selam bacular
dün tüm gün dışardaydım geç geldik sonra akşam yediğim yarım tabak mantı beni mahvetti sabaha kadar midem tuttu.bugün 16 ya kadar hep yattım. kalkıp 2 yudum süt içiyor yatıyordun yine.mideye iyi geliyor)
sonra kalktım 1 simitle bal yedim
evi biraz toparladım malum ben yatınca baba oğul harabeye çevirmişler evi
akşamda az çorba içtim korkuyorum bişey yemeyemafoldumben
canım sorma benim durumum vahimdi. valla mide kanaması geçircem sandım. bende reflü ve ülser var.şükür şimdi iyiyim.
inşallah sizin hafta sonunuz güzel geçmiştir.
sılacığım çok geçmişolsun canım,selam bacular
dün tüm gün dışardaydım geç geldik sonra akşam yediğim yarım tabak mantı beni mahvetti sabaha kadar midem tuttu.bugün 16 ya kadar hep yattım. kalkıp 2 yudum süt içiyor yatıyordun yine.mideye iyi geliyor)
sonra kalktım 1 simitle bal yedim
evi biraz toparladım malum ben yatınca baba oğul harabeye çevirmişler evi
akşamda az çorba içtim korkuyorum bişey yemeyemafoldumben
canım sorma benim durumum vahimdi. valla mide kanaması geçircem sandım. bende reflü ve ülser var.şükür şimdi iyiyim.
inşallah sizin hafta sonunuz güzel geçmiştir.
ebruli hedefimiz aynı bende bu hafta veremedim arasıra gelde sohbet edelim bende bir 60 altın düşsem senin gibikaydirigubbakcemile5
9. Takım sözcüsü
merhabalar arkadaşlar beni hatırladınız mı geri döndnm ve çok ciddi bir şekilde diyete başladım biliyorsunuz hamileydim ve bebeğimi kaybettim toparlanmam baya uzun sürdü hamileykendev çok kilo aldım malesef şimdi bu kiloları verme zamanı azimliyim kararlıyım :)
NASIL YANİ?VALLA TATLI FALAN YEMEDİM.NERDEN ÇIKARDIN.CANIN TATLI İSTEDİ GALİBA SENİNkaydirigubbakcemile3
KIZLAR 2.TAKIMDAN EBRULUM JUJU ADLI Bİ KULLANICIDAN ALINTI YAPIP PAYLAŞMIŞ ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİZLERİNDE
OKUMASINI İSTEDİM
*JUJU* kullanıcısından alıntı
, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın afişinin hemen yanında şöyle yazıyor:
"Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?"
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonundan içeriye kafasını uzatarak reklam ile ilgili şöyle bir cevap veriyor:
İlgilenenlere duyurulur,
Balina...
Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları , meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar.
Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayal ıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler, CD'leri bile vardır.
Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.
Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı . Balık mısın? İnsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nası l olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede?
E, sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.
Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor.
Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:
"Allah'ım ne kadar da akıllıyım!"
(zaten akıllı erkeklerde akıllı kadınları sever di mi ?
Ben çok akıllıyım ozaman
günaydın kızlar,
sabah şerifleriniz hayırlı olsun, cumartesi pazar çok yorucu geçti, hem misafirlerim vardı,
hemde 19. evlilik yıldönümümüzdü, pastalar, börekler, yemek ler havada uçuştu valla:=)
haaaa havada uçuştu derken yemek savaşı falan yaptık sanmayın sakın:=) yemenin ölçüsünü kaçırdım anlamında yanii:=)
o yüzden cumartesi pazar ne yedim ne içtim hiiiiiç girmiycem o konuya,
sabah kahvaltım,
1 domates
çok az peynir
2 dilim ekmek
ölene yemek getiremedim belki dışardan bişeyler yada 1 elme getirdim onunla geçiştiririm belki,
akşama evde dünden kalanlarla idare edices gari:=) pasta börek değil yemek babında:=)
şimdilik bukadaaaaaar.....
Merhabalar arkadaşlar kilom 63 bugün yediklerime gelince ayrıca işe başladım çalışıyorum :) sabah iki dülüm diyet ekmek bir dilim peynir beş zeytin bol yeşilllik arada bol su içtimm şu saate kadar öğlen 5 kaşık nohut iki kaşık pilav birde tavuk suyu çorba iş yerinde ne çıkarsa onu yemek zorunda kalıyorum çalışan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum :) hepimize iyi haftalarrrrrr
Merhabalar arkadaşlar kilom 63 bugün yediklerime gelince ayrıca işe başladım çalışıyorum :) sabah iki dülüm diyet ekmek bir dilim peynir beş zeytin bol yeşilllik arada bol su içtimm şu saate kadar öğlen 5 kaşık nohut iki kaşık pilav birde tavuk suyu çorba iş yerinde ne çıkarsa onu yemek zorunda kalıyorum çalışan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum :) hepimize iyi haftalarrrrrr
merhabalar..kızlar nasılsınız bakem...
ben bugünden beri temizlik yapıyorum.çook yoruldum..pek bişeyde yemedim..kahvaltımı yaptım sabah..sonra işe koyuldum..akşama kadar sürdü...az öncede bir kase yoğurt yedim ama çok aç olduğum için dayanamadım iki kaşıkçık makarnadan da tırtıkladım :))
yine acıkıcam yatana kadar muhtemelen..ozamanda meyve ile geçişririm inş..
şimdilik hoşçakalın..
BU ARADA DÜNDEN BERİ YAPTIĞIM REJİMİN GERİ DÖNÜŞÜ TARTIDA BANA ;+1 KĞ. OLARAK DÖNDÜ NE YAZIK Kİ.
AMA SORUN YOK AYNEN DEVAM LAHANAYA EMİNİM MANTIKLI Bİ AÇIKLAMASI VARDIR.
BEN Bİ DÖNEM GÜZELLİK UZMANLIĞI YAPTIM.SİVİLCEYE KARŞI VERDİĞİMİZ BAKIM ÜRÜNLERİ İLK ADIMDA KULLANICIDA MÜTHİŞ Bİ SİVİLCE AKNE ARTIŞI YAPIYORDU.ÇÜNKÜ DERİ ALTINDA HAZIRLANAN SORUNLARI HIZLANDIRIP SU YÜZÜNE ÇIKARTIYOR TEDAVİ EDİYORDU
ACABA LAHANADA BENİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA ALACAĞIM KİLOLARIMI HİSSETTİ:tomato:
günaydın kızlar,
sabah şerifleriniz hayırlı olsun, cumartesi pazar çok yorucu geçti, hem misafirlerim vardı,
hemde 19. evlilik yıldönümümüzdü, pastalar, börekler, yemek ler havada uçuştu valla:=)
haaaa havada uçuştu derken yemek savaşı falan yaptık sanmayın sakın:=) yemenin ölçüsünü kaçırdım anlamında yanii:=)
o yüzden cumartesi pazar ne yedim ne içtim hiiiiiç girmiycem o konuya,
sabah kahvaltım,
1 domates
çok az peynir
2 dilim ekmek
ölene yemek getiremedim belki dışardan bişeyler yada 1 elme getirdim onunla geçiştiririm belki,
akşama evde dünden kalanlarla idare edices gari:=) pasta börek değil yemek babında:=)
şimdilik bukadaaaaaar.....
Günaydınlar herkese.. Güzel bir hafta diliyorum.
Ben bugün spora başlıyorum annecimle birlikte. Haftada 3 - 4 spor yapıcaz. Hadi hayırlısı bakalım.
Günaydınlar herkese.. Güzel bir hafta diliyorum.
Ben bugün spora başlıyorum annecimle birlikte. Haftada 3 - 4 spor yapıcaz. Hadi hayırlısı bakalım.
günaydın arkadaşlar
kızlar dün ilk defa hayatımda bir ilk yaptım eve giderken markete uğradım biraz sebze meyve aldım bide eşim için çikolata falan aldım eve geldim yemek yedik yemekte menemen ve ayran vardı 2 bardak ayran içtim 2 dilim kepek ekmeğiyle menemen yedim saat 6,30 idi. sonra eşim kola içti çikolata falan yedi bende 1 tane yiyeyim diye düşünüyodum veeeeeeeeee yemediiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm çok mutluyum yaaa yemekten sonra bişey yemedim irademi kontrol ettim ve bu beni gerçekten çok mutlu etti kendimi daha iyi hissediyorum bu hafta galiba vericem kilobayanssulusmile
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun darısı bizlerin başına inş.:Saruboceq:
Evlilik yidonumun kutlu olsun kalimeracim, biraz yaramazlik kokusu aldim ben.
Pastalar, borekler, ohhhhhh ne ziyafet kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?