Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.TAKIM **142. ETAP **

cabik ( 73.2///% )
kalimera (81.0///%)
memuzin (75.0///%)
niloşş (81.2///%)
semo (64.9///%)
silagul (62.0/72.0/-10.0/-16.13%)(üzgünüm bu tablo için)
pirlanta_a (62.0///%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (///%)

kalimera ablam yarın gelecek. cabikten haber bekliyorum.niloşş hala gruptamı haberim yok girmiyor.

Son düzenleme:
günün raporunu vereyim
sabah yani 12 de 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir
sonra bir karamelli kahve
günün günahı öğleden sonra 16 da komşum ısrar etti 1 fincan sütlü kahveyle 3 adet minik lokum
akşama ceza 1 küçük kase tavuk çorbası +1 minik haşlanmış butve 3 adet limonlu çiğ mantar
gecede canım tatlı çekti çeyrek yeşil elma
bu kadar

Bende günün raporunu vereyim

Sabah 7.30 1 kase müsli
Ara 10.00 1 portakal
Öğlen 12.30 1 büyük bardak ayran, avuç içi kadar çiğ köfte (ama pişmişi)
Ara 16.00 1 Küçük puding danonelerden
Akşam 18.00 Yarım kase tarhana çorbası, 1 büyük kase salata
Ara 21.00 1 Aktiva çilekli yoğurt.

Slm yavrular

Hareket gelmis gruba, biraz da silagul sayesinde olmus.

Aramiza hosgeldin ebruli, basarilar dilerim, inschallah 1 hafta deneme surecini basariyla gecersin canim.

Gecmis olsun canim ya, Allah $ifa versin.
Bu arada gecen hafta verdigin 1 kilo icin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

herkese yeniden taze bir merhabaaa diyorum..gurubuma geri döndüm..ve gördüm ki tekrar canlanmış..
sılagülcüm çağrın için ve beni tekrar çağırıp haberdar ettiğin için çook teşekkür ediyorum sana..sayende 3. takım kendini buldu..
biraz kilo almış olarak benide kabul edersen listeye ekle emi ? :)))

hepinizi öpüyorum.iyi geceler..

ebruli016 hoşgeldin 3. takıma..sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana ve hepimize..

Aramiza tekrar hosgeldin cabik cim, iyi kilo vermeler zemuszemus

GÜNAYDIIIIIN KIZLAR bayanssulusmileopuyorumnanaktan
ÖPÜYORUM HEPıNıZı MıS KOKULU MıS KOKULU bayanssulusmileopuyorumnanaktan

HAYIRLI CUMALAR CANLARIM,

BAKIYORUM BEN GıRMEYELEı HAREKET GELMıŞ GURUBA,
SILAGÜLCÜĞÜM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN VALLA BENDE BIRAKACAKTIM GURUBU :asigim::1hug:
SAYENDE YENıDEN TOPARLANDIK ıYı OLDU BU ıŞ, ALLAH NE MURADIN VARSA VERSıN CANIMCIM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

YENı GELEN ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞ GELDıNıZ CANLARIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 ıNŞALLAH BU PıS YAĞLARI ATACAĞIZ HEP BıRLıKTE hihoyyythihoyyyt

BEN GENE AYNI KIZLAR HıÇ BıR DEĞıŞıKLıK YOK AYNI KıLO YAZABıLıRSıNı SILACIĞIM,

81 YANı YAZA KADAR 75 OALABıLSEM DÜNYALAR BENıM OLACAK VALLA :1rolleyes:
SPORUMADA BıER AN ÖNCE BAŞLAMAM LAZIM YOKSA MÜMKÜN DEĞıL BEN BU KıLOLARI VEREMEYECEĞıM:çok üzgünüm:

SILAGÜLCÜĞÜM BAK SANA SÖZ VERDıĞıM KıMıN TÜKANI ERKENDEN AÇTIM
ÜSTELıK SıZLERE KAHVALTI BıLEM HAZIRLADIM:lepi:

HAYDıN KISLAR YUMULUN KAHVALTIYAAAAAAAAA:teytey::dance::sm_cool:

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar...
Evet silagul sayesinde canlılık geldi topiğe valla. Teşekkürler silagul...

Ben yarım kilo vermişim =))))))))))))))))))))))))))))
Geçen haftaki kilom 62 idi. Bu haftaki kilom 61.5 yuppiiiiiiiiiiiiii

slm arkadaşlar günaydın
ben dünkü programımı bildireyim
sabah
2 dilim kepek ekmeğine kaşarlı tost
ara 200 gr yoğurt
öğle
1 dilim kepek ekmeği domates biber
ara form bisküvi
akşam
1 porsiyon yoğurtlu makarna
daha sonrada 1 fincan salep
tabi kalkar kalkmaz sirkeli suyumuda içtim.
listede yokum ama yinede kilo bildirimimi yapayım çok mutluyum 58,3 geldi kilom. 60 kiloydum 1,70 kilo vermişim. ama bu hafta geyat tutmuştum kendimi darısı diğer haftaların başına. şimdi kilo çizelgemi düzelteyim umarım sizlerdende güzel haberler alırız kızlar.opuyorumnanaktan

cabik gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş oleyyyy:teytey::dance:hoşgeldin canım.ben teşekkür ederim çağrımı cevapsız bırakmadın.grubumuza yeniden katıldın. .ŞenizŞeniz

cabikcim seni bu hafta aynı yazıcam. haftaya o fazlalıktan kurtulmuş olacağına eminim tatlım. hadi başarılar.
yerimseniben

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar hepicinizi öperimŞeniz

hayırlı cumalar diliyorum.yaradandan sağlık ,mutluluk,huzur,başarı ve yüreğinizden geçen tüm güzel dileklerin kabul olmasını diliyorum sizler için.ŞenizŞeniz
hepinize teşekkürler grubumuza sizler can verdiniz bırakmadınıza.s.a.s.

canım akşam yemeğinde lahana çorbası demişsin lahana diyetindeki çorbamı bu.:uhm:

3.TAKIM **142. ETAP **

cabik ( 73.2///% )
kalimera (81.0///%)
memuzin (75.0///%)
niloşş (81.2///%)
semo (64.9///%)
pirlanta_a (62.0///%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (///%)

oy oy oy:teytey::dance:kimleri görüyorum.kalimera ablacım hoşgelmiş sefalar getirmiş:teytey:yok öyle bırakmak.bu grup bizim kilolardan kurtulmadan bırakmak yok.
ne demek ablacım ALLAH sizlerden razı olsun ,sizlerin ne muradı varsa versin çağrılarımı boş bırakmadınız. inşallah hep beraber çıtır olcez yaza çıtır.

ohhhh tükkan açılmış vayyy ablam nefis kahvaltı bilem hazırlamış şahane gözüküyor ellerine sağlık.teşekkürler ablacım.Şeniz

ne demek canım ben teşekkür ederim çağrılarımı boş bırakmadınız.burada benimle kaldığınız.tebrikler verdiğin kilo içina.s.

tebrik ederim canıma.s..başarılarının devamını dilerim.ha gayret haftayada kilo vereceksin inanıyorum sana.
canım ben seni haftaya ekliyeyim.60 yazarım başlangıç kilonu olurmu?
boyun 1.70 mi?bide kan grurbunu yazarmısın.

yok canım sen yanlış anlamışsın bu hafta verdiğim kilo 1 kilo 700 gram hafta sonu 60 kiloydum vermişim boyum 1,65 benim tamam başlangıç kilomu 60 olarak yazarsın canım umarım haftaya 56 yı görürüm tam gaz devam ediyorum hafta sonuda bırakmak yok kendimide ödüllendirmiyorum

3.TAKIM **142. ETAP **

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
memuzin (75.0///%)
semo (64.9///%)
pirlanta_a (62.0/61.5/0.5/0.81%)
niloşş (81.2///%) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
3.TAKIM TOPLAM KİLO (///%)

semo ve memuzin sizleri bekliyorum hadiii çıkıcam lütfen

tamam canım anladım şimdi.maşallah iyi vermişsin.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…