Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[

niloşş alemsin avartar resminle yazdıkların çok uyumlu kaydirigubbakcemile3seni bırakırmıyız biz olumunekankayizsmile

herkese merhabalar..kızlar kusura bakmayın ya bildirim yapmadım ama aldım biraz.neyseki sılagülcüm beni aynı yazıcanı belirtmiş zaten.haftaya mecbur vericem iddaa var işin içinde :))
bilgisayar bu saate anca boşaldı vallahi..
herkesi öpüyorum iyi geceler zemuszemus

Özel Mesaj: selam canım Alıcı: niloşş
Konu Sahibi :
04-02-2010, 19:40
silagul

yorgun savaşçı

Giriş tarihi: Feb 2007

selam canım
canım ben 3.grup başkan yardımcısıyım. grubu toparlıyorum. en son grubumuza ayın 29 unda grimişsin.ve ayrılıp ayrılmadığın konusunda bir bilgi vermemişsin. ayın 31 inde 80-89 kilo grubuna grimiş mesaj yazmış ama bize yazmamışsın. dün de kk ya grimişsin mesaj yazmamışsın.bu drumda habersiz 3 gün girmezsen diskalifiye oluyorsun kurallara göre.ama eğer istersen sadece bu seferlik insiyatifimi kullanabilirim.cuma öğlene kadar girip bildirim yapmazsan üzgünüm. dileğimiz hep beraber zayıflamak.

NİLOŞŞCUM SANA BU MESAJI ÖZELDEN ÇARŞAMBA GÜNÜ GÖNDERMİŞİM.MİSAFİRİM VARDI YOĞUNDUM GİREMEDİM YAZMIŞSIN.AMA YUKARIDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ AYIN 29 UNDA GİRMİŞSİN ENSON GRUBA.AYIN 31 İNDE 80-89 KİLO GRUBUNA GİRMİŞ YAZMIŞ AMA BİZE YAZMAMIŞSIN.HATTA AYIN 3 .DEDE KK YA GİRMİŞSİN.AMA GRUBA UĞRAMAMIŞSIN.
CANIM İYİ NİYETİM YUKARIDAKİ SANA GÖNDERDİĞİM ÖZEL MESAJDADA BELLİ.
SANKİ AYRIM YAPMIŞIM GİBİ YAZMIŞSIN DİĞERLERİDE GİRMEDİ ONLAR DURUYOR BEN NEDEN ÇIKARILDIM DİYE. CANIM BAHSETTİĞİN CABİK VE KALİMERA ABLAYSA ONLAR CABİK AYIN 29. UNDA AYRILMAK İSTEDİĞİNİ BİLDİRİP SONRA KK YA HİÇ GİRMEMİŞ. KALİMERA ABLAMDA AYIN 31 İNDE GİRMİŞ EN SON KK YA . AMA SENİN YAPTIĞIN GİBİ KK YA GİRİPTE GRUBA YAZMAMAZLIK ETMEMİŞLER.
CANIM YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA KK DA DİSKALİFİYE LİSTESİNDESİN.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-diskalifiye-listesi.html
KURALLARA GÖRE DİSKALİFİYE OLANLAR TEKRAR YARIŞMAYA KATILAMAZLAR.AMA SANIRIM BERNUŞUN GÖZÜNDEN KAÇTI BU.AMA SENİ TEKRAR DİSKALİFİYE ETME SEBEBİM BU DEĞİL CANIM KK YA GİRİP YAZMAMAN.BURDA BİR HAKSIZLIK VARSA BENDE BİLEYİM. AMACIM SENİ ÜZMEK KIRMAK DEĞİL.BİZ BURADA OLANLARIN HEPSİNİN AMACI ZAYIFLAMAK VE BUNU BİR GRUP ALTINDA PAYLAŞIMDA BULUNARAK YAPMAK. İNŞALLAH İSTEDİĞİN KİLOYA ULAŞIRSIN.

selam bacular
bu günüm 4,5 saat yollarda geçti.teyzemin kızına gittim.istanbulda karşıya geçmek çile.
neyse çok yorgunum.
bugünün raporu
sabah kahve
sonra 1 bardak çay 1dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin ve parmak ucu kadar helva
sonra 2 yaprak sarması
sonra 1 kase yayla çorbası
akşamda çok acıkmış ve çok yorulmuştum evdede yemek yoktu mantı yaptım üzgünümklavahaoldumsmile
yarın telafi edicem söz,
hepinize iyi hafta sonları diliyorumŞenizŞenizŞeniz

hoşbulduk canım valla 2 senedir yapıştı üzerime bu kilo ne yapsam gitmedi gitti geri geldi o yüzden bu sefer çok kararlı başladım. bu hızlı girişte bu yüzden valla elimden geldiğince sizi motive etmeye çalışırım canım:1hug:

bu arada kızlar hepinize günaydın ben hemen dünkü menümü aktarayım
sabah
yarım simit, domates,biber,peynir ve çay
ara 200 gr yoğurt
öğle
yarım simit, peynir
ara 1 elma
akşam
2 yumurta ile hazırlanmış peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği

ya bide kendimi ödüllendirmicem diyodum ama napıyım yengem çok güzel yapmış o yüzden birazda kabak tatlısı yedim ama bugün telafi edicem.
bu hafta aslında çok sağlıklı beslenemedim eşim gececi olduğu için evde yemek yapılmadı iş yerimdede yemek yapılmıyo ya dışardan sölücez ya kendimiz getiricez o yüzden burdada çok fazla bişey yapamıyorum ama önümüzdeki hafta biraz daha sebze ve et ağırlıklı beslenmeye çalışıcam hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Günaydin seker pareler,

Dunku yediklerim
Sabah: 2 hurma, 2 kaysi, 2 erik, 2incir
Öglen: 3 dilim ekmek, 1 KK peynir, 5 zeytin
Aksam: salata ve aci Kisir

Herkeze guzel hafta sonlari dilerim

selam bacular

hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
oooo ebruli ve semao benden önce uğramışlar bileeee maşallah maşallahŞeniz
kalimera ablamın evde internet yok artıkım o pazartesi uğrar.
memuzin nerdesin canıııım uyanamadınmı bacum halakaydirigubbakcemile3
cabikte acaba hafta sonuda çalışıyormuki gerçi abisi geldi askerden ondan alamıyormuş pc yi lmaz:abisi azcıkta kıza sıra ver lmaz:

neyse ben bugün geç yattım geç kalktım.
yarında misafirim var kahvaltıya ne yapsam acaba:uhm:
bu sabah,sabah dediğime bakmayın 12 de 1 bardak çay 1 kaşık nutellaklava::mymeka:bunu hakettim.ben çikolata delisi yemedim kaç gündür çikolata bunla geçiştirdim napimmsenağlamayoksam sinir yapıyor bende valla kırıp geçiriyorum ortalığı:roflol:
az peynir 1 çorba kaşığı kadarda kıymalı domates ve biberli yumurta
haaa yarımda çavdar ekmeği
şimdide size yazarken kahvemi içiyorum
buyrun sizede ikram edeyim

merhaba bende yeni üye oldum benide listenize eklermisiniz sinle beraber motive olmak istiyorum. çok moralsizim. kilom 84 boyum 1,60

Günaydin seker pareler,

Dunku yediklerim
Sabah: 2 hurma, 2 kaysi, 2 erik, 2incir
Öglen: 3 dilim ekmek, 1 KK peynir, 5 zeytin
Aksam: salata ve aci Kisir

Herkeze guzel hafta sonlari dilerim

sanada günaydın semocum canım bu sabahları yediğin meyveler nedir bacum
2 hurma, 2 kayısi, 2 erik, 2incir ohhh canım çekti valla.:icecream::icecream:

merhaba bende yeni üye oldum benide listenize eklermisiniz sinle beraber motive olmak istiyorum. çok moralsizim. kilom 84 boyum 1,60
canım hoşgeldin aramıza tabi grubumuzda yer var .
ancak karalıysan ve düzenli paylaşımda bulunacaksan canım .kuralları biliyormusun?bilmiyorsan yazayım.

Son düzenleme:
sanada günaydın semocum canım bu sabahları yediğin meyveler nedir bacum
2 hurma, 2 kayısi, 2 erik, 2incir ohhh canım çekti valla.:icecream::icecream:

Seker ihtiyacimi gidermek icin yiyorum bunlari silagul cum, yoksa seker krizine girip cildiriyorum opuyorumnanaktan heleki spor dan sonra iyi oluyor dzemuszemus

OOOOOOOOOOO derya cik hosgeldin aramiza canimmm, umarim duzenli paylasimda bulunursun, ve takimimiza katilabilirsin kaydirigubbakcemile5

ben bu grup a katılmadan önce diskalifiye olduğumu yazdım arkadaş bilerek aldı ben tam olarak tarihli çetelesini tutmadım benim misafirim geçen pazar akşamı geldiler ve perşembeye kadarda bendeydiler bende bu zaman zarfında giremedim ve benim giripte yazmadığımı söylemişsin onuda belirttim bir iki yazdım ve baktım katılım çok az ara ara kontrol ediyordum katılım nasıl hareketlilik varmı diye neyse lafı uzatmanında anlamı yok hoşcakalın

merhabalar herkese..

ahh ahh sılagülcüm evet hafta sonlarıda çalışıyorum dersane olduğu için asıl hafta sonları çok yoğun oluyorum.hafta içide etütler oluyor..bi pazartesi günlerim tatil..çok yoruluyorum valla..ama şikayet etmiyim dimi..işsizken daha kötüydü..bunada şükür :))

ne yedim içtim konusuna değinmiyim ben hiç...pazartesi başlıcam listemi yazmaya..bende pazartesi olmadan başlayamıyorum diyete :)) sporda yapmaya çalışıcam yeniden..

niloşşun gitmesine üzüldüm yaa..sılagül aslında niloşş girmiş evet yazmadan çıkmış ama kimse yamamış diye sadece bakıp çıkmış...paylaşımda bulunmamış.ama hoş görmek lazım zaten dağılmak üzereydi takım.. bence gitmesin ya eğer öyle bişi yapılabiliyorsa geri alınsın derim ben tabi bu benm şahsi fikrim..

herkesi öpüyorum..görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi geceler herkese. Herkescikler mışıl mışıl uyuyor sanırım. Banada bilgisayar sırası anca geldi =))

Bugün sabah 13.00 de kavaltı yaptım 1 patatesli gözleme ile.
Daha sonra neredeyse 2 saat yürüdüm.
Saat 19 da Yarım gözleme ve bir kase çorba içtim.
Saat 21 gibide bi activia yedim.
Baya bi sağlıksız beslendim bugün yani düzensiz oldu bide (

selam bacular
valla ölüyom yorgunluktan bu saat oldu halen ayaktayım.
yarın giremeyebilirim belki akşama
kendinize iyi bakın hayırlı pazarlar

iyi geceler kızlar
banada pc sırası ancak geldi.eşim götürmüştü yanında işyerine.gündüz giremedim o yüzden ama bakıyorum da tek gece kuşu ben değilim sıagülcüm naber canım?
rapor vereyim önce
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim baklava:kedikardeşim ilk maaşını almış dün.tatı getirdi gece yemek istemedim sabah hüpletttim)
öglen 1 parça tavuk 1/4 bazlama
akşam 2 yemek k. pilav 2 yem.k.kuru fasulye turşu
ara 1 portakal
ne yersem yiyim yada ne yemezsem yemeyim yürüyüş yapmadan bende tık olmaz hafta başı iyi hissedersem başlarım inş.ve tabii suya bol su içmem lazım.regl dönemim yaklaştı ödemlerim coştu yine kiraz sapınıda hala alıp başlayamadım sılagül malesef sen içiyormusun

iyilik canım senden naber,hayırlı olsun kardeşinin işi ALLAh devamını getirsin inşallah.

evet canım yürüyüş şart ama bacaklarım çok ağrıyor doktora gitmek şart oldu galibamafoldumben
kiraz sapını sormuşsun bikaç gündür yapmadım ama pazartesi başlarım inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…