- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ablacik sende bugun uc gunun acisini cikaroyorsun pek aktif gordum seni:))
Ben 80 kiloyla diyete baslidim iki ay once resmimi cektidim her 5 kiloda bir ayni kiyafle cekicem bacaklarimda ve belimde hafifde yuzumde belli ama kollar ayni bendede bir kol var milletin bacagi kadar ne yapsam acaba
Haklısın özlemişim Dilekcim bide diğer topicteki arkadaşlar var onlarlada kaynatıyoruz
Canim kaptan senden beter,ben kilo verenlerin yüzüne nasil bakicam onu düsünüyorum..birde kaptan olcam,kendimden utandim resmenBen bu hafta fazla cikarsam artik bilmiyorum kaptandan nerelere kacsam
Bu hafta kaptancığım fazla kızmaz ama haftaya yandık ona görenereye kaçsak kurtuluş yok
Canim kaptan senden beter,kilo verenlerin yüzüne nasil bakicam onu düsünüyorum..birde kaptan olcam,kendimden utandim resmen
Canim kiracak halim yokki..2 kilodan fazla ciktim sabah,regl demek istiyorum artik
Pek fazla yedigimde yok..neden böyle oldu bilmiyorum..cok utaniyorum cokkk
Dolasirken fark ettim :)annenle yasaman ne buyuk bi nimet Rabbim banada anama babama hizmet etmeyi nasip etsin
Canim kaptan senden beter,ben kilo verenlerin yüzüne nasil bakicam onu düsünüyorum..birde kaptan olcam,kendimden utandim resmen
Canim kiracak halim yokki..2 kilodan fazla ciktim sabah,regl demek istiyorum artik
Pek fazla yedigimde yok..neden böyle oldu bilmiyorum..cok utaniyorum cokkk
Hangi videoda goremedimm
canim acikcasi bu hafta spor yapmadim,misafirden dolayi yagi tuzu kisamadim yemeklerde ama yediklerimde fazlalik yoktu..Bu hafta butun guruplar tartilmasin bence :) kaptanim regldendir o varmi senin gibi kaptan sikma canini
Canimsin hosubuldum..ellerine saglik canimEvet canım annem benim herşeyimm aminnn bitanemmm
Amanınnn hoşgeldin helincimmm bende sen gelemeyeceksin sanıp listeyi hazırlayayım demiştim hoşgeldin tatlımmmm
utanılacak bir durum yok yapma lütfen regl olamadıysan o yüzdendir birde malum yılbaşı haftasıydı haftaya toparlanırız
biz senin kaptanlığından çok memnunuz canım benim
canim acikcasi bu hafta spor yapmadim,misafirden dolayi yagi tuzu kisamadim yemeklerde ama yediklerimde fazlalik yoktu..
yilbasi gecesi biraz cerez ve 3 kadeh sampanya ictim kacamak olarak..
insallah regl dendir,eger öyleyse haftaya aldigimi vermis olurum ve bu beni cok mutlu eder..cünkü burda 100 gr bile eksik cikmak icin nasil cabaladiginizi biliyorum..benim fazla cikmam digerlerinin hakkina girmek oluyor...
Sagol banu apla yarin basliyorum insaallah
Canimsin hosubuldum..ellerine saglik canim
Bende sizi tanidigim icin cok memnunum
banucugum kusura bakma sana bir gecmisolsun bile demeden konuya daldim..cok gecmisolsun canim benim..simdi daha iyisindir insallah
İyigeceler hanimlar cadiyi uytmaya calisiyim yarin bir mucize olsada hepimiz bir kilo (500gr olur) eksik ciksak muck muck
Iyi geceler canim..40 defa söylesek olurmu acaba bu dediginİyigeceler hanimlar cadiyi uytmaya calisiyim yarin bir mucize olsada hepimiz bir kilo (500gr olur) eksik ciksak muck muck
Insallah canim..sensiz olmuyor buralarBende spor yapamadım canımcım sıkma canını bu hafta böyle geçsin ne demek hakka girmek biz bir takımız daha doğrusu aileyiz
amaç hepimizin birden zayıflaması bunun için birbirimizi motive etmek için burda değilmiyiz canımcım haftaya herşey yoluna girer inş
Rica ederim canıminş faydasını görürsün Dilekcim
Ne kusuru canımcımçok şükür gözüm açıldı ayaklandım biraz yarına daha iyi olurum inş
canim evet izinli olmak istedigini söyledi..gecen hafta izinli yazilmadiysa bu hafta yazalim..eger yazildiysa bu hafta listeden cikarmamiz lazim..ben bakayim en iyisi bir:26:Helincim Merviş bu hafta izinliydi sanırım değilmi:26:
Iyi geceler canim..40 defa söylesek olurmu acaba bu dedigin
Insallah canim..sensiz olmuyor buralar
canim evet izinli olmak istedigini söyledi..gecen hafta izinli yazilmadiysa bu hafta yazalim..eger yazildiysa bu hafta listeden cikarmamiz lazim..ben bakayim en iyisi bir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?