CANIM ÇOK GEÇMıŞOLSUN,MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...BıZ ıDARE EDERıZ VALLA...PAZAR GÜNÜ KIZIMIN TOPLANTISI VARDI,GıTTıM GELDıM..KIZIMDA BıR ÖKSÜRÜK OLDU VE HALA VAR...O DEĞıL ANTıBıYOTıK ıÇTıĞı HALDE BUGÜN ÖĞLENE KADAR DA ATEŞı ıNDı ÇIKTI...BOL BOL MEYVE YıYOR,ÇORBA ıÇıYOR,BıTKı ÇAYI ıÇıRıYORUM...DAHA NE YAPıYıM Kı...O DEĞıL BENDEDE ÖKSÜRÜK VAR AZICIK...NEYSE TEZ ZAMANDA GEÇıCEK ıNŞALLAH...EEEEEEEEEEEE SıZLER NASILSINIZ BAKALIM...opuyorumnanaktan
CANIM BI SIRALARDA GERÇEKTEN TOPıĞıMıZ BOŞ KALIYOR NEDEN BıLMıYORUM:sm_confused:selam kızlar kalimera hoşbuldum canım tşkr.
ben söz verdiğim gibi buradayım da kimsecikler yok .bu topic hep böyle ıssız mı?ama dün vebugün ben de siteye zor girdim.belki onun etkisidir
...
AMAN KAÇAMAKLARA DıKKAT, BAŞIMIZA NE GELıRSE O KAÇAMAKLARDAN GELıYOR ZATEN,yine gece kaçamağım oldu ama çok az bu sefer.tabi beni bu konuda mazur görün çünkü özellikle gece ve sabah oğlum emiyor:))
aralarda ceviz ve meyve yedim.bünyeyi zayıf düşürmemek lazım tabi.malum hastalıklardan..
GEÇMİŞ OLSUN CANIMIN İÇİa.s.MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...BİZ İDARE EDERİZ VALLA...PAZAR GÜNÜ KIZIMIN TOPLANTISI VARDI,GİTTİM GELDİM..KIZIMDA BİR ÖKSÜRÜK OLDU VE HALA VAR...O DEĞİL ANTİBİYOTİK İÇTİĞİ HALDE BUGÜN ÖĞLENE KADAR DA ATEŞİ İNDİ ÇIKTI...BOL BOL MEYVE YİYOR,ÇORBA İÇİYOR,BİTKİ ÇAYI İÇİRİYORUM...DAHA NE YAPİYİM Kİ...O DEĞİL BENDEDE ÖKSÜRÜK VAR AZICIK...NEYSE TEZ ZAMANDA GEÇİCEK İNŞALLAH...EEEEEEEEEEEE SİZLER NASILSINIZ BAKALIM...opuyorumnanaktan
ARAMIZA HOŞGELDİN TATLIM.slm kızlar ilk gün raporunu sunuyorum:
sabah
ılık limonlu su
mısır gevreği-süt küçük porsiyon
ara öğün
1 mandalina,5-6 adet minik kepekli grissini
öğlen
küçük porsiyon bol limonlu pırasa yemeği
ara öğün
şekersiz çay 1 dilim kek
akşam
spagetti salata
1 mandalina
gün içinde 2 lt su
buraya kadar herşey çok iyiydi.ama gece 12:30 da eşim işten geldi bende ona yemek hazırladım tabii.inanılmaz acıkmıştım onun yemeğinden biraz tırtıkladım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?