Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba
Ben bu takımdan ayrılıyorum motivasyon sıfır ilgilenen yok size iyi zayıflamalar

Dur kiz nereye oyle, ben ayriliyorum deyip ayrilmak yok oyle.
Para ceza si var bunun opuyorumnanaktan

Yolun acik olsun, sanada iyi zayiflamalarturkbayragi

cabikde mezzozda haklı sanırım.kio bidirimi bile yapılmamış cuma günü.paylaşım yok motivasyon yok.bende çok sıkıldım.kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.en düzenli paylaşımı kalimera yapıyor.oda ne kadar dayanacak bilmiyorum arkadaşlar gemi battı kabul edelim.son 2 gündür 2 kişi ayrılmış takımdan kimsenin haberi yok.takımda kaptan yok ki düzen olsun.bende ayrılıcam bu gidişle...:1no2:

:sinifsinif:

evet grubumuz dağılıyor. 3. takım çöküyor...

MERHABA ARKAKADAŞLAR...BENİM YOĞUNLUĞUM OLDU SON ZAMANLARDA O YÜZDEN KK YA GİREMEDİM..GİRSEMDE YAZIŞAMADIM...BU GRUBUN KAPATILMASINI BENDE İSTEMEM...AYRILAN ARKADAŞLARIMIZA KUSURUMA BAKMAMALARINI RİCA EDİYORUM...

NAM ABLAMIZDA RAHATSIZLIĞINDAN DOLAYI GİREMİYOR NET E..BİLİYOIRSUNUZ ASIL BAŞ O...BEN YARDIMCIYDIM AMA SİZE RİCAM YARDIMCI OLMAK İSTEYEN VARSA LÜTFEN BANA NOT DÜŞSÜN...GERÇEKTEN ÇOK YOĞUNUM...KIZIMIN SINIF SİTESİNE EL ATIYORTUM ARTIK VE KAFAM ONUNLŞA DOLUYOR ZATEN..GRUBUMUZUN KAPATILMASINI İSTEMİYORSANIZ RİCA EDİYORUM HERGÜN 1 KERE OLSUN GİREBİLECEK VE CUMA GÜNLERİ BİLDİRİM YAPICAK ARKADAŞ BENİ BULSUN...YAPILACAK ŞEYLERİ BEN ONA ÖĞRETİCEM...BİLGİNİZE....buyrunnnnnnnnn

duruuuuuuuuuuuuuuuuuun kimse biyere gitmesin yettim gari.
nam ablamın emaneti bu grup o hasta giremiyor diye grubu kapatamayız demi. cabik hele sen eskisin sen hiç gidemezsin.alsanaalsanasmile
ben hastalıklarla uğraşıyorum. 3 kutu antibiyotikle iyileştim derken ilaç bitti 4 gün sonra başa döndüm.napim artık bu kış böyle heralde.kafamçokkarıştı
şimdi gelelim konuya.gruba geri döndüm arkadaşlar.ve aldığım birsürü kiloyla.
şimdiiiiii yaza düğün var zayıflamam şart.

bende varım diyenler ve bu grup kapanmasın diyenler listeye eklesin kendini.
sizi bilmem ama benim yaza vermeyi düşündüğüm 20 kilocuğum var.

liste bu:

1_kübra

bekliyorum sizleride
Şeniznerdesiniz

bu arda kilom cuma günü 72 ydi.bakalım cumaya ne kadar gidecek.koca bir bardak soğan suyu içtim geldim.lahanalarımıda aldım.kiraz saplarımıda kaynattım.-tatlicadiarzu-
zayıflıcam başka çare yok bide halim olsa yürüyüş yapcamda.akannehir

ahanda kiraz sapı tarifim deneyin pişman olmazsınız

Kiraz sapı ile ödeme , toksine son ver

http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-...z-sapi-odeme-toksine-son-ver.html#post4446990
Regl Dönemine Bağlı Ödeme Karşı

K
aynamakta olan bir litre suya yaklaşık bir avuç kiraz sapını atınız.
Beş dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynatınız. Soğuduktan sonra süzünüz ve bir şişeye doldurarak buzdolabında koruyunuz. Aç veya tok, regli süresince hergün bir su bardağı içiniz. Hazırlanan kiraz sapı suyu buzdolabında üç gün bekleyebilir. Üç günden sonra artan miktarı kullanmayınız. Gerekiyorsa yeniden her üç günde bir taze olarak hazırlayınız. Satın aldığınız kiraz sapları tozlu olabilir, soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kesinlikle sıcak suda yıkamayınız.

Toksin Atıcı ve Dolaşım Bozukluğuna Karşı
Kaynamakta olan bir litre suya yaklaşık bir avuç kiraz sapını atınız.
Yedi dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra, soğumasını beklemeden süzünüz ve bir şişeye doldurarak buzdolabında koruyunuz. Yemeklerden yarım saat önce veya yemeklerden iki saat sonra günde sadece bir su bardağı içilir. Bir hafta uygulandıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar bir hafta uygulanır ve sonra kür sonlandırılır. Hazırlanan kiraz sapı suyu buzdolabında üç gün bekleyebilir.
Gerekiyorsa yeniden her üç günde bir taze olarak hazırlayınız. Satın aldığınız kiraz sapları tozlu olabilir, soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kesinlikle sıcak suda yıkamayınız.

ibrahim saraçoğlundan alıntıdır

SLM kizlar, tombis semo geldi.

Bugunku yediklerimmmmm:
sabah: 2 tane sandwic
oglen: 2 hurma, 2 kaysi, 2incir, 2eric
aksam: tavuk, pilav, bol salata
sonra: bir dilim pasta, malesef :1ninca:

Ne takim kapatilmasi yaaah, ciddi olamazsiniz?
Bu bizim takimimiz, kizlar acilen hareket gerekiyor, takimimizi ayakta tutalim olumunekankayizsmile

ohhh be takıma hayat gelmiş birazguclubacismile.sılagül hoşgeldinopuyorumnanaktan,3. takıma can gelsin tekrar tak demişdi artık.
bernuş her ihtimale karşı bildirimin nasıl ve kaça kadar yapıldığını öğrenebilirsek eğer cuma günleri bi aksilik olursa en azından bildirim yapabiliriz.seve seve yardımcı olurz sana.
sılagül kiraz sapını hemen deneyeceğim ödemle başım fena dertte.birede benim annem terzi.bi müşterisi kiraz sapı ve mısırpüskülüyle 20 kğ verip tüm kıyafetlerini daraltmaya getirmiş.darısı başıma
cabik dön sende gari.sensiz olmaz.sonbi gayret toperlıcaz inş.takımı

bende buradayım 3. takımla devam listesi:

1-kübra
2-memuzin
3- semo

sizleride ekledim

diğer bacular sizleride bekliyorum

sağol canım ama valla hiç hoş bulmadım herkes terketmişsenağlamasenağlama
bildirim kaça kadar bilmiyorum ama bir araştırayım.
annen terzi demek ellerinden öperim.
kiraz sapı ve mısır püskülüyle 20 kilo vermiş müşterisi vaybe. tam tarifini alsaydı keşke başka neler yapmış acaba.:uhm:
cabiğede özelden mesaj attım yok bırakmıcaz onudalmaz:kaydirigubbakcemile

semooooo böyle gidersen tombiş kalacan bacum.senide listeye ekledim.sabah 2 sandviç yemişsin lmaz:ama öğlen dengeler sanırım.amaaaa akşam olmamış bacum sende benim gibi tüm günün yükünü akşama vermişsin.eee bide üstüne pastaa:mymeka:kız burası zayıflama grubu bak bidaha görmicem haaaa.s

gelelim şua na kadar ki raporuma
sabah 1 yarım armut
sonra 1 kase sütlü nesfit
sonra kahvemi içerken size yazıyorum.
gidip soğan suyumuda içeyim
lahanamıda kaynatayım
sonra görüşürüz. inşallah birileri uğrar

Arada oluyor iste silagul baci, aksam kacamaklari, ama nadiren oluyor.

Inschallah bi daha olmaz mafoldumben

OOOO senin diyet baya bi SIKI yaah, kilon kac silagul cum, verdinmi kilo?

Selam çıtırlar...
Benim dün iş yerinde bilgisayarım çöktü giremedim.
Yediklerimi yazayım.

SABAH 1 kase müsli
ARA 1 minik çikolata
ÖĞLEN yarım kase çorba, 1 porsiyon karnıyarık, yarım kase cacık
Ara Yarım portakal, Yarım elma
Akşam 2 dilim Kepekli ekmeğe domates maydonoz kaşarlı tost. ve çay.

Bugün yediklerimi de yazayım

Sabah 1 kase müsli
Ara Yarım portakal
Öğlen 2 dilim kepek ekmeği, Kibrit kutusu kadar kaşar, Kibrik kutusu kadar yaz helvası çay :))
Ara Danotte çikolatalı puding küçük porsiyon
Akşam ?? (ızgara ve ayran düşünüyorum)

Arada oluyor iste silagul baci, aksam kacamaklari, ama nadiren oluyor.

Inschallah bi daha olmaz mafoldumben

OOOO senin diyet baya bi SIKI yaah, kilon kac silagul cum, verdinmi kilo?

tamam anlaşıldı kimse yazdıklarımı okumuyor.72 kilo oldum yazdım demi.
bide listeyeden bahsettim
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…