kızlarhepinizi koskocaman öpüyorumopuyorumnanaktan.yediklerimi yazmıcam.döversiniz beni vallahiklava:.2 gündür hastanelerdeyim dizimde menisküs çıktı hemde 2 ayrı yerde yırtık ve bide kist.ameliyat kararını bana bırkatı dr.napcam bilmiyorum:çok üzgünüm:.moralim bozuktu homini gırtlak.2gündür annemde olmamın etkiside büyük tabii.neyse yarın yeni bir gün.kaldığım yerden aynen devam.zararın neresinden dönsem kar.hazirana 58 i görmem lazım.sabah koşu bandımla randevum var 1 saat sabah 1 saat akşam sarmaş dolaşız.ancak telafi ederim.bu cuma benden size hayır yok:sm_confused: ama bilesiniz.bu arada geçen hafta 1 kio verdim tebrik falan alamadım duyuruluuuralsanaalsanasmile.artık bu hafta alırsam o verdiğim kiloyu tenkit etmezseniz anlaşırız.
herkese yeniden taze bir merhabaaa diyorum..gurubuma geri döndüm..ve gördüm ki tekrar canlanmış..
sılagülcüm çağrın için ve beni tekrar çağırıp haberdar ettiğin için çook teşekkür ediyorum sana..sayende 3. takım kendini buldu..
biraz kilo almış olarak benide kabul edersen listeye ekle emi ? :)))
hepinizi öpüyorum.iyi geceler..
ebruli016 hoşgeldin 3. takıma..sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana ve hepimize..
herkese yeniden taze bir merhabaaa diyorum..gurubuma geri döndüm..ve gördüm ki tekrar canlanmış..
sılagülcüm çağrın için ve beni tekrar çağırıp haberdar ettiğin için çook teşekkür ediyorum sana..sayende 3. takım kendini buldu..
biraz kilo almış olarak benide kabul edersen listeye ekle emi ? :)))
hepinizi öpüyorum.iyi geceler..
ebruli016 hoşgeldin 3. takıma..sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana ve hepimize..
Bende günün raporunu vereyim
Sabah 7.30 1 kase müsli
Ara 10.00 1 portakal
Öğlen 12.30 1 büyük bardak ayran, avuç içi kadar çiğ köfte (ama pişmişi)
Ara 16.00 1 Küçük puding danonelerden
Akşam 18.00 Yarım kase tarhana çorbası, 1 büyük kase salata
Ara 21.00 1 Aktiva çilekli yoğurt.
GÜNAYDIIIIIN KIZLAR bayanssulusmileopuyorumnanaktan
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ MİS KOKULU MİS KOKULU bayanssulusmileopuyorumnanaktan
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM,
BAKIYORUM BEN GİRMEYELEİ HAREKET GELMİŞ GURUBA,
SILAGÜLCÜĞÜM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN VALLA BENDE BIRAKACAKTIM GURUBU :asigim::1hug:
SAYENDE YENİDEN TOPARLANDIK İYİ OLDU BU İŞ, ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN CANIMCIM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
YENİ GELEN ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ CANLARIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 İNŞALLAH BU PİS YAĞLARI ATACAĞIZ HEP BİRLİKTE hihoyyythihoyyyt
BEN GENE AYNI KIZLAR HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK AYNI KİLO YAZABİLİRSİNİ SILACIĞIM,
81 YANİ YAZA KADAR 75 OALABİLSEM DÜNYALAR BENİM OLACAK VALLA :1rolleyes:
SPORUMADA BİER AN ÖNCE BAŞLAMAM LAZIM YOKSA MÜMKÜN DEĞİL BEN BU KİLOLARI VEREMEYECEĞİM:çok üzgünüm:
SILAGÜLCÜĞÜM BAK SANA SÖZ VERDİĞİM KİMİN TÜKANI ERKENDEN AÇTIM
ÜSTELİK SİZLERE KAHVALTI BİLEM HAZIRLADIM:lepi:
HAYDİN KISLAR YUMULUN KAHVALTIYAAAAAAAAA:teytey::dance::sm_cool:
Günaydın fıstıklar...
Evet silagul sayesinde canlılık geldi topiğe valla. Teşekkürler silagul...
Ben yarım kilo vermişim =))))))))))))))))))))))))))))
Geçen haftaki kilom 62 idi. Bu haftaki kilom 61.5 yuppiiiiiiiiiiiiii
slm arkadaşlar günaydın
ben dünkü programımı bildireyim
sabah
2 dilim kepek ekmeğine kaşarlı tost
ara 200 gr yoğurt
öğle
1 dilim kepek ekmeği domates biber
ara form bisküvi
akşam
1 porsiyon yoğurtlu makarna
daha sonrada 1 fincan salep
tabi kalkar kalkmaz sirkeli suyumuda içtim.
listede yokum ama yinede kilo bildirimimi yapayım çok mutluyum 58,3 geldi kilom. 60 kiloydum 1,70 kilo vermişim. ama bu hafta geyat tutmuştum kendimi darısı diğer haftaların başına. şimdi kilo çizelgemi düzelteyim umarım sizlerdende güzel haberler alırız kızlar.opuyorumnanaktan
tebrik ederim canıma.s..başarılarının devamını dilerim.ha gayret haftayada kilo vereceksin inanıyorum sana.
canım ben seni haftaya ekliyeyim.60 yazarım başlangıç kilonu olurmu?
boyun 1.70 mi?bide kan grurbunu yazarmısın.
tamam canım anladım şimdi.maşallah iyi vermişsin.a.s.yok canım sen yanlış anlamışsın bu hafta verdiğim kilo 1 kilo 700 gram hafta sonu 60 kiloydum vermişim boyum 1,65 benim tamam başlangıç kilomu 60 olarak yazarsın canım umarım haftaya 56 yı görürüm tam gaz devam ediyorum hafta sonuda bırakmak yok kendimide ödüllendirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?