Cezaladınmı sen kendini alsanaalsanasmile hiç bişey yemeden durma bence. Sebze haşlaması veya çorba veya yoğurt ye CADIARZU
evet canım cezalandırdım kendimi çünkü bu hafta hiç istikrarlı olamadım ya ama akşam oldukça acıkıyorum herhalde yine hafif bişeyler atıştırırım
elbise çok hoş ama biraz geceliğe benziyo canım siyahıda çok güzel olurdu:lepi:
Bu arada bende bugünün raporunu vereyim...
Bugün işten izin aldım ve sabahtan eve geldim. Çok hastayım. Sabahtan beri hep yattım. Boğazlarım şişti acıyo yutkunamıyorum, Nefes alamıyorum. Yarında hiç işe gitmek istemiyorum ama gidicem mağlesef... İçim sıkılıyo valla. İnşallah iyileşirim hemen.
Bugün sabah kavaltımı geç ettim saat 11 gibi. Hiç bişey yemek istemedi canım. Bir kase sütlü bulgurlu sıcak çorba içtim.
Saat 16 da Bir dilim börek yedim.
Saat 19 da Tekrar iki dilim börek yedim. Bir bardakta kola içtim.
Çok sağlıksız beslendim biliyorum ama canım hiç bişey yemek istemedi. Bütün gün yattım. Annemde börek yaptı. Börek yedim işte =(((
canım geçmiş olsun ya ben ne çektim bademcikten ALLAH yardımcın olsun..canım ılık adaçayı iç.hele kola asla asit daha çok mahveder.adaçayı hem ağrını dindirir hem mikrobu yok eder. yalnız ada çayını demle kaynatma oldumu tatlım ALLAH tez zamanda şifa versin.:Saruboceq:
canım cevap yazamadım inşallah sende hayırlısıyla yuvanı kurarsın hayırlı evlatların:ecrin_bebek lur. herşeyin vakti zamanı var canım.bekarlığın tadını çıkaryerimseniben
canım ben kızmeslek lisesi giyim bölümü mezunuyum.moda tasarım felan istiyorum ama açık öğretimi varmı öğrenemedim. 96 mezunu olduğum için sıra gelmez dediler.gamyoncuiremsuygs ye gir dediler olmazsa oradanda sınavsıza başvurabiliyormuşum yada başka açık öğretime gerçi koştur koştur ancak bunları öğrendim ne kadarı doğru bilmiyorum.:1no2:
canım geçmiş olsun ya ben ne çektim bademcikten ALLAH yardımcın olsun..canım ılık adaçayı iç.hele kola asla asit daha çok mahveder.adaçayı hem ağrını dindirir hem mikrobu yok eder. yalnız ada çayını demle kaynatma oldumu tatlım ALLAH tez zamanda şifa versin.:Saruboceq:
canım cevap yazamadım inşallah sende hayırlısıyla yuvanı kurarsın hayırlı evlatların:ecrin_bebek lur. herşeyin vakti zamanı var canım.bekarlığın tadını çıkaryerimseniben
canım ben kızmeslek lisesi giyim bölümü mezunuyum.moda tasarım felan istiyorum ama açık öğretimi varmı öğrenemedim. 96 mezunu olduğum için sıra gelmez dediler.gamyoncuiremsuygs ye gir dediler olmazsa oradanda sınavsıza başvurabiliyormuşum yada başka açık öğretime gerçi koştur koştur ancak bunları öğrendim ne kadarı doğru bilmiyorum.:1no2:
evet canım cezalandırdım kendimi çünkü bu hafta hiç istikrarlı olamadım ya ama akşam oldukça acıkıyorum herhalde yine hafif bişeyler atıştırırım
elbise çok hoş ama biraz geceliğe benziyo canım siyahıda çok güzel olurdu:lepi:
Evet biraz geceliğe benziyo kaydirigubbakcemile3
Ya kilo verdikten sonra üstüme göre beyaz bi elbise giymek istiyorum. Veya beyaz bi bluzO günü iple çekiyorum =)) Benim üst taraf çok lambur lumburda kaydirigubbakcemile3
canımın içisi sana aynen katılıyorum vallaa.s,kızlar
bakıyorumda hepimiz götürüyorüz kalorileri.cokacimcoook :tomato:
hepimde bi rehavetmirmirmirmir
zor gider bu yağlar böyle.
bu hafta son tamam mı.acilen toparlanıyoruz.
bende dahil hepimiz bahaneler içindeyiz yok regl günü falan....:mymeka:
36 bedenler regl olmuyo sanki
kızlar ha gayret guclubacismile
ne kaldı şurda yaz bahar aylarına?
alemin kum saati bedenli hatunları fink atacak yine ortalıkta
biz kum torbası bedenlerde bakakalırız bööööyle arklarından:1shok:
düzgün rejim spor yapıp birde mani uydurup kovalım yağları bedenlerimizden...
benimki şöyle:
kış kış kilolar kış kış görümceme kış kış:jeyyar:
sizlerde uydurun bişeyler belkim uğur getirirsırnaşık şey
kızlar
benimki şöyle:
Ya kilo verdikten sonra üstüme göre beyaz bi elbise giymek istiyorum. Veya beyaz bi bluzO günü iple çekiyorum =)) Benim üst taraf çok lambur lumburda kaydirigubbakcemile3
inşallah canım biz istikrarlı olalım yeterki vericez kiloları yaza süper giricez yolda yürürken karnımızı içeri çekmek zorunda kalmıcaz (şahsen ben öyle yapıyorum)
kızlar
benimki şöyle:
valla doğru söylüyosun regl bahanesi üstüne yattım salladım kaç gündür napalım regl geliyosa iyi o zaman regl özcesi verip regl döneminde geri alalım kiloları artık bahane yokklava:
herkese merhabalar kızlar...
yaa benm diyet bugünde gitti gibi oldu ama gündüz gitti tatlı falan ilk maaşımı aldımda :)))
ama akşam bozmadım..yarında daha bozmam inşallah..evet benm yaza nişanım var yaa napacam ben..zayıflamam lazım acilenn artık...
bide yine grip mi oluyorum nedir bogazım aşırı kaşınıyor..hapşırıyorum...off yaaa..ben gittim opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
valla dün çok hafif beslendim ve kendimi çok hafif hissediyorum
sabah
3 adet eti form bisküvi
ara 1 muz
öğle
1 havuç
1 portakal
1 elma
akşam
1 porsiyon yeşil mercimek
küçük bi kase yoğurt
yalnız bikaç tane kakaolu bisküvi kaçırdım ama 1 saat te yürüdüm
inşallah yarın güzel sonuçlar alırız hiç olmazsa aynı kiloda kalayım
ama bugün kendimi çok hafif hissediyorum sanki bütün kilolarım gitmiş gibi bayanssulusmile
Dün çok az yemek yemişsin cidden. Meyve ağırlıklı beslenmişsin sositososito
Bu haftanın birincisi senmi olucan yoksa hihoyyyt
kızlar
benimki şöyle:
canımın içisi sana aynen katılıyorum vallaa.s,
hadi kızlar toparlanın bakiiiimbakın önümüz yaz zayıflayalım hepimiz pikinilerimizi
giyip şööööle salını salını ( BANU ALKAN GİBİ:roflol:)HAVUZ BAŞINDA YÜRÜYELİM:lepi:
sahilde kumlara uzanalım 2.80 boshayallersmile (tabi benim boyum 1.55 ama olsuuun):sm_cool::teytey::dance:
ay bakın hayali bilem güsel vallaaaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
herkese merhabalar kızlar...
yaa benm diyet bugünde gitti gibi oldu ama gündüz gitti tatlı falan ilk maaşımı aldımda :)))
ama akşam bozmadım..yarında daha bozmam inşallah..evet benm yaza nişanım var yaa napacam ben..zayıflamam lazım acilenn artık...
bide yine grip mi oluyorum nedir bogazım aşırı kaşınıyor..hapşırıyorum...off yaaa..ben gittim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?