Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyi aksamlar kizlar..
gittigimden beri motor takilmis gibi temizlik yapiyorum..en son 1,5 saat ütü yaptim,totomu yere zor attim artik:37:

Bu arada 7.olmusuz:57::57::57:

Noracigim ask böcügüm bireysel 2.olmussun tebrik ederim canim:46::65::119::71:

selam kızlar menumu yazayım hemen

sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 kupa kahve

öğle
1 kase kremasız domates çorbası
2 adet kadın budu köfte
1 kase yoğurt

ara
5 fındık
5-6 çubuk kraker
1 mandalina

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yk etli nohut

ara
2 adet mercimek köftesi
1 adet elmalı kurabiye

su: 2 lt
bitki çayı:2 fincan

kızlar kusura bakmayın dediğim gibi arkadaş vardı zırt pırt sen neden yemiyorsun deyince bunları yedim şimdi gittiler

kalanları hazırladım yarın işyerindekilere götüreceğim böylece onlar kilo alsınlar az uğraşmıyorlar benimle malum :1:

şimdi de kalkıp sporumu yapacağım ohhh ohhh :8::8::8:

hadi hepinizi öptüm :8:

sondan 2. olmuşuz.gülmüşler bize.alacakları olsun.gamzecim tebrikler canım 2. olmussun darısı başımıza.ben bile kendime hayret ediyorum.eşim ıslak kek istedi,korkarak yaptım en az 3 dilim yediğim ıslak kekten bi çatal bile almadım.oda okadar güzel olduki.benim yerime çocuklar eşim kv vs 1 tepsi keki yediler ohh bana kalmadı.:32:

alkışlıyorum seni ve iradeni bravoooo:46::46::46::46:

Iyi aksamlar kizlar..
gittigimden beri motor takilmis gibi temizlik yapiyorum..en son 1,5 saat ütü yaptim,totomu yere zor attim artik:37:

Bu arada 7.olmusuz:57::57::57:

Noracigim ask böcügüm bireysel 2.olmussun tebrik ederim canim:46::65::119::71:

ohh mis pak oldu heryer desene kaptancım :)

gamzecim tebrikler canım :46::46::46:
biz kilo alanlara da yuhhh tekrardan :67: :67:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu
Kahvlti. Sekrsz cay. 1 dlm cvdr ekmg.1 domats ve salatalk.4 zytn.birz peynir
ARA 1 kuck portkl.1 kupa besibyrde
OGLe 1 tabk salata.1 kase yogrt
İKİndi 2: form cay.2 tarcnli yesilcy

AkSam salata.yogrt.1 porsiyon firnda kabk mucvr.4 tane tavuk naget( naget leri mecburen yedim.esim denemk icin alms sevmedim dok diyince )
19 da 1 kupa besi biyerde

3 lt dn fazla su
25 mekik

ahsencim o nugetlar varya o nugetler çok fena onlar keşke sende yemeseydin :56: inşallah kızartmamışsındır :28:

Kahvaltimaydonoz,1d.ekmek,lor peynir, aci biber, yumurta bir t.k tahin bir c.k Tereyag,3 zeytin, 3 ceviz
Ara bir avuc kuruyemis
Ogle 1d.e bir tabak corba kirmizi lahana,kizimdan kalan uffacik birdilim borek
Ara yarim kase nesfit uc erik
Aksam lahana yemegi,bulgur pilavi yogurt acibiber

Ara ceviz neskafe
Spor yarim saat yuksek tempo yuruyus
3lt su,
Matecayi,yesilcay
Bal yedim kaseyi yikiyim dedim yazzzik cope gitmesin hakiki bal diye azcik yedim
Bugun pek istahliydim ama saglikli yiyeceklerden sectim kacamak sayilirmi bilmem

dilekçim şu kuruyemiş çok faydalıda avuçla değilde sayıyla yesen canım :38: misal benim ellerim gerçekten çok küçük yani ayaklarım bile 35-36 numara duşün :9: buna rağmen cesaret edip avuçla kuruyemiş yemiyorum çünkü sınırını kaçırıyorum .
bide nesfiti neyle yiyosun kuzum sen süt mü yoğurt mu yoksa kıtır kıtır mı :26:

sondan 2. olmuşuz.gülmüşler bize.alacakları olsun.gamzecim tebrikler canım 2. olmussun darısı başımıza.ben bile kendime hayret ediyorum.eşim ıslak kek istedi,korkarak yaptım en az 3 dilim yediğim ıslak kekten bi çatal bile almadım.oda okadar güzel olduki.benim yerime çocuklar eşim kv vs 1 tepsi keki yediler ohh bana kalmadı.:32:
ne güzel canim..iradene sahip olabilmen cok güzel:46:

evet yasemincigim sondan 2.olmusuz:43:Haftaya 1.olalim ama olurmu:43:
Hadi kizlar alin bakim elinize bitki cayinizi veya suyunuzu
Oglusum uyusun hemen alcam canim:38:
Benim su 2,5 oldu bacimm 2 bardakta bitki cayi yaz benden:)
benim 2 anca olmustur:9:

Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu
Kahvlti. Sekrsz cay. 1 dlm cvdr ekmg.1 domats ve salatalk.4 zytn.birz peynir
ARA 1 kuck portkl.1 kupa besibyrde
OGLe 1 tabk salata.1 kase yogrt
İKİndi 2: form cay.2 tarcnli yesilcy

AkSam salata.yogrt.1 porsiyon firnda kabk mucvr.4 tane tavuk naget( naget leri mecburen yedim.esim denemk icin alms sevmedim dok diyince )
19 da 1 kupa besi biyerde

3 lt dn fazla su
25 mekik
Afiyet olsun canim..nagetleri firinda yaptiysan cok sorun olmazda,yagda kizarttiysan fena..hemde aksam..:19:
30 dk ek sporunu yap lütfen,yoksa yarin iki günü yapmak zorunda kalirsin:19:
Kahvaltimaydonoz,1d.ekmek,lor peynir, aci biber, yumurta bir t.k tahin bir c.k Tereyag,3 zeytin, 3 ceviz
Ara bir avuc kuruyemis
Ogle 1d.e bir tabak corba kirmizi lahana,kizimdan kalan uffacik birdilim borek
Ara yarim kase nesfit uc erik
Aksam lahana yemegi,bulgur pilavi yogurt acibiber

Ara ceviz neskafe
Spor yarim saat yuksek tempo yuruyus
3lt su,
Matecayi,yesilcay
Bal yedim kaseyi yikiyim dedim yazzzik cope gitmesin hakiki bal diye azcik yedim
Bugun pek istahliydim ama saglikli yiyeceklerden sectim kacamak sayilirmi bilmem
Canim aralar fazla olmus,1 avuc kuruyemis ve ceviz..cevizin miktari nedir ve pilavin miktari nedir...
kacamak saymiyorum ama dedigim gibi fazla olmus bence:ssz:
ben istisnalardanım dilekcim.emzirirken kilo alıyorum.sütüm ne yapsam az oluyor.bayanların 100de 20sinde öyle olurmus.ben 3ündede emzirirken aldım.öyle ne bulursam yememde,yok helvaymıs yok tatlıymıs hani süt olsun diye.sen şanslıymıssın.hani bayanlar zor emzirmeden ayırır ya göğüsleri vs şişer emzirmezlerse ben onu hiç yaşamam.1 gün emzirmesem hemen çekilir sütüm.
Bende ayni modelim doktorcugum:9:
Tamam cnm sana soz haftaya en az 1 kilo gitms olck ins
Bu sözünü hatirlatirim ama:51:
Yasemincim ben zamaninda cok kolay kg verirdim aa kilo neki hopp verilir derdim böyle yaparken metayi bozdum uzun suren kabizlik sorunlari basladi vs.simdi gitsinde yeter ki az azda olsa kabulum haa bu son aldigim kilonun hagtaya kadar hizli gidevegini umuyorum .

Sen emzirebilseydin daha da hizli giderdi o kilolarin ama suan bile cok guzel iki ay degilde uc ayda 54 u gormek istiyorum allah kismet ederse
Canim kalici gitsinde,gec gitsin:38:
Hanmlar bna noluyo bir kase zeytin yedim ://///
Mervisim bence sen simdi sagligini düsün..birde yemeyecegim diye aklina koyma,öyle dedikce daha cok yersin:31:
Bacim kaptana soyleyelim senin izini iptal etsin bende 22 kilo vermistim sonra bi rahavetin sonucu cok kisa zamanda geri aldim ne yazikki sende benim hatami yapiyorsun kusura bakma bacim boyle giderse2 haftada verdigini alicaksin
Canim malesef öyle bir sansimiz yok..mervisimiz en az 2 hafta izinli olmak zorunda..bir defa bildirdik:34:
Emzirirken gunluk 500gr gittigini bilirim ne buyuk nimet emzirme ahh ahh ozaman verdigimi almiyayaydim kizlar kilolari verince grup olarak korumaya gecelim ki verdiklerimizi almiyalim
ne güzelmissin canim sen..ben fabrika hatasimiyim yoksa..emzirirken duba gibi oluyorum:52:
Halsizim uykusuzum sanki
Sürekli bi uykuszluk hali açım yiyorum yedikçe yiyesim geliyor
Sabh kahvaltı yapmadım ama .....
:(((
Allhım yha yarabbimmmm yarabbimmm
Mervisim saglik herseden önemli..ne olur sagligina yogunlas...kiloyu er gec veririz ama ya saglik öylemi:16:
Kızlar kusura bakmayın. biraz yoğundum gelemedim.
iyi tatilller.:3::3:
Oy canim ne kusuru..aramizda bir kac mesajin lafimi olur:9:
Olabilir ben yine de iddaya varim .bende cayci ve sucu bi bayanim bak 2.5 lt suyum bitti 2 brdk ta tarcinli yesil cayimi ictim tenefuslerde ohhhh cocuklara karsi bi relax im ki sorma
bende birileriyle iddiaya girmek istiyorum..kimi kestirsem gözüme acaba:51:
Kizlar aksama misafir var puff malum cisslar var simdi uc bes cubuk kralerle bi mandalina yedim ve eve gidene kadarda suyla sisirecegim karnimi belki iki tane patates koftesi yerim baskada birsey yemiycem. Gelen arkadas isyerimden o dogum izninde ve emzirdigi icinde dunyayi yiyor cokta fenadir hemen fark edecek kg almissin ondan mi yemiyosun diyecek napalim fark ederse etsin artik. Ben kocama diyetteyim diye dedim geriside hih yani :19:
Canim kimin ne dedigini cok umursama bencede..torba degilki büzesin,bu gün kilondan konusurlar,yarin sac,kiyafet...bunlarin sonu gelmez..:9:
yarinbizde kahvaltiya davetliyiz esimin kuzenine,aksam yemeginide orda yeriz..neyseki anlayissiz insanlar degiller..öyle zorlamazlar yani:34:
Hadi bakalim bu hafta ne diyoruz zahmet olmadan rahmet olmaz herkes spora birki bir ki
bencedeeeeee:52:
Cok haklisin arkadasim ya. Kaybedecek. Vaktim yok yapabiliriz ya
Benimde yok..dogum günümde 5 li rakamlari görmek istiyorum:19:
zaman çabuk geciyor kızlar sizin kilonuzda olsam varya 2 ayda mezun olurdum.bakın daha dün eda bana diyetisyen diyordu bugün 1 ay oldu veeee ben tam 5600gr eksildim.2 ayda en az 10. 2 ay nedirki.bir kere ağzınızı o cıslara kapatın gönlünüzde kapanacak onlara.
yasemincigim öyle olmuyor gercektende..ben ilk basladigimda 82-83 kiloydum..hevesle 3 ayda 16 kilo verdim..sonra ister istemez kopukluklar oluyor..motive olamiyorsun..sikiliyorsun bir yerden sonra..tam o noktadada iki ileri,bir geri gidip duruyoruz:9:
ya spora bende cok dikkat edemedim ama regldim yapamıorum ben ozaman agrı yapıo..
ugras cabala cabala ortada hala +
özür dilerim kızlar inanın cabaladım..
sabah beni listeye eklediğiniz için tesekkür ederim ben uyuyakalmısım iyiki su içmeye kalktıgımda yazmısım size kilomu yoksa gec kalcaktım..
Canim bence bir yerden basla,vücut direncini kirman sart:34:
msjımı 35 i gecene dek saydım affedin beni.inanın kafam davul gibi oldu daha eve gidip afacanlarla uğraşacam.
canimsin 35 i gecmissen sorun yok zaten..:38:
Kizlar ben duraklama donemlerine iki uc gun asiri yiyip tekrar diyete sikica sirilanca daha rahat kilo verildigine inaniyorum sahsen ben bir iki gun cok yiyim dikkat etmeye basliyinca tikir tikir kilo gider bu hafta dikkat edince cumaya cok rshat kilo verirsiniz yerlesmemis kilo bence hemencecik gider
haklisin canim..haftaya kadar gider bence fazlaliklar..gitmesinde göreyim bakimEki Görüntüle 918446
Aile hekimim sen olsaydon hmn gelirdim
Yasemn strestende olabılır mı canm
Ne bilim dün gündüz bole içime ateş bastı dedım heralde sıcakladım
Aksam hiçbişi yokken bi baş donmesıyle bayıldım
Bn strese baglıyorum son 2 gundur olur olmaz selere cok canımı sıktım ü

O zaman ilacin belli mervecigim..stresten uzak duracaksin..kafaya birsey takmayacaksin..sözmü:34:

selam kızlar menumu yazayım hemen

sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 kupa kahve

öğle
1 kase kremasız domates çorbası
2 adet kadın budu köfte
1 kase yoğurt

ara
5 fındık
5-6 çubuk kraker
1 mandalina

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yk etli nohut

ara
2 adet mercimek köftesi
1 adet elmalı kurabiye

su: 2 lt
bitki çayı:2 fincan

kızlar kusura bakmayın dediğim gibi arkadaş vardı zırt pırt sen neden yemiyorsun deyince bunları yedim şimdi gittiler

kalanları hazırladım yarın işyerindekilere götüreceğim böylece onlar kilo alsınlar az uğraşmıyorlar benimle malum :1:

şimdi de kalkıp sporumu yapacağım ohhh ohhh :8::8::8:

hadi hepinizi öptüm :8:

Canim son ara olmasaymis süpermis te olmus artik..misafir oldugu halde yinede iyi kurtarmissin..
afiyet olsun :16:

ohh mis pak oldu heryer desene kaptancım :)

gamzecim tebrikler canım :46::46::46:
biz kilo alanlara da yuhhh tekrardan :67: :67:
oldu canim ama bende oldum yani:9:
Yarin sabahtan cikariz,gece anca geliriz..o yüzden ev temiz olsun diye cocuklar uyuyana kadar silyiordum:9:

Bu gün yediklerimi yazayim..yarin yokum yazamam..
Sabah
1 dl ekmek
5 ufacik dilim antep peyniri(DILIMLER ISARET PARMAGININ ILK BOGUMU KADARDI)
ara
1 mandalina
öglen
3 böbrek teflonda yagsiz
yesil salata
4 kasik bulgur pilavi
aksam
1 kase mercimek corba
7 kasik etsiz bamya
su
2 lt
spor
30 dk jullian,lesilie 2 ml

2kupa yesil cay,2 kupa karisik bitki cayi

iysi geceler hepinize:16::54:

İyi geceler kızlar öpüyorum hepiniziiiii

dilekçim şu kuruyemiş çok faydalıda avuçla değilde sayıyla yesen canım :38: misal benim ellerim gerçekten çok küçük yani ayaklarım bile 35-36 numara duşün :9: buna rağmen cesaret edip avuçla kuruyemiş yemiyorum çünkü sınırını kaçırıyorum .
bide nesfiti neyle yiyosun kuzum sen süt mü yoğurt mu yoksa kıtır kıtır mı :26:

Kuruyemis yiyimde enazinda zararli cislara dokunmayayim diyorum nesfiti sutle yapiyorum canim

Halsizim uykusuzum sanki
Sürekli bi uykuszluk hali açım yiyorum yedikçe yiyesim geliyor
Sabh kahvaltı yapmadım ama .....
:(((
Allhım yha yarabbimmmm yarabbimmm

tatlım demır eksıklıgı ve kansızlık bunları yaptıran sana aynı saylerı yasadım bende

gunaydın kıslar
menumu yazayım

sabah
domates salatalık
5 zeytın
2 dılım tb ekmek
sekersız cay

ara
3 kayısı
2 tam ceviz

öğlen
6yk kuru fasulye
1 dılım tb ekmek
1 kase yogurt

ara
3 kuru kayısı
6 tuzsuz badem
yeşilçay

akşam
8 yk kasıgı ıspanak yemegı
4-5 kasık yogurt

ara
1 elma
1 bardak süt

su:2lt

dun akşam arkadasım aradı san gelıyorum dıye ona peynırlı borek ve cıkolatalı muffın yaptım veee tek bır parca dahı almadım agzıma sadece sekersız cay ıctım :)) yıne hayır dedım cok mutluyummmm

gunaydın kıslar
menumu yazayım

sabah
domates salatalık
5 zeytın
2 dılım tb ekmek
sekersız cay

ara
3 kayısı
2 tam ceviz

öğlen
6yk kuru fasulye
1 dılım tb ekmek
1 kase yogurt

ara
3 kuru kayısı
6 tuzsuz badem
yeşilçay

akşam
8 yk kasıgı ıspanak yemegı
4-5 kasık yogurt

ara
1 elma
1 bardak süt

su:2lt

Menun harika canim :nazar: arkadasina jayir demende ayri mükemmel likte valla süper süper :46:

Evet sporumuda yazayim

30 dk bantta yuruyus bu haftaki cezadan dolayi
20dk zumba 150 yan bel hareketi hamlamisim valla sabah bi baktim yanlarim aciyor ohh ohh aciyin aciyin dedim :9:

Back
X