ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NİLOŞUM:1hug:selam arkadaşlar benim bayramım hastalıkla geçti:bbo: bütün bayram yattımmirmirmirmir millet hastalanınca canı bişey istemez bende malesef o türden bişey olmuyor biraz irendim ama canımın istediği sevdiğim şeyleride yedim affetmedim çok isterdim iştahsız cokacimcoookbiri olmayı
ahhhhhh ahhhh nerde bende şans:Saruboceq:
kızlar size bişey danışıcağım sarımsak ve ceviz suyu deniyeniz oldumu gerçekten zayıflatıyormu:1shok: acaba :uhm:a.s.
GÜNAYDIIIN ŞEKERRR:asigim::1hugGÜNAYDIN ARKADAŞLAR,NASILSINIZ..
HAVA SOĞUK VE SİSLİ,NASIL OLUNURKİ BU HAVADA VALLA...:bbo:
BAYRAMINIZ İYİ GEÇMİŞTİR UMARIM..AMAN GRİP SALGININA DİKKAT ARKADAŞLAR...BUGÜNDEN İTİBAREN DAHA ÇOK SARICAKMIŞ..HAKKIMIZDA HAYIRLISI BAKALIM..:Saruboceq:ALLAHIM YARDIM EDER İNŞALLAH BİZLERE..:Saruboceq:
BENDE BUGÜN YAPCEM SOĞAN ÇORBASINI..DÜN PİŞİRDİM,EV SOĞAN SOĞAN KOKTU...BAKALIM BİZ İÇİNCE NASIL KOKCEZ..:sinifsinif:AMA BİR YANDANDA TAM KIŞ ÇORBASI VALLA..DOĞAL ANTİBİYOTİK....ASLINDA HERKES İÇSE İYİ OLUR ...
ŞİMCİK BU KADAR ARKEDEŞLER,DAHA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH...ÖPÜLDÜNÜZ ..opuyorumnanaktan
HADİ SEMOŞUM KİM TUTAR SENİİİhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytIyi aksamlar kizlarrr
bugun iyi ter doktum toplam 500 calori verdim
inchallah yarinda zaman bulabilirsem spora gitcem. :kedi:
Tatli uykular herkeze
OOOOO SILACIĞIM HOŞ GELMİŞSİN SEFALAR GETİRMİŞSİİİİNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5selam canlarım
kusuruma bakmayın bayram geçti ama hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. nice bayramlara sağlıkla sıhhatle sevdiklerimizle erişmemiz dileğiyle.
biz ailecek hastaydık. halsizlik,öksürük,sıtma, iştah sıfır ama yine gram oynamıyor ya.velakin bayramda hep yattık.sanırım domuz gribimi olduk ailecek anlamadık gitti.oğlan hala öksürüyor. bugünde gönderemedim okula sesi kısık hala.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
bize bayram pek uğramadı anlıcanız.bide yalnız olunca buralarda.ana yok baba yok bacı kardeş yokmafoldumbenmafoldumbeniyiki siz varsınızŞeniz
kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
CANIM SANADA GEÇMİŞOLSUN,sılagül çok geçmiş olsun canım..bu aralar herkes hasta malesef.benim oğlumda 1 haftadır öksürüyor ama Allaha şükür başka bi şikayetimiz yok.inşallah bi an önce geçer..
EVET MEMUZİNCİĞİM BİZİM GURUP DÖKÜLÜYO BAKSANA:sm_confused:kızlar anlaşılmıştır ki bayramda hepimizin yağları bayram yapmış delikafadulden.benim iştah açıklığım bugünde devam etti:kedi:.o yüzden yarın lahana çorbası yapıcam acıktıkca onu yiyim bari o muhteşem dolma kavurma tatlıların üzerine nasıl gider bilmiyorum ama .....:sinifsinif:
ayy bayılıcam şimdi akannehir nihayet girebildim.bugün yine çok yedim sanırım. aslında kalorisiz ama çok. doğru düzgün akşam yemeğinde yediğim salata ve balık var.gün içinde çubuk bisküvi tarzı şeyler yedim durdum.bir türlü diyet moduna geçemiyorum :sinifsinif:
KIZLAR SABAH SABAH ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM,
ANKARA SAYFASINA NURŞEN ABLA KOYMUŞ BU YAZIYI ÇOK GÜZEL YAA:roflol::roflol:
Bir Trakyalının Aşk Mektubu
Nufut Gözlü Sevgilim Asibe,
Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş edersin beyav...
Abe Allah belacımı versin seni çok severim.
Yatmaz mıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime...
Dünerim u tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin beya.
Ekmekten sudan kesildim artıkın.
Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat oynarım.
Üldürdün beni beyaa... Düşün bobam düşün...
Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum.
Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını.
Duyarsın elbet. Ölmüş nenem bile dinner.
"Anlarım kızanım seni anlarım ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep...
İşte u zaman çeltik tarlasına döner gözlerim. Epten gene vıcık vıcık olur aalamaktan...
Şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beyaa...
Aşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye göndöndü sapına döndük anacını satımının.
Agana da süle düümesin artıkın beni. Sankim u iç aşık ulmamış.
Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu beyaa...
Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün bilem yaparım taa ne olsun beyaa...
Süle anana akşama çıtlatsın bunları bobana.
Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin.
Buzmayasın adamın aklını.
Yarın gece Alil'le İsiin'i alırım yanıma, atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım bulabilceklermi..
Te ben adama bukuda sülerim başkada bişey sülemem...
Seni er şeyden çok seven sevgilin;
Yolsuzların Kara Mümin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?