İYİ AKŞAMLAR ÇITIRLARa.s.
sabah
2 dilim ekmek,3 zeytin,1 paça peynir
öğlen
meyve atıştırdım
akşam
3 yemek kaşığı ciğer sote 2 yemek kaşığı pilav,cacık
akşam yemeğinden sonra çayın yanında 3-5 bisküvi atıştırdım çayı şekersiz içtğiim için yanında tatlı birşeylere ihtiyaç duyuyorum.bu nedenle keyif çaylarını çıkardım hayatımdan.ama bugün annemdeydim dyanamadım.
çaydan sonra alışverişe gittik ama kendime sadece uzun bi hırka aldım.ne giysem yakışmıyor gibi geliyor.hiçbirşey alamadım bu yüzden kızımla eşime aldım herşeyi ben eve elim boş moralim bozuk döndüm:çok üzgünüm:.alışveriş sonrası benim gibi hisseden var mı?umarım şu iğrenç yağlardan acilen kurtulur istediğimizi giyeriz.ama acı gerçek şu ki;YA İSTEDİĞİNİ YİYECEKSİN YA İSTEDİĞİNİ GİYECEKSİNsenağlama .
SILACIĞIM ÇOK GEÇMİŞOLSUN TATLIM,
KENDİNE DİKKAT ET CANIM, REGL OLAMIYORSAN ŞİŞMEN ÇOK NORMAL, BENDE
32 YAŞIMDAN BERİ DÜZENSİZLİK VAR,
TROİDLERİMDE SORUN VARMIŞ, AMELİYAT OLDUM AMA GENDE DÜZELMEDİ,
HER SENE KİLO ÜSTÜNE KİLO ALDIM, VEREMİYORUMDA, BİRDE NORMAL ADET ZAMANIN GELİPDE ADET OLAMAYINCA HEPTEN ŞİŞİYORSUN,
SÜREKLİ KENDİMİ KONTROL ALTINDA TUTMAKTAN BIKTIM İNANKİ, BAZEN KAFAM BOZULUYO, SALIVERİYORUM ANINDA 3-5 KİLO FARKEDİYO,
SENİN AĞRILARINDA ADET OLAMADIĞINDAN SANIRIM, AYRICA VÜCUT SU TOPLUYOR, ADET OLABİLSEN BAYA RAHATLARSIN,
SÖKTÜRÜCÜ FALAN VERMEDİMİ DR. Bİ SORSAYDIN KEŞKE, KENDİNE DİKKAT ET CANIM:1hug:
sorma ablacım bu ayda 12 gün geçti ve 3 aydır 2günde bitiyor. normalde 8 günde biterdi.ağrılardan ria yı çıkartmıştım ağrılar ondandır diye. riadan sonra böyle birkaç ay devam eder dedi. az olabilirsin dedi.ama hem gecikiyor hemde 2 günde bitiyor deli olcam valla. bir stres bir sıkıntı.hala süt geliyor göğsümden bayramdan sonra endokrine gideceğim bakalım ne diyecek.sanada geçmiş olsun ablacım.kiraz sapı yapayım yine belki işe yarar. öpüyorum seni inşallah çıtır olacaksıninşallah olacağız)Şeniz
selam arkadaşlar
bernuşcum ve tüm hasta olanlar tekrar geçmiş olsun aacil şifalar diliyorum.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. inşallah istediğiniz kiloya sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz.
benim oğlan yine hastalandı öksürüyor ateş ateş yanıyor ilaçla düşüyor sonra yine çıkıyor. yine gidemedi okula.ssalgın var türkiye genelinde.
geçmiş öğretmenler gününüzü kutluyorum.
hepinizi öpüyorum (sanaldan gripte bulaşmazya)ŞenizŞenizŞenizşöyle doya doya öpemŞenizŞeniz
Kizlarimmmm
Aranizda yarin oruc tutmak isteyen arkadaslar varmi bakalim sekerler?
Eger varsa, kesinlikle tavsiye ederim cok sevap zemuszemus
Cenâbı Allah'ın Arefe günü oruç tutanların ikinci ve daha sonraki yıllarının günahlarını örteceğini ümid ederim
selam arkadaşlar bugün çok kaçırdım arkadaşın oğlunun doğum günü vardı orada pasta börek salata yedim çok pişmanım koşubandına binecek halimde yok moralim bozuk 2 gün sonrada regl olucam sanırım şişimde var benden bukadar ama söz bidaha kaçırmak yok regl zamanım olduğu için canım çok istedi iyi geceler arkadaşlar
iyi geceler kızlar,opuyorumnanaktan
bugün temizlik yaptım düzenli yemek yiyemedim.:1no2:
sabah sebzeli omlet ince bir dilim ekmek
öğleni geçiştirdim
akşam makarna tavuk göğüs sote(az yağlı bolsebzeli)yedim
çok yorgundum akşam çay yaptım çayın yanında da bisküvi yedim maleseflmaz:
günün muhtelif saatlerinde meyve yedim çok karışık göründüğünün farkındayım.
sanırım bünyem yeni sağlıklı hafif beslenme düzenine alıştı fazla kaçırınca rahatsız oluyor
bu durumdan çok memnunum :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?