Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün yediklerimi paylaşayım

Sabah 2 dilim Kepek ekmeği. Biraz peynir, 1 domates
Ara Yarım elma
Öğlen 1 Kase müsli
Ara 1 paket çörekotlu diet bisküvi (100 kl)
Akşam (18:00) 1 porsiyon tavuk sote, Yarım kase yoğurt, Yarım kase çorba veya 1 dilim kepek ekmeği yicem.

kızlar ben iki gündür ne yedim takip edemiyorum.
fazla yemedim ama
dışardyım 2 gündür dışardayım.lahana çorbamdan uzak kaldım biraz.

selam kızlar bu aralar çok yoğun geçiyor fazla uğrayamıyorum bugün küçük kızımın doğum günü idi 1 yaşını doldurdu akşam anneannesinde kutladık neyse yadiklerimi yazayım
sabah yumurta 2küçük çatal peynir çay
öğle 3 tane köfte salata azda tavuk
ara dondurma
akşam yok az önce çok küçükbi tavuk attım ağzıma
kızımın pastasındanda yemedim beni kutlayabilirsiniz:teytey:alkisalkisalkis
50dk koşubandında yürüğüşhihoyyyt

aaaaaaaaaa evet yazdıklarım yok ama sitede yine eski halini almış herhalde bi sorun var ama lütfen böyle kalsın yaaaaa diğerini sevmedim ben

selam bacular
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
kalimera ablam nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler diliyorum eşinle.:Saruboceq:tamam ablacım geri dönmek üzere ayrıldımı yazayım. uzun sürermi geri gelmen .?

niloşcum kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı,mutlu ,huzurlu başarılı nice yıllar dilerim.:ecrin_bebek:Şeniz
arkadaşlar giremedim benim pc yi böcükler sarmış format atmak lazım eşim yoğun olduğundan yapamıyor.beni idare edin azcık dicem buralar epey sessizleşmiş. benim yokluğumuda farkeden olmamış zatenmafoldumben

BİDEEE YARDIMCI ARIYORUM KİMSE YANAŞMIYOR NEDEN????lmaz:KAÇTIR YAZDIĞIM MESAJI KOPYALADIM GÖZÜNÜZE GÖZÜNÜZE SOKTUM MESAJIMI KİMSE UMURSAMADI:1no2:

kızlar bende bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim kepek ekmeği kızarmış
peynir + 7 adet zeytin
yarım bardak yarım yağlı süt
ara maviyeşil çikolatalı bisküvi
öğle
1 küçük kutu yoğurt
1 muz
ara 1 havuç
3 adet form bisküvi
akşam ıspanak yicem belki sonrada çay içerim bide meyve yerim o kadar
valla kızlar hiç girmiyosunuz yaa siteye hiç bildirimde yapan yok klava: yani motivasyonumuz eksik neyse bi ara geli,nde sohbet edelim bari:1hug:

ya canım ben yardımcı olayım ama becerememki diye yanaşmadım yoksa devamlı burdayım ama yapamam diye çekiniyorum zaten bu cumada yokum :kedi:

Silagul yokluğun tabiki farkediliyor aşkolsun. Ama bugünlerde yoğun olduğunu bildiğim için (silagul nerdesin diye yazmadım) ama hep baktım yani geldimi gelmedimi diye akannehir

Yardımcılık konusunda bende Hafta sonları hariç ofisteki iş durumuma göre buralardayım ama bende ebruli gibi yapamam diye çekimserim. işin açığı hani kilo bildirimlernide bulunuyoruz ediyoruz ya o en son parantes içinde yazan yüzdeleri bile anlamadım ben. ohaoldumsmile

Bende akşama pazı yicem bayadır canım çekiyodu. Annecim yapmış. bende yanıma aldım getirdim.

vee Bildirim konusunda haklısın ebruli. siteye pek fazla girmiyoruz. motivasyonumuz eksik gerçekten. Grupça tekrar bi durakla dönemindeyiz galiba. Lütfen arkadaşlar paylaşımlarımız artsın kaydirigubbakcemile

Ben yediklerimi yazmıştım ama silinmiş tekrar yazim :)

Sabah 2 dilim kepek ekmeğine kaşarlı tost
Ara Light Sütlü nescafe şekersiz
Öğlen 2 domates 1 salatalık 1 sivri biber Biraz kaşar 2 dilim ekmek.
Ara Yarım paket çörekotlu bisküvi maden suyu
Akşam Bir porsiyon az yumurtalı pazı haşlaması, 2 kaşık yoğurt. 1 Kase çorba.

meraba kızlar nasılsınız?
ben iyiyim..kusura bakmayın bu ara pek uğrayamıyorum..çok yoğunum ve yorgunum..daha sonra yine uğrarım..şimdik kaçmam lazım..hoşçakalın...

iyi geceler herkese 2 gündür eşimle dükkana gidiyorum elemen işten ayrıldı yalnızdı kocişim o yüzden yazamıyorum.kusura bakmayın.yarın yeni biri başlıcak inş.rutine dönerim öptüm sizi
kaliera ablm eşini de seni de kutluyorum.alah mutluluğunuzu daim etsin kem gözlerden korusun inşallah
niloşş seninde kızının doğumgününü kutluyorum.yüce rabbim onada hayırlı uzun ömürler versin

GÜNAYDIIIIIIIINNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SABAH ŞERıFLERıNıZ HAYIRLI OLSUUUUUUNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ooooh beeeee site eski haline dönmüş çok şükürkaydirigubbakcemile5
neydi o dünkü haliiiiiilmaz: lütfen dokunmayın sitemize bırakın dağınık kalsınkaydirigubbakcemile5
biz alıştık bu haline aradığımızı kolay buluyoruz,
ama ben genede ilk halini daha çok seviyodum vallaolumunekankayizsmile kk'ya girergirmz
ez hemen sol sırada kimler onlayn görünüyoduuu, hemen ana sayfada sohbet yerimiz
vardı girer girmez herkeze günaydın diyebiliyodukkk:1rolleyes: keşke gene öle olsa:1rolleyes:

neyseeee bunada şükür kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

YAV SILACIĞIM YARDIM ıSTEĞıNı GÖRDÜM EMME ELıMDEN BıŞEY GELMEDıĞı ıÇıN SESETMEDıM ŞEKERıM,
BU ıŞLERDEN ANLAYAN BıRı LAZIM ZANNUMCA :sm_confused: NE DEYıM ıNŞALLAH BıRı ÇIKAR,
ASLINDA BıR KıŞıYE YÜKLEMESEK KEŞKE BıR KAÇ KıŞı OLSA DAHA ıYı OLURDUboshayallersmile
BıRBıRıNıZE YARDIMCI OLURDUNUZ:sm_confused:

NE KADAR ıZıNLı OLACAIM BıLMıYORUM CANIMCIM, BENDE UZUN SÜRMEMESıNı TEMENNı EDıYORUM ŞEKER kaydirigubbakcemile5

HAAAA BU ARADA ÇAYI DEMLEDıM SıZıN ıÇıN AFıYET OLSUUNolumunekankayizsmile
ÖPTÜM HEPıNıZı KENDıNıZE DıKKAT EDıN :1hug:a.s.

Bu Cuma İnşallah 60.0 Olucam İnşallahhhhhhhhhhh

inş. canım bende 57 nin altına düşmek istiyorum ama bakalım ya ben bu hafta bişey farkettim gayet iyiydim bu hafta kaçamaklarımda fazla olmadı sık ve az yedim ama bence spor olmadan olmuyo hergün 25-30 dk yürümeye çalışıyorum ama bence yetmiyo ben bu kadar az yemeğe bide spor yapsam varya kesin süper olurum ama malesef yapamıyorum ben en iyisi yürüyüşlerimi arttırayım yoksa mart bitecek kilolar üstümüzde kalacak:sinifsinif:

ben iyiyim..kusura bakmayın bu ara pek uğrayamıyorum..çok yoğunum ve yorgunum..daha sonra yine uğrarım..şimdik kaçmam lazım..hoşçakalın...

canım gelip bi merhaba demişsin ama bide ne yediklerinle ilgili paylaşımda bulunsaydın neyse sana kolay gelsin

günaydın canım sen koy çayları biz geliyoruz şimcikaydirigubbakcemile3

evet kızlar hepinize günaydın yarın büyük gün bakalım neler olucak
ben akşam 1 kase çorba + 1tabak ıspanak +2 dilim kepek ekmeği
bide ayran içtim
sonra 1 bardak çay ve 1 tabak meyve yedim bahsettiğim gibi
ama itiraf edicem annemler bizdeydi 1 avuç çekirdek ve 2 bisküvi arasında 1 lokum yedim çok severim malesef ufak bi kaçamak oldu ama bugün telafi edicem inş.
zemuszemus

:teselli:

Eşine iş yerinde yardım ederek baya kalori harcamışsındır inşallah =)) Herşeye olumlu yönden bakmak gerek dimi şekerim. :1rolleyes:

Günaydın. Şimdi alcam çayımı içicem. :lepi:

Evet spor şart gibi bişey. Yani bu kilo verme sürecini hem hızlandırmak hem sağlıklı şekilde yapmak istiyosak hoplayıp zıplıcaz. Bencede ebruli yürüyüşlerini 45 dk ya falan çıkar. (30 dk filan Tempolumu yürüyorsun? baya bi tempolu yürümek gerekiyor. ) Birde Spor yaparak zayıflayan insanlar aynı kiloda aynı boydaki diğer kişiden daha zayıf görünüyor. daha sıkılaşmış oluyor.

Sen söleyince aklıma geldi benimde dün değil önceki gün bende bir avuç kadar kabak çekirdeği yemiştim alsanaalsanasmile

Dün akşam spora gittim. 1 saati biraz geçirdim sporda. Resmen canım çıktı. Eve zor düşüp yattım. 6 7 aydır ara vermiştim baya hamlamışım. Ne gülebiliyorum, Ne yatakta dönebiliyorum yani. 75 tane mekik çektim. ılk gün 30 tane çekmiştim. Bu gidişle bu spor hocası beni öldürcek bilmiyorumkismile

canım yaa pek fazla tempolu yürüyemiyorum dedim ya işyerimde yürüyorum kimse olmayınca yani yürüdüğüm yeri görseniz gülersiniz ama napıyım hareket harekettir bide bebek istediğimiz için fazla ağır hareketler yapamıyorum benim bütün kilom bel ve göbek bölgemde mekik çekmek istiyorum ama işte yapamıyorum korkudan kilo vericem derken bebekten olmayayım diye hoplayış zıplayamıyorumda aslında oynamayı göbek atmayı çok seviyorum bi ara yapıyodum ama onuda bıraktım bakalım hayırlısı artık ben yürüyüşlerimi arttırayım dediğin gibi:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…