merhaba
Ben bu takımdan ayrılıyorum motivasyon sıfır ilgilenen yok size iyi zayıflamalar
cabikde mezzozda haklı sanırım.kio bidirimi bile yapılmamış cuma günü.paylaşım yok motivasyon yok.bende çok sıkıldım.kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.en düzenli paylaşımı kalimera yapıyor.oda ne kadar dayanacak bilmiyorum arkadaşlar gemi battı kabul edelim.son 2 gündür 2 kişi ayrılmış takımdan kimsenin haberi yok.takımda kaptan yok ki düzen olsun.bende ayrılıcam bu gidişle...:1no2:
ohhh be takıma hayat gelmiş birazguclubacismile.sılagül hoşgeldinopuyorumnanaktan,3. takıma can gelsin tekrar tak demişdi artık.
bernuş her ihtimale karşı bildirimin nasıl ve kaça kadar yapıldığını öğrenebilirsek eğer cuma günleri bi aksilik olursa en azından bildirim yapabiliriz.seve seve yardımcı olurz sana.
sılagül kiraz sapını hemen deneyeceğim ödemle başım fena dertte.birede benim annem terzi.bi müşterisi kiraz sapı ve mısırpüskülüyle 20 kğ verip tüm kıyafetlerini daraltmaya getirmiş.darısı başıma
cabik dön sende gari.sensiz olmaz.sonbi gayret toperlıcaz inş.takımı
SLM kizlar, tombis semo geldi.
Bugunku yediklerimmmmm:
sabah: 2 tane sandwic
oglen: 2 hurma, 2 kaysi, 2incir, 2eric
aksam: tavuk, pilav, bol salata
sonra: bir dilim pasta, malesef :1ninca:
Ne takim kapatilmasi yaaah, ciddi olamazsiniz?
Bu bizim takimimiz, kizlar acilen hareket gerekiyor, takimimizi ayakta tutalim olumunekankayizsmile
Arada oluyor iste silagul baci, aksam kacamaklari, ama nadiren oluyor.
Inschallah bi daha olmaz mafoldumben
OOOO senin diyet baya bi SIKI yaah, kilon kac silagul cum, verdinmi kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?