Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

74.5 kızlar kusura bakmayın geç oldu ama misafirim gelecek şimdi.hazırlık yaparken aklımdan çıkmış. yerimseniben

3.TAKIM **130. ETAP **

sılagul ( 62.0/62.0/0.0/0.00% )
cabik ( 74.2/73.1/1.1/1.48% )
ademel ( 75.6)
(geri dönmek üzere ayrılmıştır)
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
kalimera (82.0/81.0/1.0/1.22%)
semo (64.5/64.5/0.0/0.00%)
güzelresim (74.8/74.5/0.3/0.40%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (465.5/463.1/2.4/0.52%)

KIZLAR İNANIN DAHA YENİ GİRDİM EVE

SABAH KURSA GİTTİM. KURS HOCAM "CEZALISIN BUGÜN HOCA SENSİN é DEDİ VE HERŞEYİ BANA BIRAKTI GİTTİ:çok üzgünüm: (ANNESİ YAŞLI VE HASTA DR. GÖTÜRMEK ZORUNDAYMIŞ)

NEYSE Kİ BERNUŞ HALLETMİŞ İŞLERİ a.s.

İYİ GECELER ARKADAŞLAR...

BU HAFTA 3. LÜĞÜ ALMIŞIZ...TABİKİ KİMLERİN SAYESİNDE...

1. CABİK ARKADAŞIMIZ :hooray:a.s.

2. KALİMERA ARKADAŞIMIZ :hooray:a.s.

3. GÜZELRESİM ARKADAŞIMIZ :hooray:a.s.

SİZLERİ TEBRİK EDİYOR VE HEPİNİZE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM...:lepi:TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR..opuyorumnanaktan

vayy adımı görünce heyecan yaptım.sanırım daha slkl sarılmalıyım bu işe.takım olarak 1.olalım.hadi kızlar ya

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH.a.s.

BEN AH BEN NE YAPTIĞIMI BİR BİLSEM SİZLEREDE ANLATACAĞIM EMME:sm_confused:

O KURS BENİM, BU KURS SİZİN DOLANIYORUM.
(BU ARALAR ZATEN KEÇİLERİ KAÇIRDIMlaelaelaelaelae)

bugün diyete ara verdim.bütün birgün börek ve tatlı yedim.resmen bütün gün delikafadulden sabah öğle annemde, akşamda oturmaya gittik orda :icecream: hiç pişman değilim.yarından itibaren diyete devam tabii :lepi:

KIZLAR PAZAR GÜNLERİNDEN OLDUM OLASI HOŞLANMIYORUM.

ÇÜNKÜÜÜÜÜÜ
ÇALIŞTIĞIM GÜNLERDE PAZARLARI BENİM TEMİZLİK akannehirYANİ KAKILMIŞLIK GÜNÜMDÜ VEEE
ALIŞKANLIK YİNE KENDİMİ TEMİZLİĞE ADIYORUM:roflol::roflol:

BU ARALAR YEMEK DÜZENİM BOZULDU.

DOĞRU DÜRÜST BİRŞEY YEMİYORUM BU BENİM İÇİN HİÇDE İYİ DEĞİL ÇÜNKÜ METEBOLİZMAMIMI YAVAŞLATIYORUMÇok üzgünüm çoook

Pazar benimde temizlik gunum canim opuyorumnanaktan

Kolay gelsin sanada.

Kahvalti ya davetliydik, yeni geldim eve, ben temizlige daliyorum, biraz hareket etmis olurum

Herkeze hayirli gunler

merhabalar fıstıklar.nasılsınız..ben iyiyim çok şükür..ammaaa aşağıdaki sonucu görünce çook daha mutlu oldum..inş.birincide oluruz takımcak :))

bernuşcum teşekkür ne demek..aslında olması geren bu da işte---

nam abla senin keçilere kim kış dedi yine yaa...temizlikten mi çıkarıyosun sinirini...

arkadaşlar kendinize dikkat edin emi...çoook öpmek isterdim ama öpmim grip var malum...uzaktan el sallayayım dimii :teytey: mendilimde hep elimdedir heee sırnaşık şey

haa ne yedim içtim yazmim bugün..herşeyden yedim.pazar günleri kendime izin veriyorum.ama tabi okadar abartmadan...yarın pazartesi yine 1 hafta sıkı devam bu hafta 72yi görmek istiyorum..senelerdir görmedim çünki..
haydii hoşçakalın...

hanımlar hepinize selamlar,takımın yeni üyesiyim kaydirigubbakcemile5en son 77 idim ama son durum değişmiş olabilir yarın tartılıp tekrar yazarım.yarın sabah itibariyle spor+diyet+su tam gaz.kaydirigubbakcemile2(evet su çünkü hiç içmiyorum çok büyük sorun biliyorum)yarının p.tesi olması korkunç bi tesadüf aslında çünkü her p.tesi rejime başlıyor ve salı bırakıyordum.ama söz size bu salı çok farklı olacak çünkü artık siz varsınız.artık kaçamak yok.gece atıştırmaları kesinlikle yok.bakalım bi bismillah başlıyorum.yarın görüşürüz sevgiyle kalınopuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR,
HERKEZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5,
HAFTA SO NU RAPORU VERMEYECEĞİM ÇÜNKÜ SAPITTIM BİRAZ ÖZÜR DİLİYORUM HEPİNİZDEN:asigim::1hug:
AMA BU GÜNDEN İTİBAREN TAM GAZ DEVAMkaydirigubbakcemile5

BU SABAH YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM KIZLAR,

SABAH KAHVALTIM 7-8 ZEYTİN VE EKMEK

ÖĞLENE ÇORBA GETİRDİM ONU İÇİCEM

AKŞAM BULGUR PİLAVI VE PATATES YEMĞİM VAR,

ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLERopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...NASILSINZ..

DÜN KIZIMDA HAFİF ÖKSÜRÜK VARDI,ARKASI ATEŞ OLDU..HEPTE GECEYİ BULURYA BU ATEŞ...AMA BEN UZMAN OLDUM YA..BOĞAZLAR MALUM...ZATEN YUTKUNAMIYO YAVRUM...ANTİBİYOTİK BAŞLADIM..ARKADAŞLARINDAN 2 KİŞİDEDE VARMIŞ...BUGÜNDE YAZILISI VARDI BEBEĞİMİN,AMA ÖĞRETMEN SAYI AZ OLURSA YAPMIYCAM DEDİ..KUŞUMDA SEVİNDİ TABİİİ...YANİİİ BU GECE SABAHLADIM...SABAH TEKRAR ATEŞLENDİ..EĞER AKŞAMA KADAR YİNE ATEŞ OLURSA DOĞRU DR A.....İNŞALLAH OLMAZ DA..:Saruboceq:

NAM ABLAMDA RAHATSIZMIŞ,GEÇMİŞ OLSUN..ARADIĞIMDA ÖYLE SÖYLENMİŞTİ,EMME....:jeyyar:

KALİMERAM HEPİMİZİN OLDUĞU GİBİ,HAFTA SONU SAPITILIYO GERÇEKTEN...GÜNAYDIN AYRICA..zemuszemus

MEMUZİN ARKADAŞIMIZ HOŞGELDİN ARAMIZA...İNŞALLAH KATILIMLARIN DÜZENLİ OLUR CANIM...BU ARALAR BİR GİREN BİR DAHA GİRMİYODA MALESEF...HADİ BAKALIM İYİ KİLO VERMELER..:lepi:

günaydın 3.takımın fıstıkları kaydirigubbakcemile2
inşallah herkes iyidir.
bernuş çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifa versin..
memuzin sende hoşgeldin.inşallah kısa zamanda kurtulursun fazlalıklardan

dün yediklerim
sabah:2 bardak su
4 tane yaprak sarması

öğle:1 kase yağsız sütle nesfit

akşam:eşime içli köfte yaptım dayanamadım bende 2 tane yedim.

aralardada yoğurt ve meyve atıştırdım.

güzelresim,bernuş hoşbuldum.yerimseniben
bernuş sanada çok geçmiş olsun.
düzenli yazarım kızlar artık buralıyımşutarafagitti.
bugün platese yazıldım perşembe itibariyle salı perşembe plates yapıyorum artık.kaydirigubbakcemile2e tabii vücudumdan defolacakkaydirigubbakcemile en az 15 kilodan sonra sarkmamam lazım.
akşam günün raporunu yazarım görüşmek üzere...

selam canlarım
bernuşcum geçmiş olsun canım ALLAH tez zamanda şifa versin kuzucuğuna.

memuzin arkadaşım sende hoşgeldin dilerim istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın.

ben yine doktorlardayım.sonuçları yarın alıcam.neler oluyor bana bide bişey bulamıyorlar yaaa.

ben çok kilo aldım.bünyem altüst oldu.yesemde alsam yedin de aldın revadır sana dicemdemafoldumben
uzun zamandır izin istiyorum hep aynı yazılıyor kilom olmuyor.ben izninizle kendimi düzeltene kadar geri dönmek üzere ayrılmak istiyorum.

hepinizi seviyorum ve öpüyorumŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…