Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

arkadaşlar bişey sormak istiyorum kilo bildirimleriniz yarın 12 ye kadarmı fazla geçmişi okuyamadımda fırsat buldukça okucam ama

selam bacular
bugün nasılsınız bakalım çıtır adayları.
benim uyku düzenim şaştı yine ya zaten yorgun hissediyorum kendimi hep uyumak istiyorum.
neyse gelelim dünün raporuna:

sabah eşim evdeydi gece işyerine gittiği için öğlen gitti işe beraber kahvaltı yaptık.
1 yumurta omlet.1 çay tatlandırıcılı.2 dilim ekmek.3 zeytin.1 k.k.peynir.
öğlen yok zaten öğlendi kahvaltı yaptığımızda.
sonrasında kahve.
sonra 9 kat gofret almış eşim önceki gece yemedim ama dün azcık yedim kahveyle.3 tanecik. zaten minicik bişey.
akşam ceza verdim kendime 1 kase tavuk çorbası ve haşlanmış tavuk yedim.gece 1bardak çay tatlandırıcılı. gecede limonlu soda ve sirkeli suyumu içtim tabi bol suuuuu

meraba canım
dün çok güzel gitmişsin ama keşke o gofretleri yemeseydin gerçi insan dayanamıyo hele benim gibi abur cuburu çok seven bi insan. ama ben artık kaçamakları bile yasakladım kendime çok azimli gördüm kendimi yaaaaaaaaadelikafadulden

selam canım aramıza hoşgeldin.Şeniz
sanırım yarışma kurallarını biliyorsun.

1-hergün düzenli paylaşımda bulunup gün içinde ne yedin ,ne içtin,yaptıysan hangi sporu yaptın bunları paylaşıyorsun.

2- 3 gün haber vermeden grubapta paylaşım yapmazsan dıskalifiye oluyorsun.eğer giremiyeceksen buraya belirtmen gerekiyor canım.

3- kilo bildirimleri en geç cuma öğlen 12 ye kadar yapılmalı. eğer cuma bu saate kadar bildirim yapamıyacaksan perşembe akşamından kilonu yazman gerekiyor canım.

4-azmetmeli ve başarmalı ,istediğin kiloyla buradan mezun olman gerekiyor (buda gölümüzden geçen kural)

başka yoktu sanırım:uhm: başarılar

hoşbulduk canım sağol bilgilendirdiğin için bu siyeyi uzun zamandır takip ediyorum ve sonunda katılmaya karar verdim çünkü motivasyonumun yükselicene ve yarışarak işi zevkli hale getirebileceğimi düşündüm ve yaza kadar burdan mutlu mesut ayrılmak istiyorum elimden geldiğince paylaşımda bulunucam teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için:1hug:

Aleykümselam silagül. bende dün akşam birazcık kendimi kaptırdım saat 10 da çiğ köfte yedim avuç içi kadar.. üstünede bir bardak kola içtim =(( bu akşam sadece çorba içicem yemekte =))

evet canım malum günlerdeyim tatlı krizim tutu.zaten benim yemekle aram yok canım.beni abur cubur çikolata mahvetti.
bende evlendiğimde 52 kiloydum. 90-66-92 di ölçülerim.sonra evlendim.2 aylık doğum kontrol iğnesiyle altüst olan bünyem 58 oldu.hayatımda hiç 55 i geçmemiştim.mafoldumbensonra hamile kaldım 80 ile doğuma girdim.çokmu yedim hayır süt şeftali ve çilolata hazır kek di yediklerim.ama en kalorileriydi.
sonra doğumdan çıktım eve geldim tartıya bir çıktımakannehirbiraz gider sanmıştım 80 dım.yahu 3.600 çocuk suyuydu kanıydı en az bir 7 kilo gider demişlerdi.benim ödem sorunum vardı sorunlu bir hamilelik geçirmiştim.

neyse 1 yıl sonunda hiç diyet bile yapmadan 61 olmuştum.oğlumu emziriyordum. vede oğlumun rahatsızlığından dolayı üzüntüden bişey yiyemiyordum.sonra oğlum ameliyatlar geçirdi sıkıntı üzüntü ben depresyon ilaçlarına başladım ve 72 kilo oldum.ama ilaçla alınan kilo öyle kolay gitmiyor. uzun zamandır buradayım.benim yaptıklarımı kim yapsa tığ gibi olurdu. ama düzenli yemek yemediğim için metabolizmam küsmüştü. hatta endokrine bile gittim acaba sorunmu var diye. herşey normaldi. nasıl besleniyorsun dedi. bende valla çok yemiyorum sabah kalktığımda bir kahve sonrasında acıkırsam belki 1 meyve akşamda eşimle yarım yamalak bişeyler yiyorum. dedim. oda bana böyle devam edersen böyle tombul bir turp olarak kalırsın dedi(turp gibi sağlam derler ya)kaydirigubbakcemile3
velasın metabolizman küsmüş dedi. 3 ana 3 ara yiyeceksin dedi.sobaya yakacak atmazsan söner dedi.ara ara yakacak atarsan sönmeden sürekli yanar dedi.
işin sırrı bu.yerimseniben

geçen yaz 60 kiloya inebilmiştim.bu gerçekten süper bişeydi.bu metabolizmayla tabi.
sonra noldu hastalıklar kortizonlar derken yine 72 oldum.mafoldumbenama bu sefer başarmam ve 52 kiloya geri inmem lazım çünkü yaza kaynımın kızı evleniyor güzel bir kıyafet giymek istiyorum.a.ssizler daha şanslısınız ama hep birlikte başarıcaz.

Son düzenleme:
Aleykümselam silagül. bende dün akşam birazcık kendimi kaptırdım saat 10 da çiğ köfte yedim avuç içi kadar.. üstünede bir bardak kola içtim =(( bu akşam sadece çorba içicem yemekte =))

bugün toparlarsın canım sana güveniyoruz,keşke kolan diyet olsaydı 1 bardak kolada 16 kesme keşer kadar şeker olduğunu biliyormusun.
gerçi hiç kola içmesek .okadar iğrençki.böcekten ve farelerle birlikte preslenmiş meyan kökünden yapılıyormuş.eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
ebruli canım yazmayı unutmuşum. 1 hafta deneme süren var.eğer düzenli paylaşımda bulunursan haftaya seni listeye ekleyeceğim canım.hadi başarılar

bacular dışarı çıkıyorum gelince listeyi yazıcam yarın gesmeye gideceğim erkenden hazırlamam lazım.

canım dediklerin bana hiç yabancı gelmedi bende 58 i ilk gördüğümde yemeği tamamen kesmiştim nerdeyse bişey yemiyordum sonra bi baktım ben kilo falan veremiyorum aksine fenalaşıyorum şimdi 3 ana 3 ara olarak besleniyorum bide benim çok yavaş işleyen bi metabolizmam var o yüzden sık ve az yiyorum bide günde en az 1 saat yürümeye çalışıyorum.
oğlunun rahatsızlığına üzüldüm umarım iyileşmiştir. Allahım en yakın zamanda banada bi evlat nasip eder inşallah :Saruboceq:

ebruli canım yazmayı unutmuşum. 1 hafta deneme süren var.eğer düzenli paylaşımda bulunursan haftaya seni listeye ekleyeceğim canım.hadi başarılar

önemli değil canım ben yinede yarın kilomu bildiririm. bu şans işi değil canım azim işi eğer kendine güvenirsen başarırsın hepimiz başarırız yeterki isteyelim a.s

ahh ahh bilmemmi kendimi kaybettim. Bir haftadır kola içmiyordum :)) gözüm döndü.. Bi ara tiksinmiştim bende koladan 6 ay ağzıma koymadım. yine başladım işte arada içmeye. Neyse artık pişmanlığın faydası yok. Telafi edicem.

Diğer yazdıklarınıda okudum silagul. Sende şanslısın bence. Doğru şeyleri biliyosun çünkü. sen de istedikten sonra kilolarını verip çok güzel kıyafetler giyersin yazın düğünde. hep beraber başarıcaz.

3.TAKIM **142. ETAP **

cabik ( 73.2///% ) AYRILDIMI GRUPTAN TAM OLARAK BıLEMıYORUM..
kalimera (81.0///%)
semo (64.9///%)
memuzin(75.0///%)
pirlanta_a(62.0///%)
niloşş (81.2///%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (437.3///%)

.SILAGÜL CÜM CABıK AYRILDI SANIRSAM AMA YıNEDE Bı KONTROL EDıP DÜŞERSıN ONU...ARTI SENıNDE ÇIKTIĞIN ZAMANKı KıLON GEÇERLı SANIRIM...ONA GÖRE EKLE KENDıNı...BEN YıNEDE KONTROL ETMEYE ÇALIŞICAM..KOLAY GELSıN. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

sağol canım oğlum iyi şimdi şükür. rabbim sanada tüm isteyenlerde en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı ,uzun ömürlü ,hayırlı evlatlar nasip etsin(aminnnn):Saruboceq:

önemli değil canım ben yinede yarın kilomu bildiririm. bu şans işi değil canım azim işi eğer kendine güvenirsen başarırsın hepimiz başarırız yeterki isteyelim a.s

tabi canım sen kilo bildirimi yap tabi ama listeye 1 hafta deneme süresinden sonra girebiliyorsun.ben öyle biliyorum canım.inşallah herkes sağlıkla istediği kiloya ulaşır canım.

inşallah başarıcaz elbet.biz kadınlar birşeyi istedikmi elbet yaparıza.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…