Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim bu kiz deli edecek beni ya gece yatmak bilmiyo sabah kalkmak uyumayinsa sporda yaptirmiyor basini bekliyorum tel girmesem hic giremiywcem Allahtan sabahlari erken kalkiyorumda 5 gun yapabiliyorum ama bu hafta hic yapamadimd
ayy hiç spor deme o bende biryara zaten yapsam ne kilo veririm.ama yakında iş yeri taşınacak ve ben mecburen günde en az yarım saat yürüyeceğim.

Her türlüsü de seni buluyo Yasemincimm aman verme ilerde trafik canavarı olur birinin canını yakar allah korusun bi şekilde ikna etmen lazım ama nasılll:26: işin zor bacımm

Cok gecmis olsun canim. Kizlar oldum yogunluktan yarin misafir varmis apar topar yemek yap cisslar yap simdi sizacagim mutfakta hepinizi opt iyi geceler

Sağol bitanemmm kıyamam sana ellerine sağlık bitanemmm hadi dinlen iyi geceler

bende yarın diyetisyenimden kefir istiycem bayılırım eklesin mümkünse listeme.

Ben hazır almıştım ama içememiştim bakalım bu doğal kefir nasıl olacak sor bakalım gerçekten özellikle bayanlar için çok faydalıymış belki verir

kıyamam sana bitanem bitkileri karıştırarak değilde tek başlarına içersen daha çok faydasını görürsünüz diyor uzmanlar karışımlar birbirlerinin etkisini azaltıyormuş

kızlar hepinize hayırlı geceler.hafiflemiş uyanmak duasıyla.öpüldünüz

ne yaptın kopya versene canım ya.benimde arkadaslar gelecek pazar günü bakalım farkedeceklermi bendeki farkı ayda bir bulusuyoruz.

mutlaka farkedeceklerdir offf amma hava atacaksın ne güzel dimi sarma rus salatası havuç salatası mercimekli köfte kolay talaş böreği birde muhallebili kadayıf yap tamamdır sarma biraz oyalayıcı onu es geçebilirsin zamanın yok diğerleri kolay

Benim bu kiz deli edecek beni ya gece yatmak bilmiyo sabah kalkmak uyumayinsa sporda yaptirmiyor basini bekliyorum tel girmesem hic giremiywcem Allahtan sabahlari erken kalkiyorumda 5 gun yapabiliyorum ama bu hafta hic yapamadimd

Öğlenleri uyuyormu dilekcim uyuyorsa akşamları geç yatar sorma bende yapamadım bu hafta sporu alışmışım büyük bir eksiklik hissediyorum

Aglayan kek yap ben cok severim birde dereotlu pogacaya bayilirim(sanki ben gelicem misafirlige):)))

Öğlenleri uyuyormu dilekcim uyuyorsa akşamları geç yatar sorma bende yapamadım bu hafta sporu alışmışım büyük bir eksiklik hissediyorum

Oglende uymaz gerci zaten oglen kalkiyo ya cocuk kendi aliskanligi kendi olusturuyor bence oglum 9 10 yatar sabah 8 ayaktadir kiz esimw cekmis oda evde olunca oglene kdar uyur neyse diyorum seneyw nasip olursa krese basliyinca duzene girecek mecburen

Oglende uymaz gerci zaten oglen kalkiyo ya cocuk kendi aliskanligi kendi olusturuyor bence oglum 9 10 yatar sabah 8 ayaktadir kiz esimw cekmis oda evde olunca oglene kdar uyur neyse diyorum seneyw nasip olursa krese basliyinca duzene girecek mecburen

1 sene daha sıkacaksın dişini canımcım

Ben 80 kiloyla diyete baslidim iki ay once resmimi cektidim her 5 kiloda bir ayni kiyafle cekicem bacaklarimda ve belimde hafifde yuzumde belli ama kollar ayni bendede bir kol var milletin bacagi kadar ne yapsam acaba

Aramızda kalsın ı izlemek için hızlıca yemek yedim tv başına oturudum, bulaşıklar kaldı yıkamaya gitmeden bakılayım dedim ne yapmışsınız kızlar yetişemedim hepinize
Hepinize iyi geceler diliyorum. Sabah erkenden görüşmek üzere

Ablacigim sen annenlemi yasiyorsun

İyigeceler canim bu saate mutfak toplamak iskence ya

hayırlı geceler şulecimmm görüşrüz bitanem uyu dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…