merhabaa kızlar...nasılsınız
hepinize çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
niloş askere gidecek kişi nişanlım değil ama hayırlısıyla geldiğinde olcak inş..
bu sabah ezanıyla kalktım..baktım..belli olmuştu gideceği yer..
Gökçeada / Çanakkale
çok rahatladım gerçekten.Allah doğuya gidecek olanların yardımcısı olsun..gerçekten batıya gitsin diye çok dua etmiştim..bayaa bi batı oldu hatta batıyıda geçti..adaya denk geldi :)))
kızlar bende sabah:
normal kahvaltımı yaptım..
birazdan ne yiycem bilmiyorum bakııcam..tekrar yazarım gelip..
buarada şu leslie diye bi kadının spor egzersiz videolarını indirdim..her sabah yapıcam onunla birlikte..çok hareketsiz kaldım bu aralar...
şimdilik gidiyorummm..hoşçakalııııııııııınnnn
merhabaa kızlar...nasılsınız
hepinize çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
niloş askere gidecek kişi nişanlım değil ama hayırlısıyla geldiğinde olcak inş..
bu sabah ezanıyla kalktım..baktım..belli olmuştu gideceği yer..
Gökçeada / Çanakkale
çok rahatladım gerçekten.Allah doğuya gidecek olanların yardımcısı olsun..gerçekten batıya gitsin diye çok dua etmiştim..bayaa bi batı oldu hatta batıyıda geçti..adaya denk geldi :)))
kızlar bende sabah:
normal kahvaltımı yaptım..
birazdan ne yiycem bilmiyorum bakııcam..tekrar yazarım gelip..
buarada şu leslie diye bi kadının spor egzersiz videolarını indirdim..her sabah yapıcam onunla birlikte..çok hareketsiz kaldım bu aralar...
şimdilik gidiyorummm..hoşçakalııııııııııınnnn
Kizlar kendime super bir taktik buldum;
aksam yemek yemek ten cok uzuntu duyuyorum, saat 4te i$e gidiyorum aksam 8 veya 8bucukta cikiyorum i$ten, i$ten sonra yemek yiyincede zayiflamak olmuyor.
Veeee acikliyorum taktigimi opuyorumnanaktan
i$e gitmeden biraz yemek yicem, aksamda corba icicem.
I$e gitmeden hem yemek he corba icersem, i$ten sonra acikiyorum
Hadi bakalim, inchallah haftaya buyuk bir degisim gorurum kendimde kaydirigubbakcemile2
Günaydın ve hayırlı cumalar herkese. Bugün tartı günümüz =)))
Geçen haftaki kilom 63.0 Bu haftaki kilom 62.0
(her hafta bir bir gidiyor) =)
MAŞALLAH
YAKINDA 500 GR. VERECEKSİN VEEE DAHA SONRA 200 VE BELLİ BİR ZAMAN SONRA KİLO İNAT EDECEK VEREMİYECEKSİN
BU DURUM SENİ SAKIN UMUDUNU KIRMASIN DEVAM ET, ÇÜNKÜ VÜCUT DİRENECEK VE SONRA SİZ BU İNADI KIRACAKSINyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?