Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok güzel motive olmuşsundur =)) Tam gaz devam :))

Ben de akşam 18 de. sezar salata yedim. Yanında bir dilim ekmekle
Saat 21 de 1 kutu yoğurt.

Hafta sonu çok yoğun olucam belki internete giremeyebilirim. Beni özleyin.
Yarın şimdiden nişan için bi piyasayı gezicez. Ne nekadarmış, nerden neler alırız ederiz diye. Bi ilk izlenim olsun diye. Pazar günüde en yakın arkadaşımın nişanı var. Tüm gün nişanla geçicek.

selam herkese günaydınlarbayanssulusmile valla pırlantacım haftaya 1. lik benim kimseye kaptırmam hatta değil grup birincisi tüm takıların birinciside olabilirim yani seninle yarışırımkaydirigubbakcemile2
şimdi dün yedikklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek + zeytin+peynir
ara doğadan form çay
öğle
1 porsiyon yeşil mercimek
ara 1 portakal + 1 ayva
ara 8 adet çizi bisküvi (akşam üstü)
doğadan form çay
akşam
1 porsiyon yeşil mercimek
1 dilim çavdar ekmeği
ve akşam misafirlerim için yaptığım tavuk göğsünden ufak bi parça aslında olmasa olurdu ama napıyım ikram ederken dayanamadım.

valla kızlar hergün yeşil mercimek yiyorum diye gülmeyin hem çok seviyorum hemde biraz fazla yapmışım atmaya kıyamıyorum ama bitirdim artıkcokacimcoook
herkese iyi hafta sonları diliyorum

çıtır kızlar hepinize selam olsunopuyorumnanaktan
önce kilo vereneri tebrik,
aynı kalanları tenkit,
benim gibi alanları tehdit ediyorum.
bahane yok demiştim ama biliyorsunuz 2 haftadır menüsküs belası yüzünden hareketsiz kaldım.regl şişkinliği ve benim umursamazlığım biraraya gelince tablo korkunç oldu ama toparlıcam başka yolu yok
işe hatalarımı tespit etmekle başlıyorum

1)suyu neredeyse hayatımdan çıkardm.hergün 3lt su içilecek

2)çok hareketsiz kaldım.günde 2 kez 45 dk.yürüyüş,15 dk.titreşimli masaj zayıflama aleti
15 dk tvister toplam 2 saat spor+hergün en az 30 mekik

3)yemek saatlerim düzensiz.şu şekilde düzenlenecek.3 ara 3 ana öğün olacak
10:00 kahvaltı
12:00 aröğün
14:00 öğleyemeği
16:00 ara öğün
18:00 akşam yemeği
20:00 ara (1 meyve)bu son öğünden sonra ağıza lokma sürülmeyecek.oruçluyum farzedicem.

4)[/COLOR]yağ yakımı için ve metabolizmamı hızlandırmak için vücuduma yardımcı olmuyorum hiç.zayıflamaya yardımcı ürünlerden hergün enaz 2si tüketilecek kiraz sapı,yeşilçay,elma sirkesi,kuru kayısı v.s.

5) tuza dikkat etmiyorum.ekmek şekerle pek sorunum yok.ama ne yazıkki tuza dikkat etmiyorum hiç.tuza veda edilecek.tuzluk masadan kaldırılacak.

bunlara dikkat edicem defter tutucam ve en önemlisi bu kez kararlı ve sürekli olucam.kilo verme süreci zor arkadaşlar.ama tombul bedenle yaşamaya çalışmak daha zor seçim yapmak zorundayız.ben sonunda zafer olan yolu seçtim.allahım sende yardım et bana irade ver .sağlıkla hayırlısıyla kurtulayım şu kilolardan:Saruboceq:

senin adına sevindim canım.süper motivasyon olmuştur tam gaz devam öyleyse

tamam canım hadi hayırlısı gezin bakın .arkadaşına da ömür boyu mutluluklar ALLAH tamamına erdirsin.

ooo bana rakiplermi çıkmış.hadi bakalım kim birinci olacak.:hooray:

maşallah maşallah
canım tam anlamıyla dicek söz bırakmamışsın.çok güzel yazmışsın herşeyi.Şeniz
hadi bakalım başarılar.ama dikkat et dizine zorlama kendini.ŞenizŞeniz

canlarım hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
ne yedim ne içtim bilmiyorum.kayınpeder hastaymış.ona çok üzüldük.mafoldumben

pırlanta ,sılagün aynen canım çok hoşumahihoyyyt gitti ve bayağı motive oldum:lepi: inş yazakadar istediğimiz kiloya düşeriz:Saruboceq:

herkese merhabalaar...nasılsınız kızlar.ben iyiyim..
ya bana kızın bişeyler edin hala tam düzenli diyete başlayamadım..misafirimiz var 1 haftadır hergün pasta börek..gidiyo ister istemez bozuluyo azcık...ama yarın gidiyo misafirimiz...artık bozmam daha..

bide bana bi öneride bulunun..dersaneye sabah gidiyorum.çok aç dönüyorum..orda abur cubur yememek için..eve gelince çok acıkmış olduğumdan çok kaçıyo akşamları..gündüz yemiyorum aslında ama akşamda kötü oluyo..napacam ben yaa...

neyse kızlar gidiyorum şimdilik öptüm siziii

canlarım hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
ne yedim ne içtim bilmiyorum.kayınpeder hastaymış.ona çok üzüldük.mafoldumben
çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur.

canım bence kendini aç bırakma çünkü insan aç kaldımı daha bi iştahla saldırıyo yemekler zaten doktorlarda o yüzden az ve sık yemeyi öneriyolar vallla ben günde 6 öğüne başladığımdan beri hiç deli gibi acıkmıyorum ve sanırım midemi küçültmeyi başardım çünkü eskisi iştahlı yemek yiyemiyorum kesiliyorum hemen.
sana tavsiyem form bisküvilerden yada mavi yeşil ürünlerden tüket ki açlığını bastırsın eve gelince saldırma yemekler ben içim kıyıldığında bi kaç tane form bisküvi yiyorum acayip tok tutuyo yatıştırıyo mideyi zemuszemus

bu arada hepinize günaydın kızlar umarım iyi bir hafta sonu ve sevgililer günü geçirmişsinizdir.
ben çok güzel geçirdim hafta sonu annemlerde kaldık çok huzurlu geçti dünde sağolsun eşim beni bütün gün gezdirdi çok eğlendim yediğime içtiğime gelirsek ilk defa bi hafta sonu bu kadar dikkat ettim yediklerime artık ikramlara bile hayır diyebiliyorum yada tadımlık alıyorum çok mutluyum sadece eşim yemeğe götürdü akşam ve onu kıramayarak yemek yedim ama saat 5 gibiydi sonrada 7 gibi bi salep içtim ve bidaha ağzıma lokma koymadım ve yine kendimi hafif hissediyorum sadece bugün regl günüm ce biraz şişim o kadar inş. cumaya kadar olur biterimde cuma günü şişkinliğim oladan tartılırım.
ayyyyy ne uzun yazdım hepinizi öpüyorum iyi haftalaropuyorumnanaktan

GÜNAYDIN CANLARIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

SABAH ŞERİFLERNİZ HAYIRLI OLSUN,

BEN BU HAFTA ÇOK YOĞUNDUM, KIBRISTAN MİSAFİRLERİM VARDI,, VEEEE KK'DAN ARKADAŞLARIM OLAN
SERSERİÇİÇEK,OKYANUS,VE BEN TOMBİŞ06'NIN EVİNDE EŞLİ OLARAK BULUŞTUK,
ÇİĞKÖFTE PATRİSİ VARDIcokacimcoook YEDİM EVETcokacimcoook YEDİİM AMA BİR SORUN HELE NİYE YEDİM, SORUN HADİ SORUN SORUUUN, VALLA GÖRÜPTE
YEMEMEK SALAKLIK OLURDU BENDE YEDİM KARDİŞİM OKADAR İŞTEEEcokacimcoookcokacimcoook OOOOH SEFAM OLSUN EYİKİ YEDİMcokacimcoook
AKLIMDA KALACAĞINA MİDEMDE KALDI:lepi::lepi:

AMA PAZAR GÜNÜ ONU TELAFİ ETTİM VALLAa.s

HAFTANIN RAPORU;

CUMARTESİ SABAH, SAAT 08:45

2 DİLİM EKMEK
1 DOMATES
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR

CUMARTESİ AKŞAMAKADAR BAŞKA BİŞEY YEMEDİM VALLA ÇÜNKÜÜÜ
DEĞİM KİMİN ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ VARDI, TABİ SADECE ÇİĞ KÖTE DEĞİLDİ,
YANINDA BİR SÜRÜ ŞEY VARDI:tomato::tomato::tomato::tomato:
YA DURUN YAA NE KAFAMA ATIYONUZ YAAA:tomato::tomato::tomato:
TAMAM TAMAM ŞİMDİ BURDA SAYMAYIM YOKSA DİSKALİFYE EDERLER BENİİ:teytey::dance::sm_cool:
YEMEDİM İÇMEDİM GÖRMEDİM:lepi::lepi::lepi:

PAZAR SABAH; SAAT 10:00

2 DİLİM PEYNİRLİ FIRINDA IZARMIŞ EKMEK
VE 3-4 DİLİM DOMATES OKADAR BAŞKADA BİŞEY YOK YANEEEE:çok üzgünüm:

PAZAR AKŞAM YEMEĞİM; SAAT 16:00

1 KEYCE NOHUT
5-6 ADET ETLİ YAPRAK SARMA
1 KASE YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI CİĞER

PAZAR AKŞAM DÜĞÜNDEYDİK ORDA VALLA 5-6 ADET FISTIK YEDİM OKADAR
BİR BARDAKDA MEYVE SUYU İÇTİM BAŞKA BİŞEY YİMEDİMa.s

ANKARADA HAVALAR BAYA GÜZEL BÖYLE GİDERSE EĞER YARIN SABAHTAN
İTİBAREN YÜRÜYÜŞLERİME BAŞLIYa.sORUM İNŞALLLAH:Saruboceq:

EVLE İŞYERİMİN ARASI 45 DAİKA SÜRÜYOR İYİ OLUYOR SÜPER VALLA, BU GÜNDE HAVA GÜZELDİDE ÇOK RÜZGARLIYDI HAVA,
UÇARIM DİYE KORKTUM YÜRÜMEDİM O YÜZDEN :lepi::lepi:

BU SABAH KAHVALTIM,

2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK VE KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR OKADAR

HEPİNİZİ KOMACAN KOMACAAN ÖPÜYORUM KISLAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SILA GÜLCÜĞÜM YUKARDA YAZDIKLARIM İÇİN BENİ AFFET ŞEKERİM,
YAZMASAYDIM SİZE YALAN SÖYLEMİŞ OLURDUM O YÜZDEN YAZMA GEREİ DUYDUM ŞEKER:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

selam beni ana sayfadan gönderdiler boş yeriniz varmı acaba:)
kilo76 boy:1,64
NİDACIĞIM ARAMIZA HOŞ GELDİN CANIM,
BOŞ YER NE DİMEK GEL GEL HEMEN ŞÖÖÖLE YAMACIMA OTURkaydirigubbakcemile5
KISLAR SİSDE ECÜK ÖTE GİDİN HELE YER AÇIN NİDAYA HAH ŞÖLEEE İŞTE SANA YER kaydirigubbakcemile5:lepi:

geçen haftaki kilom 80.500 bu hafta 79.900 çok sevinçliyim 7 rakamını gördüm yubbbbiiiiii
TEBRİKLER CANIM DARISI BAŞIMIZAopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

GURUBUMUZ FEN ADEĞİL HAA,
TEBRİKLER KIZLAR
SILA GÜL, NİLOŞ PIRLANTA TEBRİKLER KIZLAR DARISI BAŞIMZA İNŞALLAHolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

YANİ NİLOŞUM SÖYLEYECEK BİŞEY BULAMIYORUM SEN ARTIK BU MOTİVASYONLA UZUN SÜRE DEVAM EDERİSN kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

HADİ BAKALIM AYNEN DEVAM CANIM KİM TUTAR SENİİİİ:lepi::lepi:

AH CANIM YAA MALESEF AYNI HATALARI BENDE YAPIYORUM ACİLEN KENDİMİ TOPLAMAM LAZIM BENİM,

SU NERDEYSE AKŞAMA KADAR HİÇİ ÇMİYORUM İNANKİ:1no2:,

TUZSUZ BİR YEMEK ASLA DÜŞÜNEMEM:1no2:
EKMEĞİ KESTİM ASLINDA SADECE SABAH LARI EKMEK VAR OKADAR ,

BİRDE BİZİM EVDE MAKARNA PİLAV HİÇ EKSİK OLMAZ,
EŞİMDE KZIMDA ÇK SEVERLER, O YÜZDEN HER SOFRADA İKİSİNDEN BİRİ MUTLAKA OLMAK ZORUNDA :1no2:
İLLAKİ 1-2 KAŞIK YİYORUM YANİİ:1no2: AMA OLMUYOR BÖYLE :1no2:
SANA AYNEN KATILIYORUM ACİLEN TOPARLANMAM LZIM YOKSA GİDİŞAT HİİİÇ İYİ DEĞİL :1no2::1no2::1no2::1no2:

Son düzenleme:
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr........ Herkese mutlu güzel sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum...
Dediğim gibi cumartesi günü Nişan için çarşı pazara çıktık ne var ne yok diye... Haftaya da fatihe falan gidicez bakalım...Ne zor işlermiş bunlar böyle yahu...

Pazar günü de arkadaşımın nişanı vardı dediğim gibi. Yediklerime içtiklerime gelince hafta sonu ister istemez kaçıyor tabiki ama daha dikkatli davrandım. Arkadaşımın nişan pastasından sadece iki çatal yedim. =))

Slm kizlar,

Dünkü yediklerim yazmicam, beni cig cig yersiniz :umursamaz:

Dün misafirlerim vardi, kacirdim.

Bugün extra dikkat edicem.

Herkezi optummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…