Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm canım kilo veren arkadaşları tebrik ederim listeniz doğru tatlım

Kızlar anneanneme gidiyoruz cepten girerim yine şekerkız ve Gülşah kalmış kilo bildirmeyen Hilalcim sen paylaşırmısın listeyi tatlım aksilik olursa yine bakarız cepten görüşrüüz kızlar

MENÜM

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
Sucuklu omlet
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak mistik çay
2 dilim peynir

ÖĞLE +AKŞAM:

1 kase kelle paça
İskender pidesiz
Salata
Yatarken 1 bardak kefir

SPOR
4 saat gezme ve alışveriş

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
1 bardak kefir

takviye olarak omega 3

*** 3. Takım 350. Etap ***

sekerkiz6774 / / /% )
sahgull68,5 /68,9 / -0,4/% -0,58 )
Sweetdimple73,3 /72.8/ 0,5/%0,68 )
pegasus0766,5 /66,1 /0,4 / % 0.60 )
kelebekolacam : ( 78, 8/ 78, 8 / 0, 0 / % 0, 0)kilosu sabit
Sevilay80 69.1 / 69, 6 / -0, 5 / % -0, 72 )
erigim64, 4/64, 7 / -0.3/ % -0, 47 )
sulofe86,3/ 86,1 / 0,2/% 0,23 )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / %-0,32 )
ayulduzz (72, 8/ 72,2/ 0,6 /% 0,82 )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )
bluebootle( 57 , 8/ 57,0 / 0,8 / 1,38% )

3. Takim Ortalaması :%

kızlar kusura bakmayın geç kaldım eşim evdeydi anca attım evden evet olan oldu ve + çıktım ama yok yok moralimi bozmıycam yenemıycek beni iradem eski halime dönücem bugun kendimi resetlıyorum

Hayırlı cumalar güzelliklerr bu foruma ne olmuş kırk satte girebildimm

geldimkiii

maşallahın var Hilalcim patates kaçamağını görmezden gelelim en iyisi göz hakkı var ama abartmamışsın

Hiç beklemeyin bence ne kadar uzarsa o kadar sorunlar çıkarr canım

Hayrlı cumalarr hoşgeldinn Banu ablacımm
Teşekkür ederm Banu ablacım elimden geleni yapıyorumm

Sağol Banuşum haklısın sanırm konuşacaz nişanlımla inş bakalımm

Paylaşırım ben Banu ablacım paylaşım alanında sadece paylaşıyorum değil mi, sonuç listeleri bizde değil bu hafta??

Son düzenleme:
telden girdim ama bir sorun olmaz insallah

sekerkiz67:
sahgull: 37
Sweetdimple: 61
pegasus07:
kelebekolacam : muaf (dedesi vefat etti)
Sevilay80:27 (muaf babasina bakmaya gitmisti)
erigim: beni mesajdan muaf tutun 100den sonrasini saymiyorum
sulofe:57
mrv5534:
ayulduzz:
kelebek.hill : 54
bluebootle:
Gozde:

evet 54 olduğmda fazla zayıfladın demişlerdi ama olsun yine okdar olcam ben. birde canım herkes diyodu bana 1 kg fazla tartıyo diye inanmıyodum. aldığım gibi eve geldim hiç açılmamış 19lt lik su damacanasını tarttım ve 20kg çıktı

sensiz biz naparız tatlı cadımızsın sen

canım öncelikle nefsini terbiye etmen lazım hepimiz kendi elimizle neler yapıyoruz ama inan tadına bile bakmamayı öğrendk artık şayet kilo vermekte kararlıysan iradene hakim olmalı ve cıslara hayır demeyi öğrenebilmelisin

hiç yorum yapmıyorum sen zaten hatalarını biliyorsun bitanem

hayırlı cumalar cnm iyiyiz şükür sen nasılsınn hadi bakalım haftaya inş

maşallahın var Hilalcim patates kaçamağını görmezden gelelim en iyisi göz hakkı var ama abartmamışsın

gelelim canım bütün takım 1 saatte bitiririz kolay gelsin tatlım

Slm Gülşahım sen trombolinden ne zaman uzaklaşsan kilo vermen duruyor bitanemm bende sporsuz veremiyorum
birkaç gün ara ver istersen diyet modundan çık

Hiç beklemeyin bence ne kadar uzarsa o kadar sorunlar çıkarr canım

kaçamaksız harika menüler cnmm

karatayda izin var demen çok hoşuma gitti bluecum sporda menüde mükemmel ve karşılığınıda almışsın cnm tbrkler

evet Ayferimm bir gör ömrünce aile sıcaklığı hissetmemişş gezdirdim valla bikaç da hatıra hediye aldımm çocuklar gibi gözleri parlıyordu

enişteye geçmş olsun Şulecimm ama sabahki 2 hurma ve 1 incir çok geldi gözüme :26: sporuna bayıldım ama
[/QUOTE]

'dün bende kırmızı kart gördüm kimseye gülmedim ama ' demişsinde ben bunu anlamadım :26: niçin dedin ki
evet menüm rezil hatamın farkındayım ama ben düzelcem kiii irademe siz gibi sahipte çıkıcamm

tekrar başın sağolsun canım , evet malesef insan yükü ağır oluyo sanki ömür boyu bize kalacaklarmış gibi katlanamıyoruz oysaki misafirler

evet kaptancım uzun dönem diyet yapınca kopmalar oluyo böyle 2 ayda bir yaşıyorum toparlıycam emınım

ayfercigim alinirmiyim askim benim biz guzel paslasan bi takimiz nedemek kizlar ben regl olactim leke olmus gelmedi cok uzulduydum bugun fazla cikmami beklerken ekside ciktim cokta sevindim spor aci biber bende cok ise yariyor

kızlar kusura bakmayın geç kaldım eşim evdeydi anca attım evden evet olan oldu ve + çıktım ama yok yok moralimi bozmıycam yenemıycek beni iradem eski halime dönücem bugun kendimi resetlıyorum

Haftaya halledersn canm asla moral bozmak yokk

Evet alıntında sıkıntı olmş
Anladım canm evet ben de 59 da baya iyiydm ama bikaç kilo da esneme payı olsn istiyorum
Hmm hadi ya bilmiyordum bak bunu, e iyi biz 64 bilelm kilomu ama 63 olsn iyi olur sonra

Hilalcim seker mesaj cekti kilosu sabitmis kirmizi isikta mesaj cekiyorum eklermisin cnm once karded takimimizda 8. takim sonra psyladim alaninda payladacaksin tatlim kolay gelsin

kızlar hepinize hayırlı cumalar
bugun çok işim var sil süpür evle uğraşıcam buyuk ihtimal hafta sonu misafirim var gelemeye bilirim
hepinizi öpüyorum kilo verenleri tebrik ediyorum

haftaya 1. lik sıramız alışkanlık yaptı valla

hilalcogim trsekkut edetim canim benim msj sayim da ayferinkin cok oldugunu dusunursek yuzu gecmistir:)

*** 3. Takım 350. Etap ***

sekerkiz6774 / 74/ 0.0 /% 0.0 )kilosu sabit
sahgull68,5 /68,9 / -0,4/% -0,58 )
Sweetdimple73,3 /72.8/ 0,5/%0,68 )
pegasus0766,5 /66,1 /0,4 / % 0.60 )
kelebekolacam : ( 78, 8/ 78, 8 / 0, 0 / % 0, 0)kilosu sabit
Sevilay80 69.1 / 69, 6 / -0, 5 / % -0, 72 )
erigim64, 4/64, 7 / -0.3/ % -0, 47 )
sulofe86,3/ 86,1 / 0,2/% 0,23 )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / %-0,32 )
ayulduzz (72, 8/ 72,2/ 0,6 /% 0,82 )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )
bluebootle( 57 , 8/ 57,0 / 0,8 / 1,38% )

3. Takim Ortalaması :% 0, 23

Ama cagla nefen gittin biz bırasız kılo wdremıyoruz hemde hiç neden böle yapıyorsun canm
Bari arada gel ne diyeyim ki

ilk firsatta geldim kizlar..durum kac kac simdi..cagla neden ayrildi bilen varmi..listeye bakayim hemen,dilek yine kaytarmis galiba
ayfercigim doktora gitmedinmi sen:26:
kisaca gecmise bakayim kacirdigim bisey varmi diye,hemen gelecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…