Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım geçmiş olsun ya ben ne çektim bademcikten ALLAH yardımcın olsun..canım ılık adaçayı iç.hele kola asla asit daha çok mahveder.adaçayı hem ağrını dindirir hem mikrobu yok eder. yalnız ada çayını demle kaynatma oldumu tatlım ALLAH tez zamanda şifa versin.:Saruboceq:
canım cevap yazamadım inşallah sende hayırlısıyla yuvanı kurarsın hayırlı evlatların :ecrin_bebeklur. herşeyin vakti zamanı var canım.bekarlığın tadını çıkaryerimseniben

canım ben kızmeslek lisesi giyim bölümü mezunuyum.moda tasarım felan istiyorum ama açık öğretimi varmı öğrenemedim. 96 mezunu olduğum için sıra gelmez dediler.gamyoncuiremsuygs ye gir dediler olmazsa oradanda sınavsıza başvurabiliyormuşum yada başka açık öğretime gerçi koştur koştur ancak bunları öğrendim ne kadarı doğru bilmiyorum.:1no2:

selam canlarım
nasılsınız görüşmeyeli özledim sizi şöyle bir öpemŞenizŞenizŞeniz
valla ben bugünde şaşırdım dışarda gezmektenlaelaelaelaelaebu hafta böyle oldu hiç istediğim gibi olmadı ya daha fazla vermek istiyordummafoldumben

neyse günün raporu sabah evden 8 de bir çıktım 16 da zor geldim.

sabah 1 simit 1çay
öğlen 1 adet et dürüm ve 1 diyet kola(iğreniyoruma ama içmeden duramıyorum arada bir kaçıyor)
sonra 16 da 1 börek ve kahve
bu hafta hep bana ödem yapan şeyler yedim ya senağlamaklava:az buçuk yarın toparlayayım da kilo vermedim sanmayın süpriz sizde veren varmı?

Amin inşallah iyileşirim... Bugünde çok yoğun bi gündü iş yerinde. Neyseki akşam oldu. Amin tekrar bebek konusunda da =))

Bende kız meslek büro yönetimi sekreterlik okudum. Bizim lisede de giyim tekstil bölümü vardı. Ordan arkadaşlar 2 yıllık tekstil bölümüne dikey geçiş yapmışlardı. Ama dikey geçiş zamanıda Eylülde falan oluyor yani açıköretim kayıtları o ayda ama bende tam bilemiyorum şimdi. Hayırlısı olsun.

kızlar
bakıyorumda hepimiz götürüyorüz kalorileri.cokacimcoook :tomato:
hepimde bi rehavetmirmirmirmir
zor gider bu yağlar böyle.
bu hafta son tamam mı.acilen toparlanıyoruz.
bende dahil hepimiz bahaneler içindeyiz yok regl günü falan....:mymeka:
36 bedenler regl olmuyo sanki
kızlar ha gayret guclubacismile
ne kaldı şurda yaz bahar aylarına?
alemin kum saati bedenli hatunları fink atacak yine ortalıkta
biz kum torbası bedenlerde bakakalırız bööööyle arklarından:1shok:
düzgün rejim spor yapıp birde mani uydurup kovalım yağları bedenlerimizden...
benimki şöyle:
kış kış kilolar kış kış görümceme kış kış:jeyyar:
sizlerde uydurun bişeyler belkim uğur getirirsırnaşık şey

canımın içisi sana aynen katılıyorum vallaa.s,
hadi kızlar toparlanın bakiiiim bakın önümüz yaz zayıflayalım hepimiz pikinilerimizi
giyip şööööle salını salını ( BANU ALKAN GİBİ:roflol:)HAVUZ BAŞINDA YÜRÜYELİM:lepi:
sahilde kumlara uzanalım 2.80 boshayallersmile (tabi benim boyum 1.55 ama olsuuun):sm_cool::teytey::dance:

ay bakın hayali bilem güsel vallaaaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

alemsin valla. cidden sanki zayıflar regl olmuyo... hep bahane hep bahane

herkese merhabalar kızlar...
yaa benm diyet bugünde gitti gibi oldu ama gündüz gitti tatlı falan ilk maaşımı aldımda :)))
ama akşam bozmadım..yarında daha bozmam inşallah..evet benm yaza nişanım var yaa napacam ben..zayıflamam lazım acilenn artık...

bide yine grip mi oluyorum nedir bogazım aşırı kaşınıyor..hapşırıyorum...off yaaa..ben gittim opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
valla dün çok hafif beslendim ve kendimi çok hafif hissediyorum
sabah
3 adet eti form bisküvi
ara 1 muz
öğle
1 havuç
1 portakal
1 elma
akşam
1 porsiyon yeşil mercimek
küçük bi kase yoğurt
yalnız bikaç tane kakaolu bisküvi kaçırdım ama 1 saat te yürüdüm
inşallah yarın güzel sonuçlar alırız hiç olmazsa aynı kiloda kalayım
ama bugün kendimi çok hafif hissediyorum sanki bütün kilolarım gitmiş gibi bayanssulusmile

Bencede bozma artık cabik... Toparla bi kendini yahu. Hep bozuyorum, kaçırıyorum olmuyo lmaz: Benimde yaza nişanım var ikimizinde nişanımızda kuğu gibi olması şart bayanssulusmile

Dün çok az yemek yemişsin cidden. Meyve ağırlıklı beslenmişsin sositososito
Bu haftanın birincisi senmi olucan yoksa hihoyyyt

GÜNAYDIIIN KIZLAR HAYIRLI SABAHLAR HERKEZEopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile,

GÜNÜN RAPORU

AKŞAM DEDİĞİM GİBİ ÇORBAMI İÇTİM CANLARIM

BU SABAH KÜÇÜK BİR EKMEK ARASI PEYNİR,

ÖĞLENE SALATA GETİRDİM ONU YİYCEM,

AKŞAMA ALLAH KERİM VALLA BENDE BİLMİYORUM ŞİMDİLİK:sm_confused::uhm:

EEVEEETTT ŞMDİLİK BUKADAR KIZLAR GÜN İÇİNDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE HOŞÇA KALIIIN:gitme:

Evet biraz geceliğe benziyo kaydirigubbakcemile3
Ya kilo verdikten sonra üstüme göre beyaz bi elbise giymek istiyorum. Veya beyaz bi bluz O günü iple çekiyorum =)) Benim üst taraf çok lambur lumburda kaydirigubbakcemile3

tabi verceksin kilolarını ve beyaz elbiseni giyeceksin.bayanssulusmileama sana o zaman daha hoş bir model buluruz tamam mıyerimseniben bu gerçekten konbinezona benziyor bacum ya valla:1no2:

Son düzenleme:

ya canım sorma haklısın. bu hafta bende dahil pek uyamadık diyeteklava:
evet çok haklısın biz bahane uyduruyoruz kendimizelmaz:
hele yaza düğün var. bak benim sloganım bu

zayıflıcam zayıflıcam zayıflıcam
düğünde en gözeeeel ben olucam (tabi gelinden sonra)yerimseniben

tam banu alkan olurum ben bu göbekle:roflol::roflol:tüğmüy bişemi alsam banu gibi göbüşümü kapatmaya:roflol:

ayyy canım hayırlı olsun ALLAH bereketini versin paranın devamı gelsin inşallah.ama kaçamak bu seferlik olsun tamammıyerimseniben

ooooo canım hayırlı olsun yaza nişan varmış. böyle gelin olmayacan demi. bak senle kilolarımız aynıydı ben sana acayip fark attım ona göre.hadi sende topla kendini. dikkat et hasta olma.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…