Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

teşekkürler boyum 1.53 kilo 83.600 bu sabah
1dilim kepek ekmeği yumurta ve kahvaltılıklarla kahvaltımı yaptım
öğle yine 1 dilim kepek ekmeği kaşar peyniri ve salata düşünüyorum

Bende bugün yediklerimi yazayım ve akşam yiyeceğimi.

Sabah (09:00) 1 Muz

Öğlen (12:45) Büyük bir kase salata, 1 Porsiyon Kızarmış hamsi. 1 diet kola.
(Genelde buğlama tercih ederim ama annem ayırmamış buğlamalık hepsini kızartmış)

Akşam (17:45) gibi. 8-9 kaşık kabak sote. Bir kase yoğurt. Belki bir kase çorba içicem.

Yemeklerimi akşam eve gidince hazırlıyorum. Öğlen ve akşam için iki değişik menü. Bazende öğlen dışardan söylüyorum akşamkini evde hazırlayıp getiriyorum. Ofisten çıkmadan akşam yemeğimi yiyorum. Eve giderken de genelde yarı yolu yürüyorum. Ortalama 30-40 dk. Öğlenleri de yemek molamda 30 Dk yürümeye çalışıyorum.

(Ben çok fazla ekmek tüketmiyorum. Bazen kahvaltıda uno'ların kepeklisinden iki dilim ve yemeğin hafifliğine göre bazı öğünlerde belki 1 dilim belki yarım dilim yiyorum.

kızlar öğleyin k.peynir yiyeceğimi söylemiştimya onun üzerindebi değişiklik yaptım ve pırasa yemeği ve salataya dönüştü çok azda tavuk yediklerim bunlar akşam yemek yemeği düşünmüyorum çayın yanında kuru üzüm yada bisküvi yada beyaz leblebi o zaman karar vericam hııı bide koşubandında 1 saat yürüğüş hoşcakalın

Hoşgeldin niloşş. Akşam hiç yememezlik yapma istersen. Salata yoğurt falan atıştır. Metebolizmamızı yavaşlatmayalım

KALıMERA yazdıklarını okurken hep yiyorum gibi bi durum olmuş :roflol: yok vallahi kaçamaklar var ama çok değil.
niloş hoşgeldin canım inşallah beraber halledicez yağcıklarımızı :içelim:
bugün yediklerim
sabah geç kalktığım için öğle ile beraber 1 tane simit ve şekersiz çay
akşam:tavuklu karışık salata ve 1 hamburger yedim.

bugünlük bu kadar..oğlumdan fırsat bulursam spor yapıcam.
ve tabi yatmadan sirkeli ballı suyumu içerim.

İYİ GECELER FORUMUN EN ÇITIR MÜSTAKBEL ÇIBIK KRAKERLERİopuyorumnanaktan
memuzin naber canım?
bende bugün biraz sapıttım.hafta sonu tüm çabalarım boşa gidiyor gibi geliyor mafoldumben
EVET CANIM SERİYORUZ HAFTASONLARI.BAYRAMDA NAPICAZ BAKALIMfisfisfis ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM SARMALARA TATLILARA
BİZDE SENİ ÖZLEDİK VALLA KALİMERACIM.ÖKSÜZ SABAHLAR YAŞATTIN BU SAYFALARA BU KADAR AYRI KALMAYALIM Bİ DAHA İNŞ.

gelelim bana
sabah
1 dilim ekmek 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal 1 domates

öğlen yaprak sardık annemle sararken yemeği pek severim yedim birkaçtane :kedi:

akşam patetes yemeği mandalina nar

iyi uykular hepinize/B]
a.s.

TÜM ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.

BİZLERE BUGÜNLERİ ARMAĞAN EDEN BAŞ ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E MİNNATTAR OLDUĞUMU VE ATA NIN BİZE EMANET ETTİĞİ TÜRKİYE'MİZİ
SİZ DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ SAYESİNDE DİMDİK AYATA DURACAKTIR.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE BİR GÜN DEĞİL HERGÜN TEŞEKKÜRLERİMİZİ BORÇ BİLİRİM.

TEŞEKKÜRLER TÜM ÖĞRETENLEREa.s.turkbayragi

GÜNAYDIIIIIINopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN a.s.a.s.

EVEEEETTTT GELELİM GÜNÜN RAPORUNA,

AKŞAM 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEĞİM,
2 KEPCE ÇORBA
3 YEMEK KAŞIĞI BARBUNYA

GECE SAAT 10 GİBİ 2 ADET MANDALİNA

SABAH, YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM GENE KISLAR, HAVA ÇOK SOĞUK YÜRÜMEK İSTEMEDİM NEDENSE,

KAHVALTIM,
KÜÇÜK BİR PARÇA KEPEKLİ EKMEK VE BOL MAYDONOZ DERE OTU

ÖĞLENE ÇORBA GETÜRDÜM ON U İÇECEĞİM

İŞTE BU GADDEEERRR, ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydınlar herkese. =))
Öncelikle öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum....
Akşam saat 21 de 6 kestane haricinde kaçamak yapmadım. Eve giderkende dediğim gibi 40 dk yürüdüm. Sabah işe gelirkende 25 dk yürüdüm.

Sabah kahvaltısında 1 kepekli tost yedim.

Slm 0 beden canim takim arkadaslarim opuyorumnanaktan

Spor dan geliyorum, guzelce bi ter attim, simdi kahvalti yapicam.

Aksam yemegine de sebze ve balik yicem cokacimcoook

Vay be bugun benim gunum, daha ogretmen olmadim ama olucam

tüm öğretmenlerin ve topiğimizin müstakbel öğretmeni semocuğumun öretmenler gününü kutluyoruma.s. a.s. a.s.

Eklentiler

• $öğ.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 50
tüm öğretmenlerin ve topiğimizin müstakbel öğretmeni semocuğumun öretmenler gününü kutluyoruma.s. a.s. a.s.

Saol, tatli dilli memuzin cim kaydirigubbakcemile2
Allah in izniyle 1 bucuk sene sonra Tam tekmil ögretmen semo$ olucam opuyorumnanaktan

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız hepimiz buradan fit olarak mezun oluruz

ıYı AKŞAMLAR ÇITIRLARa.s.
sabah
2 dilim ekmek,3 zeytin,1 paça peynir

öğlen
meyve atıştırdım

akşam
3 yemek kaşığı ciğer sote 2 yemek kaşığı pilav,cacık

akşam yemeğinden sonra çayın yanında 3-5 bisküvi atıştırdım çayı şekersiz içtğiim için yanında tatlı birşeylere ihtiyaç duyuyorum.bu nedenle keyif çaylarını çıkardım hayatımdan.ama bugün annemdeydim dyanamadım.
çaydan sonra alışverişe gittik ama kendime sadece uzun bi hırka aldım.ne giysem yakışmıyor gibi geliyor.hiçbirşey alamadım bu yüzden kızımla eşime aldım herşeyi ben eve elim boş moralim bozuk döndüm:çok üzgünüm:.alışveriş sonrası benim gibi hisseden var mı?umarım şu iğrenç yağlardan acilen kurtulur istediğimizi giyeriz.ama acı gerçek şu ki;YA ıSTEDıĞıNı YıYECEKSıN YA ıSTEDıĞıNı GıYECEKSıNsenağlama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…