- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
selam kardeş takım bi kontrol edebilirmisiniz
***5.TAKIM 350.ETAP***
durumda (62,5/) izinli (kg bildirmedi)
toplight ( 73,60/73,50/0,10 / %0,14 )
luci221177 (77,5/76,5/ 1,0/ %1,29 )
Lily86 (77,0/76,3/0,7/%0,91 )
Gamze_M (67.3/65,9/1,4/%2,08 )
Ebru_kzl (88,4/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
Vazgecmekyok (92.9/91,3/1,6/%1,72 )
yu_zey ( 62,40/61,90/0,5 /%0,80)
Hnd (68,3/68,0/ 0,3/ %0,44 )
Sevda_M( 74.3/ 73.5/0.8/%1.08)
5.TAKIM ORTALAMASI : %0,85
Slm canım kilo veren arkadaşları tebrik ederim listeniz doğru tatlım
Hayırlı cumalar güzelliklerr bu foruma ne olmuş kırk satte girebildimm
geldimkiii
maşallahın var Hilalcim patates kaçamağını görmezden gelelim en iyisi göz hakkı var ama abartmamışsın
Hiç beklemeyin bence ne kadar uzarsa o kadar sorunlar çıkarr canım
Kızlar anneanneme gidiyoruz cepten girerim yine şekerkız ve Gülşah kalmış kilo bildirmeyen Hilalcim sen paylaşırmısın listeyi tatlım aksilik olursa yine bakarız cepten görüşrüüz kızlar
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
Sucuklu omlet
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak mistik çay
2 dilim peynir
ÖĞLE +AKŞAM:
1 kase kelle paça
İskender pidesiz
Salata
Yatarken 1 bardak kefir
SPOR
4 saat gezme ve alışveriş
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
evet 54 olduğmda fazla zayıfladın demişlerdi ama olsun yine okdar olcam ben. birde canım herkes diyodu bana 1 kg fazla tartıyo diye inanmıyodum. aldığım gibi eve geldim hiç açılmamış 19lt lik su damacanasını tarttım
Tamam kapattık o konuyu yeni menülere yelken açalımm..
Hm anladım canımm 56 filan idealdir sanırm sana, benm idealim 59 boy 165.. dijitaller neden fazla tartsın ki benmki de dijital aslında ama anı tartıyo canm diğerleriyle
Hayırlı cumalar güzelliklerr bu foruma ne olmuş kırk satte girebildimm
ben ekledim Dilekcimm sağlık olsun Hilal taşır o zaman
hayırlı yolculuklar Ahsencim
hayırlı uğurlu olsun yeni binanız Yasemincimm açılış varmış çok yorulacaksın bugün bitanem
hayır olsun Ayferim kontrolemi gittin:26:
aynen telden girmek bana ölüm zaten
geldimkiii
bu haftada yapmazsan küsecektim artık kıyabilirmiyim hiç sana
:44::44::44: hayırdır Çağlacım neden ayrılma kararı verdinki:26::26:
dün bende kırmızı kart gördüm kimseye gülmedim ama
afiyetolsun Ayferim güzel menüü
Bu ayfer varya bu ayfer atin onu takimdan
tekrar başın sağolsun canım , evet malesef insan yükü ağır oluyo sanki ömür boyu bize kalacaklarmış gibi katlanamıyoruz oysaki misafirlerbi geçmiş yapayım dedim ama yapamayacagım sanırım.
pazar akşamı dedem vefat etti sonrasında bir aile faciası yaşadık apar topar ankaraya gitmek zorunda kaldım.canım dedeciğim cok sveerdim.son zamanlarda aklı melekesi pek yerinde değildi o yüzden herkes onu yanlış anladı katlanamadı.mekanı cennet olsun.
aslında geleli 3 gün oldu ama bir türlü fırsat bulamadım.bugün iş yerini taşıdık.geldiğimden beri onunla uğraştım.hemşiremde eğitim programına çağrıldı.benden haberler.
şuan gastritim alarm veriyor.yarın sabah erkenden gidip odamı yerleştirmem lazım.açılışa büyükşehir belediye başkanı gelecekmiş yogun bir gün olacak.
selamlar herkese...
Yasemincigim his geldin canim..Mekani cennet olsun dedenin
hilalcigim bence cok uzatmamak iyidir..tabi yinede siz bilirsiniz en dogrusunu
sahgülcügüm canim bende ayni durumdayim ama ben fazla gelememeye bagliyorum..neyseki önüme cis geldiginde yüksek sesle yemeyecegim diyorum ve ise yariyor,yoksa alirim diye korkuyorum
suleciigm temizlikmi dedin..su an evin halini görsen varya,baktika yoruluyorum o derece yani
bütün takimi haftasonu banami cagirsam ne yardima
dilekcigim ayfer listeyi getirmis..ayfercigim cagladan tam cevap alamadigimdan listeye almiyorum..kendisi sabah dönüyorum derse aliriz yine canim..zaten bu hafta cok aktifte olamadi
ben yarinda hic gelemeyebilirim..dilekcigim kolay gelsin sana..kardes takim listelerinide kontrol etmeyi ihmal etme canim
kızlar kusura bakmayın geç kaldım eşim evdeydi anca attım evdenevet olan oldu ve + çıktım ama yok yok moralimi bozmıycam yenemıycek beni iradem eski halime dönücem bugun kendimi resetlıyorum
evet 54 olduğmda fazla zayıfladın demişlerdi ama olsun yine okdar olcam ben. birde canım herkes diyodu bana 1 kg fazla tartıyo diye inanmıyodum. aldığım gibi eve geldim hiç açılmamış 19lt lik su damacanasını tarttımve 20kg çıktı
Sağol canımmya haftasonu da diyette olsam daha çok vericektm demekki, ama 700 gr gitmiş ohh hedef 600 gr koymuştum ulaştım gene yehuu
Eki Görüntüle 999543
Benim icin 66.2 yazip kendi istegiyle ayrildi yazarmisiniz.. Kizlar hayirli cumalar Allah yardimciniz olsun ve istediginiz kiloya ulasin insallah. Hepinizi sewiorumm gelirim ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?