kızlar öğleyin k.peynir yiyeceğimi söylemiştimya onun üzerindebi değişiklik yaptım ve pırasa yemeği ve salataya dönüştü çok azda tavuk yediklerim bunlar akşam yemek yemeği düşünmüyorum çayın yanında kuru üzüm yada bisküvi yada beyaz leblebi o zaman karar vericam hııı bide koşubandında 1 saat yürüğüş hoşcakalın
EVET CANIM SERİYORUZ HAFTASONLARI.BAYRAMDA NAPICAZ BAKALIMfisfisfis ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM SARMALARA TATLILARAmemuzin naber canım?
bende bugün biraz sapıttım.hafta sonu tüm çabalarım boşa gidiyor gibi geliyor mafoldumben
BİZDE SENİ ÖZLEDİK VALLA KALİMERACIM.ÖKSÜZ SABAHLAR YAŞATTIN BU SAYFALARA BU KADAR AYRI KALMAYALIM Bİ DAHA İNŞ.GÜNAYDIN ŞEKERLERopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKİİMa.s
KUSURA BAKMAYIN KIZLAR BEN PERŞEMBE DEN BERİ KK YA GİREMİYORUM,
SİNR ETTİ BENİ NEYSEKİ DÜZELMİŞ ARTIK, CUMA GÜNÜDE ALLAHDAN NAM ARADIDA ONA YAPTIM BİLDİRMİMİ,
EE SİZLER NAPTIN KIZLAR:sm_confused: BEN KİLO VEREMEDİM GEÇEN HAFTA:çok üzgünüm:
AKSİNE BİRDE KENDİMİ ŞİŞ HİSSEDİYORUM:çok üzgünüm: Bİ TUHAFLIK VAR AMA ANLAYAMADIM:çok üzgünüm İŞTE ŞİMDİLİK BUKADAR ŞEKERLER, BENİM ELÇİLİĞE YETİŞMEM LAZIM,
ARKADAŞLARA SONRA CEVAP
YAZACAIM KOCAMAN KOCAMAN ÖPTÜM HEPİNİZİ,
AY BEN SİZİ BAYA ÖZLEMİŞİM YAAA:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:
Geçmiş olsun kızına ve sana... İnşallah iyi sonuçlar alırsınız..
bende pazar günü sapattım. Sevgilimin gazabına uğradım resmen. Hem göbek iki kat diyo hem yedirmek için elinden geleni yapıyor. Dünki yediklerimden dolayı çok mutsuzum...
Aynen hafta sonları sanki boşa gidiyor çabam. Ya geç kalkıyorum geç yemek yiyorum. Ya bişiler atıştırıyorum. Hafta sonu düzenim bozuluyor. Ama izin vermicem bidaha düzenimin bozulmasına. 50 li kiloları görmek istiyorum...
PIRLANTA NİŞANLININ SENİ YEMEK KONUSUNDA BAŞTAN ÇIKARMASINA İZİN VERME CANIMlmaz BÖYLECE FİT VÜCUDUNLA SEN ONU İSTEDİN ZAMAN BAŞTAN ÇIKARABİLİRSİN):[/COLOŞeniz:dance:sırnaşık şey
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...
SABAH DR A GİTTİM..İLAÇ FALANDA YAZDIRDIM..ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ..AMA BEN DE BİRAZ DAHA VAR...ÇABUK GEÇSE İLLET AMA NERDE....TEMİZLİK YAPMAYA BAŞLADIM...ŞÖYLE DİP KÖŞE YAPIYIMDA İÇİM RAHATLASIN...YAPIYORUZ AMA YİNEDE İNSANIN İÇİNE SİNMİYOR..NEYSE HEPİMİZDE VARDIR BİR TELAŞE...
HEPİMİZE KOLAY GELSİN..GRŞ..:teytey:turkbayragi
BERNUŞCUĞUM KENDİNİ FAZLA YORUP HASTALIĞI TETİKLEME AMAN.SANA KOLAY GELSİN a.s.teşekkürler boyum 1.53 kilo 83.600 bu sabah
1dilim kepek ekmeği yumurta ve kahvaltılıklarla kahvaltımı yaptım
öğle yine 1 dilim kepek ekmeği kaşar peyniri ve salata düşünüyorum
NİLOŞ HOŞGELDİN SENDE KİLOLARINI KOLAYCA VERİRSİN UMARIMyerimseniben
İYİ GECELER FORUMUN EN ÇITIR MÜSTAKBEL ÇIBIK KRAKERLERİopuyorumnanaktan
EVET CANIM SERİYORUZ HAFTASONLARI.BAYRAMDA NAPICAZ BAKALIMfisfisfis ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM SARMALARA TATLILARA
BİZDE SENİ ÖZLEDİK VALLA KALİMERACIM.ÖKSÜZ SABAHLAR YAŞATTIN BU SAYFALARA BU KADAR AYRI KALMAYALIM Bİ DAHA İNŞ.
Geçmiş olsun kızına ve sana... İnşallah iyi sonuçlar alırsınız..
bende pazar günü sapattım. Sevgilimin gazabına uğradım resmen. Hem göbek iki kat diyo hem yedirmek için elinden geleni yapıyor. Dünki yediklerimden dolayı çok mutsuzum...
Aynen hafta sonları sanki boşa gidiyor çabam. Ya geç kalkıyorum geç yemek yiyorum. Ya bişiler atıştırıyorum. Hafta sonu düzenim bozuluyor. Ama izin vermicem bidaha düzenimin bozulmasına. 50 li kiloları görmek istiyorum...
PIRLANTA NİŞANLININ SENİ YEMEK KONUSUNDA BAŞTAN ÇIKARMASINA İZİN VERME CANIMlmaz BÖYLECE FİT VÜCUDUNLA SEN ONU İSTEDİN ZAMAN BAŞTAN ÇIKARABİLİRSİN):[/COLOŞeniz:dance:sırnaşık şey
BERNUŞCUĞUM KENDİNİ FAZLA YORUP HASTALIĞI TETİKLEME AMAN.SANA KOLAY GELSİN a.s.
NİLOŞ HOŞGELDİN SENDE KİLOLARINI KOLAYCA VERİRSİN UMARIMyerimseniben
Aynen aynen. Ben bir kilo vereyim o baştan çıkacak. Onun beni şimdi uyuz ettiği gibi göbekli diye ben onu uyuz edicem Çok üzgünüm çoook
tüm öğretmenlerin ve topiğimizin müstakbel öğretmeni semocuğumun öretmenler gününü kutluyoruma.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?