Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Seni çok iyi anlıyorum. Bende bir iki gündür bayram için bişeyler bakıyorum ama hiç bişey beğenip alamıyorum. Yani hiç bişeyin bana yakışmadığını düşünüyorum. Bugün bol gömleklerden aldım bi tane üstünede uzun bir yelek. Bu bayramıda böle dombili geçiricem. Ama Ocak 1 de böyle olmayacağım. Şimdiki hedefim yeni yıla 3-4 kilo daha az girmek. Geriside ondan sonra gelicek. zemuszemus
O yüzden moralimizi bozmuyoruz. Bir kaç ay sonra herşey daha farklı olucak inanalım yeter.. İnanıyorum çıtır olucam çıtır....kaydirigubbakcemile3

Bugün ki yediklerime gelince.

Sabah 7.30 = Kepekli dilim ekmeklerden kaşarlı tost, elmalı maden suyu
Ara 11.00 = Yarım armut
Öğlen 13.00 = 6-7 kaşık barbunya. Yarım kase yoğurt. Bir dilim kepekli ekmek. Narlı maden suyu
Ara 16:00 = Bir dilim pasta ne yazıkki ve bir bardak diet kola
Akşam 17.30 = Bir kase çorba. Çilekli maden suyu
Ara 20:30 = Bir bardak light süt sonrasında yine maden suyu =(
(Günde 2 litre su tüketiyorum ve bitki çayları içiyorum ama çok maden suyu tüketiyorum, canım sürekli asitli bişeyler içmek istiyor)

selamlar kızlar..
tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.biraz gecikti ama olsun artık. bu arada kutlamaları üzerime alınıp teşekkür etmek istiyorum bir sınıf öğr.olarak opuyorumnanaktan a.s.
bugün yediklerim
sabah:1 haşlanmış yumurta
kk peynir
şekersiz çay
1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı

öğle:1 tane pide (annecim öğr.günümü kutlamak için almış.yemesem çok ayıp olacaktı.bide çiçek almış canım annem :asigim:

akşam:1 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

vede 5 saat tempolu temizlik yaptım :1ninca: bayağı eritmişimdir herhalde.

KIZLAR
BUGÜN TÜM TÜRKİYE GENELİDE GREV VAR.

DIŞARIDA İŞİ OLANLARA SABIR DİLİYORUM;

ÇÜNKÜÜÜÜakannehirakannehir

ARAÇLAR ÇALIŞMIYORRRR

EĞİTİM YOOOKKK

DR.LAR ÇALIŞMIYORRRR

BANKALAR ÇALIŞMIYORRRR

ANLAYACAĞINIZ TÜM MEMURLAR İŞ BIRAKTI:çok üzgünüm:

GÜNAYDIIIN KISLAR,
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKEEMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORU, AKŞAM SPORA GİDEMEDİM MALESEF, İŞYERİNDEN GEÇ ÇIKTIM,

AKŞAM YEMEĞİM,
2 KEPCE ÇORBA
3 YEMEK KAŞIĞI BANBUNYA
BOL SALATA

SABAH, YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM HAVA ÇOK SOUK GENE, İNSANIN DÖTÜ DONUYO VALLA,

SABAH KAHVALTIM
5-6 ZEYTİN VE MAYDONOZ DERE OTU

ÖĞLEN YEMEĞİM, DOLABA BAKTIM GETİRECEK YEMEĞİM YOKTU,
BENDE MAYDONOZ DERE OTU
PEYNİR VE DOMATES GETİRDİM ONU YİYCEM,

AKŞAMA EVDE YEMEK YOK BAKALIM NE YİYCES:sm_confused:

ÖPÜLDÜNÜZ KISLAAARR opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ARKADAŞLARRRR

BAYRAM DOLAYISIYLA KİLO BİLDİRİMİ YAPILMAYACAK

2 HAFTA BİRLEŞMİŞ OLACAK VE BU DURUMU BAZILARINIZ İÇİN

AVANTAJA ÇEVİREBİLİRSİNİZyerimseniben

selam arkadaşlar

bernuşcum ve tüm hasta olanlar tekrar geçmiş olsun aacil şifalar diliyorum.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. inşallah istediğiniz kiloya sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz.

benim oğlan yine hastalandı öksürüyor ateş ateş yanıyor ilaçla düşüyor sonra yine çıkıyor. yine gidemedi okula.ssalgın var türkiye genelinde.

geçmiş öğretmenler gününüzü kutluyorum.

hepinizi öpüyorum (sanaldan gripte bulaşmazya)ŞenizŞenizŞenizşöyle doya doya öpemŞenizŞeniz

Umarim oglun hemen iglesir canim. ALLAH sifa versin tum hasta arkadaslarima opuyorumnanaktan

Kizlarimmmm

Aranizda yarin oruc tutmak isteyen arkadaslar varmi bakalim sekerler?
Eger varsa, kesinlikle tavsiye ederim cok sevap
zemuszemus

Cenâbı Allah'ın Arefe günü oruç tutanların ikinci ve daha sonraki yıllarının günahlarını örteceğini ümid ederim

selam arkadaşlar bugün çok kaçırdım arkadaşın oğlunun doğum günü vardı orada pasta börek salata yedim çok pişmanım koşubandına binecek halimde yok moralim bozuk 2 gün sonrada regl olucam sanırım şişimde var benden bukadar ama söz bidaha kaçırmak yok regl zamanım olduğu için canım çok istedi iyi geceler arkadaşlar

sılagül çok geçmş olsun canım.ayy şu salgınıda atlatsak.kendim için hiç değilde 1,5 yaşında oğlum var onun için endişe ediyorum.Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:

bugün yediklerim
sabah:yağsız sütle 1 kase nesfit

öle:tavuk
salata
bir parça ekmek

akşam:1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 dilim ekmek

bu aralar ekmek yeme ihtiyacı hissediyorum nedense :bbo: bi ara unuturdum yemeyi.ama geçici dönem biliyorum.en kısa zamanda vazgeçmeye çalışıcam.gerçi ekmek yiyincede akşam kaçamaklarım olmuyor.sanırım oğlum hala emdiği için açlığa çok fazla dayanamıyorum :1ninca:

iyi geceler kızlar,opuyorumnanaktan
bugün temizlik yaptım düzenli yemek yiyemedim.:1no2:
sabah sebzeli omlet ince bir dilim ekmek
öğleni geçiştirdim
akşam makarna tavuk göğüs sote(az yağlı bolsebzeli)yedim
çok yorgundum akşam çay yaptım çayın yanında da bisküvi yedim maleseflmaz:
günün muhtelif saatlerinde meyve yedim çok karışık göründüğünün farkındayım.
sanırım bünyem yeni sağlıklı hafif beslenme düzenine alıştı fazla kaçırınca rahatsız oluyor
bu durumdan çok memnunum :dance:

Akşam girseydim bugün oruç tutardım. Aklımdan gitti arife günü oruç tutmak ( Allah kabul etsin sen tutuyosun bugün galiba.

Bende dün çok kötü şey yaptım. O yüzden bütün akşam moralim bozuldu. Akşam yemeğimi 17 de yedikten sonra. 19 30 da tekrar mc donaldstan menü yedim =(( Okadar pişman ve mutsuz oldum ki eve gidip kusmaya çalıştım onuda beceremedim ( Bende yarın veya öbür gün regl olucam ama bu bahanem olamaz ya pis boğazlılık ettim işte. Bende yapmıcam bidaha...

kaydirigubbakcemile5 Bende dün akşam kaçırdım baya midem de davul vardı sanki.

Evet PIRLANTA cim ben tutuyorum bugun, zaman hemen gecti gitti.

Keske dun daha erken yazsaydim, seninde haberin olur tutardin...

üzuldum simdi....

semo Allah kabul etsin canım.ben tutacak durumda değildim malesef.neyse artık kısmet değilmiş dedim.
ben bugün ne yediğimi yazamıcam.çünkü doğru düzgün bişey yemedim.

hepinizin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN kızlar.hayırlı bayramlar opuyorumnanaktan a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…