- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
hemen baktim ve geldim banucugum..gecen hafta hic bisey yazmamisiz..bu hafta izinli oldugunu yazmaliyiz o zaman
Bende söyleyeyim bari..2 kisi oldukmu daha etkili olur belkiyatarken söyleyeyim ben bütün takım 500 gr az çıksın diye 40 kez bakalım olacakmı
tşkler canımcımm
geçen hafta yazılmamış sanırım sen yinede bir kontrol et istersen bu arada ben kaçsam ayıp olurmu:26:
hayırlı geceler canımm allah rahatlık versinn
Ben simdi hallederim canimjet kaptanpeki yarın yazalım listeye ben uykuya kaçarrr
Ayy allahimya gelmiş gecenin bu saatinde cubuk makarna yapsana dio eşim bol tereyaglı soyle diobgun kac kalorı aldınkı nolcak dıo ay Allahımm:)) direndimm ona corba koydum oda yemesın canım bu saatte
sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
peynır
yarım yumurtA
sekersız cay
ara
1 avuc leblebi 1 avuc kuru uzum
yesilcay
bıberıye cayı
oğle
ıspanak
yogurt
aksam
1 kase sehriye corbası
1 dilim ekmek
salata
su:3lt
spor 10 dk ıp atlama 15 dk dans
bu hafta listeme cok uyamadım kaçamak yaptım sayılmaz az şekerli sütlaç yedim.bizim evden baklava vs eksik olmaz oldu ama cok şükür onlara yenildiğimgünler geride kaldı.bugünlerim cok yogun geciyor ortalıkta fena hasta var.işte pek müsait olmuyorum evde malum farkettimde menü paylaşamıyorum.yarından itibaren menülerimi yazmaya çalışacagım.diyetisyene bu hafta gitmesemmi dedim ama kopukluk olmasın.
ya gelmiş gecenin bu saatinde cubuk makarna yapsana dio eşim bol tereyaglı soyle diobgun kac kalorı aldınkı nolcak dıo ay Allahımm:)) direndimm ona corba koydum oda yemesın canım bu saatte
sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
peynır
yarım yumurtA
sekersız cay
ara
1 avuc leblebi 1 avuc kuru uzum
yesilcay
bıberıye cayı
oğle
ıspanak
yogurt
aksam
1 kase sehriye corbası
1 dilim ekmek
salata
su:3lt
spor 10 dk ıp atlama 15 dk dans
bende öyle düşündüm canım.listeye uyamadım boşa gitmesin bu hafta uyup gideyim dedim sonra vazgectim.birazdan cıkacagım.gidecem bakalım yağ mı verdim.Sakın gitmemezlik etme. Aksine düzen bozulunca bırakınca toparlanamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?