Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım sende bırakmıyorsun grubumuzu değilmi senide ekleyelim listeye o zaman.Şeniz

bende buradayım 3. takımla devam listesi:

1-kübra
2-memuzin
3- semo
4-pirlanta_a

Son düzenleme:
canım sende bırakmıyorsun grubumuzu değilmi senide ekleyelim listeye o zaman.Şeniz

bende buradayım 3. takımla devam listesi:

1-kübra
2-memuzin
3- semo
4-pirlanta_a

Evet silagül bende burdayım. Mesajınıda okudum teşekkür ederim. Devam diyorum kaydirigubbakcemile5

Grubuma 4-5 kişi alalım bence derim. Yani 10 kişi olsak daha güzel olur. Daha bi hırs yapabiliriz...

Slm kizlar

sabah: cok hafif kahvalti, az ekmekli
oglen: 2 hurma, 2 incir, 2eric, 2kaysi
aksam: corba, bol salata, haslanmis balik ve sebze.

bugunluk bu kadar, inschallah cuma gunune 64.5 olucam.
Herkeze hayirli aksamlar.

Evet silagül bende burdayım. Mesajınıda okudum teşekkür ederim. Devam diyorum kaydirigubbakcemile5

Grubuma 4-5 kişi alalım bence derim. Yani 10 kişi olsak daha güzel olur. Daha bi hırs yapabiliriz...

teşekkür ederim canım.sanırım davet etmemiz gerek gruba ama grup başkanı seksüüü bayanımız yokmafoldumbenöözledim yaaa.bernuş da yok buralarda ben bi konuşayım püsküüüt bacumla ben çağrı davette bulunabilirmiyim o nasıl oluyor bilmiyomda yaaaamafoldumben

Selamlar bacılar...

Cuma günü hepimiz inşallah kilo vermiş olucaz :)))

Sabah 1 kase müsli
Ara 1 muz
Öğlen 1 Porsiyon tavuz ızgara salata yicem şimdi.
Ara Yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Akşam. Çorba içicem başka ne yerim bilmiyorum.

selam bacular.
bugün nasılsınız bakalım.
bernuşla görüşmemizde nam ablam ve bernuş dönene kadar gruba başkan yardımcılığı yapacağım.gruba katılmak isteyenleri davet edeceğim.çok olursak düzenli paylaşım olursa daha iyi olur .

Başkanım hayırlı uğurlu olsun :))) Çok iyi olur biraz daha kalabalıklaşır ve herkes düzenli paylaşımı sağlarsa. Gitsin kilolar çıtır olcezzz çıtır :))

ınşallah bu hafta 61.5 olucam.
Regl dönemimdeyim ama inşallah başarıcam.
Kaç haftadır yerimde sayıyorum sıkıldım artık off off
Yaza inşallahhhhhh 52 kilo olucam. Şu üstüme yük olan 10 kilodan kurtulmam lazım :))

Başkanım hayırlı uğurlu olsun :))) Çok iyi olur biraz daha kalabalıklaşır ve herkes düzenli paylaşımı sağlarsa. Gitsin kilolar çıtır olcezzz çıtır :))

benimki yardımcılık canım inşallah yürütebilirim bu görevi.Şenizinşallah bide spor yapabilsem vücudumda intihap oranı tavanın 8 katı çıktı bu hastalıklardan oda bacaklarda ağrı yapıyor hani kilometrelerce yürürsün ertesi gün bacakların et keser ağrırya öğle.bir iyileşebilsem ah ah kim tutar beni. şimdi zor yürüyorum .:gitme:

hadi inşallah canım.ben pazartesiden itibaren et diyeti yapıcam .denediğim onca diyetten en çok kilo verdiren o.benim kan grubum 0 rh pozitif. diyet için et ürünlerini öneriyor .
inşallah yapabilirim.bende 52 olmak istiyorum ama benim 20 kilo vermem lazım.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

inşallah iyileşirsin hemen (

10 kilo veren 20 kiloda verir =)) Benim kan grubumda Brh pozitif. Benim ne yemem gerek acaba bi araştırayım zemuszemus

kızlarhepinizi koskocaman öpüyorumopuyorumnanaktan.yediklerimi yazmıcam.döversiniz beni vallahiklava:.2 gündür hastanelerdeyim dizimde menisküs çıktı hemde 2 ayrı yerde yırtık ve bide kist.ameliyat kararını bana bırkatı dr.napcam bilmiyorum:çok üzgünüm:.moralim bozuktu homini gırtlak.2gündür annemde olmamın etkiside büyük tabii.neyse yarın yeni bir gün.kaldığım yerden aynen devam.zararın neresinden dönsem kar.hazirana 58 i görmem lazım.sabah koşu bandımla randevum var 1 saat sabah 1 saat akşam sarmaş dolaşız.ancak telafi ederim.bu cuma benden size hayır yok:sm_confused: ama bilesiniz.bu arada geçen hafta 1 kio verdim tebrik falan alamadım duyuruluuuralsanaalsanasmile.artık bu hafta alırsam o verdiğim kiloyu tenkit etmezseniz anlaşırız.

sılagülcüğüm;hatun 2 sini kaynatmış(ölçüsünü ve tekniğini bilmiyorum malesef)doldurmuş bi sürahiye mutfağa girip çıktıkça içmiş.
yerimseniben

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.dizlerin için koşu bandının bir zararı olmasın. bide gazetede okudum spor ayakkabısıyla yapılan yürüyüş ve koşularda direk topuğa basılıyormuş.buda vücudun bikaç katı basınç yaratıyormuş zararlıymış. en iyisi yalın ayakmış. bende öyle deneyim bakalım.benimde dizler bel ayak pek sağlam değil.kendine dikkat et oldumuŞenizŞeniz

Geçmiş olsun memuzin. peki ne yapmayı düşünüyosun ameliyat olucakmısın.
neyse iki gün yemişsin ama bugün toparlama zamanı. iki gün dişini sıkıp dikkat ettin mi toparlarsın merak etme :))
Kendine dikkat et... en önemli şey sağlık şu hayatta...

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bende zayıflama yolculuğuma 62 kilo ile başladım hayatımda ilk defa 62 kiloyu gördüm 58 bile bana çok gelirken. evlenmeden önce en fazla 52-53 civarındaydım hep zayıf bi yapım vardı ama malesef evlendikten sonra balık etli bi yapım oldu ve bu benim hoşuma gitmiyo aslında yakınlarım yakıştığını söylüyolar ama benim kendimi iyi hissetmem daha önemli artık kıyafetlerimin yakışmadığını düşünüyorum. şuanki kilom 60 tabi hafta sonu tartılmıştım bi gayretle 2 kilo verdim tabi bırakmadım diyetimi bu 3. haftam ve yola sizlerle devam etmek istiyorum bu konuda çok istikrarlıyım hedef 53 yaza kadar 53 olmam lazım umarım olurum. sizlerede başarılar diliyorum bu zorlu süreçteopuyorumnanaktan

Hoşgeldin arkadaşım. Grubumuzun başkan yardımcısı silagül.
Bende 62 kiloyum şu an. Bir ara 66 lara kadar çıktım. Son zamanlarda motivasyonumu kaybetmiştim ama tekrar motivasyon doluyum. 52 lere inip 36 beden olmak istiyorum. İnşallah hep beraber sağlıklı şekilde kilo veririz.

Arkadaşlar ben bugün yediklerimi akşam yazıcam. Hepsini topluca :))

Lütfen hepimiz düzenli paylaşım yapmaya çalışalım. Grubumuz bu hafta olmasa bile haftaya grupların içinde 1. olsun. Bizde her geçen gün kilolarımızı verelim.

Hedef 36 beden =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…