Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çay için teşekkürler ablacım ellerine sağlık. ablacım seni o zaman geri dönmek üzere ayrıldı yazayım.istediğin zaman başlarsın kilo vermeye ama çok uzatma oldumu şurda yaza ne kaldıki.pikinileri nasıl giyer 1.55 uzanırız yoksam.ohaoldumsmile

afiyet olsun sanada cicim. öğle yemeği yemedin galiba. meyvelerle geçiştiriyosun.

yok canım yemedim 1 küçük kutu yodurt ve meyveyle geçiştirdim akşamada öyle yapmayı düşünüyorum az öncede 1 bardak yarım yağlı süt içtim kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim cevabın için canım.yapamıcak bişey yok ben hesaplama nasıl yapılıyor anlatırım.a.s

tamam canım sen anlat yardımcı olmaya çalışalım bizdekaydirigubbakcemile5

selam bacular
dün arkadaşın bebeği oldu akşam bebeği görmeye gittik çok şeker di maşallah kurabiye gibi bir kızdı ya:ecrin_bebek:bayılıyorum kız bebeklere.
ebruli canım rabbim senin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.:Saruboceq:

arkadaşlar bu aralar pek iyi değilim. sinüzit bu sene beni mahvetti kafamı kaldıramaz gözümü açamaz oldum. doktorum tomografileri görünce ne olmuş sana böyle yaa dedi. 1 ay sonra tekrar çektireceğim ona göre ameliyat olacağım.
malum mevsim geçişi benim kronik depresyon azıttı yinekafamçokkarıştıhiç bişeyden zevk almıyorum ya. mafoldumben
of ALLAH beterinden korusun bu hastalıklar mahvetti beni. kayın peder gelecek haftaya göz kontrolü için. burada ameliyet oldu kaç kere. ama şuan gözünü kaybetmek üzere. akciğer sigaradan bitik. kalp büyümeside var. safra kese desen kötü tekrar ameliyat olsa olamaz bir çocuk gibi hiç dikkat etmiyor kendine.bir beni dinliyor ya valla kayınvalidem arayıp bi konuş doktorun dedikleri yapmıyor diyor .ben burdan arıyorum konuşuyorum söz verdiriyorum öyle yapıyor.
oğlumda bademcik geniz eti var hafta sonu doktora götüreceğim 2 haftadır horluyor ve uyku apnesi yaşıyor.ameliyet olacak sanırımmafoldumben

işte bacular durmum bu.

bu arada yediklerimi yazayım
sabah 7 de 1 haşlanmış yumurta
12 de 1 haşlanmış yumurta daha

15 de 2 kaşık pilav üzeri kuru fasülye
arada haşlanmış tavuk yicem
akşamada et yerim heralde güya et diyeti yapıyorum yemeseydim pilavı mahvettim yine ya.alsanaalsanasmileklava:

amin canım inş. ben ve tüm isteyenler kavuşuruz meleklerimize. yaaa canım ne çok derdin varmış senin çok üzüldüm hepinize geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın hastalıkla uğraşmak çok zor Allah herkese önce sağlık versin gerisi boş:1hug:

Allah hepinize aciiiillllllll şifalar versin silagul :1hug::teselli:

Bugün yediklerimi bende yazayım
Sabah 1 dilim k. ekmeği. 1 haşlanmış yumurta
Ara 1 küçük ayva
Öğlen 1 porsiyon pırasa ve 1 bardak ayran 1 d. k. ekmeği
Ara 1 kutu yoğurt
Akşam birazdan domates salatalık 2 dilim k. ekmeği ve çay içicem.

Bakalım yarın grubumuzun şampiyonu kim olacak???
Bu arada ben regl oldum bugün kızlar yarını etkilermi bilemiyorum =((

selam bugünki yediklerim
sabah yumurta çay az peynir
öğle 3 köfte 1 kase yoğurt
akşam 4 köfte okadar
spor yapmadım yarın misafirim var hazırlık yaptım yorgunluktanda ölüyorum hoşçakalın yarın kilo bildiriminde görüşürüz

GÜNAYDIIIIIIIINNNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HAYIRLI CUMLAR CÜMLETEN :Saruboceq:

SABAK SABAK ERKENDEN GELDİM SİZE SİZE GÜZEL BİR KAHVALTI HAZIRLADIM,
HHADİ BAKALIM AFİYET BAL ŞEKER OLSUNkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

YAAAA EVET YAZ GELİYO KIS bilmiyorumkismile SPOR İŞİNİ HALLETMEM LAZIIIIIIIIIIIMMMbilmiyorumkismile

arkadaşlar kilom 63 :) sabah iki dülüm ekmek arası kaşar marıl domates öğlwen tavuk döner ve salataaaa akşam karnıbaharı haşlayıp üstüne sarımsdaklı yoğurttt süper oluyorrrrrr dün yürüyüş hiç ysapamadım inanılmaz yoğun bir gündü ayaklarım ağrıdı iş olduğum için yoruluyorum geçen sene çalışmıyordum yürüyordum sonra evde duşumu alıp dinleniyordum spora bir çözüm bulmam lazım amaaa herkeze iyi hafta sonlarııı:)

selam arkadaşlar hepinize günaydın dün akşam yoğurt ve meyveyle geçiştiricektim ama malesef ikisinide yapmadım 1 tabak makarna yedim yoğurtlu okadar ve kilo bildirimimi yapaym 56 lı rakamları göremedim ama 700 gr vermişim 58 dim 57,3 olmuşumhemen çizelgemide değiştireyim yinede fena değil gibi geldi bana ama haftaya kesin 56 lı rakamları görüp şu 57-58 aralığından kurtulmam lazım. hepinize hayırlı cumalar kızlaropuyorumnanaktan

sağol canım ALLAH beterinden korusun cümlesinide bizide .evlendim evleneli doktordan çıkamaz oldum.:gitme:

selam bacular
hepinize hayırlı cumalar.yüce mevlam gönlünüzden geçen güzel dualarınızı kabul etsin. evlerimizden sağlık,mutluluk,huzur ve bereketi eksik etmesin.

**** 3.TAKIM 146 .ETAP ****

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.0///%)
figenk24 (57.0) (eski üye)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)( geri dönmek üzere ayrıldı)
memuzin (76.0///%)
semo (64.8///%)
silagul (69.7///%)
pirlanta_a (61.0///%)
niloşş (78.6///%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (562.3///%)

şimdi çıkmam lazım dönücem bekleyin anacım.

Son düzenleme:
slm kızlar kilom 75,800gr topu topu 200 gr. vermişim.bu kadar emeğin aç kalmanın karşılığına bak.
çok moralim bozuk p.tesiden tezi yok ya diyetisyene yada spor salonuna gidicem.acil müdahale lazım.yaz geliyoomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…