HADİ BAKALIM KOLAY GELSİNa.s AMA ÇOK HIZLI VERMİŞSİN CANIM SAĞLIKLIMI BU:uhm:,çok teşekür ederim sadce iş yerndeki pcde girebiliyorum oda otomotık galiba :) evet verebilirm inş veririm kilomu bilmiyorum ama boyum 167 bn 82 kilodan 65e indim 2 ayda diyet yaptım ama sanırım gene aldım gene diyete başladım dün aynı diyetle bakalım sonumuz ne olucak çok merak ediyorum spor yapma zamanm hiç olmuyoo işteyim sürekli ama diyetlede gidiyomuş onu anladım en yakın zamanda eve yürüş bandı alıcam önce bi vücut diyetle kendine biraz gelsın sonra bu arda aranıza aldığınız için beni çok teşekür ederim
bende sabah 2kb peynir 1 çay kaşığı reçel 2 dilim ekmek 1 bardak süt öğlen 3 köfte 3 dilim ekmek 2 bardak ayran içtim birazdan 2 prosyioyn meyvamı yiycem :) çok yiyorum ama napıyım bn bu diytle zayıflamıştım :))))
CABİKİM TARİFE BAKILIRSA GÜZELE BENZİYOR DUR BENDE DENEYİM BAKİİMa.sherkese merhabalaaar...
bikaç gündür giremedim kızlar.kusura bakmayın..ama beni özleyin istedim :1rolleyes:
benim dietim aynen devam valaa..
şşşşiiişşştt gaza gelemeyenler haydi ben bile veriyom vala kiloları :sm_cool:
cumaya yine vericem biraz daha inş...
ne yedim bugüün
sabah
bir haşlanmış yumurta.bu sabah sıcak limonlu suyumu içmeyi unuttum.
bir tutam dereotu
bir dilm ekmk
şekersz çay
öğle:
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
akşam:
saat 18:00 gibi
kabak kurusunu kükük küçük (fiyonk makarna büyüklüğünde) doğradım.haşladım süzdüm
tencerede birazcık pırasayı kavurdum
baharat kattım.
çatalın ucuyla salça
az dereotu
azcık yağda kabaklarıda katıp kavurdum..annem yapmıştı bikez çok beğenmiştim.bide ben yapim dedim..tavsiye ederim çokda doyurucu oluyor.
bir tabak ondan yedim işte.birazda salata yedim..dahada bişey yemem zaten..yeme düzenim genelde böyle..işte akşam 18den sonra yemeyince kendiliğinden gidiyo kilolar..
bide bugün dışarı çıktım yine..gezdim bayaa yürüdüm..
şimdilik bukadarrr...
esraas hoşgeldin canımcım..birlikte sağlıklı zayıflamalar diliyorum hrpimizee..
güzelresim yaa ben göremedim resmini...kaçırdım herhal...neyse kıslar..ben kaçtumm. opuyorumnanaktan
KIZ SEMOŞ VALLA BENDE ÇOK SVERİM KARNI YARIĞI,Slm kizlar
Bugun ilk defa karni yarik yaptim cokacimcoook
Pekte guzel olmus, az yagli yaptim bide, diyetime de uygun oldu hihoyyyt
merhabalar arkadaşilarrrr ben geldim malesef çok problemli bir hamilelik gçirdim kanamam oldu iki hafta hastanede yattım şükür bebeğim duruyor geçen perşembede kalp atışlarını duyduk alahıma şükür yoktum buralarda bir yiyorum bir yiyorum arkadaşlar yok böyle bişi yiyorum bir saat sonra hiç yememişim gibi acıkıyom yemessem midem bulanıyor hepiniz umarım iyisiniz benim için dua edin arkadaşlar hepinize bol kilo vermeli haftalar
merhabalar arkadaşilarrrr ben geldim malesef çok problemli bir hamilelik gçirdim kanamam oldu iki hafta hastanede yattım şükür bebeğim duruyor geçen perşembede kalp atışlarını duyduk alahıma şükür yoktum buralarda bir yiyorum bir yiyorum arkadaşlar yok böyle bişi yiyorum bir saat sonra hiç yememişim gibi acıkıyom yemessem midem bulanıyor hepiniz umarım iyisiniz benim için dua edin arkadaşlar hepinize bol kilo vermeli haftalar
merhaba herkese
kendimi hala liste de görünce çok şaşırdım çok sevindim ve çok utandım
ne kadar iyisiniz
hiç haketmediğim halde hala listedeyim
ama ben diyetten çok uzaklaştım
kafa olarak toplayamıyorum kendimi
gruptan kendi isteyimle çıkmak istiyorum
ama bu süre sonra kendime gelir tekrar gelmek istersem umarım kabul edilirim
çok özür dilerim gerçekten
bana ne derseniz haklısınız
tekrar özür dilerim ve hepinizi çok severim :)))
:1no2:SEN NE ZAMAN ARADIN SAHTE MIKTARKIZLAR ÖĞLEN NE YİYECEĞİM BELLİ DEĞİL DEMİŞTİM YAa.s
BULDUM VALLAkaydirigubbakcemile5 HEMEN KARFURA GİTTİM,
2 DEMET DERE OTU
2 DEMET MAYDONOZX
2 DEMEK ROKA ALDIM BİDE TON BALIĞI
BOL LİMONLUUUUUUUcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
AMAN ALHIIIIM TUTMAYIN LEYN BENİİİİİcokacimcoook
1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİYLE BİRLİKTE ÇOK SÜPER OLDU VALLAcokacimcoook
EVDEDE YEŞİLLİİM KALMADIYDI KISLAR ARADAN ÇIKM IŞ OLDU,
AKŞAMADA BROKOLİ ALDIM ONU KAYNATIP BOL SARIMSAKLI YİYCEMcokacimcoookcokacimcoook
KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜÜÜÜZZopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi:
HAAAA MAYTAP HANIM TELEFON ETTİĞİMDE EVDE OLDUĞUNU BİLİYORUM:mymeka:
NİYE ÇIKMADIN TELEFONUMA :mymeka: SPORDAYMIIŞ GÜYA PEEEHHH BENDE YEDİM:mymeka:
:dilcikar::dilcikar:AL GAZOZ KAPAKLARINI, VER MİSKETLERİMİ:dilcikar:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
AMAN DİKKAT ET KENDİNE TATLIMmerhabalar arkadaşilarrrr ben geldim malesef çok problemli bir hamilelik gçirdim kanamam oldu iki hafta hastanede yattım şükür bebeğim duruyor geçen perşembede kalp atışlarını duyduk alahıma şükür yoktum buralarda bir yiyorum bir yiyorum arkadaşlar yok böyle bişi yiyorum bir saat sonra hiç yememişim gibi acıkıyom yemessem midem bulanıyor hepiniz umarım iyisiniz benim için dua edin arkadaşlar hepinize bol kilo vermeli haftalar
MERHABA KIZLAR
NASILSINIZ:sm_confused: BE 2-3 GÜNDÜR ÇOK KEYİFSİZ VE RAHATSIZDIM.
SPORA SÜRÜNE SÜRÜNEakannehir GİTTİM SIRF KENDİME GELEYİM DİYEkaydirigubbakcemile DİKİŞ KURSUNADA 1 GÜN GİTTİM ÖYLEEEE YATTIM.
SONRA EŞİM ZORUNLU SAKİNLEŞTİRİCİ İÇİRDİ SALAK SALAK DOLANIP DURDUM ORTADA.
YAZILARINIZI OKUDUM YAZAMADIMsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?