Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kardeş takımın fıstıkları opuyorumnanaktan
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım a.s. a.s. a.s.
nice mutlu,huzurlu,sağlıklı,zayıf olduğumuz bayramlara :roflol:

BÖÖÖHHHHH :)) kaydirigubbakcemile3

korktunuz dimiii?? ben geldiiimmm..
3. takımımdaki bütün arkadaşlarımın bayramını kutluyorumm.benden büyük olanların ellerinden..küçük olanların gözlerinden akranım olanların yanaklarından öpüyorummm..
hepinize hayırlı bayramlaaaarr
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

BAYRAM ŞEKERLERı;
HEPıNıZıN BAYRAMINI EN SAMıMı DıLEKLERıMLE KUTLUYORUMopuyorumnanaktan

bayramda kimse olmayacak buralarda sanırım -tatlicadiarzu-
ben şahsen yiyorum arkadaşlar.her gittiğim yerde yok istemiyorum filan olmuyor.o yüzden bende bıraktım diyeti 3 günlüğüne.pazartesi günü kendime çeki düzen vericem.vede eşime söz verdim.her akşam yarım saat koşu bandında yürüyüş, koşu yapıcam.
hepinizi öpüyorum.yeni haftada bomba gibi görüşmek üzere opuyorumnanaktan

TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM.a.s.turkbayragi

KIZLAR BEN 3-4 GÜNDÜR KENDİMİ HİÇ BEĞENMİYORUMakannehir

NE OLDUĞUNU ANLAMADIM
(HERHALDE ÖBÜR TARAFTAN ÇAĞIRIYORLAR AMA PIŞIIIKK HENÜZ GİTMEMsositososito)

ÖZELLİKLE SON 48 SAATİ HATIRLAMIYORUM:1no2:

BEN KİMİM, NEREDEYİM, SİZ KİMSİNİZ DURUMLARI-tatlicadiarzu-

HEHEHEH KIZLAR SİZE HEP DİYORDUM MORUK akannehirAMA DAİMA SEKSİ ABLANIZ SONUNDA SIYIRDIM:roflol::roflol:

Suna Dumankaya Zayıflamak icin bitkisel bir çay tarifi verdi .

Zayıflamak isteyenlere bu tarifi öneriyor aşağıda bu çayın tarifini veriyoruz

MALZEMELER:

1 tutam hüpüsküs
1 tutam tere tohumu
1 tutam sinamaki
1 tutam biberiye
1 tutam mate tohumu
1 tutam melisa
1 tutam civanperçemi
1 tutam funda yaprağı

Çay HAZIRLANIŞI:

Tüm otları kaynar suda çay gibi demleyin. Ve bir su bardağı için .

Önemli not : Her gün taze olarak yapılmalıdır

KIZLAR YARIN BU ÇORBAYI YAPACAĞIM

Ender Saraç Kış Detoks u

Soğan çorbası

soğan çorbası 4 - 5 gün sonrada lahana çorbası yapılırsa kış detoksumuz tamamlanacak
öncelikle soğan çorbası yapılacak

Soğan corbası gerekli malzemeler
3 - 4 adet soğan
2-3 diş sarımsak
1 tatlı kasıgı zencefil
1 tatlı kasıgı zerdeçal
1 tatlı kasıgı toz zencefil
yarım tatlı kasıgı zeytinyagı
1 tutam deniz tuzu
2 - 2,5 litre su icerisinde yapılacaktır

Hazırlanısı

tum malzemeleri 2 - 2,5 litre suyun icine koyun corbayı yapın tüm gün boyunca 2 saatte bir icilecek
Çorbalar blendirdan gecilebilir her iki corbada bir ün boyunca 2 saat aralık ile icilecektir . Yanında hiç bir şey yenilmeyecek
Dikkat bunlar haftada 1 kez yapılacaktır ideal zaman 11 gunde

[B NASIL İYİ İFADE ETTİN ANLATAMAM DURUMUMUkaydirigubbakcemile5.AYNEN BENDE ARA VERMEK DURUMUNDA KALDIM:kedi:.ZATEN PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBADAN BELLİ OLURMUŞ BELLİYDİ BÖYLE OLACAĞI HAFTASONU BİLE ŞIMARIRKEN BAYRAMDA KENDİMİZİ AŞTIK TABİİdelikafadulden :mymeka:..NEYSE NE YAPALIM BAYRAM BİTSİN KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAMkaydirigubbakcemile2. [/B]

SEKSİ ABLAMIZ SÖYLEME ÖYLE ŞEYLER BU TOPİĞİN SANA DAHA ÇOK İHTİYACI VAR :1hug:

günaydın arkadaşlar. herkesin bayramını kutluyorum.
Bayramda bende kendimi aştım diyet miyet okadar emek boşa gitti. Bugün kaldığım yerden devam edicem bakalım. ve bayramda yediklerimin birazını telafi etmek için yürüyüşe çıkıcam şimdi. Tartılmaya korkuyorum. o kadar yemeye kilo aldım kesin ama kaç kilo acaba. Cuma günü görcez bakalım (

merhabalar herkeseee...
off yaa herkes benim gibi bozmuş diyeti..bende yarın kaldığım yerden devam edicem artık...
kızlar ya bizde askere mi gitsek acaba :)) abim askere gitti 4 ay oldu 20 kilodan fazla verdi..oda kiloluydu baya.ama artık değil...
neyse şimdilik kaçtumm..tekrar görüşmek üzere.hoşçakalın..
opuyorumnanaktan

Ah canim benim yaaa, senmi benmi kacirdin, bayramda yememek olmaz tabi kaydirigubbakcemile3

Bende bugun duzenli yedim canim, telafi etmem lazim cokacimcoook

olsun canım ya.yılda 2 kere bayram oluyor sonuçta toplam 7 gün.kalan 358 gün diyet yapabiliriz değilmi delikafadulden tabi ne kadar başarırız orası tartışılır.ama çok güzel bi bayram geçirdim.sarmalar tatlılar filan.ohh misler gibiydi hepsi zemuszemus cumaya belli olacak bakalım laelaelaelaelae birde her gün tartılan ben 4 gündür baskülün yerini unuttun :lepi: cumaya kadarda tartılmıcam zaten.
öptüm hepinizi.yarından itibaren ne yedim ne yaptım devam.

Ender Saraç Kış Detoks u

Soğan çorbası

soğan çorbası 4 - 5 gün sonrada lahana çorbası yapılırsa kış detoksumuz tamamlanacak

Soğan corbası gerekli malzemeler
3 - 4 adet soğan
2-3 diş sarımsak
1 tatlı kasıgı zencefil
1 tatlı kasıgı zerdeçal
1 tutam deniz tuzu

Hazırlanısı

tum malzemeleri 2 - 2,5 litre suyun icine koyun corbayı yapın tüm gün boyunca 2 saatte bir icilecek
Çorbalar blendirdan gecilebilir her iki corbada bir ün boyunca 2 saat aralık ile icilecektir . Yanında hiç bir şey yenilmeyecek
Dikkat bunlar haftada 1 kez yapılacaktır ideal zaman 11 gunde

ÇORBAMI ANCAK BUGÜN PİŞEREBİLDİM:çok üzgünüm:

ANLAYACAĞINIZ 1 GÜNLÜK SOĞAN DİYETİNE YARIN BAŞLIYORUM :lepi:
BENİMLE BU DİYETİ YAPMAK İSTEYEN VARMIDIR ACABAAAA:sm_confused:

Ender Saraç Kış Detoks u

soğan çorbası 4 - 5 gün sonrada lahana çorbası

Soğan corbası

3 - 4 adet soğan
2-3 diş sarımsak
1 tatlı kasıgı zencefil
1 tatlı kasıgı zerdeçal
1 tutam deniz tuzu

daha sonra lahana corbası

lahana corbası

yarım lahana 1 adet sogan
2-3 diş sarımsak
1 tatlı kasıgı zencefil
1 tatlı kasıgı biber salcası
kereviz sapı
1 tutam deniz tuzu

hazırlanısı tum malzemeleri 2 - 2,5 litre suyun icine koyun corbayı yapın tüm gün boyunca 2 saatte bir icilecek

Dikkat bunlar haftada 1 kez yapılacaktır ideal zaman 11 gunde bir dir

SOĞANDAN SONRA LAHANA ÇORBASINI YAPACAĞIM KIZLAR

ANLAYACAĞINIZ BİRAZ VUCÜDUMUZU ZEHİRLİ MADDELERDEN ARINDIRALIM:jeyyar:

Ender Saraç Zayıflamak İçin Sarımsak Çayı

Doktor Ender Saraçın, zayıflamak isteyenlere bir çay önerisi var . Birçok ülkede soğuk algınlıkları ve bağırsakları çalıştırmak için geleneksel bir içecek olarak kullanılan sarımsak çayı, Bu çayı dünyaca ünlü aktrist Angelina Joe kullandı ve dogum sonra tam 11 kilo vererek milyonlara bu çayı içitti.

Malzemeler : 2-3 tane iri zencefil , 1 litre kadar su , 3 - 4 diş sarımsak

Hazırlanışı : 1 litre kadar su içerisine 2-3 tane iri zencefil rendeleyin ve hafifçe kaynatın. Su iyice kaynarken içerisine 3-4 diş taze sarımsak ekleyin ve 5 dakika kadar demlendirin. Çayınız demlendikten sonra içerisine az miktarda bal ve limon ekleyin. Kesinlikle tatlandırıcı bir madde eklemeyin

Çayınızı her sabah büyük bir fincan ve öğlenleri yine büyük bir fincan içmelisiniz. Eğer isterseniz akşamları da içebilirsiniz.

selam arkadaşlar benim bayramım hastalıkla geçti:bbo: bütün bayram yattımmirmirmirmir millet hastalanınca canı bişey istemez bende malesef o türden bişey olmuyor biraz irendim ama canımın istediği sevdiğim şeyleride yedim affetmedim çok isterdim iştahsız cokacimcoookbiri olmayı
ahhhhhh ahhhh nerde bende şans:Saruboceq:
kızlar size bişey danışıcağım sarımsak ve ceviz suyu deniyeniz oldumu gerçekten zayıflatıyormu:1shok: acaba :uhm:a.s.

GÜNAYDIIIN ŞEKERLER a.s.
VALLA AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ KIZLAR, BAYRAM BOYUNCA DİYET MİYET HAK GETİRE,
NAZIMIN GEÇTİĞİ YERLERDE YEMEMEYE DİKKAT ETTİM AMA HERKESİN EVİNDEDE İKRAMI GERİ ÇEVİREMİYORSUN,
UCUNDAN ECÜKDE OLSA YEMEK ZORUNDA KALIYSUN, VALLA SABAH TARTILMAYA KORKTUM BEN,

NEYSE BU GÜNDEN İTİBAREN YENİDEN ÖZÜME DÖNDÜM TAM GAZ DEVAM DİYORUM.

BU ARADA SPORA ARA VERİYORUM BİRAZ, BİR KAÇ AY SONRA GERİ BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH,
SPOR SALNUNDAKİ TEK HATUN BENİM VALLA, HEP GENCECİK ÇOCUKLAR VAR, TUHAF TUHAF BAKIYOLAR
''TEYZE SENİN NE İŞİN VAR BURDA'' DERKİMİN :roflol::roflol:

BU SABAHKİ KAHVALTIM,

5-6 ZEYTİN VE EKMEK

ÖĞLEN YEMEĞİM

2 PORTAKAL

AKŞAM HAŞLAMA ET BELKİ SALATA

ŞİMDİLİK BUKADAR CANLARIM, KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜÜÜZa.s a.s.

MAYTAPCIĞIM BUNA BENDE BAŞLAYAYIM DİYORUM ŞEKER,
BU GÜN ÇIKABİLİRSEM EKSİKLERİ TAMAMLAYAYIMDA, BU HAFTA SOĞAN ÇORBASI, ÖNMÜZDEKİ HAFDADA LAHANA YAPAYIM DİYORUM İNŞALLAHa.s
BELKİ 2-3 GRAM DAHA EKSİLİRİM :sm_confused:

SEN NASIL OLDUN CANIM DAHA İYİMİSİN, KENDİNE DİKKAT ET OLURMU, SEN BİZE DAHA ÇOOOOKK LAZIMSIN UNUTMA :asigim::1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…