- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
[B NASIL İYİ İFADE ETTİN ANLATAMAM DURUMUMUkaydirigubbakcemile5.AYNEN BENDE ARA VERMEK DURUMUNDA KALDIM:kedi:.ZATEN PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBADAN BELLİ OLURMUŞ BELLİYDİ BÖYLE OLACAĞI HAFTASONU BİLE ŞIMARIRKEN BAYRAMDA KENDİMİZİ AŞTIK TABİİdelikafadulden :mymeka:..NEYSE NE YAPALIM BAYRAM BİTSİN KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAMkaydirigubbakcemile2. [/B]bayramda kimse olmayacak buralarda sanırım -tatlicadiarzu-
ben şahsen yiyorum arkadaşlar.her gittiğim yerde yok istemiyorum filan olmuyor.o yüzden bende bıraktım diyeti 3 günlüğüne.pazartesi günü kendime çeki düzen vericem.vede eşime söz verdim.her akşam yarım saat koşu bandında yürüyüş, koşu yapıcam.
hepinizi öpüyorum.yeni haftada bomba gibi görüşmek üzere opuyorumnanaktan
TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM.a.s.turkbayragi
KIZLAR BEN 3-4 GÜNDÜR KENDİMİ HİÇ BEĞENMİYORUMakannehir
NE OLDUĞUNU ANLAMADIM
(HERHALDE ÖBÜR TARAFTAN ÇAĞIRIYORLAR AMA PIŞIIIKK HENÜZ GİTMEMsositososito)
ÖZELLİKLE SON 48 SAATİ HATIRLAMIYORUM:1no2:
BEN KİMİM, NEREDEYİM, SİZ KİMSİNİZ DURUMLARI-tatlicadiarzu-
HEHEHEH KIZLAR SİZE HEP DİYORDUM MORUK akannehirAMA DAİMA SEKSİ ABLANIZ SONUNDA SIYIRDIM:roflol::roflol:
günaydın arkadaşlar. herkesin bayramını kutluyorum.
Bayramda bende kendimi aştım diyet miyet okadar emek boşa gitti. Bugün kaldığım yerden devam edicem bakalım. ve bayramda yediklerimin birazını telafi etmek için yürüyüşe çıkıcam şimdi. Tartılmaya korkuyorum. o kadar yemeye kilo aldım kesin ama kaç kilo acaba. Cuma günü görcez bakalım(
[B NASIL İYİ İFADE ETTİN ANLATAMAM DURUMUMUkaydirigubbakcemile5.AYNEN BENDE ARA VERMEK DURUMUNDA KALDIM:kedi:.ZATEN PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBADAN BELLİ OLURMUŞ BELLİYDİ BÖYLE OLACAĞI HAFTASONU BİLE ŞIMARIRKEN BAYRAMDA KENDİMİZİ AŞTIK TABİİdelikafadulden :mymeka:..NEYSE NE YAPALIM BAYRAM BİTSİN KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAMkaydirigubbakcemile2. [/B]
SEKSİ ABLAMIZ SÖYLEME ÖYLE ŞEYLER BU TOPİĞİN SANA DAHA ÇOK İHTİYACI VAR :1hug:
MAYTAPCIĞIM BUNA BENDE BAŞLAYAYIM DİYORUM ŞEKER,Ender Saraç Kış Detoks u
soğan çorbası 4 - 5 gün sonrada lahana çorbası
öncelikle soğan çorbası yapılacak
Soğan corbası
3 - 4 adet soğan
2-3 diş sarımsak
1 tatlı kasıgı zencefil
1 tatlı kasıgı zerdeçal
yarım tatlı kasıgı zeytinyagı
1 tutam deniz tuzu
2 - 2,5 litre su icerisinde yapılacaktır
daha sonra lahana corbası
lahana corbası
yarım lahana 1 adet sogan
2-3 diş sarımsak
1 tatlı kasıgı zencefil
1 tatlı kasıgı biber salcası
kereviz sapı
1 tatlı kasıgı toz zencefil
yarım tatlı kasıgı zeytinyagı
1 tutam deniz tuzu
2 - 2,5 litre su icerisinde yapılacaktır
hazırlanısı tum malzemeleri 2 - 2,5 litre suyun icine koyun corbayı yapın tüm gün boyunca 2 saatte bir icilecek
Çorbalar blendirdan gecilebilir her iki corbada bir ün boyunca 2 saat aralık ile icilecektir . Yanında hiç bir şey yenilmeyecek
Dikkat bunlar haftada 1 kez yapılacaktır ideal zaman 11 gunde bir dir
SOĞANDAN SONRA LAHANA ÇORBASINI YAPACAĞIM KIZLAR
ANLAYACAĞINIZ BİRAZ VUCÜDUMUZU ZEHİRLİ MADDELERDEN ARINDIRALIM:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?