Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.DİKKAT ET KENDİNE.:1hug:

BUGÜN NELER YEDİM YAZAYIM...
SABAH
10:00 BİRKAÇ KURU KAYISI
11:30 İKİ LOKMA EKMEK YUMURTA(BİR DİLİMBİLE SAYILMAZDI ŞEKERSİZ ÇAY
13:00 LAHANA ÇORBASI
14:00 KIZIMIN SANDVİÇİNDEN KALAN İKİ LOKMA ŞEKERSİZ ÇAY
16:15 1 HAVUÇ
16:30 LAHANA ÇORBASI
17:30 ELMALI KURABİYEalsanaalsanasmile(MALESEF ÇOK GÜZEL KOKUYORDU VE FIRINDAN YENİ ÇIKMIŞTI)
19:30 YARIM PORSİYON NEREDEYSE YAĞSIZ PİŞMİŞ PIRASA
21:30 LAHANA ÇORBASI
ŞİMDİ PORTAKAL YİYORUM SAAT 3 DE FALAN YATTIĞIMI DÜŞÜNÜRSEK GEÇ DEĞİL HERHALDEbilmiyorumkismile
YEŞİL ÇAYIMI AZ SONRA İÇİCEM
ÖPÜLDÜNÜZ

BU ARADA DÜNDEN BERı YAPTIĞIM REJıMıN GERı DÖNÜŞÜ TARTIDA BANA ;+1 KĞ. OLARAK DÖNDÜ NE YAZIK Kı.
AMA SORUN YOK AYNEN DEVAM LAHANAYA EMıNıM MANTIKLI Bı AÇIKLAMASI VARDIR.
BEN Bı DÖNEM GÜZELLıK UZMANLIĞI YAPTIM.SıVıLCEYE KARŞI VERDıĞıMıZ BAKIM ÜRÜNLERı ıLK ADIMDA KULLANICIDA MÜTHıŞ Bı SıVıLCE AKNE ARTIŞI YAPIYORDU.ÇÜNKÜ DERı ALTINDA HAZIRLANAN SORUNLARI HIZLANDIRIP SU YÜZÜNE ÇIKARTIYOR TEDAVı EDıYORDU
ACABA LAHANADA BENıM ÖNÜMÜZDEKı HAFTALARDA ALACAĞIM KıLOLARIMI HıSSETTı:tomato:

günaydın kızlar,
sabah şerifleriniz hayırlı olsun, cumartesi pazar çok yorucu geçti, hem misafirlerim vardı,
hemde 19. evlilik yıldönümümüzdü, pastalar, börekler, yemek ler havada uçuştu valla:=)
haaaa havada uçuştu derken yemek savaşı falan yaptık sanmayın sakın:=) yemenin ölçüsünü kaçırdım anlamında yanii:=)
o yüzden cumartesi pazar ne yedim ne içtim hiiiiiç girmiycem o konuya,

sabah kahvaltım,
1 domates
çok az peynir
2 dilim ekmek

ölene yemek getiremedim belki dışardan bişeyler yada 1 elme getirdim onunla geçiştiririm belki,

akşama evde dünden kalanlarla idare edices gari:=) pasta börek değil yemek babında:=)
şimdilik bukadaaaaaar.....

sılacığım çok geçmişolsun canım,
şimdi nasılsın iyimisin???
aman dikkat et kendine, sarımsakmı dokundu acabaa??

ebruli hedefimiz aynı bende bu hafta veremedim arasıra gelde sohbet edelim bende bir 60 altın düşsem senin gibikaydirigubbakcemile5
9. Takım sözcüsü

tamam canım senide beklerim ara sıra sende gel. inş. vericez en kısa zamanda bu kiloları az kaldı canım bi gayretkaydirigubbakcemile2

canım kaybın için çok üzüldüm inş. tez zamanda tekrar kavuşursun bebeğine bende çok istiyorum ama malesef gelmiyo meleğim. aramıza hoşgeldin inş. en kısa zamanda kilolarından kurtulup daha mutlu olursun opuyorumnanaktan

NASIL YANİ?VALLA TATLI FALAN YEMEDİM.NERDEN ÇIKARDIN.CANIN TATLI İSTEDİ GALİBA SENİNkaydirigubbakcemile3

canım yaaa kusura bakma yanlış alıntı yapmışım benim sözüm sürmeliyeydi götürmüş irmikli tavuk göğüsleriniklava:

kızlar bence bu yemeği çok seven ve fazla herşeyi kafasına takmayan insanların düşüncesi geçen akşam okan bayülgende soruyolar erkeklere çok zayıf kadınmı çok şişman kadınmı iticidir diye çoğunluk şişman kadın iticidir dedi ve eşimde buna katıldı bence bunlara inanmayın zayıflık herzaman iyidir insan yaşlanmaz bile biz kiloalarımızdan kurtulmaya devam edelim.

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun darısı bizlerin başına inş.:Saruboceq:

Günaydınlar herkese.. Güzel bir hafta diliyorum.

Ben bugün spora başlıyorum annecimle birlikte. Haftada 3 - 4 spor yapıcaz. Hadi hayırlısı bakalım.

Bugün yiyeceklerimi yazayım

Sabah Yarım simit.
Öğlen Taze fasulye, 1 kase yoğurt veya ayran.
Ara 1 kutu yoğurt meyveli
Akşam Salata veya ızgara yicem.

kimsecikler yok bende hafta sonu raporumu vereyim
cumartesi sabah
k-fleks
ara 3 form bisküvi
öğle
eşimle saç tava yedik bide ayran salata falan
akşam k-fleks
portakal
pazar sabah
normal kahvaltı
öğle 1 poğaça+patates salatası + çay+2 kuru pasta+tavuk göğsü
arkadaştaydık yedim valla
akşam hiçbişey yemedim sadece biraz cips tırtıkladım
ama bu haftaya çok güzel başladım cuma günü hepinizi geçicem
sabah
2 adet form bisküvi + 1 bardak yarım yağlı süt
öğle k-fleks
ara form bisküvi 5 adet
portakal 1 adet
akşamada menemen yapıcam onu yicem sonrada meyve yer bugünü kapatırım
hadi bakalım kim yarışıyo benimle yada bu hafta birinci belli ikinci kimbayanssulusmile

Merhabalar arkadaşlar kilom 63 bugün yediklerime gelince ayrıca işe başladım çalışıyorum :) sabah iki dülüm diyet ekmek bir dilim peynir beş zeytin bol yeşilllik arada bol su içtimm şu saate kadar öğlen 5 kaşık nohut iki kaşık pilav birde tavuk suyu çorba iş yerinde ne çıkarsa onu yemek zorunda kalıyorum çalışan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum :) hepimize iyi haftalarrrrrr

merhaba canım bende çalışıyorum ama malesef bizim burda yemek çıkmıyo o yüzden bende evden getiriyorum daha iyi oluyo sende madem iş yerinde yiyiyorusn herşeyden yeme mesela pilavla nohutu yada tavuğu birarada yeme birini ye daha iyi olur

ben geçen hafta pilavı fazla kaçırdım bana 300 gr olarak geri döndü pilava pek güvenmiyorum ben şeker içerdiği için

merhabalar..kızlar nasılsınız bakem...

ben bugünden beri temizlik yapıyorum.çook yoruldum..pek bişeyde yemedim..kahvaltımı yaptım sabah..sonra işe koyuldum..akşama kadar sürdü...az öncede bir kase yoğurt yedim ama çok aç olduğum için dayanamadım iki kaşıkçık makarnadan da tırtıkladım :))

yine acıkıcam yatana kadar muhtemelen..ozamanda meyve ile geçişririm inş..

şimdilik hoşçakalın..

arkadaşım ben evden götürüyorum yemek bizim iş yerinde yok. veya dışardan söylüyorum. ama dışardan söylediklerim yağlı oluyor hemde evden götürünce daha ekonomik ve temiz yağsız oluyor diye evden götürmeyi tercih ediyorum. Senin yemek orda çıkıyosa yemeğin suyunu yeme. Bütün yağı suyunda birikiyomuş. Tanelerinden yersin. Pilav makarnada yersen yaptığın gibi 2 kaşıktan fazla yeme, ekmek hiç yeme. Pilav makarna yemezsen 1 dilim kepek ekmeği yersin. :lepi:

Hamarat kız seni =))

Hosgeldin aramiza figenk24, umarim bol bol kilo verirsin canim opuyorumnanaktan

Gecmis olsun canim, gercekten diyet yapim diye 1 kilomu aldin?
bilmiyorumkismile

Ben bugün spora başlıyorum annecimle birlikte. Haftada 3 - 4 spor yapıcaz. Hadi hayırlısı bakalım.

Evlilik yidonumun kutlu olsun kalimeracim, biraz yaramazlik kokusu aldim ben.
Pastalar, borekler, ohhhhhh ne ziyafet
kaydirigubbakcemile5

Ba$arilar dilerim canim, hadi bakalim inschallah guzel sonuclar alirsiniz anneciginle hihoyyyt

günaydın arkadaşlar
kızlar dün ilk defa hayatımda bir ilk yaptım eve giderken markete uğradım biraz sebze meyve aldım bide eşim için çikolata falan aldım eve geldim yemek yedik yemekte menemen ve ayran vardı 2 bardak ayran içtim 2 dilim kepek ekmeğiyle menemen yedim saat 6,30 idi. sonra eşim kola içti çikolata falan yedi bende 1 tane yiyeyim diye düşünüyodum veeeeeeeeee yemediiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm çok mutluyum yaaa yemekten sonra bişey yemedim irademi kontrol ettim ve bu beni gerçekten çok mutlu etti kendimi daha iyi hissediyorum bu hafta galiba vericem kilobayanssulusmile

Yiyince o an mutlu oluyoruz ve daha sonrasında çok fazla pişmanlık.
Yemezsek hep mutluluk =)) Tebrik ederim iraden için.

MERHAB KIZLARopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SABAH BERİ ANCAK GİREBİLDİM KUSURA BAKMAYIN,
SABAH BİR ARA GİRDİM AMA HATA VERDİ SAYFAYI AÇAMADIM BİR TÜRLÜ,

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun darısı bizlerin başına inş.:Saruboceq:

AMİİİİİN CANIM :Saruboceq::Saruboceq:
RABBİM HERKEZE BÖYLE GÜZEL EVLİLİK NASİP ETSİN İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:

Evlilik yidonumun kutlu olsun kalimeracim, biraz yaramazlik kokusu aldim ben.
Pastalar, borekler, ohhhhhh ne ziyafet
kaydirigubbakcemile5

TEŞEKKÜRLER SEMOŞUM DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH:Saruboceq:

YARAMAZLIK OLAYINA HİİİÇ GİRMESEK DAHA İYİ OLCEK GALİBA SANURSAM

SILACIĞIM BEN BİR SÜRE İZİNLİ SAYILMAK İSTİYORUM CANIM,
ARA ARA GENE GİRERİM BURAYA MERAK ETME SEN a.s TÜKANI BOŞ BIRAKMAM:1rolleyes:
GELİP Bİ CEEEEEE DER GİDERİM, SİZDEN ÖNCE GENE TÜKANI BEN AÇARIM GALİBA SANURSAM:1rolleyes:

HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPTÜM ÇITIRLARIM:asigim::1hug:
KENDİNİZE DİKKAT EDİN BAKİİM, KAVGA NEYİM ETMEYİNkaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile
USLU KIZLAR OLUN SİZE ÇIBIK KRKAER ALICAM OLURMU:1hug:a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…