Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim gelinligimde simli canim, ben kuru temizlemeye gittim gelinligimle.

Orda calisan bayan, bana dediki camurlar ve pasta lekesi cikmayabilir, taslari dökülebilir,
yani bana 100% garanti yok dedi, ve 60euro tutuyor dedi.
Gelinligimin icine bakti 40 derece de yikaniyor evde dikatlice yikamayi dene dedi.
Bende 4 saat ugra$tim, ve sonunda basardim canim hihoyyyt

elimde yikadim önce, sonra beyaz bir car$afin kenarlarini diktim, gelinligimi icine koydum ve makinaya attim en düsuk ve en nazik ayarda yikadim.

Bi cikardimki piril piril olmus. kaydirigubbakcemile3

Bende tabiki mutluluktan 4 kö$e oldum opuyorumnanaktan

Kizlar dunyada neler oluyor ya, sabah programlarini seyrettim bugun.

5 yasinda bir kiz cocugun basina neler gelmis... Cok uzuldum valla.

Cocuklariniza iyi göz kulak olun lütfen, ALLAH kimseye göstermesin öyle aci.

Sabah seyrettim, hala aklimda cikmadi yaa...

selam kızlaaaar
amanda aman pek kalabalığız.maşallah
bugün yediklerimi yazayım
sabah
ince bir dilim ekmek
biraz peynir
öğlen 100 gr kadar kuzu eti
ara
1 elma
akşam
çok az makarna pırasa
2 tatlı kaşığı sütlü tatlı

regl geliyor tatlı krizim tavan yaptı davul gibi şişim.tabii çok gerginim allah kocişime sabır vesin
eti formun tahıl barını yedim 80 kaloriymiş tatlı ihtiyacımı da giderdi üstelik:lepi:

selam kızlaaaar
amanda aman pek kalabalığız.maşallah
bugün yediklerimi yazayım
sabah
ince bir dilim ekmek
biraz peynir
öğlen 100 gr kadar kuzu eti
ara
1 elma
akşam
çok az makarna pırasa
2 tatlı kaşığı sütlü tatlı

regl geliyor tatlı krizim tavan yaptı davul gibi şişim.tabii çok gerginim allah kocişime sabır vesin
eti formun tahıl barını yedim 80 kaloriymiş tatlı ihtiyacımı da giderdi üstelik:lepi:

sorma canım ya valla bende regli öncesi ve regli dönemin de acayip asabi oluyorum. hatta kociş 1 hafta kala bişeye kızsam gel oğlum annenin günü yakın biz kaçalım uzaklaşalım yanından diyorkaydirigubbakcemile3

amin canım allah düşmanıma yaşatmasın evlat acısını hele de böylesini.önce allah'a emanet olsumlar tabiki ama çocuklarımıza çok çok dikkat etmeliyiz.bazen çevrem tarafından kızıma karşı paronayaklık derecesinde korumacı olduğum konusunda yenkit ediiyorum ama çok da tın.ortam çok bozuk anneleride korumazsa nolur bu yavrucaklar?
rabbim! sen sahipsizlerin sahibisin.sen tüm çocukları yarattıklarının şerrinden koru.amin.

nerdesiniz ya yazsanıza ben günün raporunu vereyim.
sabah kahve ,sabah dediysem 11 de
sonra 1 küçük muz
sonra arkadaş geldi onunla 5 köfte ve fırında kızartılmış azcık patates ve 1 börekklava:çay ama tatlandırıcılı
1 dilim kaşar peyniri
bunları saat 13 ile 17 arasında yedim tabi.
saat 18 de ise 1 sütlü kahve tamam yeme olayını kapattım.sonra 2 limonlu soda içtim bol su ile
yarın nasipse başlıcam et diyetineeyvahedigeldismile

ALLAHım kötülerin şerrinden korusun yarabbim.:Saruboceq:

ne demiş eskiler yemek buldun,çök.şiş kadın gördün,kaç...:dance::roflol::roflol::roflol:

ne demiş eskiler sofra buldun çök.şiş kadın gördün kaç :roflol::roflol::roflol::lepi:

pırlanta sobeee bakıyorumda bağlandın iyice bize akşamlarıda giriyosun artık.hoşgeldin bacıııımopuyorumnanaktan

iyiyim teşekkür ederim. Paylaşımlarımız çoğaldıkça daha iyi oluyorum =))) Daha bi motive oluyorum.
Ya vücudün genişlese bile aldığın kiloyu verdikten sonra olur du eski elbiselerin bence. Hani evde accıkta spor falan yapsan neden olmasın ki... Neyse yeni ciciler alıcaz biz :)))

Allah kötülerden korusun. Heleki savunmasız minikleri =((

Ben atlattım bugün regl dönemi nihayet =)) Ama 3-4 gün boyunca ara öğün hep danone sütlü tatlısından yedim saat 3 te =)) ve bende çok asabi oluyorum. Olur olmaz herşeye sinirleniyorum, gergin oluyorum ...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne demiş eskiler sofra buldun çök.şiş kadın gördün kaç :roflol::roflol::roflol::lepi:

kaydirigubbakcemile3

pırlanta sobeee bakıyorumda bağlandın iyice bize akşamlarıda giriyosun artık.hoşgeldin bacıııımopuyorumnanaktan

:teytey: hoşbulduk memuzin. Valla annemden fırsat buldukça giriyorum akşamları da. Ya annem ya kardeşim boş bırakmıyorlarki bilgisayarı kapanın elinde kalıyor =)) Nasılsın? İyimisiN??

Bu arada silagul, memuzin, bernuş ve diğer çocukları olan anneler, sizlere çok özeniyorum.
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler versin.
Bende çocuk sahibi anne olucakmıyım acaba sizin gibi.. Güzel Allahım banada nasip etsin inşallah
Gerçi ben daha bekarım ama bebişleri çok seviyorum =)))

iyiyim canım kuzucuğumu yatırdım dinleniyorum çay keyfi yapıyorum (şekersiz tabii)

nedemek bende olabilecekmiyim kız delüüü -tatlicadiarzu-inanmalısın ve dilemelisin rabbimden:Saruboceq: al kucağına şöyle mini mini bi yavruyu :ecrin_bebek:sonra bak gör hayat ne güzelmiş.şimdiye kadar amacım neymiş yaşarken diyeceksin.ve sonsuz endişelerle yaşamayı öğreneceksin.çünkü gördüm kü annelik; giderek artan bir endişe yumağıymış.bu yumağı sararkende anneni anlamakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…