bugünki yediklerimi yazayım
sabah rutin kahvaltı
öğle 1tabakçorba 1dilim ekmek az yoğurt
akşam havuç salatası yoğurtlu 1dilim ekmek salatanın kalorisi çokmudur acaba bilen varmı arkadaşlar yemek yemediğim içinde biraz fazla kaçtı kızlar bu gün güzelbi olay oldu sizlerlede paylaşayım kızımın okuluna gittim uzun zamandır gitmiyordum orada arkadaşlarla görüştüm ve arkadaşlar bendeki farkı hemen fark ettile ve hatta genç kız gibi lomuşsun dediler çok mutlu oldum bide ben yaşımıda göstermiyorum zayıflasam dahada küçük gösteririm
bugünki yediklerimi yazayım
sabah rutin kahvaltı
akşam havuç salatası yoğurtlu 1dilim ekmek salatanın kalorisi çokmudur acaba bilen varmı arkadaşlar yemek yemediğim içinde biraz fazla kaçtı kızlar bu gün güzelbi olay oldu sizlerlede paylaşayım kızımın okuluna gittim uzun zamandır gitmiyordum orada arkadaşlarla görüştüm ve arkadaşlar bendeki farkı hemen fark ettile ve hatta genç kız gibi lomuşsun dediler çok mutlu oldum bide ben yaşımıda göstermiyorum zayıflasam dahada küçük gösteririm
Ben de akşam 18 de. sezar salata yedim. Yanında bir dilim ekmekle
Saat 21 de 1 kutu yoğurt.
Hafta sonu çok yoğun olucam belki internete giremeyebilirim. Beni özleyin.
Yarın şimdiden nişan için bi piyasayı gezicez. Ne nekadarmış, nerden neler alırız ederiz diye. Bi ilk izlenim olsun diye. Pazar günüde en yakın arkadaşımın nişanı var. Tüm gün nişanla geçicek.
selam herkese günaydınlarbayanssulusmile valla pırlantacım haftaya 1. lik benim kimseye kaptırmam hatta değil grup birincisi tüm takıların birinciside olabilirim yani seninle yarışırımkaydirigubbakcemile2
şimdi dün yedikklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek + zeytin+peynir
ara doğadan form çay
öğle
1 porsiyon yeşil mercimek
ara 1 portakal + 1 ayva
ara 8 adet çizi bisküvi (akşam üstü)
doğadan form çay
akşam
1 porsiyon yeşil mercimek
1 dilim çavdar ekmeği
ve akşam misafirlerim için yaptığım tavuk göğsünden ufak bi parça aslında olmasa olurdu ama napıyım ikram ederken dayanamadım.
valla kızlar hergün yeşil mercimek yiyorum diye gülmeyin hem çok seviyorum hemde biraz fazla yapmışım atmaya kıyamıyorum ama bitirdim artıkcokacimcoook
herkese iyi hafta sonları diliyorum
çıtır kızlar hepinize selam olsunopuyorumnanaktan
önce kilo vereneri tebrik,
aynı kalanları tenkit,
benim gibi alanları tehdit ediyorum.
bahane yok demiştim ama biliyorsunuz 2 haftadır menüsküs belası yüzünden hareketsiz kaldım.regl şişkinliği ve benim umursamazlığım biraraya gelince tablo korkunç oldu ama toparlıcam başka yolu yok
işe hatalarımı tespit etmekle başlıyorum
1)suyu neredeyse hayatımdan çıkardm.hergün 3lt su içilecek
2)çok hareketsiz kaldım.günde 2 kez 45 dk.yürüyüş,15 dk.titreşimli masaj zayıflama aleti
15 dk tvister toplam 2 saat spor+hergün en az 30 mekik
3)yemek saatlerim düzensiz.şu şekilde düzenlenecek.3 ara 3 ana öğün olacak
10:00 kahvaltı
12:00 aröğün
14:00 öğleyemeği
16:00 ara öğün
18:00 akşam yemeği
20:00 ara (1 meyve)bu son öğünden sonra ağıza lokma sürülmeyecek.oruçluyum farzedicem.
4)[/COLOR]yağ yakımı için ve metabolizmamı hızlandırmak için vücuduma yardımcı olmuyorum hiç.zayıflamaya yardımcı ürünlerden hergün enaz 2si tüketilecek kiraz sapı,yeşilçay,elma sirkesi,kuru kayısı v.s.
5) tuza dikkat etmiyorum.ekmek şekerle pek sorunum yok.ama ne yazıkki tuza dikkat etmiyorum hiç.tuza veda edilecek.tuzluk masadan kaldırılacak.
bunlara dikkat edicem defter tutucam ve en önemlisi bu kez kararlı ve sürekli olucam.kilo verme süreci zor arkadaşlar.ama tombul bedenle yaşamaya çalışmak daha zor seçim yapmak zorundayız.ben sonunda zafer olan yolu seçtim.allahım sende yardım et bana irade ver .sağlıkla hayırlısıyla kurtulayım şu kilolardan:Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur.canlarım hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
ne yedim ne içtim bilmiyorum.kayınpeder hastaymış.ona çok üzüldük.mafoldumben
herkese merhabalaar...nasılsınız kızlar.ben iyiyim..
ya bana kızın bişeyler edin hala tam düzenli diyete başlayamadım..misafirimiz var 1 haftadır hergün pasta börek..gidiyo ister istemez bozuluyo azcık...ama yarın gidiyo misafirimiz...artık bozmam daha..
bide bana bi öneride bulunun..dersaneye sabah gidiyorum.çok aç dönüyorum..orda abur cubur yememek için..eve gelince çok acıkmış olduğumdan çok kaçıyo akşamları..gündüz yemiyorum aslında ama akşamda kötü oluyo..napacam ben yaa...
neyse kızlar gidiyorum şimdilik öptüm siziii
NİDACIĞIM ARAMIZA HOŞ GELDİN CANIM,selam beni ana sayfadan gönderdiler boş yeriniz varmı acaba:)
kilo76 boy:1,64
TEBRİKLER CANIM DARISI BAŞIMIZAopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5geçen haftaki kilom 80.500 bu hafta 79.900 çok sevinçliyim 7 rakamını gördüm yubbbbiiiiii
GURUBUMUZ FEN ADEĞİL HAA,**** 3.TAKIM 143 .ETAP ****
grup 1.cisi bennnn :hooray:
silagul (72.0/70.0/2.0/2.78%)
grup 2.cisi niloşş:hooray:a.s.
niloşş (81.2/79.9/1.3/1.60%)
grup 3.cüsü pirlanta_a:hooray:a.s.
pirlanta_a (61.5/61.3/0.2/0.33%)
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.a.s.
vermeyenleri üstüne bide alanlarıalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymeka:
bekleyin sıkı yönetim kuralları gelecek.kötükedihüsokötükedihüsoaynen böyle olcam
YANİ NİLOŞUM SÖYLEYECEK BİŞEY BULAMIYORUM SEN ARTIK BU MOTİVASYONLA UZUN SÜRE DEVAM EDERİSN kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilebugünki yediklerimi yazayım
sabah rutin kahvaltı
çıtır kızlar hepinize selam olsunopuyorumnanaktan
önce kilo vereneri tebrik,
aynı kalanları tenkit,
benim gibi alanları tehdit ediyorum.
bahane yok demiştim ama biliyorsunuz 2 haftadır menüsküs belası yüzünden hareketsiz kaldım.regl şişkinliği ve benim umursamazlığım biraraya gelince tablo korkunç oldu ama toparlıcam başka yolu yok
işe hatalarımı tespit etmekle başlıyorum
1)suyu neredeyse hayatımdan çıkardm.hergün 3lt su içilecek
2)çok hareketsiz kaldım.günde 2 kez 45 dk.yürüyüş,15 dk.titreşimli masaj zayıflama aleti
15 dk tvister toplam 2 saat spor+hergün en az 30 mekik
3)yemek saatlerim düzensiz.şu şekilde düzenlenecek.3 ara 3 ana öğün olacak
10:00 kahvaltı
12:00 aröğün
14:00 öğleyemeği
16:00 ara öğün
18:00 akşam yemeği
20:00 ara (1 meyve)bu son öğünden sonra ağıza lokma sürülmeyecek.oruçluyum farzedicem.
4)[/COLOR]yağ yakımı için ve metabolizmamı hızlandırmak için vücuduma yardımcı olmuyorum hiç.zayıflamaya yardımcı ürünlerden hergün enaz 2si tüketilecek kiraz sapı,yeşilçay,elma sirkesi,kuru kayısı v.s.
5) tuza dikkat etmiyorum.ekmek şekerle pek sorunum yok.ama ne yazıkki tuza dikkat etmiyorum hiç.tuza veda edilecek.tuzluk masadan kaldırılacak.
bunlara dikkat edicem defter tutucam ve en önemlisi bu kez kararlı ve sürekli olucam.kilo verme süreci zor arkadaşlar.ama tombul bedenle yaşamaya çalışmak daha zor seçim yapmak zorundayız.ben sonunda zafer olan yolu seçtim.allahım sende yardım et bana irade ver .sağlıkla hayırlısıyla kurtulayım şu kilolardan:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?