Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[video=dailymotion;xuwvq6]http://www.dailymotion.com/video/xuwvq6_kol-sarkmalari-icin-egzersiz-hareketleri_lifestyle[/video]

Ben 80 kiloyla diyete baslidim iki ay once resmimi cektidim her 5 kiloda bir ayni kiyafle cekicem bacaklarimda ve belimde hafifde yuzumde belli ama kollar ayni bendede bir kol var milletin bacagi kadar ne yapsam acaba

bu videoda çok güzel kol exersizleri var Dilekcim arada bende yapıyorum çok faydalı hakikaten dene istersen

Haklısın özlemişim Dilekcim bide diğer topicteki arkadaşlar var onlarlada kaynatıyoruz

Dolasirken fark ettim :)annenle yasaman ne buyuk bi nimet Rabbim banada anama babama hizmet etmeyi nasip etsin

Ben bu hafta fazla cikarsam artik bilmiyorum kaptandan nerelere kacsam
Canim kaptan senden beter,ben kilo verenlerin yüzüne nasil bakicam onu düsünüyorum..birde kaptan olcam,kendimden utandim resmen
Bu hafta kaptancığım fazla kızmaz ama haftaya yandık ona göre nereye kaçsak kurtuluş yok

Canim kiracak halim yokki..2 kilodan fazla ciktim sabah,regl demek istiyorum artik

Pek fazla yedigimde yok..neden böyle oldu bilmiyorum..cok utaniyorum cokkk

Bu hafta butun guruplar tartilmasin bence :) kaptanim regldendir o varmi senin gibi kaptan sikma canini

CUMA zayiflama YARIŞMASI 342. ETAP SONUC LİSTELERİ
27 ARALIK 2013 / 3 OCAK 2014

***3.TAKIM 342.ETAP***

NoRaaa(66,8/ / / %)
sekerkiz67(79/ / / %)
sahgull(70,2/ / / %)
bluebootle(57,1/ / / %)
Sweetdimple(78,4/ / / % )
pegasus07(67/ / / %)
Valkyrie89 : (83/ / / % )
mrv5534: (60/ / /%)
kelebekolacam : (83,5/ / / %)
sevilay8071,3/ / / %)
cglaa16 : (67,1/ / / %)
erigim63,5/ / / %)
ayulduzz (75,2/ / / %)
sulofe89,9/ / / %)

3.TAKIM ORTALAMASI : %

Son düzenleme:
Dolasirken fark ettim :)annenle yasaman ne buyuk bi nimet Rabbim banada anama babama hizmet etmeyi nasip etsin

Evet canım annem benim herşeyimm aminnn bitanemmm

Amanınnn hoşgeldin helincimmm bende sen gelemeyeceksin sanıp listeyi hazırlayayım demiştim hoşgeldin tatlımmmm

utanılacak bir durum yok yapma lütfen regl olamadıysan o yüzdendir birde malum yılbaşı haftasıydı haftaya toparlanırız
biz senin kaptanlığından çok memnunuz canım benim

Bu hafta butun guruplar tartilmasin bence :) kaptanim regldendir o varmi senin gibi kaptan sikma canini
canim acikcasi bu hafta spor yapmadim,misafirden dolayi yagi tuzu kisamadim yemeklerde ama yediklerimde fazlalik yoktu..
yilbasi gecesi biraz cerez ve 3 kadeh sampanya ictim kacamak olarak..

insallah regl dendir,eger öyleyse haftaya aldigimi vermis olurum ve bu beni cok mutlu eder..cünkü burda 100 gr bile eksik cikmak icin nasil cabaladiginizi biliyorum..benim fazla cikmam digerlerinin hakkina girmek oluyor...

Canimsin hosubuldum..ellerine saglik canim

Bende sizi tanidigim icin cok memnunum

banucugum kusura bakma sana bir gecmisolsun bile demeden konuya daldim..cok gecmisolsun canim benim..simdi daha iyisindir insallah

***3.TAKIM 342.ETAP MESAJ SAYILARI***

NoRaaa:
Sekerkiz:
Sahgull:
Bluebootle:
Sweetdimple:
Pegasus07:
Valkyrie89 :
Mrv5534:
Kelebekolacam :
Sevilay80:
Cglaa16 :
Erigim:
Ayulduzz:
Sulofe:

İyigeceler hanimlar cadiyi uytmaya calisiyim yarin bir mucize olsada hepimiz bir kilo (500gr olur) eksik ciksak muck muck

Bende spor yapamadım canımcım sıkma canını bu hafta böyle geçsin ne demek hakka girmek biz bir takımız daha doğrusu aileyiz
amaç hepimizin birden zayıflaması bunun için birbirimizi motive etmek için burda değilmiyiz canımcım haftaya herşey yoluna girer inş

Sagol banu apla yarin basliyorum insaallah

Rica ederim canıminş faydasını görürsün Dilekcim

Canimsin hosubuldum..ellerine saglik canim

Bende sizi tanidigim icin cok memnunum

banucugum kusura bakma sana bir gecmisolsun bile demeden konuya daldim..cok gecmisolsun canim benim..simdi daha iyisindir insallah

Ne kusuru canımcım çok şükür gözüm açıldı ayaklandım biraz yarına daha iyi olurum inş

İyigeceler hanimlar cadiyi uytmaya calisiyim yarin bir mucize olsada hepimiz bir kilo (500gr olur) eksik ciksak muck muck
Iyi geceler canim..40 defa söylesek olurmu acaba bu dedigin
Insallah canim..sensiz olmuyor buralar
Helincim Merviş bu hafta izinliydi sanırım değilmi:26:
canim evet izinli olmak istedigini söyledi..gecen hafta izinli yazilmadiysa bu hafta yazalim..eger yazildiysa bu hafta listeden cikarmamiz lazim..ben bakayim en iyisi bir:26:

hemen baktim ve geldim banucugum..gecen hafta hic bisey yazmamisiz..bu hafta izinli oldugunu yazmaliyiz o zaman

yatarken söyleyeyim ben bütün takım 500 gr az çıksın diye 40 kez bakalım olacakmı
tşkler canımcımm
geçen hafta yazılmamış sanırım sen yinede bir kontrol et istersen bu arada ben kaçsam ayıp olurmu:26:
hayırlı geceler canımm allah rahatlık versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…