GÜNAYDIIIIIIIINNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUUUUUUNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ooooh beeeee site eski haline dönmüş çok şükürkaydirigubbakcemile5
neydi o dünkü haliiiiiilmaz: lütfen dokunmayın sitemize bırakın dağınık kalsınkaydirigubbakcemile5
biz alıştık bu haline aradığımızı kolay buluyoruz,
ama ben genede ilk halini daha çok seviyodum vallaolumunekankayizsmile kk'ya girergirmz
ez hemen sol sırada kimler onlayn görünüyoduuu, hemen ana sayfada sohbet yerimiz
vardı girer girmez herkeze günaydın diyebiliyodukkk:1rolleyes: keşke gene öle olsa:1rolleyes:
neyseeee bunada şükür kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
YAV SILACIĞIM YARDIM İSTEĞİNİ GÖRDÜM EMME ELİMDEN BİŞEY GELMEDİĞİ İÇİN SESETMEDİM ŞEKERİM,
BU İŞLERDEN ANLAYAN BİRİ LAZIM ZANNUMCA :sm_confused: NE DEYİM İNŞALLAH BİRİ ÇIKAR,
ASLINDA BİR KİŞİYE YÜKLEMESEK KEŞKE BİR KAÇ KİŞİ OLSA DAHA İYİ OLURDUboshayallersmile
BİRBİRİNİZE YARDIMCI OLURDUNUZ:sm_confused:
NE KADAR İZİNLİ OLACAIM BİLMİYORUM CANIMCIM, BENDE UZUN SÜRMEMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM ŞEKER kaydirigubbakcemile5
HAAAA BU ARADA ÇAYI DEMLEDİM SİZİN İÇİN AFİYET OLSUUNolumunekankayizsmile
ÖPTÜM HEPİNİZİ KENDİNİZE DİKKAT EDİN :1hug:a.s.
afiyet olsun sanada cicim. öğle yemeği yemedin galiba. meyvelerle geçiştiriyosun.
teşekkür ederim cevabın için canım.yapamıcak bişey yok ben hesaplama nasıl yapılıyor anlatırım.a.s
selam bacular
dün arkadaşın bebeği oldu akşam bebeği görmeye gittik çok şeker di maşallah kurabiye gibi bir kızdı ya:ecrin_bebek:bayılıyorum kız bebeklere.
ebruli canım rabbim senin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.:Saruboceq:
arkadaşlar bu aralar pek iyi değilim. sinüzit bu sene beni mahvetti kafamı kaldıramaz gözümü açamaz oldum. doktorum tomografileri görünce ne olmuş sana böyle yaa dedi. 1 ay sonra tekrar çektireceğim ona göre ameliyat olacağım.
malum mevsim geçişi benim kronik depresyon azıttı yinekafamçokkarıştıhiç bişeyden zevk almıyorum ya. mafoldumben
of ALLAH beterinden korusun bu hastalıklar mahvetti beni. kayın peder gelecek haftaya göz kontrolü için. burada ameliyet oldu kaç kere. ama şuan gözünü kaybetmek üzere. akciğer sigaradan bitik. kalp büyümeside var. safra kese desen kötü tekrar ameliyat olsa olamaz bir çocuk gibi hiç dikkat etmiyor kendine.bir beni dinliyor ya valla kayınvalidem arayıp bi konuş doktorun dedikleri yapmıyor diyor .ben burdan arıyorum konuşuyorum söz verdiriyorum öyle yapıyor.
oğlumda bademcik geniz eti var hafta sonu doktora götüreceğim 2 haftadır horluyor ve uyku apnesi yaşıyor.ameliyet olacak sanırımmafoldumben
işte bacular durmum bu.
selam bacular
dün arkadaşın bebeği oldu akşam bebeği görmeye gittik çok şeker di maşallah kurabiye gibi bir kızdı ya:ecrin_bebek:bayılıyorum kız bebeklere.
ebruli canım rabbim senin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.:Saruboceq:
arkadaşlar bu aralar pek iyi değilim. sinüzit bu sene beni mahvetti kafamı kaldıramaz gözümü açamaz oldum. doktorum tomografileri görünce ne olmuş sana böyle yaa dedi. 1 ay sonra tekrar çektireceğim ona göre ameliyat olacağım.
malum mevsim geçişi benim kronik depresyon azıttı yinekafamçokkarıştıhiç bişeyden zevk almıyorum ya. mafoldumben
of ALLAH beterinden korusun bu hastalıklar mahvetti beni. kayın peder gelecek haftaya göz kontrolü için. burada ameliyet oldu kaç kere. ama şuan gözünü kaybetmek üzere. akciğer sigaradan bitik. kalp büyümeside var. safra kese desen kötü tekrar ameliyat olsa olamaz bir çocuk gibi hiç dikkat etmiyor kendine.bir beni dinliyor ya valla kayınvalidem arayıp bi konuş doktorun dedikleri yapmıyor diyor .ben burdan arıyorum konuşuyorum söz verdiriyorum öyle yapıyor.
oğlumda bademcik geniz eti var hafta sonu doktora götüreceğim 2 haftadır horluyor ve uyku apnesi yaşıyor.ameliyet olacak sanırımmafoldumben
işte bacular durmum bu.
çay için teşekkürler ablacım ellerine sağlık. ablacım seni o zaman geri dönmek üzere ayrıldı yazayım.
istediğin zaman başlarsın kilo vermeye ama çok uzatma oldumu şurda yaza ne kaldıki.pikinileri nasıl giyer 1.55 uzanırız yoksam.ohaoldumsmile
amin canım inş. ben ve tüm isteyenler kavuşuruz meleklerimize. yaaa canım ne çok derdin varmış senin çok üzüldüm hepinize geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın hastalıkla uğraşmak çok zor Allah herkese önce sağlık versin gerisi boş:1hug:
Allah hepinize aciiiillllllll şifalar versin silagul :1hug::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?