Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

anlaştııkkk. evet haklısınız benim irade sorunum var heralde hepinizin ailesi var ve siz kendinize hakim oluyosunuz ama ben yapamıyorum :18: yani yapamıyodum artık yapıcam bu akşam mesela miss gibi salata yicem
senide ayrıca tebrik ediyorum valla tiramisudan bi çatal da mı almadınnn maşşallah maşşallahhh bende sizin gibi iradeli oldum şu andan itibaren

Evet ama ben bildirim yapacak diye biliyordum bide şimdi caglaya morel lazım sikintilsri var biliyorsun kaptancim : ondan sktif degildi bence. Bildirim yapmassa listeden cikaririz haftaya girer
Canim gecmis olsun ilacin vardir inşallah gecmistir tekrar basin sagolsun
taryi oncesi gunu hasarsiz atlattim bu hsftanin yorumunu yapmam gerekirse elimden grleni yaptim ama reglden dolayi arti cikacagimi dusunuyorum
Kaderdasim benim
Bu ayfer varya bu ayfer atin onu takimdan
Huu kızlar yarn tartı günüüü ay çok heyecanlııı haftaya 63 lerdeyim inşallahhh bu hafta 64 ü sıfırlamaya yakınımdır heralde bakalımm
İnşallah canim

Menum

Sabah
4 yk yogurt 3 yk yulaf ezmesi 6-7 kuru uzum 2 dilim elma karisimi

Ara
1 nescafe

Ogle
1 kase mercimek
Ispanak 6-7 yk
1 kase yogurt

Ara
3yulafli biskuvi

Aksam
Tantuni yaptim kizlar evde yagsiz kendi yaginda bol acili
1/2 ince lavas ve bol yesillikle yedim

Ara
4 finduk

Su:3lt
Spor:40 dk yuruyus

Yemedim canim regl oldugum icin bir çatalla kalmazdim tarti onxesi baslarsam sonu gelirdi

Yemedim canim regl oldugum icin bir çatalla kalmazdim tarti onxesi baslarsam sonu gelirdi
bende regl olucam sanırım şişmeye başladım ağrılarımda başladı bian önce olsam bitsem haftaya kg bildiriminde bulunup işi ciddiyete alsaam

Benim icin 66.2 yazip kendi istegiyle ayrildi yazarmisiniz.. Kizlar hayirli cumalar Allah yardimciniz olsun ve istediginiz kiloya ulasin insallah. Hepinizi sewiorumm gelirim ara ara

Buskuut yemiyoz buskuuttt :)))

Saka bi yana menumu ben gayet begendm ama o yulag ezmelerini hic yiyemiyorm yaaa tadi cok kotu geliyoo :/

Buskuut yemiyoz buskuuttt :)))

Saka bi yana menumu ben gayet begendm ama o yulag ezmelerini hic yiyemiyorm yaaa tadi cok kotu geliyoo :/

Yulaf cok saglikli canim yulaf bakildiginda saman gibi duruyor ama ben onu tatlandiriyorum icine meyve digryyorum kuru uzum atiyorum bazen ceviz findik atiyorum cok lezzetli oluyor .
Buskuut yemiycez digrusun bugun hastane islerim bitince markete ugrayacagim ve kendime saglikli paketler yapacagim sonunda yoksa banu beni bogacak:18:

ben başladım bile paket yapmaya leblebiyle
leblebü yi leblebü çok güzel

gunaydinlar pc giremiyorum siteye kapayilmistir diuor

tel giriyorum pc giremuyotum napicam dimdi ya

*** 3. Takım 350. Etap ***

sekerkiz6774 / / /% )
sahgull68,5 / / /% )
Sweetdimple73,3 / / /% )
pegasus0766,5 / / / % )
kelebekolacam : ( 78, 8/ / / % )
Sevilay80 69.1 / / / % )
erigim64, 4/64, 7 / -0.3/ % -0, 47 )
sulofe86,3/ / /% )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / %-0,32 )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )
bluebootle( 57 , 8/ / / % )
cglaa16: (66.7/ 66.2/0, 5 / %0, 12 ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü.kendi isteği ile ayrildi

3. Takim Ortalaması :%

kaptannn caglaya yazdigim aciklama dogru mu bilemedim

tel giriyorum pc giremuyotum napicam dimdi ya

Dun bendede site guvenli degil diye cikti aksam pcden giremedim
Giremezsen onikiye kadar kilonu bildurde hilale gecsin paylasma sirasi isi yoksa tabi varsa da ben hallederim

Son düzenleyen: Moderatör:

EVet ya acayip bir tadı var midem almıyor, meyve falan mantıklı ama cidden sağlıklı biliyorum daa gel onu damak tadıma anlat
Anlaştık o zaman tamam
Ama haftasonu dersanede çok acıkırsam ben de form bisküvi kaçırabilirim yarım paket yarım paket falan yaparm

ben başladım bile paket yapmaya leblebiyle
leblebü yi leblebü çok güzel

Canm senin menü yeterince papara yedi sanırm daha dikkat etmen lazım, kilo boy kaçtı seninn

Bana doğru geldi ama kaptan bakar yine

sekerkiz67:
sahgull:
Sweetdimple:
pegasus07:
kelebekolacam :
Sevilay80:
erigim:
sulofe:
mrv5534:
ayulduzz:
kelebek.hill : 54
bluebootle:

*** 3. Takım 350. Etap ***

sekerkiz6774 / / /% )
sahgull68,5 / / /% )
Sweetdimple73,3 / / /% )
pegasus0766,5 /66,1 /0,4 /0,60 % )
kelebekolacam : ( 78, 8/ / / % )
Sevilay80 69.1 / / / % )
erigim64, 4/64, 7 / -0.3/ % -0, 47 )
sulofe86,3/ / /% )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / %-0,32 )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )
bluebootle( 57 , 8/ / / % )

3. Takim Ortalaması :%

caglayi listeden cikariyorum kizlar,zaten izinliydi püsküüte söylerim izinliyi geri dönmek üzere ayrildiya ceviririz..

ögleden sonra gelirim öptüm

bence az bile yedi menüm o ne öyle dikkat ettim şimdide 3 öğün börek neyse kapatalım onuu
boyum 162 falan kilomda 59 şuan küsüratı varmıdır bilmem pilim bittiydi alamadım dün . dijitaller 1 kg fazla tartıyo ama olsun ben 59 sayıyorum

Tamam kapattık o konuyu yeni menülere yelken açalımm..
Hm anladım canımm 56 filan idealdir sanırm sana, benm idealim 59 boy 165.. dijitaller neden fazla tartsın ki benmki de dijital aslında ama anı tartıyo canm diğerleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…