Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar nerdesiniz yav..
bugün
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
peynir

öğle:yağsız sütle nesfit

akşam: big mac menü :kedi:

kızlar ya ben en kötüsünü yapıyorum.sabah öğle çok iyi ama akşam olunca dayanamıyorum tabi yaptığım herşey boşa gidiyor.o yüzden kilo vermem az oluyor.nasıl durdurucam kendimi bilemiyorum kaydirigubbakcemile

slm kızlar ilk gün raporunu sunuyorum:

sabah
ılık limonlu su
mısır gevreği-süt küçük porsiyon

ara öğün
1 mandalina,5-6 adet minik kepekli grissini

öğlen
küçük porsiyon bol limonlu pırasa yemeği

ara öğün
şekersiz çay 1 dilim kek

akşam
spagetti salata
1 mandalina

gün içinde 2 lt su

buraya kadar herşey çok iyiydi.ama gece 12:30 da eşim işten geldi bende ona yemek hazırladım tabii.inanılmaz acıkmıştım onun yemeğinden biraz tırtıkladım :kedi:

GÜNAYDIN KIZLAR, SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

MEMUZİN ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMCIMvereliniortak KATILIMLARINI BEKLİYORUZ,
İHMAL ETME SAKIN, ÖPTÜM CANIM:1hug:a.s.

GÜNÜN RAPORU, AKŞAM 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM PATATES VE PİLAV YİYECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİM AMA YEMEDİM,
YOĞURTLU PATLICAN YEDİMcokacimcoook

GECE SAAT 10 GİBİ 2 ADET MANDALİNA YEDİM,

SABAH, 45 DAİKA YÜRÜYÜŞ,

KAHVALTI,
5-6 ZEYTİN
KÜÇÜK BİR PARÇA TULUM PEYNİRİ
1 DİLİM KEPEKL EKMEK

ÖĞLENE ÇORBAM VAR ONU İÇECEĞİM,

AKŞAMDA BALIK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMcokacimcoook HAMSİİİİcokacimcoook:lepi:

HAMSİ KOYDUM TAVAYADA BAŞLADI OYNAMAYA:teytey::dance::sm_cool:
KIZ BEN SENİ ALIRDIMDA BAŞLADIN ALAMAYA:sm_cool::teytey::dance:
HA UŞAK HA, HA UŞAK HA:sm_cool::dance::teytey:

GALİBA SABAH SABAH GELDİLER BENİMKİLER, İDARE EDİN KIZLAR:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...BİZ İDARE EDERİZ VALLA...PAZAR GÜNÜ KIZIMIN TOPLANTISI VARDI,GİTTİM GELDİM..KIZIMDA BİR ÖKSÜRÜK OLDU VE HALA VAR...O DEĞİL ANTİBİYOTİK İÇTİĞİ HALDE BUGÜN ÖĞLENE KADAR DA ATEŞİ İNDİ ÇIKTI...BOL BOL MEYVE YİYOR,ÇORBA İÇİYOR,BİTKİ ÇAYI İÇİRİYORUM...DAHA NE YAPİYİM Kİ...O DEĞİL BENDEDE ÖKSÜRÜK VAR AZICIK...NEYSE TEZ ZAMANDA GEÇİCEK İNŞALLAH...EEEEEEEEEEEE SİZLER NASILSINIZ BAKALIM...opuyorumnanaktan

selam kızlar kalimera hoşbuldum canım tşkr.
ben söz verdiğim gibi buradayım da kimsecikler yok .bu topic hep böyle ıssız mı?ama dün vebugün ben de siteye zor girdim.belki onun etkisidir

BUGÜN

sabah

2 dilimkek şekersiz çay

öğlen

1 yemek kaş.pirinç pilavı 1 kase sütlaç

akşam

2 mandalina 1 nar

su 1 lt daha ama içmeye devam ediyorum dün gece iştahımın bana yaptığı ihanetten sonra onu terketmeye kerar verdim
evde 3-5 tane bibehapı vardı birini içtim.iştah falan kalmdı.oh olsun ona.aslında pek içmek istemiyorum ama böyle aradabir frenleyici olabilir...

iyi geceler..
bugün yediklerim
sabah:kırmızı ve yeşil közlenmiş biber
yarım patates kızartması(bu yarım ne derseniz annemde khvaltıdaydım hiç yemesem çok kızacaktı o yüzden bende 4-5 parça yedim)
peynir
zeytin
1 tatlı kaşığı bal
şekersiz çay

öğle:dışardaydım bişey yemedim.zaten kahvaltıyı geç yaptım.

akşam:biraz ekmek ve çorba

yine gece kaçamağım oldu ama çok az bu sefer.tabi beni bu konuda mazur görün çünkü özellikle gece ve sabah oğlum emiyor:))

aralarda ceviz ve meyve yedim.bünyeyi zayıf düşürmemek lazım tabi.malum hastalıklardan..

a.s.:enbuyukkk:GÜNAYDIIIINopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

GÜNÜNÜZÜN ÇOK GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİ İLE KIZLAR:1hug:a.s.:enbuyukkk:

GÜNÜN RAPORU, AKŞAM 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEĞİM, BALIK DEMİŞTİM AMA MALESEF BALIK ALMAYA GİDEMEDİM:çok üzgünüm: BU GÜN İNŞALLAH:çok üzgünüm:

2 KEPCE ÇORBA VE BOL MAYDONOZ, DERE OTU, ROKA,

GECE SAAT 10 GİBİ 2 ADET MANDALİNA

SABAH KAHVALTIM,
1 SİMİT
5-6- ZEYTİN
BİRAZ TULUM PEYNİRİ

ÖĞLENE PATATES HAŞLADIM GETİRDİM SALATA YAPACAĞIM BUYRUN BERABER YİYELİM CANALARIMkaydirigubbakcemile5

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZopuyorumnanaktan

CANIM ÇOK GEÇMıŞOLSUN,
MALESEF ORTALIK MıKROP KAYNIYOR, EVEDE BıRı ıYıLEŞMEDEN DıĞERı HASTALANIYOR,
BıR TÜRLÜ ENGEL OLMAIYORUZ, BENıM EŞıM ıYıLEŞTı ŞıMDıDE KIZIM BAŞLADI,
HENÜZ BEN HASTALANMADIM ıNŞALLAHDA HASTALANMAM, AMAN DıKKAT EDıN KIZLAR....

selam kızlar kalimera hoşbuldum canım tşkr.
ben söz verdiğim gibi buradayım da kimsecikler yok .bu topic hep böyle ıssız mı?ama dün vebugün ben de siteye zor girdim.belki onun etkisidir

...
CANIM BI SIRALARDA GERÇEKTEN TOPıĞıMıZ BOŞ KALIYOR NEDEN BıLMıYORUM:sm_confused:
SANIRIM HERKEZ ÇOK YOĞUN , VALLA TÜKANI SABAH BEN AÇMASAM ÖĞLEDEN SONRAYA KADAR AÇAN OLMAYACAK SANKıDE:sm_confused:
ÖPTÜM CANIM KENDıNE ıYı BAK:1hug:a.s.

AMAN KAÇAMAKLARA DıKKAT, BAŞIMIZA NE GELıRSE O KAÇAMAKLARDAN GELıYOR ZATEN,
SENı KANDIRMALARINA ıZıN VERME ŞEKERCıM :1hug:a.s.:enbuyukkk:

Slm kizlar,

Kusura bakmayim bu hafta fazla yazamadim.

Kaynanam ve kayinbabami dün hacca ugurladik.

Cok gelen giden misafirler oldu, bende kaynanamin altinda oturdugum icin, yardima ciktim hergun.

Darisi basimiza inchallah, ben genc ya$ta cok gitmek istiyorum arkadaslar kaydirigubbakcemile3

ayy yazdıklarım gelmiyo sanırım kızlar..problemli yine site..

iyi geceler..

ay bu sitedeki sorun deli etti beni klava:

bernuş çok geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifa versin :1hug:

kalimera canım sorma gece yiyorum kendime bir tek bu konuda hakim olamıyorum.ama ne olursa ondan oluyor çünkü ben çok denedim.gece karnımdan ses gelirke yatarsam kilo veriyorum ama işte oğlum emdiği için dayanamıyorum malesef.ama olsun onun ve benim sağlığım önemli elden ayaktan düşmek istemiyorum.

bugün yediklerime gelince
sabah:teflon tavada pişmiş yumurta
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay

öğle:yağsız sütle nesfit

akşam:1 tabak fasulye yemeği
salata

gecede benim meşhur karışımım katı meyve sıkacağında slktlğlm meyve suyu
ailecek vitamin alıp yatıyoruz kaydirigubbakcemile2

şimdilik bu kadar.
herkese hayırlı bi gün diliyorum..

kızlar iyi geceleropuyorumnanaktan
semo cum hoşbuldum canım kayıvalidenleri de allah kavuştursun size ne güzel bi ayrılık.Allah hepimize nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
güzelresim seninle ikimiz gece kuşuyuz anadım.açılışlar kalimera dan kapanışlar bizden yerimseniben
bugünün raporu;
sabah
1 dilim ekmek 1 omlet

öğlen
çiğköfte dürüm ayran:kedieşimin çiğköfte dükkanı var bugün onu ziyarete gittim ve çiğköfte oldumolası asla hayır diyemediğim tek gıda kaçamağım olursa ondan olur)

akşam
yarım kepçe tarhana çorbası,3 yemek kaşığı bulgur pilavı minik bir parça tavuk salata

tamamı bu kadar.öğünleri abarttım gibi geldi ara öğün yapmadım
pek su da içemedim gece de acıkmamak için kalktım mutfağa giriştim bi yandan yap
rak dökümünü izledim bi yandan buzdolabınıı falan temizledim işe yaradı aç değilim:lepi:

evet memuzincim:))
ben ancak gece müsait oluyorum oğlum uyuyunca.oda çok geç uyuyor.o yüzden kapanış bizden

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:

BEN 3-4 GÜNDÜR KK YA :çok üzgünüm:GİREMİYORUM(DAHA DOĞRUSU NETE) OĞLUMDAN VE EŞİMDEN BANA FIRSAT KALMIYOR.

BU ARALAR OĞLUMUN SINAVLARI VAR O YÜZDEN PC İ ONA LAZIM VE HARIL HARIL ÇALIŞIYORLAR(ALLAH TÜM ÇOCUKLARIMIZA ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN):Saruboceq:

GEÇMİŞ OLSUN CANIMIN İÇİa.s.
ARAMIZA HOŞGELDİN TATLIM.

KURALLARI MÜSAİT OLDUĞUM BİR ZAMANDA YAZARIMyerimseniben YADA BERNUŞ ANLATIR (ALLAH RAZI OLSUN BERNUŞDAN)

günaydın çıtırlar zemuszemus
nasılsınız bakalım.ben bu akşam yiğenimin doğum gününe gidicem.mecburen pasta yicem delikafadulden
o yüzden bugün bişey yemicem.sabah 1 tane krep yedim ve biraz peynir. bundan sonra sadece yoğurt ve meyve yicem.akşamda 1 dilim pastayla dengelerim artık.
öptüm hepinizi.yine gecenin geç vakti uğrarım artık

SELAMÜN ALEYKÜM KISLAR vereliniortaksengözlerimebaksanab (BURAYA PALA BIYIKLI BİR SMLEY OLAYDI ONU KAYACAKTIM AMA:lepi: )

BEN BU GÜN BİRAZ GEÇ KALDIM KUSURA BAKMAYIN:sm_confused: SABAH İŞE GEÇ GELDİM,
KIZIM RAHATSIZDI ONU DR. GÖTÜRDÜM 2 GÜN RAPOR ALDIM, GRİPMİŞ AMA HAFİF ATLATIYORMU :sm_confused:
EVDE DİNLENECEK, HAFTA SONUYLA BİRLİKTE 4 GÜN DİNLENMİŞ OLACAK,
KENDİNİ TOPARLAR O ZAMANA KADAR İNŞALLAHa.s

GÜNÜN RAPORU; AKŞAM 1.30 SAAT SPOR

AKŞAMYEMEĞİM,
N
BALIIIIIIIKKKKKcokacimcoook NİHAYET ALDIM YAPTIM, OHHHBEEE RAHATLADIM VALLAcokacimcoook

SABAH EVDE KAHVALTI YAPTIM1 YUMURTA,
2 DİLİM EKMEK

ÖĞLEN YEMEĞİMDE AKŞAMDAN KALAN HAMSİ VEEE BOL MAYDONOZ
2 DİLİM EKEMEK,

AKŞAMA BELLİ DEĞİL BAKICAS ARTIKIN:sm_confused::uhm:

HADİ ÖPÜLDÜNÜZ ÇÜÜÜÜSSopuyorumnanaktan

3.TAKIM **131. ETAP ** ETAP

sılagul ( 62.0/ / /% )
cabik ( 73.1/ / /% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
kalimera (81.0/ / /%)
semo (64.5/ / /%)
güzelresim (74.5/ / /%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (463.1/ / /%)

memuzin
DENEME SÜRESı AMA YıNEDE SABAH KıLONU BıLDıRıRSEN ıYı OLUR TATLIM

KIZLAR BURADAN DEVAM EDELıMyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…