günaydın herkeslere
dün giremedim kızlar hafta sonu malum ev işleri gezmeler falan ah bide şu kaçamaklar olmasaydı biraz kilo verdi,mya hemen şımardım valla hafta sonu fazla dikkat etmedim tabi verdiğimi aldım kesin tartıya çıkamadım tabi korkudan ama bu hafta telafi edicem daha fazla yürücem ve kaçamak yapmıcam.
cumartesi sabah
form bisküvi ve çay
öğlen 3 gibi
bulgur pilavı
1 paröa börek ve kek
çay
akşam yemedim bişey
pazar sabah
2 dilim kepek ekmeği ve kahvaltılık herşeyden yedim
öğle yok
akşam
4 adet ızdara köfte yeşil salata
1 bardak sarı ve pilav
sonra irmik tatlısı + cola
ve son olarak salep
işte hafta sonu kaçamaklarımıda yazdım size öpüyorum hepinizi bu hafta ilk 5 e girmeliyiz kızlar hadi hareketlenelim kaydirigubbakcemile2
Beni de bu haftasonları mahvediyor...
evet canım yaaa tutamıyoruz kendimizi hafta içi süperim suyumuda içiyorum yürüyüşümüde yapıyorum ama hafta sonu inanın su bile nerdeyse içmiyorum geleni gideni götürüyorum o yüzden zaten şöyle kalıcı kilo veremiyorum bizim önce hafta sonlarını çözmemiz gerekiyoya CADIARZU
Evet ya bu hafta sonları için bi formül üretmemiz lazım. Ben şöle bişey yapıyorum, vakit bulunca yürüyüorum. Mesela cumartesi günü tempolu bir şekilde 2 saat yürüdüm nerdeyse. Pazar günüde yarım saat yürüdüm.
Slm kizlar
Bugun yediklerimi yazmicam, misafirlikteydim kacirdim biraz ohaoldumsmile
Dün gelinligimi yikadim kizlar, piril piril oldu, cok mutluyum, 1 senedir camurlu camurlu
ve pasta lekeli duruyordu, pasta lekesi cok zor cikti, cikarana kadar bittim valla, 4 saat ugra$tim,
ama sonuc super oldu tabiki, cok sevincliyim opuyorumnanaktan
Hafta sonuda geldi gecti hemencik, yarin i$ ba$i akannehir
Hayirli geceler sekerlerim olumunekankayizsmile
GÜNAYDIIN MİLLET,
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKİİM,
GÜNÜN RAPORU;
SABAH KAHVALTIM,
1 DİLİM BÖREK
ÖĞLEN ÇORBA GETİRDİM ONU İÇECEĞİM
AKŞAM GENE ÇORBA,
HADİ BAALIM BU GÜNDEN İTİBAREN GENE SIKI TAKİP BAŞLIYOR ALLAH YARDIM
CIMIZ OLSUN KISLARhihoyyythihoyyythihoyyyt
TÜKANI BEN AÇTIM SİZLER DEVAM EDİN BAKALIM, ANHTARI DUVARA ASTIM
GELEN ORDAN ALIR AÇAR TÜKANI
ÖPÜLDÜNÜZ KOCAMAN KOCAMAN...
Günaydınlar dün hiç giremedim. Bir arkadaşımın nişanı vardı. Ordan kayınvalideciğime bi ziyaret yaptım eve gelmem geç oldu.
Dün yediklerim.
Sabah kavaltısı 12 de. 2 dilim kepekli ekmek, Biraz peynir, reçel, şekersiz çay
Akşamda 1 lahmacun bir bardak diet kola.
Hafta sonları hep böle saatlerim karışıyor. Dengesiz besleniyorum. İnsan misafirliğe filan gidincede öle oluyor(
ebruli canım yapma etme cumaya naparız böyle giderse mahvoluruzeyvahedigeldismile ha gayret hep beraber zayıflıcaz.:lepi:günaydın herkeslere
dün giremedim kızlar hafta sonu malum ev işleri gezmeler falan ah bide şu kaçamaklar olmasaydı biraz kilo verdi,mya hemen şımardım valla hafta sonu fazla dikkat etmedim tabi verdiğimi aldım kesin tartıya çıkamadım tabi korkudan ama bu hafta telafi edicem daha fazla yürücem ve kaçamak yapmıcam.
cumartesi sabah
form bisküvi ve çay
öğlen 3 gibi
bulgur pilavı
1 paröa börek ve kek
çay
akşam yemedim bişey
pazar sabah
2 dilim kepek ekmeği ve kahvaltılık herşeyden yedim
öğle yok
akşam
4 adet ızdara köfte yeşil salata
1 bardak sarı ve pilav
sonra irmik tatlısı + cola
ve son olarak salep
işte hafta sonu kaçamaklarımıda yazdım size öpüyorum hepinizi bu hafta ilk 5 e girmeliyiz kızlar hadi hareketlenelim kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin silagul =)) Yakaladım seni sobe =))
Diyetdaşlarım, şu kilolardan bir kurtulalım yakın zamanda ondan sonrada kendimize bir güzel alışverişe çıkalım. Ben kendime uzun zamandır hiç bişey almıyorum. 5 kilo vereyim birşeyler almaya başlıcam. 10 kilo verincede gardrobumu yenilicem =)) Para bile biriktiriyorum şimdiden bunun için =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?