semocum valla sen benden iyisin 7.5 senedir hala gelinliğim temizlenecek. benim gelinliğim komple simli kumaş olduğu için elde yıkama şansımda yok simleri hep dökülür.fırsat bulupta kuru temizlemeyede veremedimeyvahedigeldismile
sana ömürboyu mutluluklar canım bir yastıkta kocayın:Saruboceq:
yok burdayım canım ya çikolata deme zatten zor duruyorum çikolatasızkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaeböyleyim zattensenağlamaSilagul, kactinmi cikolatam? bilmiyorumkismile
selam kızlaaaar
amanda aman pek kalabalığız.maşallah
bugün yediklerimi yazayım
sabah
ince bir dilim ekmek
biraz peynir
öğlen 100 gr kadar kuzu eti
ara
1 elma
akşam
çok az makarna pırasa
2 tatlı kaşığı sütlü tatlı
regl geliyor tatlı krizim tavan yaptı davul gibi şişim.tabii çok gerginim allah kocişime sabır vesin
eti formun tahıl barını yedim 80 kaloriymiş tatlı ihtiyacımı da giderdi üstelik:lepi:
Kizlar dunyada neler oluyor ya, sabah programlarini seyrettim bugun.
5 yasinda bir kiz cocugun basina neler gelmis... Cok uzuldum valla.
Cocuklariniza iyi göz kulak olun lütfen, ALLAH kimseye göstermesin öyle aci.
Sabah seyrettim, hala aklimda cikmadi yaa...
ALLAHım kötülerin şerrinden korusun yarabbim.:Saruboceq:amin canım allah düşmanıma yaşatmasın evlat acısını hele de böylesini.önce allah'a emanet olsumlar tabiki ama çocuklarımıza çok çok dikkat etmeliyiz.bazen çevrem tarafından kızıma karşı paronayaklık derecesinde korumacı olduğum konusunda yenkit ediiyorum ama çok da tın.ortam çok bozuk anneleride korumazsa nolur bu yavrucaklar?
rabbim! sen sahipsizlerin sahibisin.sen tüm çocukları yarattıklarının şerrinden koru.amin.
sorma canım ya valla bende regli öncesi ve regli dönemin de acayip asabi oluyorum. hatta kociş 1 hafta kala bişeye kızsam gel oğlum annenin günü yakın biz kaçalım uzaklaşalım yanından diyorkaydirigubbakcemile3
sorma canım ya valla bende regli öncesi ve regli dönemin de acayip asabi oluyorum. hatta kociş 1 hafta kala bişeye kızsam gel oğlum annenin günü yakın biz kaçalım uzaklaşalım yanından diyorkaydirigubbakcemile3
selam canım nasılsın?
valla sorma bende zayıflayıp eski kıyafetlerime girmek istiyorum.bekarlık kıyafetlerimi hep verdim içim acıdı valla hepsi markalı ve yeniydi baktım yıllardır olmuyor giremiyorum sakla sakla sıkıldım.tekrar 52 kilo olsamda doğum yaptığım için vücudun genişledi giremezsin dediler bende verdimmafoldumbensenağlama
zayıflıcam başka çaresi yokklava:
Kizlar dunyada neler oluyor ya, sabah programlarini seyrettim bugun.
5 yasinda bir kiz cocugun basina neler gelmis... Cok uzuldum valla.
Cocuklariniza iyi göz kulak olun lütfen, ALLAH kimseye göstermesin öyle aci.
Sabah seyrettim, hala aklimda cikmadi yaa...
selam kızlaaaar
amanda aman pek kalabalığız.maşallah
bugün yediklerimi yazayım
sabah
ince bir dilim ekmek
biraz peynir
öğlen 100 gr kadar kuzu eti
ara
1 elma
akşam
çok az makarna pırasa
2 tatlı kaşığı sütlü tatlı
regl geliyor tatlı krizim tavan yaptı davul gibi şişim.tabii çok gerginim allah kocişime sabır vesin
eti formun tahıl barını yedim 80 kaloriymiş tatlı ihtiyacımı da giderdi üstelik:lepi:
ne demiş eskiler sofra buldun çök.şiş kadın gördün kaç :roflol::roflol::roflol::lepi:
pırlanta sobeee bakıyorumda bağlandın iyice bize akşamlarıda giriyosun artık.hoşgeldin bacıııımopuyorumnanaktan
iyiyim canım kuzucuğumu yatırdım dinleniyorum çay keyfi yapıyorum (şekersiz tabii)
Bu arada silagul, memuzin, bernuş ve diğer çocukları olan anneler, sizlere çok özeniyorum.
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler versin.
Bende çocuk sahibi anne olucakmıyım acaba sizin gibi.. Güzel Allahım banada nasip etsin inşallah
Gerçi ben daha bekarım ama bebişleri çok seviyorum =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?