magnesi calcine bağırsak tembelliği yapmıyor mu.. zararları yokmu..
CANIMIN İÇİ GEÇMİŞ OLSUN.
KIZZZZ BEN SENİN HİÇ DONUZLUĞUNU GÖRMEDİM, KUZU GİBİ KADINSIN:roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞAKA BİR YANA ÇOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BU GÜN BENİ ARAMIŞSIN, BEN :roflol::roflol:BİLE KENDİMİ BULAMIYORUMKİ SEN BULASINNNNNlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
merhabalar herkese..
kalimera abla iyi olduğuna sevindim..
bernuşçum sende dikkat et aman diyim..hepimiz dikkat etmek zorundayız gerçi...
güzelresim..bu hafta 74lü kilomu göremessem bırakıcam demişsin.o nedemek.asıl ozaman devam etmelisin bence..ya sen doğum yapmışsın anne olmuşsun ama yinede benmle hemen hemen aynı kilodasın..ee ben napayım ozaman e ben öleyim ozaman :))) bak gel senlen beraberce atalım kiloları aynıyız nede olsa hemen hemen..bende akşamları 5-6 gibi daha bişey yemiyorum..bunu deneriz olurmu...ip atlamayıda bırakmıştım epeydir ona devam edicem...bide artık adam gibi ders çalışmaya başlıcam yarından itibaren..
neyse çook konuştum yinee
diğer fıstıklarada saygılar sevgiler..hepinizi öpüyorum uzaktan :))
YAZSAYDIN BENİM TELEFONUMA KESİNLİKLE BAKMAZ, DİYELİMKİ BAKT:kedi:I ADAMCAĞIZ SENİN YAZDIĞINA İNANAMAZDIakannehir HERHALDEVALA TELEFONUNA GÜZEL BİR MESAJ ATACAKTIM EMME EVDE BIRAKTIYSAN NECMİ ABİ GÖRÜR DİYE
YAZAMADIM UTANDIM:asigim::roflol: NE YAZACAĞIMI BERNUŞA SÖYLEDİM O SANA ANLATIR ARTIK:roflol::roflol:
HANGİ DOMUZDAN GEÇTİ BENDE BİLMİYORUM AMA ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİYİM,
TESTLERİMDE TEMİZ ÇIKTI HEPSİ GÜZEL, ŞEKER,KOLLESTROL,TROİD BİLEM GÜZEL ÇIKTI YAWkaydirigubbakcemile5:lepi:
10 GÜN SONRA BAZI TESTLERİ GENE İSTEDİ DR. BAKALIM ONLAR NASIL ÇIKACAK..
ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLERopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar.
bernuş çok geçmiş olsun sanada canım..
pırlanta_a akşam 18den sonra yememeyi denicem.dün gece diyet bölümündeki topiktede okudum yazılanları.işe yarar gibi geldi.bu hafta onuda deneyeceğim.sağol canım.
GÜNAYDIN KIZLARa.s.
NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:
VALLA AKLIMDAN GEÇENLERİ YAZSAYDIM NECMİ ABİ ''BU KADIN KAFAYI YEMİŞ'' DERDİdelikafaduldenYAZSAYDIN BENİM TELEFONUMA KESİNLİKLE BAKMAZ, DİYELİMKİ BAKT:kedi:I ADAMCAĞIZ SENİN YAZDIĞINA İNANAMAZDIakannehir HERHALDE
BENDEN GEÇTİ DESEMMMM OLMAZ UZUN ZAMANDIR EVDEN DIŞARI ÇIKMIYORUM, YOKSA KESİN BENDEN GEÇMİŞTİR DİYE DÜŞÜNÜRDÜMhulya:ÇÜNKÜ DOMUZUN BİRİYİM DERMİŞİM:roflol::roflol:)
GEÇMİŞ OLSUN EKÜRÜM:Saruboceq:
AMA İSTERSEN BİZİ ÖPMEyerimseniben YOKSA YOKSA BİZDE SENİN GİBİ KUZU OLURUZZZ
[B/]
YA KIZLAR İNANIN BİZİM EV BİR SICAK BİR SICAK CAMLARI AÇIP SOKAKLARIDA ISITIYORUZ AMA YİNEDE DIŞARILAR SOĞUK:sm_confused:
V
[/B]
BERNUŞCUĞUM DİKKAT ET KENDİNE ŞEKER:1no2: SENDE BENCİLEYİN DOMUZ OLMA EMİİ (ALLAH KORUSUN)GÜNAYDINLAR...NASILSINIZ...MAŞALLAH MAŞALLAH 3. TAKIM AKTİF DURUMDA..HEP BÖYLE OLSUN..
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...AMA NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM..İNANIN 2 GÜNDÜR AĞLIYORUM ZANNEDERSİNİZ,ÖYLE ŞİŞ GÖZLERİM ANLAMADIM GİTTİ...ACIYOOO..HERALDE UYUMUYORUM DOĞRU DÜRÜST,YORGUN YANİ..ONDANDIR..NEYSE BUDA GEÇER,HERŞEY GİBİ...
GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR,GÜLEN YÜZÜNÜZ SOLMASINopuyorumnanaktan
CANIM ALLAH KAVUŞTURSUNa.s ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:merhabalar herkeseeee..nasılız herkesi iyi gördüm maaşallah
nam ablacım ev sıcaksa iyi yaa soğuk olmasında..grip soğuk sever dimi a.s
bernuşçum bi ara benmde gözlerim acaip yanıyodu..ama uykusuzluktandı benmki..biliyorum..uyuyamıyorsan olabilir..yada kaloriferden olabilir..geçmiş olsun canmcım..
güzelresim atamalarda başarılar diliyorum.bölüm neydi canm..benm puanım yetmiyor.tercih yapamıyorumm..çoook çalışmam gerek çooooooooooooookk...
kızlar yaaa benm aşkım askere gidiyor 3 gün sonra...napıcam ben :gitme:
neyse kaçtım şimdilik..tekrar görüşürüz..
O ZAMAN ŞİŞKİNLİK OLUR DİKKAT ET KENDİNEa.sSlm kizlar
cuma ya yine az kaldi, regl oluyorum. cook abur cubur yiyorum hormonal bi sey bu yaa opuyorumnanaktan
Cuma ya kadar kilo verebilecegimi sanmiyourm akannehir
Allah yardimcimiz olsun :hulya:
AY ÇOK SEVİNDİM YAAkaydirigubbakcemile5selam fıstıklar hihoyyyt
keyifler iyidir inşallah..
ben süperim diyetim süper gidiyor.bu kez beyinde bitirdim olayı.ev abur cubur dolu eşim sağolsun ammaa ben karnımdan sesler gelmesine rağmen dokunmuyorum :lepi:
yemeği 17:30 gibi yedim.ve şimdi 1 tane activia yoğurt yicem.tabi sporumu yapıp kemerimi bağlıcam.bu arada sarımsak cevizli su ile ballı sirkeli su içiyorum günde 1 er kez.onlarda sanırım metabolizmamı hızlandırdı :1rolleyes:
cabik canım benim bölüm sınıf öğretmenliği.aslında puanım yetiyor ama ben doğuya gitmek istemiyorum o yüzden batı taraflarına tercihle atanmak istiyorum.onun için beklemedeyim.yoksa daha önceden olacaktı.neyse hayırlısı diyelim.inşallah sende atanırsın.senin bölüm ne?
OOOOH AFİYET BAL ŞEKER OLSUN NİLOŞUMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytselam herkese bende yediklerimi yazım
sabah 1 dilim kepek ekmek kahvaltılık
öğleyin 1tabak mercimek çorba 1kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmek
akşam 1 tabak yemek göbek salata ve 1kase yoğurt 2dilim ekmek bugün çok acıkmıştım bazen çok acıkıyorum 1saat koşubandında yürüğüş ve şimdide sizlerleyken meyveli yoğurdumu mideye gitmek üzere gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?