Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oh ne güzel valla yarasın sen bu gidişle çabuk kurtulursun kilolarından canım senin boyun kaçtı?

Canım ya unutmuşum ben senin iş yerinde yürüdüğünü sırnaşık şey. Nivea bady nimaki sabahlar indirmiştim ben internetten 40 dk sürüyo ortalama. bi aralar onu yapıyodum evde akşamları.. o da baya işe yarıyor. beni terletiyordu. hemde sıkılaştırıyor. öle bişi de yapabilirsin. eve gidince baka baka yap. yada dediğin gibi göbek at =) dışarda yürüme imkanın yoksa. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin kucağına inşallah.

oh ne güzel valla yarasın sen bu gidişle çabuk kurtulursun kilolarından canım senin boyun kaçtı?

İnşallah amin amin amin :kedi: benim boyum 1.60 Kilomda 53 olsa süper olcak süper.
Benimde kilom vücudumun üst tarafında. altım 38 beden üstüm 40 beden. çok orantısız çok. ohaoldumsmile

http://kadinsak.com/wp-content/gallery/resimler/cayic.jpg[/IMG
[IMG]http://kadinsak.com/wp-content/gallery/resimler/cayic.jpg

ÇAYLAAAAAAARRRRRRRRR:=)

hıımm aslında onu deneyebilirim tabi hareketler çok ağır değilse bilgisayardan indireyim bende onu. inşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin darısıda sizlerin başına olsun inş.benim boy 1,65 ama bende 53 olsam süper olur benim aslında orantılı vücudum heryerim 38 ama biraz göbeğim çıkıyo ayva göbeği ama onuda istemiyorum ben dümdüz olsun istiyorum bakalım olucakmı gerçi sporsuz oda biraz zor ama bakalım dediğini bi deneyim ben sabahları işe gelmede

http://kadinsak.com/wp-content/gallery/resimler/cayic.jpg[/IMG
[IMG]http://kadinsak.com/wp-content/gallery/resimler/cayic.jpg

ÇAYLAAAAAAARRRRRRRRR:=)

mis gibi gözüküyolar aslında ben çayı fazla sevmem ama iyi demlenmişse bi badrdak alabilirim tabi tek şekerliklava:

38 beden olunca göbek atıcam kaydirigubbakcemile2 Çok şanslısın vücudun orantılıymış.
Ayva göbek biraz olmalı diye duyuyorum ben (nişanlımdan, öle bi kaç yakınımdan) ama abartmamak kaydıyla işte. O göbiş seni rahatsız ediyosa mekik çekmek lazım ebruli. Göbeği eritmenin en iyi yolu mekik diyolar ama gerçi en zor eriyen yerde göbek
kaydirigubbakcemile2 şu yuvarlak şeylerin adını unuttum simgedeki ondan bulup ondanmı çevirsek. kaydirigubbakcemile2

merhabalar arkadaşlarrr iki gündür giremiyordum neteee diyet son hız devammm ben bugünden devam edeyim yediklerimi yazmaya sabahh bir su bardağı sütle nesfit yedim öğlen yemekte tavuklu taze fasulye ve çorba var aralarda bol su içiyorum akşamki menümde bol yeşillkilki salata ve çorba akşam giremediğim için bugün yiyeceklerimi yazdım hepinize iyi güsel bir gün dilerim

evet vüudum orantılı zaten çevrem benim diyet yapmamın gereksiz olduğunu söylüyolar zaten eşimde çok kızıyo diyet yapmam ben biraz gizli yapıyorum ama yazın badi giyince rahatsız oluyorum karnımı içeri çekerek yürüyorum hep o yüzden biraz erisin istiyorum evet en zor eriyen yer göbek bi o gitmiyo mekik olayı güzel ama işte bebek olayı vazgeçirtiyo bana o yuvarlak şeyleri becememki döndürmesinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

merhaba canım menün güzel ama bence ara menülerde ekle meyve, yourt gibi besinler tüket ara öğünler önemliymiş

tamam canım sağol önceden çalışmıyordum evde ayarlıyordum şimsi iş temposu hızlı unutuyorum bazen karnım kazınır gibi oluyor o zaman diyet büsküvi yiyorum neyseki yaz geliyor yürüyüşlere başlarız sebze meyvede artık çok çıkar seviyorum ben yazııı yaaa

Özletme kendini arkadaşım. Bende sana güzel bir gün diliyorum :))

sırnaşık şey Bu diyet olayını gizli yapınca daha bi güzel oluyo. İnsanın motivesi daha bi fazla oluyo. insanlar ye ye dedikçe inat ediyosun. Ama bilirlerse bişi yediğini gördükleri aa sen rejimde değilmisin habire bişi yiyon ediyon. bilmiyolarki sık sık yeniceğini. Bende çevremden saklıyor gibiyim iş yerinde falan.

Bende çok seviyorum yazı valla. İnsanın içi açılıyor. Ve enerjim üst safhalarda oluyo =)

evet yaaaa yaz gelsin artık bende çok seviyorum yazı herşey taptaze oluyo valla domates yemeyi bile özledim

Ben dün de bugün de domates aldım. Benimde canım çok çekiyodu bayadır. =)

ya ne bileyim bana fazla tatlı gelmiyo bu zaman domatesler ama tabi artık çıkar yavaş yavaş taze domatesler oohhh ekmeği açıcaksın şöyle koyucaksın içine peynir, domates, biber bide marul yanındada ayran aayyy o kadar canım istediki şimdi ama beyaz ekmek yasak kepek ekmeğiylede tadı çıkmıyo ama bu hafta kilo verdiysem yapıcam bi sabah kahvaltımı beyaz ekmekle böyle sandviç yapıp yicemcokacimcoook

ımmmmımımm ben akşama domates salatalık 1 dilim veya 2 dilim kepekli ekmek yicem. işe gelirken marketten almıştım öğlen yemek için ama akşama yicem. Öğlene pırasa yedim. yanında ayran içtim.

ımmmmımımm ben akşama domates salatalık 1 dilim veya 2 dilim kepekli ekmek yicem. işe gelirken marketten almıştım öğlen yemek için ama akşama yicem. Öğlene pırasa yedim. yanında ayran içtim.

oohhhh afiyet olsun şekerim ben akşama sadece yoğurt ve meyve yemeyi düşünüyorum çünkü evde yemek yok eşime kızartma yapıcam yani kızartma yiyemiceme göre en iyisi meyve ve yoğurt olucak. sabahta 2 dilim kepek ekmeğiyle peynir zeytin yedim yalnız saat 10 gibi bi göfret götürdüm klava: tüh bana şuanda yoğurt yiyorum 1 adet muz 1 adet portakal ve 2 adet havuç var yanımda 3 ten sonrada onları yerim gofret haricinde bugün hafif gidiyorum eeee malum yarın tartı günü bakalım son durumumuz neeyvahedigeldismile

afiyet olsun sanada cicim. öğle yemeği yemedin galiba. meyvelerle geçiştiriyosun.

ya canım ben yardımcı olayım ama becerememki diye yanaşmadım yoksa devamlı burdayım ama yapamam diye çekiniyorum zaten bu cumada yokum :kedi:
teşekkür ederim cevabın için canım.yapamıcak bişey yok ben hesaplama nasıl yapılıyor anlatırım.a.s

canım bu hafta anlatayım hesaplamaları sizde öğrenin cevabın için teşekkürler ayrıcaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…