Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanim seni seviyoruzzz .haksizlik olurmu hepimiz birbirimiZi biluyoruz yogun gunlarde hosgorulu olmak lazim bacim evladinada rabbim acil sifalar vwrsin

dünkü menüm
aç karnına 3 günkurusu 1 tatlı kş çörek otu ılık su
kahvltı 2 ymrtlı bol yeşil soğanlı maydanozlu omlet.şekersz çy.6 yeşil zeytin 1 domates biraz peynir

ara türk kahvesi 1 form çy
ÖĞLE 1 kase yoğurt
ARA 1 yeşil çy 1 form çy
Akşm 1 ince lahmacun 1 kase yoğurt 1 kase mercimk çorbası
2.5 lt su

güzel bi menü........

kızlar bu hafta en az 1 kilo vermk istiyorum var mı benimle kapışmk isteyen .bir rakibe istiyorum.sürekli birbirimizi uyaracak kontrol edck .....

amin cnm yaramasın ınsallah:)

menü süper tatlım ben kefir içemiyorum ya

tatlım cok sevındım yumurtacıklarına bu ay guzel catlar tutar ınsallah amiiinnn dolar göbusun

bana uyar tatlım:) Dilekçim varmısın

tatlım menu gusel ama sen ne dıyetı yapıyodun bal teryag fıstık ?

kızceler bence herkesın kılo cızelgesı olmalı unutabılıyoruz cogu zaman kım neydı dıye ve her hafta guncellemelıyız ne dusunuyorsunuz bu konuda

menum
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
salatalık
cay
1 dılım ekemk

ara
6 badem
6 kara üzüm kurusu

öğle
piliç roti
bulgur pilavı

ara
1 portakal

aksam
2 köfte
biraz peynırlı yumöurta
domates

ara
elma armut 3er dılım

3lt su

hanımlar selamlar nasılsınız görüşmeyeli?
sanki yıllardır gelmemiş yazmamış gibi hissediyorum..
türkiyeye gittim oğluma fıtık teşhisi koydular ve hemen ertesi gün ameliyat oldu, bir yandan da resmi işlemlerimi yaptım, oğlum ameliyattan çıkıp uyanana kadar bile konsolosluğa gidip gelmek zorunda kaldım oldukça zor günlerdi, bir de üzerine evinde kaldığım akrabam bana sağolsun ciddi sıkıntı çıkardı bin pişman oldum kaldığıma kalacağıma..son gün arkadaşıma geçtim artık..
sonra memlekete gittim eşimin memleketine gittim oradan da istanbula gidip döndüm eve..
dönünce yabancı bakıcımız başladı, 3 gündür de onun alıştırma süreci var evde.. oğlum ilk gün kadını misafir gibi gördü ses etmedi ama 2 gündür çok tepkiliydi, bugün de baya zorluk çıkardı bıraktım geldim bakalım hayırlısı..dualarınızı beklerim..
bugün çok giremeyebilirim işler çok yoğun, özledim sizleri..
benden sonra çok önemli bir gelişme olduysa yazın bana da:)

tatlım cok merak ettık senı cok gecmıs olsun

kızlar bu hafta en az 1 kilo vermk istiyorum var mı benimle kapışmk isteyen .bir rakibe istiyorum.sürekli birbirimizi uyaracak kontrol edck .....

Bizi eslestirmisler ahsenn bakiniz asagiya ben de iddialiym kapisalm guzel olur hem de birbirimizi kontrol ederekk )

Uygundur kelebek ablaa her hafta eslemeyi sen yap bence cumadan

Hatta fikrimce bir kisi de her hafta su spor mesaj sayisi listesini takip etsn hatta menu paylasimi.. Bu hafta deneme olarak ben yapabilirm eski takimda yapiyorduk ise yariyordu kontrol olmayan yerde disiplin olmuyor malesef. Menu paylasmayana - suyu 2lt den az olana - veriyoruz mesela ve en cok eksisi olana da en buyuk cezayi veriyoruz.. Bunun gibi seyler.. En cok eksisi olan o hafta butun listeleri yapmak zorunda da kalabilir gibi gibi...

kızceler bence herkesın kılo cızelgesı olmalı unutabılıyoruz cogu zaman kım neydı dıye ve her hafta guncellemelıyız ne dusunuyorsunuz bu konuda

Bence dee kilo cizelgesi guzel oluyor ciddenn )

bana uyar tatlım:) Dilekçim varmısın

Varim arkadasim.tugba senmiydim sekerkiz diyoz ya canim taniyamadim bacim etim senin kemigim kaptanin:) menulerimi acimasizca yorumlayabilir ceza gerektigi durumlara cezamida kesebilirsin fikirlerine acigim bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…