİYM ÇOK ŞÜKÜR CABİKİM NE OLSUN İŞTE İÇ GÜVEYİSİNDEN HALLİCEYİZ:sm_confused:
EVET HER TÜRLÜ YEŞİLLİK ÇOK SEVERİM BENa.s GEL BERABER YİYELİM CANIMCIMcokacimcoook
ÖPTÜM SENİ KOCAMAN, AMAN KENDİNE DİKKAT ET ORTALIK MİKROP KAYNIYOR ZATEN, KENDİNİ KORU:asigim::1hug:a.s.

günaydın kızlar..
ben şimdik limonlu sıcak suyumu içiyorum.birazdan kahvaltımı yapıp dışarı çıkıcam.çok çıkıyorum buaralar.ama iyi oluyo.yürümüş oluyorum baya..

kalimera abla afiyet şeker olsun..bende burdan yeşillik yiyerek sana eşlik ederim artık :))

yememe dikkat etmemin mükafatını gördüm bu sabah tartıda..ama yarın sabah bildiricem kilomu..belki biraz daha iner..

bernuşcum zamanı geri saramayız ama zaman yaraları sarar ilerledikçe...seninde canın epeydir sıkkın..herneyse canını sıkan şey umarım defolur gider hayatından..

haydi ben çok konuştum..gidiyorum..ama şimdilik..hoşçakalın fıstıklar.

haa buarada hep sorucam unutuyorum..benm bi kilo çizelgem var idi altta..kaybolmuş..nasıl yaptığımıda unuttum..nooldu bnm çizelgeme yaw? baya bi temizlik yapmışlar sitede ama benm çizelgemide temizlemişler

selamlar kızlar..
bu ara fazla giremiyorum.feci bir misafir trafiği var.bu akşam yemeğe bendeler.yarında gündüz oturmaya gelecekler var.tek temennim yarın sabaha hafiflemiş olaraka uyanmak.bu haftada veremezsem diyeti filan bırakıcam zaten.

Slm kizlar kaydirigubbakcemile2

Bugun yediklerim
Guzel bi kahvalti
2 yumurta
bir avuc kadar ekmek
5zeytin

Oglen 3meyve

Aksam salata

selam bacular
nam ablam ve bernuşcum inşallah layık olduğunuz huzura kavuşursunuz sorunlarınız çözülür.dualarım sizinle.

beni sorman bende 2 -3 aydır sağlık sorunu yaşıyorum.sağ kasığımda ağrı oluyor bazen bıçak gibi saplanıyor belime sol kasığıma bacaklarıma yayılıyor. doktora gidiyorum bişey çıkmıyor ama ben neden çekiyorum bu ağrıları.midem bulanıyor hatta bu aralar göğsümden süt gibi bişeyde gelmeye başladı. doktor reglinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. biraz araştırdım bu belirtiler kanamalı kist diye bişeyin belirtileri ama benim doktor yok bişey tertemiz diyor.delirecem ağrı var sebebi yok.olmazsa doktoru değiştirecem yada bir üroloğa gideyim.hatta bu ağrı yüzünden belki ria dandır dedim çıkarttırdım ama geçmedi. geçen ay riadan sonra ilk reglimdi 4 gün geçti ve hayatımda ilk defa 1.5 gün sürdü. (oldum olası 8 gün sürerde) ağrıdan acile gittim serum taktılar acaba düşükmü oldu dedik gecikince bide az olunca ama kan tahlilinde gebelik çıkmadı.bu ayda geçti ayın 10 olmam lazımdı anlamıyorum delircem valla geçen cumartesi göğsümdende süt gibi bişey gelmeye başlayınca tekrar gittim doktora.tekrar muayene etti tertemiz diyor.süt içinde reglinin 3. günü gel test yapalım hormon testleri dedi . reglime 3 gün vardı acaba gebelik belirtisimi diye beta hcg istedi oda negatif çıktı.yok bişey. ama ben bunları neden yaşıyorum bişey yoksa.çokta kilo aldım.haftaya artık aranıza dönmek istiyorum. zaten 2 aydır midem bulanıyor ağrı olunca bişey yiyemiyorum ama kilo alıyorum.ben zaten yemiyerek aldım bu kilolarıya vücudumu kıtlık moduna sokmuşum.klava:endokrin öğle dedi de.klava:

valla jinekoloji bölümüne çevirdim burayı:kedi:valla sizde olmasanız kime anlatayım.Şeniziyiki varsınız.

kendinize iyi bakın bende gidip biraz halılardan çıkarayım sinirimi.çivi çiviyi söker belki.
bugün yediklerim
saat 10 da yarım paket bisküvi ve 1 bardak süt.
saat 1 de sütlü kahve
saat 16 da kepekli ekmekle yapılmış tost(domates+ kaşar ve turşuyla yapılmış)
saat 16:45 1adet kivi
hepsi bu kadar midem bulanıyor zaten yeter ama bu aralar hiç su içmiyorum kapahatliyimklava:
hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz

selam kıslaarrrrr:1hug:
ay sizleri ne çok ösledimmm ben, buraya yazmayı DA cok oslemişimhihoyyyt
ee naptınıs bakalım kiloları bende sizden ayrıldıktan sonra daha bi dikkat eder oldum,yediğme içtiğme, vermiyorum ama almıyorum da en azından bu da iyi bişeydir ehueheueh:)) metroya kadar hava guselse hep yuruyurum mesela, ama ne kadarda yuruyus yapsan yenilen seyler daha da onemli duzenli yemek yenmeli mutlaka..zaman ole cabuk akıp geçiyoki kıslar hiç farkına varmıyrz cou şeyin,hepbi koşturmaca...
hepinizi cookk öpüyorum ayrı ayrı kendinize dikkat edin,iyi akşamlar:1hug:

Insan saglikli yemek yiyince kendini cok hafif hissediyor ya... kaydirigubbakcemile2

Bide $u bogazima dur desem, arada kacirmasam, guzel olucakta, insan bagzen kendine dur diyemiyor kaydirigubbakcemile

Sabah görüsmek uzere, kilo bildirimi umarim herkez icin positif olur opuyorumnanaktan

Herkeze hayirli aksamlar laelaelaelaelae

3.TAKIM **130. ETAP **

sılagul ( 62.0///% )
cabik ( 74.2///% )
ademel ( 75.6)
(geri dönmek üzere ayrılmıştır)
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
kalimera (82.0///%)
semo (64.5///%)
güzelresim (74.8///%)
esraas (65.0///%)
(yeni üye) galibaaaa

3.TAKIM TOPLAM KıLO (606.1///%)

EWET KIZLAR ÇıZELGEMıZ TAMAMDIR..BURDAN DEVAM...
ESRAAS ARKADAŞIMIZ 3 GÜNDÜR GıRMıYOIR...BıLMıYORUM GıRıŞ YAPICAKMIYIZ..YARIN GÖSTERıCEK ARTIK...ıYı GECELER....a.s.

GÜÜÜNAYDIIIIIIIN AKİDE ŞEKERLERİİİİİİİMMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

BU GÜN ÇOOOOK MUTLUYUUM:teytey::dance::sm_cool: UZUN ZAMANDIR KİLO VEREMİYORDUM, TAM BİR ADIR,
AMA BU GÜN SABAH BİR TARTILDIMKİİ NE GÖREYİM
:1shok: BİR KİLO VERMİŞİM :1shok:
AY KIZLAR VALLA ÖZLERİME İNANAMADIM:teytey: KIZLAR SAKIN 1 KİLODAN NE OLACAKMIŞ DEMEYİN
VALLA O BİLE BENİ MUTLU ETMEYE YETTİ İNANIN
:teytey::dance::sm_cool: ŞİMDİ TAM 81 KİLOYUM:teytey::dance::sm_cool:

EVEEEETTT GELELİM GÜNÜN RAPORUNA, AKŞAM SPOR YAPAMADIM,
KOCAM YOLDAN GELDİ, YEMEĞİMDE YOKTU O YÜZDEN GİDEMEDİM CANLARIM,

AKŞAM YEMEĞİ,
2 KEPCE ÇORBA
2 KEPCE BULGUR PİLAVI
BOL SALATA

GECE SAAT 10 GİBİ 2 ADET MANDALİNA

SABAH ŞİMDİ SİMİT YİYCEM
cokacimcoook

AKŞAMA ALLAH KERİM BAKCES ARTIKIN:sm_confused::sm_confused:

HAAA KIZLAR BEN PAZARTESİDEN BERİ SABAH AKŞAM OLMAK ÜZERE,
BALLI ELMA SİRKELİ ILIK SU İÇİYORUM, İÇİNİZDEN DENEYEN VARMIKİ
:uhm:

BİDE DÜN EKÜRÜMLEDE KONUŞTUM RAHATLADIM VALLA, SESİ BAYA İYİ GELİYODUa.s
ÖZLEMİŞİM ZİLLİYİ:1hug:a.s. HADİNDİ KIZLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖPÜLDÜNÜÜÜÜZopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
CANIM ÇOK GEÇMİŞOLSUN:1hug: SALIK İHMALE GELMEZ DİKKAT ET KENDİNE OLURMU:uhm:
TAHLİLLERİNİ YAPTIRDA İÇİN RAHAT ETSİN, BİZEDE BİLDİR, MERAKTA BIRAKMA BİZİ:sm_confused::1hug:a.s.
ARTIK BURDA BİR AİLE GİBİ OLDUK VALLA, BURASI İNSANA TERAPİ GİBİ OLUYOa.s
İYİKİ VARSINIZ KIZLARopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.:enbuyukkk:

GÖZDECİİM HOŞ GELDİN CANIMCIM:asigim::1hug:
NERELERDESİN NASILSIN İYİMİSİN, ÖZLETTİN VALLA KNEDİNİ ŞEKERCM:1hug:
ÖPTÜM SENİ KOCMANopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan KENDİNE İYİ BAK OLURMU ŞEKER:1hug:a.s.:enbuyukkk:

BERNUŞCUĞUM ESRAAAS ARKADAŞIMIZ KATILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİMİŞTİ, SİZDEN HABER ÇIKMAYINCA
BENDE KENDİSİNE KİLOSUNU VE BOYUNU YAZ DEDİYDİM, CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİ YAPACAĞINIDA KENDİSİN SÖYLEDİM, İNŞALLAH UNUTMAZ:sm_confused:
AMA EVDEN İNTERNETE GİREMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ, ŞİFRESİNİ BİLMİYOMUŞ,
İŞYERİNDE OTOMATIK AŞILIYORMU, İNŞALLAH BİR PROBLEM YOKTUR:sm_confused::uhm:

BU ARADA DÜN MAYTAPIN KULAĞINI ÇEKMEN İYİ OLDU BAK,
ENAZINDAN TELFONUMA CEVAP VERDİa.s ÖPTÜM CANIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

3.TAKIM **130. ETAP **

sılagul ( 62.0///% )
cabik ( 74.2///% )
ademel ( 75.6)
kalimera (82.0/81.0/1.0/1.22%)
semo (64.5///%)
güzelresim (74.8///%)
esraas (65.0///%)
(yeni üye) galibaaaa BU HAFTA DENEME SÜRESı

3.TAKIM TOPLAM KıLO (606.1///%)

GÜNAYDINLARRRR..HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM...:Saruboceq:

VALLA KALİMERAM ABLAM,BEN GİTTİM İYİ OLDU DA EŞİ ELİNE TELEFONLARI VERMESEYDİ DAHA AKLINDA BİLEM DEĞİLDİ TELEFONU AÇMAK..ECİCİK MECBUR KALDI VALLA..BİZİ MERAKTA BIRAKMAYA BAYILIYO HERALDE...YARAMAS KIS....kaydirigubbakcemile3

SILAGÜLCÜM,ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUN BALIM..BENCEDE BAŞKA BİR DR A DAHA GİDEBİLİRSEN GİT..TAHLİLLERİNİDE YAPTIR DA ÖĞREN BAKALIM NEYMİŞ BU ZIKKIM..İNŞALLAH BİŞEY YOKTUR BALIM..:Saruboceq:.BİZİM İÇİN SÖYLEDİKLERİN İÇİNDE SAĞOL CANIM BENİM,İNŞALLAH DİYORUZ İŞTE...a.s.

GZDEGZDE,CANIMMM..HOŞGELDİN...İYİSİNDİR İNŞALLAH...VALLA BİZDE ÖZLÜYORUZ SİZLERİ...ARADA BÖYLE UĞRADIĞINIZDA DA MUTLU OLUYORUZ VALLA..YİNE BEKLERİZ CANIM...a.s.

arkadaşlar,şimdi doktorum u seyrediyorum da...pazartesi günü ender saraç konuk..ve zayıflatan çorba tarifleri falan vericekmiş...seyretmenizi tavsiye ederim...bilginize...

kızlar kilom 73.1 kaydirigubbakcemile2 şimdik acelem var..görüşürüz..hoşçakalın
hayırlı cumalar diliyorum..

Gunaydin citir kizlarrr

Kilom 64.5

Herkeze hayirli cumalar

3.TAKIM **130. ETAP **

sılagul ( 62.0///% )
cabik ( 74.2/73.1/1.1/1.48% )
ademel ( 75.6)
kalimera (82.0/81.0/1.0/1.22%)
semo (64.5/64.5/0.0/0.00%)
güzelresim (74.8///%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (541.1///%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…