ben çok kırıldım ve üzüldüm çoğunluk katılmadı ben sürekli girip bakıyordum en son ben yazdığım için yazıcak bişeyde bulamıyordum bi geçen hafta giremedim oda evim doluydu misafirim vardı yatılı hemen çıkışım yapılmış ne olacak şimdi kalma şansım varmı yoksa gidiyormuyum bana bildirirmisiniz
[
niloşş alemsin avartar resminle yazdıkların çok uyumlu kaydirigubbakcemile3seni bırakırmıyız biz olumunekankayizsmile
ben çok kırıldım ve üzüldüm çoğunluk katılmadı ben sürekli girip bakıyordum en son ben yazdığım için yazıcak bişeyde bulamıyordum bi geçen hafta giremedim oda evim doluydu misafirim vardı yatılı hemen çıkışım yapılmış ne olacak şimdi kalma şansım varmı yoksa gidiyormuyum bana bildirirmisiniz
ebruli hoşgeldin çok hızlı girdin takıma maşallah jet gibi bi giriş yaptın tebrik ederim.motivasyona çok ihtiyacın yok gibi. sen bizi motive edersin artık.
cabikcim aramıza döndüğün için çok sevindim.sende tekrar hoşgeldin.
kalimera ablacım nerelerdeydin merak etmiştik sen girmeyeli sayfalarımız pembe yazılara hasret kaldı
niloşş geçen hafta kimse düzgn girmedi zaten.sılagüle konuşuruz canım.sanırım senin devam edip etmeyeceğinden emin değildi o yüzden yazmadı listeye.
semo noldusenin şok diyetin kaçamakmı yapıyosun yoksa listeyimi uygulamıyosun gözü
müz kulağımız sende haber bekliyoruz
pırlanta ve sılagül desteğiniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler sılagül çıplakayakla nasıl yürücez.banta yürüsem ayaklarımdan kıvılcımlar çıkar.dışarda zaten hiç olmaz biraz açarmısın konuyu yanikaydirigubbakcemile3
Günaydin seker pareler,
Dunku yediklerim
Sabah: 2 hurma, 2 kaysi, 2 erik, 2incir
Öglen: 3 dilim ekmek, 1 KK peynir, 5 zeytin
Aksam: salata ve aci Kisir
Herkeze guzel hafta sonlari dilerim
canım hoşgeldin aramıza tabi grubumuzda yer var .merhaba bende yeni üye oldum benide listenize eklermisiniz sinle beraber motive olmak istiyorum. çok moralsizim. kilom 84 boyum 1,60
sanada günaydın semocum canım bu sabahları yediğin meyveler nedir bacum
2 hurma, 2 kayısi, 2 erik, 2incir ohhh canım çekti valla.:icecream::icecream:
merhaba bende yeni üye oldum benide listenize eklermisiniz sinle beraber motive olmak istiyorum. çok moralsizim. kilom 84 boyum 1,60
iyi geceler kızlar
banada pc sırası ancak geldi.eşim götürmüştü yanında işyerine.gündüz giremedim o yüzden ama bakıyorum da tek gece kuşu ben değilim sıagülcüm naber canım?
rapor vereyim önce
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim baklava:kedikardeşim ilk maaşını almış dün.tatı getirdi gece yemek istemedim sabah hüpletttim)
öglen 1 parça tavuk 1/4 bazlama
akşam 2 yemek k. pilav 2 yem.k.kuru fasulye turşu
ara 1 portakal
ne yersem yiyim yada ne yemezsem yemeyim yürüyüş yapmadan bende tık olmaz hafta başı iyi hissedersem başlarım inş.ve tabii suya bol su içmem lazım.regl dönemim yaklaştı ödemlerim coştu yine kiraz sapınıda hala alıp başlayamadım sılagül malesef sen içiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?