aaaaaaaaaa evet yazdıklarım yok ama sitede yine eski halini almış herhalde bi sorun var ama lütfen böyle kalsın yaaaaa diğerini sevmedim ben
selam bacular
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
kalimera ablam nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler diliyorum eşinle.:Saruboceq:tamam ablacım geri dönmek üzere ayrıldımı yazayım. uzun sürermi geri gelmen .?
niloşcum kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı,mutlu ,huzurlu başarılı nice yıllar dilerim.:ecrin_bebek:Şeniz
arkadaşlar giremedim benim pc yi böcükler sarmış format atmak lazım eşim yoğun olduğundan yapamıyor.beni idare edin azcık dicem buralar epey sessizleşmiş. benim yokluğumuda farkeden olmamış zatenmafoldumben
BİDEEE YARDIMCI ARIYORUM KİMSE YANAŞMIYOR NEDEN????lmaz:KAÇTIR YAZDIĞIM MESAJI KOPYALADIM GÖZÜNÜZE GÖZÜNÜZE SOKTUM MESAJIMI KİMSE UMURSAMADI:1no2:
selam bacular
kalimera ablam nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler diliyorum eşinle.:Saruboceq:tamam ablacım geri dönmek üzere ayrıldımı yazayım. uzun sürermi geri gelmen .?
niloşcum kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı,mutlu ,huzurlu başarılı nice yıllar dilerim.:ecrin_bebek:Şeniz
arkadaşlar giremedim benim pc yi böcükler sarmış format atmak lazım eşim yoğun olduğundan yapamıyor.beni idare edin azcık dicem buralar epey sessizleşmiş. benim yokluğumuda farkeden olmamış zatenmafoldumben
BİDEEE YARDIMCI ARIYORUM KİMSE YANAŞMIYOR NEDEN????lmaz:KAÇTIR YAZDIĞIM MESAJI KOPYALADIM GÖZÜNÜZE GÖZÜNÜZE SOKTUM MESAJIMI KİMSE UMURSAMADI:1no2:
kızlar bende bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim kepek ekmeği kızarmış
peynir + 7 adet zeytin
yarım bardak yarım yağlı süt
ara maviyeşil çikolatalı bisküvi
öğle
1 küçük kutu yoğurt
1 muz
ara 1 havuç
3 adet form bisküvi
akşam ıspanak yicem belki sonrada çay içerim bide meyve yerim o kadar
valla kızlar hiç girmiyosunuz yaa siteye hiç bildirimde yapan yokklava: yani motivasyonumuz eksik neyse bi ara geli,nde sohbet edelim bari:1hug:
YAV SILACIĞIM YARDIM ıSTEĞıNı GÖRDÜM EMME ELıMDEN BıŞEY GELMEDıĞı ıÇıN SESETMEDıM ŞEKERıM,selam bacular
BıDEEE YARDIMCI ARIYORUM KıMSE YANAŞMIYOR NEDEN????lmaz:KAÇTIR YAZDIĞIM MESAJI KOPYALADIM GÖZÜNÜZE GÖZÜNÜZE SOKTUM MESAJIMI KıMSE UMURSAMADI:1no2:
Bu Cuma İnşallah 60.0 Olucam İnşallahhhhhhhhhhh
meraba kızlar nasılsınız?
ben iyiyim..kusura bakmayın bu ara pek uğrayamıyorum..çok yoğunum ve yorgunum..daha sonra yine uğrarım..şimdik kaçmam lazım..hoşçakalın...
GÜNAYDIIIIIIIINNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUUUUUUNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ooooh beeeee site eski haline dönmüş çok şükürkaydirigubbakcemile5
neydi o dünkü haliiiiiilmaz: lütfen dokunmayın sitemize bırakın dağınık kalsınkaydirigubbakcemile5
biz alıştık bu haline aradığımızı kolay buluyoruz,
ama ben genede ilk halini daha çok seviyodum vallaolumunekankayizsmile kk'ya girergirmz
ez hemen sol sırada kimler onlayn görünüyoduuu, hemen ana sayfada sohbet yerimiz
vardı girer girmez herkeze günaydın diyebiliyodukkk:1rolleyes: keşke gene öle olsa:1rolleyes:
neyseeee bunada şükür kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
YAV SILACIĞIM YARDIM İSTEĞİNİ GÖRDÜM EMME ELİMDEN BİŞEY GELMEDİĞİ İÇİN SESETMEDİM ŞEKERİM,
BU İŞLERDEN ANLAYAN BİRİ LAZIM ZANNUMCA :sm_confused: NE DEYİM İNŞALLAH BİRİ ÇIKAR,
ASLINDA BİR KİŞİYE YÜKLEMESEK KEŞKE BİR KAÇ KİŞİ OLSA DAHA İYİ OLURDUboshayallersmile
BİRBİRİNİZE YARDIMCI OLURDUNUZ:sm_confused:
NE KADAR İZİNLİ OLACAIM BİLMİYORUM CANIMCIM, BENDE UZUN SÜRMEMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM ŞEKER kaydirigubbakcemile5
HAAAA BU ARADA ÇAYI DEMLEDİM SİZİN İÇİN AFİYET OLSUUNolumunekankayizsmile
ÖPTÜM HEPİNİZİ KENDİNİZE DİKKAT EDİN :1hug:a.s.
meraba kızlar nasılsınız?
ben iyiyim..kusura bakmayın bu ara pek uğrayamıyorum..çok yoğunum ve yorgunum..daha sonra yine uğrarım..şimdik kaçmam lazım..hoşçakalın...
iyi geceler herkese 2 gündür eşimle dükkana gidiyorum elemen işten ayrıldı yalnızdı kocişim o yüzden yazamıyorum.kusura bakmayın.yarın yeni biri başlıcak inş.rutine dönerim öptüm sizi
kaliera ablm eşini de seni de kutluyorum.alah mutluluğunuzu daim etsin kem gözlerden korusun inşallah
niloşş seninde kızının doğumgününü kutluyorum.yüce rabbim onada hayırlı uzun ömürler versin
GÜNAYDIIIIIIIINNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUUUUUUNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ooooh beeeee site eski haline dönmüş çok şükürkaydirigubbakcemile5
neydi o dünkü haliiiiiilmaz: lütfen dokunmayın sitemize bırakın dağınık kalsınkaydirigubbakcemile5
biz alıştık bu haline aradığımızı kolay buluyoruz,
ama ben genede ilk halini daha çok seviyodum vallaolumunekankayizsmile kk'ya girergirmz
ez hemen sol sırada kimler onlayn görünüyoduuu, hemen ana sayfada sohbet yerimiz
vardı girer girmez herkeze günaydın diyebiliyodukkk:1rolleyes: keşke gene öle olsa:1rolleyes:
neyseeee bunada şükür kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
YAV SILACIĞIM YARDIM İSTEĞİNİ GÖRDÜM EMME ELİMDEN BİŞEY GELMEDİĞİ İÇİN SESETMEDİM ŞEKERİM,
BU İŞLERDEN ANLAYAN BİRİ LAZIM ZANNUMCA :sm_confused: NE DEYİM İNŞALLAH BİRİ ÇIKAR,
ASLINDA BİR KİŞİYE YÜKLEMESEK KEŞKE BİR KAÇ KİŞİ OLSA DAHA İYİ OLURDUboshayallersmile
BİRBİRİNİZE YARDIMCI OLURDUNUZ:sm_confused:
NE KADAR İZİNLİ OLACAIM BİLMİYORUM CANIMCIM, BENDE UZUN SÜRMEMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM ŞEKER kaydirigubbakcemile5
HAAAA BU ARADA ÇAYI DEMLEDİM SİZİN İÇİN AFİYET OLSUUNolumunekankayizsmile
ÖPTÜM HEPİNİZİ KENDİNİZE DİKKAT EDİN :1hug:a.s.
inş. canım bende 57 nin altına düşmek istiyorum ama bakalım ya ben bu hafta bişey farkettim gayet iyiydim bu hafta kaçamaklarımda fazla olmadı sık ve az yedim ama bence spor olmadan olmuyo hergün 25-30 dk yürümeye çalışıyorum ama bence yetmiyo ben bu kadar az yemeğe bide spor yapsam varya kesin süper olurum ama malesef yapamıyorum ben en iyisi yürüyüşlerimi arttırayım yoksa mart bitecek kilolar üstümüzde kalacak:sinifsinif:
şimcikaydirigubbakcemile3
evet kızlar hepinize günaydın yarın büyük gün bakalım neler olucak
ben akşam 1 kase çorba + 1tabak ıspanak +2 dilim kepek ekmeği
bide ayran içtim
sonra 1 bardak çay ve 1 tabak meyve yedim bahsettiğim gibi
ama itiraf edicem annemler bizdeydi 1 avuç çekirdek ve 2 bisküvi arasında 1 lokum yedim çok severim malesef ufak bi kaçamak oldu ama bugün telafi edicem inş.
zemuszemus
Evet spor şart gibi bişey. Yani bu kilo verme sürecini hem hızlandırmak hem sağlıklı şekilde yapmak istiyosak hoplayıp zıplıcaz. Bencede ebruli yürüyüşlerini 45 dk ya falan çıkar. (30 dk filan Tempolumu yürüyorsun? baya bi tempolu yürümek gerekiyor. ) Birde Spor yaparak zayıflayan insanlar aynı kiloda aynı boydaki diğer kişiden daha zayıf görünüyor. daha sıkılaşmış oluyor.
Sen söleyince aklıma geldi benimde dün değil önceki gün bende bir avuç kadar kabak çekirdeği yemiştim alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?