- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ayy hiç spor deme o bende biryara zaten yapsam ne kilo veririm.ama yakında iş yeri taşınacak ve ben mecburen günde en az yarım saat yürüyeceğim.Benim bu kiz deli edecek beni ya gece yatmak bilmiyo sabah kalkmak uyumayinsa sporda yaptirmiyor basini bekliyorum tel girmesem hic giremiywcem Allahtan sabahlari erken kalkiyorumda 5 gun yapabiliyorum ama bu hafta hic yapamadimd
ay kızlar umarım yakında haberlerekonu olmam madde bagımlısı bir genc hastam ehliyet raporu diye tutturdu.tedavşi oldugu yere yolladım ordanda biz sana vermeyiz git aile hekimine demezler mi yahu ne başıma sarıyorsunuz sen alamassın diye ikna edin.ben ikna edemedim.yarın yine gelmez umarım tırstım walla.
Cok gecmis olsun canim. Kizlar oldum yogunluktan yarin misafir varmis apar topar yemek yap cisslar yap simdi sizacagim mutfakta hepinizi opt iyi geceler
bende yarın diyetisyenimden kefir istiycem bayılırım eklesin mümkünse listeme.
arkadasim cogaltacakti beceriksiz oldurdu bulsam bende icerim.ben zencefil biberiye mate yesilcayi limonda katiyorum porselen demlikte demliyip 2 bardak ancaaa diyet yapa yapa onceden sevmiyip simdi sevdigim yiyecekler cok var brokoli karnabahar lahana gibi amma yesil cayi bi zayifliyim evime sokmiyacam:)))
ne yaptın kopya versene canım ya.benimde arkadaslar gelecek pazar günü bakalım farkedeceklermi bendeki farkı ayda bir bulusuyoruz.
kızlar hepinize hayırlı geceler.hafiflemiş uyanmak duasıyla.öpüldünüz
Benim bu kiz deli edecek beni ya gece yatmak bilmiyo sabah kalkmak uyumayinsa sporda yaptirmiyor basini bekliyorum tel girmesem hic giremiywcem Allahtan sabahlari erken kalkiyorumda 5 gun yapabiliyorum ama bu hafta hic yapamadimd
mutlaka farkedeceklerdir offf amma hava atacaksın ne güzel dimisarma rus salatası havuç salatası mercimekli köfte kolay talaş böreği birde muhallebili kadayıf yap tamamdır sarma biraz oyalayıcı onu es geçebilirsin zamanın yok diğerleri kolay
Öğlenleri uyuyormu dilekcim uyuyorsa akşamları geç yatar sorma bende yapamadım bu hafta sporu alışmışım büyük bir eksiklik hissediyorum
Aglayan kek yap ben cok severim birde dereotlu pogacaya bayilirim(sanki ben gelicem misafirlige):)))
Oglende uymaz gerci zaten oglen kalkiyo ya cocuk kendi aliskanligi kendi olusturuyor bence oglum 9 10 yatar sabah 8 ayaktadir kiz esimw cekmis oda evde olunca oglene kdar uyur neyse diyorum seneyw nasip olursa krese basliyinca duzene girecek mecburen
İyi geceler canım yarın tartı yüzümüzü güldürsün inş spor yapamadım ben sanmıyorum ama hayırlısı
1 sene daha sıkacaksın dişini canımcım
Ben bu hafta fazla cikarsam artik bilmiyorum kaptandan nerelere kacsam
Bu hafta kaptancığım fazla kızmaz ama haftaya yandık ona görenereye kaçsak kurtuluş yok
Aramızda kalsın ı izlemek için hızlıca yemek yedim tv başına oturudum, bulaşıklar kaldı yıkamaya gitmeden bakılayım dedim ne yapmışsınız kızlar yetişemedim hepinize
Hepinize iyi geceler diliyorum. Sabah erkenden görüşmek üzere
Aramızda kalsın ı izlemek için hızlıca yemek yedim tv başına oturudum, bulaşıklar kaldı yıkamaya gitmeden bakılayım dedim ne yapmışsınız kızlar yetişemedim hepinize
Hepinize iyi geceler diliyorum. Sabah erkenden görüşmek üzere
Ablacigim sen annenlemi yasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?