hiiiiiiiiiiii sılagül ben niye yokum kız kilo bildirim listesinde...attınız mı yoksam beniii mafoldumben
eğer atmadıysanız kilomu aynı yazın olur mu?
haftaya bomba gibi başlıcam inş...yani başladımda haftaya veririm ancak...kızlar görüşmek üzere..öptüm hepiniziii sempatiksalakcinni
Slm kizlar, kac gundur giremiyorum kusura bakmayin, cok yogundum bu hafta.
Fazla i$ saati yaptim, aksam larida yorgunluktan giremedim.
KILOM AYNI, 64.9 herkeze hayirli aksamlar.
selam kızlar ben geldim bugünki yediklerimi yazayım
sabah yumurta ve kaşar peyniri
öğle tavuk ayran
akşam yine az tavuk yoğurt
yeniden aranızda olmaktan çok mutluyum
niloşş dönmene çok sevindim:teytey:.hoşgedin aramıza tekrar canım.a.s.
cabik ilk maaşında sonrakilerde bol bereketli olur inşallah.hayırlı olsun.:hooray:
kalimera banu alkan benzetmen çok hoştu allah iyiliğini versin.sana cilveli diyorum da değilim diyorsun bir de.bayanssulusmile
pırlanta beyaz ebise bencede gecelik gibi ama beğendiysen alalım gülüm.yakında nişan düğün...derken ihtiyacın olacak nasılsa geceliğede.:asigim:
sılagül kiraz sapını aldım kaynattım yarın başlıcam içmeye.inş.etkisini çabucak görürüm.birde istersen yarın kilo bildirimi yaparken adımın yanına şu smıle lerden birini koy istersen hakettimalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka::tomato:
ebruli senin kilon çok iyi zaten çok takma bence.58 oldum diye kafayı yediğim.günlerce aç kaldığım günleri hatırlıyorum da ahhh ahhhboshayallersmile
semo sende ihmal ediyosun biraz bizleri,arıyo gözlerimiz valla.özletme kendinibuyrunnnnnnnnn
kızlar hepinizi seviyorum ve kaçıyorum.supernaturalin 1 bölümünü izleyip uyucam baayyyymirmirmirmir
selam canlar hepinize günaydın ben hemen dün yediklerimi aktarayım
sabah
2 dilim kepek ekmeği+zeytin+peynir
ara 3 kakaolu bisküvi
öğle
yarım dilim ekmek (malesef beyaz ekmek,)
1 porsiyon yeşil mercimek
ara 1 portakal 1 ayva
akşam
3 dilim kepek ekmeği ve kahvaltılık peynir zeytin 2 bardak çay
sonra haşlanmış mısır ve malesef 2 adet eti puf
moralim çok bozuk kızlar mafoldumben bu hafta yaptığım bütün kaçamaklar bana kilo olarak döndü ne güzel geçen hafta hiç kaçamak yapmadan süper kilo vermiştim. yaaa çok pişmanım keşke zamanı geri alabilsem ama size ve kendime söz veriyorum bu hafta aldıklarımı fazlasıyla vericem ohaoldumsmile sabah tartıldım ve 58,8 olmuşum yani tam yarım kilo almışım şımarıklık ettim sanırım bu hafta o yüzden bugünden itibaren cezalıyım kusura bakmayın bu sonuç için haftaya telafi edicem :kedi:
günaydııııııın kızlar,
hayırlı cumalar cümleten, dilerim tüm dualarınız kabul olsun :Saruboceq::Saruboceq:
bak erucuğum demedimmiben sana hemen azıldık şeker kaydirigubbakcemile5
cabıkıııım senidemi unutmuş kıs :roflol: ay acemiliğine verin arkadaş yeni ya ondandır zaar:roflol::roflol:
neyse sabah sabah güne neşeyle başladık hadi bakalım hayırlısı, allah neşemizi bozmasın:Saruboceq:
benim kilom aynı sılacığım yani 81 canım :çok üzgünüm: galiba sanursam spora ve yürüyüşlerime başlayana kadar bu böyle olcek:çok üzgünüm:
bir an önce başlamam lazıma.s
neyse gelelim günün raporuna,
dün akşam yemeğim, saat 19:00
2 kepce çorba
1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı makarna
bu sabah,
1 tost yağsız
öğlene çorba getirdim çorba içeceğimcokacimcoook
akşama belli değil kızlar b elki balık alırım:sm_confused: bakces artıkın:sm_confused:
hepinizi kocaman kocamann öptüüüüümbayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
iyi geceler kızlar
bugün temizlik yaptım deli gibi döküüyorum.
sabah
incecik 1 dilim ekmek
menemen
şekersiz çay
öğlen
1 yemek kaşığı irmik helvası
akşam
kıymalı patates yemeği
pilav
yorgunluktan akşam yemeğinin yanında yediğim 3-4 yem.k. kadar irmik helvasını farketmemişim
tartıda 76.5 i görünce farkettim.şimdilik kilom bu sabah bi değişiklik olursa =(umarım olur)yazarım
:asigim::1hug: banu alkan öpsün seni komacan:asigim::1hug:niloşş dönmene çok sevindim:teytey:.hoşgedin aramıza tekrar canım.a.s.
cabik ilk maaşında sonrakilerde bol bereketli olur inşallah.hayırlı olsun.:hooray:
kalimera banu alkan benzetmen çok hoştu allah iyiliğini versin.sana cilveli diyorum da değilim diyorsun bir de.bayanssulusmile
pırlanta beyaz ebise bencede gecelik gibi ama beğendiysen alalım gülüm.yakında nişan düğün...derken ihtiyacın olacak nasılsa geceliğede.:asigim:
sılagül kiraz sapını aldım kaynattım yarın başlıcam içmeye.inş.etkisini çabucak görürüm.birde istersen yarın kilo bildirimi yaparken adımın yanına şu smıle lerden birini koy istersen hakettimalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka::tomato:
ebruli senin kilon çok iyi zaten çok takma bence.58 oldum diye kafayı yediğim.günlerce aç kaldığım günleri hatırlıyorum da ahhh ahhhboshayallersmile
semo sende ihmal ediyosun biraz bizleri,arıyo gözlerimiz valla.özletme kendinibuyrunnnnnnnnn
kızlar hepinizi seviyorum ve kaçıyorum.supernaturalin 1 bölümünü izleyip uyucam baayyyymirmirmirmir
sanada günaydın ablacım.
evet arkadaşlar acemiyim napimohaoldumsmileunutmuşum yine birisini. canlarım napayım idare edin artıkın.beni uyarıyorsunuzya teşekkürler.birbirimize destek ola ola zayıflıcaz inşallahŞenizbu canavar oğlandan kafamı kaldı bendekafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
**** 3.TAKIM 143 .ETAP ****
cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.3/58.8/-0.5/-0.86%)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
memuzin (/76.0/76.5/-0.5/-0.66%)
semo (64.9/64.9/0.0/0.00%)
silagul (72.0/70.0/2.0/2.78%)
pirlanta_a (61.5/62.3/-.0.8/-1.30%)
niloşş (81.2///%) (eski üye-püsküüt'ün haberi var)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (568.1///%)
niloş birtek sen kaldın canım.
ben kaçıyorum durumumuz beni çok üzdü.grubu toplamaya çalışmamın kimseye faydası olmamış. herkes kilo almışmafoldumbensenağlama
Moralini bozma. sen bu azimle haftaya tekrar o yarım kiloyu verirsin. Belki 1 kilo bile verirsin. kaçamaklar yaptın oldu bitti. önümüzdeki haftalara bakalım. :1hug:
**** 3.TAKIM 143 .ETAP ****
cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.3/58.8/-0.5/-0.86%)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
memuzin (/76.0/76.5/-0.5/-0.66%)
semo (64.9/64.9/0.0/0.00%)
silagul (72.0/70.0/2.0/2.78%)
pirlanta_a (61.5/62.3/-.0.8/-1.30%)
niloşş (81.2///%) (eski üye-püsküüt'ün haberi var)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (568.1///%)
niloş birtek sen kaldın canım.
ben kaçıyorum durumumuz beni çok üzdü.grubu toplamaya çalışmamın kimseye faydası olmamış. herkes kilo almışmafoldumbensenağlama
Ben kilo almadım 200 gr verdim :kedi:
Bu arada tebrik ederim sende 2 kilo vermişsin :hooray:
inşallah canım yaaa bu 2 gübdür dikkat etmem işe yaramamış ama önümüzdeki hafta baya eksilmiş olarak dönücem aranızakaydirigubbakcemile5
valla sorma canım bi sen vermişsin hemde 2 kilo tebrik ederim hadi kızlar canlanın haftaya bizim gruptan çıkmalı 1. :lepi:
canım bende yanlış okumadıysam 800 gr almışsın sen 61,50 değilmiydin geçen hafta e şimdi 62,3 diyosun bu ne çelişki bülelmaz:
selam beni ana sayfadan gönderdiler boş yeriniz varmı acaba:)
kilo76 boy:1,64
İnanmıyorum yaaaaaaa. Sabah sabah yanlış yazmışım kilomu uyuyom hala ben galiba kafamçokkarıştı Teşekkür ederim ebruli. Sen diyince farkettim.
Silagul benim kilom 61.3 Yanlış yazmışım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?